Találatok a következő kifejezésre: Saját görgetősávot valahogy (1 db)

Saját görgetősávot lehet valahogy készíteni?

hát még kicsit html-sz?z vagyok, de mindegy... szóval van mondjuk egy iframe, amiben szöveg van, és annak ugye van görget?sávja... tudok valahogy csinálni egy teljesen egyedi görget?sávot? nem arra gondoltam hogy átszínezem azt tudom hogy kell... hanem magam rajzolom az egészet. esetleg valami program? bocs ha hülyeséget írtam ne röhögjetekXD

Legjobb válasz: Szerintem nem. Egyrészt minden böngészõ máshogy kezeli a görgetõsávot, nem nagyon van lehetõség változtatásra úgy, hogy az minden böngészõben egyformán mûködjön. Átszínezni, keretet levenni, ilyesmit tudsz, ezzel is nagyon szépen testre lehet szabni. Mi kell neked ennél több?

Szerintem nem. Egyrészt minden böngészõ máshogy kezeli a görgetõsávot, nem nagyon van lehetõség változtatásra úgy, hogy az minden böngészõben egyformán mûködjön. Átszínezni, keretet levenni, ilyesmit tudsz, ezzel is nagyon szépen testre lehet szabni. Mi kell neked ennél több?
html alapon nem. szerintem a flash az amit te keresel.
A kérdező hozzászólása: virágmintás kéne:D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Segítene egy személy nekem blog kezdésben? Már megcsináltam csak a formázásában kellene segítség.

1

Ahhoz, hogy egy közösségi rendszert tudjak ki épiteni weblapon ahhoz regisztráciokór egy táblát hozzon létre a felhasználó, vagy marathat símán úgy, hogy egy adott táblához adja hozzá?

ismerősnek jelőlés üzenet küldés lenne csak.
köszi

7

Hogyan határozzák meg egy weblap értékét?

Mi határozza meg egy weblap tényleges értékét?

Itt van egy honlap:
Ha nekem van egy oldalam, melynek értéke x forint, akkor abból, hogyan lehet tényleges anyagi hasznot kovácsolni?

5

Van ennek a blognak jövője? Értelmesnek tartjátok? Mi róla véleményetek?

http://alicehorvath.blogspot.hu/

3

1 hét alatt meg lehet tanulni weboldalt készíteni?

HTML, Pascal, C# alapismeretekkel 1 hét alatt meg lehet tanulni weboldalt készíteni PHP-val minimális szinten? Vagyis mennyire lehet megtanulni a PHP-t 1 hét alatt?
Nem Facebook kaliberű weboldalt akarok készíteni, csak egy egyszerű, mezei weboldalt.
UltraWebre raknám majd fel a weboldalam.

4

Hol lehet? Van ingyenes? Többi lent van! ··

Szeretnék egy olyan honlapot ,weblapot , igazábol nemtom melyikkel lehetne eggyáltalán de az a lényeg hogy kellene egy oldal ahova csak azok mehetnek be akiket én elfogadtam,jováhagytam, és lehetöleg ingyenes.Vagy ha nem ingyenes kb mennyi?És hol lehet?

5

Hogyan csinálhatok a weboldalamra, egy adott lapon belül külön lapokat?

Olyanra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet csinálni olyant, mint például itt gyakorikérdések.hu-n is, hogyha X darab kommentnél több érkezik egy kérdéshez, akkor azt egy "2"-es "3"-as stb. pont alá teszi és ezek között lehet váltogatni. Vagy hogy lehet erre neten rákeresni, hogy meg tudjam tanulni? Esetleg youtube-n milyen címen keressek rá?

Lehet nem volt elég érthető a kérdés de sajnos nem tudom megnevezni ezt, így kérdezni is nehéz...

1

Mit csináljak ebbe a vendégkönyve, hogyha a felhasználó be van lépve név megadás nélkül eltárolja a nevet? (bövebben lent)

SESSIONBAN van a bejelentkezve és azt akarom elérni, hogy név megadás nélkül hozzáadja a nevét a táblához, hogy ne hamisitsák meg mások.(komiba a kód)

9

Honlapom mért nem tölt-be?

Csináltam a ucoz-nál egy minecraft-os oldalt de 1 hó ap után nem hozza be senki nek se semelyik bôngészö!
És azt az oldalt ahol ki tudnám irni az ucoz nak még az se jó!!
Mit tegyek!!!????

4

Hogyan lehet megcsinálni azt, hogy a whos. Amung. Us-os widget azt mutassa, hogy többen vannak fennt a weboldalamon? Tehát pl.5-en vannak fennt, de én úgy szeretném, hogy azt irja ki, hogy 50-en vannak fennt.

S.O.S.-be kéne.. Köszi!:)

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!