Találatok a következő kifejezésre: Sűrűbb és a (45 db)

Megfázás vagy fertõzés! Jobb ha elmész dokihoz, õ többet tud mondani!

Körömnyomdához milyen körömlakkot lehet még használni? Van olyan márka ami kicsit sűrűbb, és jó erre a célra?

Ami direkt erre való abból a konadost kicsit sokallom, essenceb?l pedig szinte nincs is választék. Esetleg van más ami bevált nektek?

Legjobb válasz: Nekem azok a lakkok váltak be hozzá, amikor már nagyon nagyon sûrûek, és nyúlnak, ragadnak.

Nekem azok a lakkok váltak be hozzá, amikor már nagyon nagyon sûrûek, és nyúlnak, ragadnak.

Mi lehet ez? Hüvelygomba lehet e, ha a folyásom sűrűbb és darabos, mint eddig volt, viszont nem fáj nem viszket nem ég, nincs gyakori vizelési ingerem, nem büdös és teljesen fehér.

Nem szedtem soha fogamzásgátlót, párommal babát szeretnénk, konkrétan azóta van, mióta nem védekezünk. Lehet hormonális változás a háttérben? Lehetséges, h emiatt s?r?södött a folyásom?

Legjobb válasz: Hormonalis, talan ingerultebb voltal az utobbi napokban. A stressz is okozhat ilyet.

Hormonalis, talan ingerultebb voltal az utobbi napokban. A stressz is okozhat ilyet.
Lehet, hogy gomba! Sajnos már akárhol elkapni, egy kilincs, egy ruha a boltban..Jó lenne megnézetned és a párodat is kezelni kellene, mert ha nálad ki is kezelik, õ még fertõzõ marad.
Jaja! Elõször is mind a kettõtöket kezelni kellene, a párodat is ugyanúgy, mert hiába múlik el neked, ha õ vissza fertõz :( Ugyanez volt nálunk is, én teljesen rendbe jöttem, aztán a férjem visszadobta rám. Végülis mi a neten rendeltünk intim ápoló csomagot, az helyre rakott mindkettõnket, de azóta neki is szigorúan intim mosakodó habot kell használnia :)

Ha gyakran vágjuk a babánk haját, akkor később tényleg sűrűbb és erősebb lesz? Tapasztalat?

Legjobb válasz: Fodrász vagyok, biztosan tudom, hogy NEM lesz ettõl erõsebb a haj!

Fodrász vagyok, biztosan tudom, hogy NEM lesz ettõl erõsebb a haj!
Áruljátok már el, attól, hogy a végéböl vágnak, mièrt lesz több hajhagyma a fejbörben? Szóval hogy lesz sürübb? Sehogy.
Saját tapasztalat: NEM. A haj sûrûsége/erõssége a genetikától függ. Nekem kiskoromban folyton tövig vágták (lány létemre), hogy attól majd erõsödik, de így felnõtten is vékony szálú hajam van... Több barátnõmnél ugyanez történt, szóval ez egy városi legenda. Optikai csalódás, ha egyforma hosszúságúak a szálak, tömöttebbnek tûnik a haj, ezért alakulhatott ki ez a butaság. De komolyan, a hajhagyma hogy változna attól, hogy a hajvégeket levágják?
nem, semmi összefüggés nincs közte.
Nem.
Mennyi sok idióta babonás kérdés van ma! Nem, ez sem igaz!
Nálunk igen:-) Nekem óvodás koromig volt pár szál hajam, anyuék megunták, levágatták. Utáltam a rövidet, felsõs lettem, megnövesztettem, azóta is szép dús a hajam. Lányomnál ugyanez volt, de neki egy évesen vágtam le, kb fél évig rendszeresen, azóta nõl neki és szintén dús. Fiamnak ugyancsak pár szál szöszi haja volt, mindig vágtuk neki vagány rövidre, olyan dús most neki 7 évesen, hogy a vágó alig viszi :-) Szóval nálunk bejött a hajvágás, nem akartam lányomat kitenni annak, mint a szüleim engem, hogy iskolás korban minden lány haja tele volt csatokkal... stb, nekem meg csúnya rövid volt:(
Nekem is letolták anno nullásgéppel a pár szál hajamat, azóta rengeteg van.
Igen. Attól, ha a hajszál egészséges, még nem több a haj, de eleve dúsabbnak látszik, mint egy elvékonyodott, törött végû. Ennyi. Ezért látszik sûrûbbnek, erõsebbnek. Na ki nyerte meg a vitát?
Tehát nem a dúsítás miatt kell vágni, hanem csak azért hogy a hajszálak egészségesek legyenek.
Nagyon röviden: akkor egészséges a hajhagyma, ha a hajszál hossza végig az, tehát nincs elvékonyodva a vége ( babahaj), vagy megtörve. Ezért kell a vágás.
Na, és mit mondott a húgod?
Ja, és akkor álljon itt még egy példa, hogy újra lepontozhassatok! Keresztlányom 16 éves koráig pár szál hajjal rendelkezett babakora óta. Megunta és levágatta. Kb. két év után kezdte újra növeszteni, azóta szép - DÚS hosszú haja van. Fodrász (ha az) hozzászólónk biztos meg tudja mondani, miért. Ugyanis az én húgom valóban az, és elmondta miért.
Itt már megint miféle lepontozgatás ment? Szánalmas... Tapasztalatot kért a kérdezó, amit le is írtunk páran, nincs okunk mellébeszélni. Nálunk igenis SOKKAL sûrûbb lett a haj a levágása óta. Az, hogy miért, nem tudom, mert nem néztem utána, de EZ A MI TAPASZTALATUNK. Aztán lehet újra lepontozni, pont [email protected], ettõl nem lesz dúsabb hajatok, nekem meg kevesebb, az tuti :D További jó szórakozást!
Én nem tudom, h igaz -e?De én nem szeretem, ha nagyon kicsiknek mindig copfban van, mert én úgy tudom, az nem egészséges a fejbõrnek...Ez igaz?
Egyébként nem a fejbõrben lesz feltétlen több haj, hanem ami van, megerõsödik és többnek néz ki, mint hogy a borotválkozás is erõsíti a szörzetet...
6 éves koromig hosszú két szál fehér hajam volt.Levágták 1 centisre, azóta sötétszõke és rengeteg van.Lányomnak elég sok most 1 évesen már a haja, de én már születése óta 10centit legalább levágtam neki.Szóval lehet van benne valami.Mindenesetre én inkább vágom, mert szerintem hülyén néz ki a kicsiknek is a két szál haj, amit az ügyes anyukák képesek még pálmafákba is kötni, amitõl a kicsi olyan, mint egy pincsi...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kivéve az idiótázóst, aki idióta kérdésre is idõt pazarol az életébõl és válaszol és még azt is gondolja, hogy a "nem" elegendõ érv és az az igazság, ha Õ mondja... Na persze. Szóval a világon az egyik legmegosztóbb témakör a gyerekekkel kapcsolatos, az ember alig kap egzakt, általánosan elfogadott, tudományos választ a kérdéseire, mint pl. oltás igen vagy nem, vagy tejterméket mikortól stbstb. Tegnap ránéztem a babánk megnyírt fejecskéjére, aztán gondoltam, megkérdezek másokat is. Ennyi válaszra ne m számítottam, fõleg nem ilyen harciasokra. Gyerek témakörben tényleg háborúk "törnek ki" a fórumokon. Amire jutottam ebben a vitás;-) kérdésben: ha levágjuk a baba haját és késõbb sûrû lesz, nem fogjuk megtudni, hogy egyébként is sûrû lett volna-e, vagy a vágás miatt lett az. Ha kevés marad a haja, lehet az oka, hogy pl. uszoda után hidegben megfáztak a hajhagymák vagy hormonális okok vagy egyéb. A genetika nehezen igazolható, mert nálunk van olyan a családban, aki valószínûleg a nagyapja kevés haját örökölte, nem a szülei dús haját.. Azt nem tudjuk, nyírták-e vagy nem. Szóval, mivel a hajnak jót tesz, ezért nyíratni fogjuk neki, amíg kicsi, addig lehet. Pincsit mi sem akarunk belõle csinálni, nézni is rossz. Egy dolog még (idiótázó itt ne olvass tovább, nehogy agyvérzést kapj!): állítólag a SZÕRszál azért nõ vissza ugyanarra a hosszra nyírás után (tehát nem végtelenül mint a haj), mert a szõrtüszõ "érzi" a súlyát a szõrnek, hogy kisebb lesz és ezért visszanöveszti a szõrt az eredeti hosszra. Gondolom itt is eltérõ vélemények lennének.
Ha eredetileg egyenes akkor nem fog göndör lenni.Sajnos kenheted bármivel max. eltöröd.
Nekem is egyenesek a szempilláim. A szempillagöndörítõ nem jó önmagában, mert nagyon töri a pillákat. Én minden este bekenem ricinusolajjal, és bár nem lett tõle sem hosszabb, sem íveltebb, sõt, még sûrûbb sem, viszont sokkal erõsebb :) reggelente használok szempillagöndörítõt is, és a ricinusnak köszönhetõen egyáltalán nem károsít. Az a tippem, hogy kb. fél percig vagy kicsit tovább folyamatosan rajtatartom a pilláimon, így tartósabbak az ívek. Továbbá havonta lecserélem a régi göndörítõt egy újra, mert észrevettem, hogy egy idõ után gyengül benne a gumi, és így egyrészt tépi a pillákat, másrészt nem okoz olyan szép göndörséget.
A kérdező hozzászólása: köszi:) ))) meg próbálom:) ))))

17/Lány vagyok és kezd középen a hajam ritkulni. Olyan szer, sampon gyogynövény ajánlani amitől jóval sűrűbb és hosszabb lesz a hajam?

Töredezett és száraz is a hajam de most még a fejem tetején(hogy étehet? legyek) középen kezd kevesebb ritkább lenni a hajam ! szeretném hogy szép dús és hosszú legyen !!! mit tegyek használtam egy darabig a ricinus olajat de avval meg az volta a baj hogy nagyon zsíros lett tölle a hajam és már minden nap meg kellet mosam...szval léci irjatok vmit! :) köszi

Legjobb válasz: Nem kell rögtön halálra rémülni! :) De feltétlenül menj el a háziorvosodhoz. Egy vérvételbõl sok minden kiderül. Lehet, hogy elküld endokrinológushoz vagy valamilyen más dokihoz, mert elképzelhetõ, hogy hormonális problémád van. De az is lehet, hogy csak javasol valami vitamint. De egy biztos mindenképpen menj el orvoshoz, ne kísérletezz magadtól gyógyszerekkel meg házi praktikákkal.

Nem kell rögtön halálra rémülni! :) De feltétlenül menj el a háziorvosodhoz. Egy vérvételbõl sok minden kiderül. Lehet, hogy elküld endokrinológushoz vagy valamilyen más dokihoz, mert elképzelhetõ, hogy hormonális problémád van. De az is lehet, hogy csak javasol valami vitamint. De egy biztos mindenképpen menj el orvoshoz, ne kísérletezz magadtól gyógyszerekkel meg házi praktikákkal.
Azonnal menj el orvoshoz!!! Lehet valami sokkal súlyosabb bajod van! Az extrém hajritkulás ált. leukémia, rák elõjele. Szóval elõbb irány a doki!!!!
Nekem a Bánfi hajhullás elleni sampon, balzsam, hajszesz bevált. Olcsó és jó. Régóta piacon van, sokat használják. Gyógynövények vannak benne, ami jót tesz a hajnak.
*sokan

Hogyan lehetne sűrűbb és dúsabb a hajam?

Legjobb válasz: sok trükk van : pl. fejjel lefelé szárítod a hajad, vagy körkefével beszárítod,vagy tupírozod, vagy dúsító hajhabot használsz hajmosás után... hallottam már gyógyszerrõl is amitõl dúsabb lesz, de azt mondom azt inkább hanyagold

sok trükk van : pl. fejjel lefelé szárítod a hajad, vagy körkefével beszárítod, vagy tupírozod, vagy dúsító hajhabot használsz hajmosás után... hallottam már gyógyszerrõl is amitõl dúsabb lesz, de azt mondom azt inkább hanyagold
A kérdező hozzászólása: köszönöm!:) ki fogom próbálni.
Mondjuk ezzel tönkreteszed a hajad, de gondolom ez nem érdekel. (Itt konkrétan a tupírozásra gondoltam.)
tupír, lefelé szárítás, körkefe + hajlakk...na igen, de van sokkal egyserûbb mód is...a hullámos és göndör haj többnek hat, mint az egyenes...most úgyis újra divatosak a loknik...próbáld ki:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!:D loknik...hát ez tényleg jó ötlet!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!