Találatok a következő kifejezésre: Sűrű a de (227 db)

Megcsináltam ezt a szaloncukor receptet, de nem keményedett meg, hogy tudnám javítani? Sűrű lett, de nem vágható, pl zseléfixxel lehet, hogy vágható lenne?

a href="http://www.nosalty.hu/recept/tejkaramellas-szaloncukor" target="_blank">http://www.nosalty.hu/recept/tejkaramellas-szaloncukor

Legjobb válasz: Nem, az nem segit, hanem fözd még kis ideig, akkor keményebb lesz.

Nem, az nem segit, hanem fözd még kis ideig, akkor keményebb lesz.

Művér keverésnél sok helyen azt látom hogy liszt is kell bele hogy elég sűrű legyen!? De én kipróbáltam és az a baj vele hogy egy kis idő múlva leülepszik és darabkás lessz!

Kérdésem:hogy nem jobb mézzel csinálni? mert olyat is láttam írva csak nemtom hogy tényleg jó-e .

Legjobb válasz: burgonyakeményítõ?

burgonyakeményítõ?
lehet, ezt már kicsit túlhordtad azért, nem?
A kérdező hozzászólása: bocsi elirtam!logika 36 hetes!válaszod köszi
Sztem összeszedtél egy kisebb fertõzést. Nekem terhesség alatt 3x volt. Pedig nagyon vigyáztam. Kaptam rá kúpot.

Mit tegyek ha a babám orra, sűrűn folyik? De nem beteg, szívom is neki rendszeressen.

Legjobb válasz: minél jobban szívod, annál több fog termelõdni.

minél jobban szívod, annál több fog termelõdni.
Nekünk is ugyanez a problémánk, ma voltunk dokinál, azt mondta, ha sokat szívjuk csak ingereljük, sóoldatot kell fújni az orrukba.

Van egy barátom akivel lassan 1éve együtt vagyok de még mindig nem mutatott be a családjának és nem sűrűn találkozunk. De ő azt mondja hogy szeret és ő szerinte ráérünk a bemutatással. :S nektek mi a véleményetek erről?

Legjobb válasz: Õszintén szólva, ha nem itthon élnék, és nem lenne muszáj bemutatnom azt, akit felhozok, lehet én se nagyon mutatnék be otthon senkit... Engem nagyon hidegen hagy ez a családos kötelezõ pofavizit, és ha ettõl függetlenül, úgy érezném, hogy a barátom szeret és kellek neki, akkor az se nagyon érdekelne, ha õ se mutatna be. Én sose szoktam erõltetni, hogy de vigyél haza, mutass be, sõt. Csak hát pár hónap után felhozzák és akkor muszáj. 22L

Õszintén szólva, ha nem itthon élnék, és nem lenne muszáj bemutatnom azt, akit felhozok, lehet én se nagyon mutatnék be otthon senkit... Engem nagyon hidegen hagy ez a családos kötelezõ pofavizit, és ha ettõl függetlenül, úgy érezném, hogy a barátom szeret és kellek neki, akkor az se nagyon érdekelne, ha õ se mutatna be. Én sose szoktam erõltetni, hogy de vigyél haza, mutass be, sõt. Csak hát pár hónap után felhozzák és akkor muszáj. 22L
Hááát szerintem itt gondok vannak, ha nem vállal fel a családja elõtt.Nem lehet az , hogy igazából csak testi kapcsolatra kellesz neki?
Ez nagyon gáz.. Õ gyakran jár hozzátok? Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: igeen tud rólam a családja!! a tesójával egy suliba járok! meg õ már látott együtt minket buliban...!!! az apukájával is "találkoztam" már csak úgy futtában.... de az anyukájának nem hajlandó bemutatni.... pedig már többször mondta neki az anyukája hogy vigyen el bemutatni mert kíváncsi rám.... de valamiért nem akarja hogy elmenjek.... :(
De tudnak rólad a családjában? Vannak olyan pasik, akik valamiért nem hoznak haza bemutatni egy lányt, még ha komolyan gondolják a kapcsolatot akkor sem... nem tudom elképzelni, hogy miért. Van a családomban is ilyen. Mindenki kíváncsi a párjára, de egyszerûen nem hajlandó bemutatni...
Szerintem is az a baj, hogy valószínûleg a családjával van valami bibi.
Szeretõnek tart, vagy nem vesz komolyan.
A kérdező hozzászólása: én sem erõltetem... mivel õ azt mondja hogy õt nem érdekli az én családom csakis én érdeklem õ velem akar lenni és rám kíváncsi nem pedig a családomra....!! szóval azt nem gondolnám hogy nem szeret mert már sok dologgal bizonyította hogy tényleg szeret... csak ez engem zavar egy picit hogy nem mutat be... :/
Nem lehet, hogy lehet szégyenli a családját ?
Szerintem nem gondolja olyan komolyan ezt a kapcsolatot mint te, gondolom elhanyagol nem nagyon keres inkább te szoktad õt. Lehet hogy van egy másik lány akivel komolyabb a helyzet akit ismernek a szülei te pedig egy szeretõ vagy. 23/F
A kérdező hozzászólása: nem... mert nem sûrûn hozza fel azt a témát...!!!
A kérdező hozzászólása: nem..! 19L 19F
Szoba hõmérsékletû vízben próbáld.
Egy nagyon kevés körömlakk lemosó kell bele, majd alaposan össze kell keverni!
Körömlakklemosóval kever össze!!!
Nekem is ez a problémám. =(
A kérdező hozzászólása: Köszi! Összekevertem, mondjuk sajnos sokat tettem bele, de így sem jött össze a két szín keveredése.. :S
Nem szabad körömlakklemosóval lakkot hígítani, lakkhígítóval kellett volna. Drogériában kapható. A márványos technika titka pedig szobahõmérsékletû desztillált víz.
A kérdező hozzászólása: Már csináltam desztillált vízzel, szoba-hõmérsékletûvel, de egyszerûen nem sikerül. Szépen eloszlott a lakk, de ahogy beleteszem, és elkavarom, úgy ragad rá a lakk, mintha simán 5 litert ráöntenék. Miért van ez?

Nem járok sűrűn korházba de nem is tervezem igazán de már muszály. Mert elég komoly fitymaszükületem van, de most a korházban az Urulógiára kell mennem vele? Ja és szülök tudta nélkül szeretnék átesni a műtéten szerintetek ebbe akadályozna vmi?

Legjobb válasz: Ha elmúltál 18 éves, akkor nagy korú vagy, és te döntesz a mûtétrõl. Viszont 18 éves kor alatt szüleid aláirása is kell hozzá. Azt azért nem értem, hogy miért ilyen nagy titok ez a szüleid elõtt.

Ha elmúltál 18 éves, akkor nagy korú vagy, és te döntesz a mûtétrõl. Viszont 18 éves kor alatt szüleid aláirása is kell hozzá. Azt azért nem értem, hogy miért ilyen nagy titok ez a szüleid elõtt.
Urológiai szakrendelésre kell elõször menned, oda nem kell beutaló. Általában ambulánsan oldják meg ezt a problémát, azaz nem kell befeküdnöd a kórházba! A szülõi papírozás 18 év alatt kell, de hallottam már olyanról is, hogy eltekintettek ettõl! Sok sikert! (A muszáj az "j", az uszály az az "ly")
Ne beszéljétek le a körülmetélésrõl. Majd Õ és az orvos eldönti. Mert úgy jár mint az a másik szerencsétlen akit sikerült lebeszélnetek!!!
Az orvosi beavatkozásoknak elõtte mielõtt döntesz alaposan nézz utána, mert lehet megtudják oldani fityma plasztikával is a szükületed, és akkor megmarad a fitymád, míg metéléskor azt elveszted, akár teljes mértékben, akár részlegesen és tovább tart a gyógyulása is a teljes körülmetélésnek. Mindenképp kérdezz rá, hogy van mód hogy a fitymád megmaradjon, mert sok esetben egybõl a metélést javasolják az orvosok ha nem kérdez rá a páciens a megoldásokra. De mielõbb menj el orvoshoz, vizsgálatra fiatalkorúként is elmehetsz egyedül is, de mûútéti beavatkozás esetén 18 éven alulinak szülõnek kell a mûtéthez hozzájárulnia.De otthon ha még nem vagy 18 nyugodtan beszéld meg mi van, nincs benne semmi ciki, talán közösen könnyebb lenne döntenetek, végig kutatni az összes lehetésges megoldást és választani.Nincs benne semmi szégyelni való.
A körülmetélést is el lehet jól rontani, és ha nem szükséges mért kellene megcsonkítani a péniszét, itt is vannak akik képviseli körülmetéltéltként magukat, hogy az orvos elszúrta.Ha az orvos béna akkor tök mindegy milyen mûtétet végez, el szúrhatja. Egyébként kevés esetben szokott gond lenni egy szakértelemmel, szaktudással rendelkezõ, leliismeretes orvosnál hogy fityma plasztikát elrontaná.A fontos jó orvost kell találni. Nem kell mindenkit minden áron körülmetélni, mindent el kell mondani, hogy milyen lehetõségei vannak a kérdezõnek a szükülete kezelésére és utána neki jól át kell gondolnia mit akar, kinézetileg, beavatkozásilag, megkérdezni a gyógyulási idõt és dönteni.Tény neki kell dönteni, de ne hamarkodja el, nézzen mindennek utána és csak utána dönts.Nézz körül, kérdezgess hogy a megyédben milyen urologusról vannak igen pozítív vélemények, hisz a jó orvos a legfontosabb. De menj minnél elõbb orvoshoz!Neki kell döntenie.
Én csak lebeszélni tudom a körülmetélésrõl, mivel vannak tisztességes módszerek is, még erõsebb szûkület esetén is. Nekem nagyon sok problémám van azért, mert nincs fitymám, szóval nem értem, miért is NE beszélnék le mindenkit a fityma eltávolításáról. Meg lehet azt lazítani, 2011 van, csak szólok. Akár részleges, nagyobb metéléssel ÉS bevágással. Nem kell azt levágni, nem véletlenül van ott. Ha szûk, akkor gyógyítani kell és nem levágni, törött kart se vágunk le...
Igen az urológiára kell menned. Ha nem vagy 18 a vizsgálatra elmehetsz szülõk nélkül de a mûtéthez kell az aláírásuk, anélkül egy orvos sem csinálja meg.

Hogyan hígítsam? Most főztem babámnak először főzeléket (répa, krumpli) s túl sűrű lett, de sajnos a saját főzőlevét már kiöntöttem. Baba vizet önthetek hozzá?

És ami megmaradt,azt holnapig eltehetem a h?t?be,s majd holnap megeszi?Bocsi a sok kérdésért,de most csinálom el?ször :-)!

Legjobb válasz: Szia. Nyugodtan hígíthatod babavízzel vagy forralt-hûtött vízzel ha már nincs a sajt fõzõlevébõl. De tehetsz bele anyatejet vagy egy kis tápszert is. Nyugodtanbeteheted a hûtõbe ha kihült, holnap ehet belõle semmi baja nem lesz :o)

Szia. Nyugodtan hígíthatod babavízzel vagy forralt-hûtött vízzel ha már nincs a sajt fõzõlevébõl. De tehetsz bele anyatejet vagy egy kis tápszert is. Nyugodtanbeteheted a hûtõbe ha kihült, holnap ehet belõle semmi baja nem lesz :o)
Ha a baba nem evett bele, akkor nyugodtan tedd el holnapig a hûtõbe, egy jól záródó edényben. Ha a fõzõlé már nincs meg, akkor kevés babavizet, vagy forralt vizet nyugodtan adj hozzá. De a védõnõm szerint anyatejjel, ill. tápszerrel is lehet picit hígítani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a gyors válaszokat!:-) Jó étvágyat nektek s babátoknak az ebédhez!!!

A 22-23 napon vizes folyásom volt felváltva a szárazsággal. Mára ez krémes lett, de nem olyan sűrű a bugyin sárgás foltot hagy. A hőm az nagyon felugrott ma reggel. Péntekre nem várom.Volt hasonló folyással valaki babás?

Ilyen tünettel volt köztetek babás? Vagy a mensit várjam?

Legjobb válasz: Nekem mensi elõtt vizes folyásom van de átvált ilyen barnás krémre, akkor tudom hogy nemsokára megjön. De ennek ellenére igen, lehetsz babás! Ha kimarad tesztelhetsz! ;)

Nekem mensi elõtt vizes folyásom van de átvált ilyen barnás krémre, akkor tudom hogy nemsokára megjön. De ennek ellenére igen, lehetsz babás! Ha kimarad tesztelhetsz! ;)
A kérdező hozzászólása: :( Akkor holnap veszek tampont már megint. Köszi, sajna én is így gondoltam csak vártam hátha...
Szia! Még ne add fel a reményt! Nekem azt mondták uh-n, hogy nincs domináns tüszõ, a nem várt elõtt egy nappal barnás csipp-csepp (szeretkezés után) és ma már 14 hetes és 2 napos pocis vagyok! (A tampon "kabalából" nekem is bent volt a táskámban!) Szorítok, hogy pocis légy! Tudasd, mi van Veled/Veletek! :)
A kérdező hozzászólása: Már reménykedni sem merek.:( Több mint egy éve semmi és a jövõ hónap már clostis lesz. De írok. Eddig mindig azt írtam jött a piroska, hát szép is volna.... Nektek gratula és jó egészséget.
nálam pont az ellenkezõje volt a gond. nekem vékony volt y méhnyálkahártya, és semens gyogyszert irtak amitõl megjavult.
Ha sûrû a méhnyaknyák és nem jutnak át rajta a kis fickók, akkor, úgy tudom, inszeminációt szoktak javasolni. Neked tutira sûrû, vagy csak feltételezed? Kérdezz rá az orvosodnál, hogy mi a véleménye!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Igen csak feltételezem, vagyis látom mert vizsgálom magam.Még nem mondtam a dokinak de szeinted nem lesz mérges hogy bele szólók a munkájába?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!