Találatok a következő kifejezésre: Sülttököt ehetek (3 db)

Sülttököt ehetek?

Sziasztok! Valamelyik nap kint sétáltam a piacon és megéreztem a frissen sült tök illatát. 22 hetes terhes vagyok, ehetek ilyen finomságot?

Legjobb válasz: Már miért ne?? Hacsak nem vagy cukros, akkor csak kimérve. Egyébként ha kerülöd a zsíros és/vagy fölösleges üres kalóriát tartalmazó dolgokat (csoki, keksz, cukorka, stb), egyél, amit kívánsz.

Már miért ne?? Hacsak nem vagy cukros, akkor csak kimérve. Egyébként ha kerülöd a zsíros és/vagy fölösleges üres kalóriát tartalmazó dolgokat (csoki, keksz, cukorka, stb), egyél, amit kívánsz.
persze hogy ehetsz ha nem kell diétáznod! gartulálok!
Szerintem is ehetsz, én is ettem:-)

Mik a diétás kaják? A főtt krumplin, a főtt répán, a banánon, a sülttökön, a piritóson és kekszen kívül van még valami ehető diétás étel?

aki diétázott már az légyszi írjon.

Legjobb válasz: A banán és a sütötök nem diéta´s étel....magas a cukortartalma. Káposzta,minden mennyise´gben,levesnek,savanyítva,alma,kompott,keve´s joghurt,puffasztott rizs,kétszersült, Attól függ,hogy milyen diétát akarsz csina´lni,mert többféle van.

A banán és a sütötök nem diéta´s étel....magas a cukortartalma. Káposzta, minden mennyise´gben, levesnek, savanyítva, alma, kompott, keve´s joghurt, puffasztott rizs, kétszersült, Attól függ, hogy milyen diétát akarsz csina´lni, mert többféle van.
Diétás minden alacsony glikémiás indexû éltelféleség, mert lassan lebomló szénhidrátokat tartalmaznak, és sokáig jóllakottságérzést nyújtanak, mivel nem emelik hirtelen a vércukorszintet. http://www.tutitippek.hu/blog/glikemias-index.php Ezen a linken találsz táblázatot, de ha rákeresel a Goggle-ön, más oldalakat is felhoz. Ha fogyni akarsz, akkor elsõsorban a finomított szénhidrátokat érdemes kerülni (fehér liszt, sima cukor tartalmú kaják).
A kérdező hozzászólása: az uccsónak köszi:) de amúgy nem fogyi diéta, hanem betegség miatt...gondolom most már tudjátok mi:) az elsõnek:az orvos mondta, hogy diétázzak és kezdte sorolni, hogy mit ehetek:) és õ mondta banánt mega tököt:Dvagy lehet hogy te a fogyi diétár amondtad hogy nem jó?
A legjobb állítólag a natúr fõtt rizs. Esetlen kombinálhatod kockázott répával.
Utolsó vagyok: a mi dokink szerint a gyomorrontásra, hasmenésre legjobb a kóla (nem cukormentes!). Ez nem vicc!!! (Egyébként máshonnan is hallottam.) Azt mondta, h egyébként nagyon ellenzi a cukros üdítõket, de ilyen esetekben kifejezetten jó a kóla.

A diéta alatt mikor ehetek sülttököt?

Legjobb válasz: Akkor mikor elküldöd a két tudatlan barmot akik elöttem szóltak...:)

Akkor mikor elküldöd a két tudatlan barmot akik elöttem szóltak...:)
Keményítõnapon
Ha sült sütõtökre gondolsz, azt keményítõ-napon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!