Találatok a következő kifejezésre: Sügeres akváriumom A porcelánsügereim (2 db)

Sügeres akváriumom van. A porcelánsügereim gyakran szaporodnak. Szeretnék egy ivadék medencét készíteni. Olyat ami a szaprító medencébe helyezhető. Tehát ugyanabban a vízben élnek az ivadékok ahol a szülők csak elrekesztve. Hogyan csináljam?

20-30 ivadék születik, az akvárium 240 literes.

Legjobb válasz: csinálsz 1 kocka szerû keret PVC csõböl. ezután ezt körbe huzod apró szemû mûanyaghálóval. ezután csinálsz rá kis akasztót és beakasztod az akváriumba

csinálsz 1 kocka szerû keret PVC csõböl. ezután ezt körbe huzod apró szemû mûanyaghálóval. ezután csinálsz rá kis akasztót és beakasztod az akváriumba

Hogy tudnám szépen elrendezni a köveket az afrikai (főleg malawi tavi kivéve: porcelánsügér) sügéres akváriumomban, esetleg honnan tudok megfelelő köveket szerezni? (inkább a sötét köveket szeretem)

Igényes akváriumot szeretnék a lakóit már majdnem lebeszéltam, viszont a kövekkel bajban vagyok, rákerestem sok helyen, de olyan igazán hasznos információt nem találtam, kerestem magyarul és angulul is, néztem videókat arról hogy hogy kéne elrendezni, sajnos erről annyira részletesen sehol sem beszéltek, mint amennyire vártam volna.(persze találtam egy-két hasznos információt, de a ti véleményeteket is kikérem, meg azok az információk számomra nem is voltak olyan hasznosak!!!)

Legjobb válasz: Menj le a Tisza-partra pl., ott vannak ilyen sötét andezitek. De egy kõárusnál is van. Szerintem úgy csináld, hogy izlés szerint rendezd el a köveket az üvegen, még az aljzat elõtt, kisebb-nagyobb halmokat csinálj össze-vissza, majd ezek köré szórd a kvarchomokot. Ha nem az aljzat tetején van a kõ, hanem így az alsó 1-2-3 cm takarva van, kicsit élethûbb hatású szerintem. Fõleg ha halmokat is csinálsz.

Menj le a Tisza-partra pl., ott vannak ilyen sötét andezitek. De egy kõárusnál is van. Szerintem úgy csináld, hogy izlés szerint rendezd el a köveket az üvegen, még az aljzat elõtt, kisebb-nagyobb halmokat csinálj össze-vissza, majd ezek köré szórd a kvarchomokot. Ha nem az aljzat tetején van a kõ, hanem így az alsó 1-2-3 cm takarva van, kicsit élethûbb hatású szerintem. Fõleg ha halmokat is csinálsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!