Találatok a következő kifejezésre: Sötétbarna hajamat tudnám (18 db)

A sötétbarna hajamat mivel tudnám a leghatásosabban világosítani? (pár árnyalattal világosabbra)

Hajszínező vagy festék megfogja?

Legjobb válasz: Megpróbálhatsz olyan szõke festéket rákenni,amiben nincs szõkítõpor, bár azt csak akkor javaslom ,ha nagyon bátor vagy,mert lehetséges,hogy nagyon csúnya lesz! Egyébként azt olvastam,hogy ha egy citromnak a levét belefacsarod fél liter vízbe,és azzal öblíted le a hajmosás végén, ezzel a megoldással sokat világosodhat ,ha többször csinálod (+hamvasító sampont is használhatsz) De ezeket csak akkor,ha nem száraz a hajad, mert nagyon szárítják a hajat!

Megpróbálhatsz olyan szõke festéket rákenni, amiben nincs szõkítõpor, bár azt csak akkor javaslom , ha nagyon bátor vagy, mert lehetséges, hogy nagyon csúnya lesz! Egyébként azt olvastam, hogy ha egy citromnak a levét belefacsarod fél liter vízbe, és azzal öblíted le a hajmosás végén, ezzel a megoldással sokat világosodhat , ha többször csinálod (+hamvasító sampont is használhatsz) De ezeket csak akkor, ha nem száraz a hajad, mert nagyon szárítják a hajat!

Mivel tudnám élénkebb szinűvé tenni a fakó sötétbarna hajam?

Legjobb válasz: Azt hallottam, hogy ha beáztatod a diófa lapit, és azzal mosol hajat, akkor világosabb színû lesz a hajad.

Azt hallottam, hogy ha beáztatod a diófa lapit, és azzal mosol hajat, akkor világosabb színû lesz a hajad.
Hidratáld tetszés szerinti hajolajjal (van belõlük csomó)

Sötétbarna hajam van. Hogyan tudnád elérni ezt a színt?

http://i.imgur.com/Bvu2O2g.jpg

Legjobb válasz: rézvörös melírokat rakatsz a hajadba,persze elõszivatás szükséges.

rézvörös melírokat rakatsz a hajadba, persze elõszivatás szükséges.


Sötétbarna hajamat hogy tudnám kb. két árnyalattal világosabbá tenni TERMÉSZETESEN?

Legjobb válasz: van olyan sampon, balzsam és hajpakolás (mindegy milyen márka) ami szõke hajra való az kifakítja de nagyon kicsit de természetesen mert a kamillától ki,,szõkül"

van olyan sampon, balzsam és hajpakolás (mindegy milyen márka) ami szõke hajra való az kifakítja de nagyon kicsit de természetesen mert a kamillától ki, , szõkül"
A citromlétõl is világosodhat, de vigyázz vele, mert eléggé szárít. Nekem is sötétbarna a hajam, de én inkább sötétíteném, úgyhogy nem próbáltam.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :) Megpróbálom mind a kettõt. Igazából úgy 1-2 árnyalatot szeretnék világosítani.

Sötétbarna hajam át tudnám festeni 1 lépésből platinaszőkévé?

Ha fodrászkellékesbe szerzem be a hozzávaló szerelést.

Legjobb válasz: Sötétbarnából talán fél év alatt lesz igazi szõke. Az is csak úgy hogy szétcseszi a hajad, és rengeteg kihullik.

Sötétbarnából talán fél év alatt lesz igazi szõke. Az is csak úgy hogy szétcseszi a hajad, és rengeteg kihullik.
nemnem
Bizos, hogy sötétbarna a hajad? Mert az szinte majdnem fekete! Én is azt hittem, hogy sötétbarna a hajam, kiderült, hogy világosbarna! Szerintem 9%-os hidrogénnel és szõkítõporral másodszorra lehetsz szõke. Jó lenne, ha mutatnál nekem egy linket, (lehet sztár is)hogy kb. milyen színû a hajad!
A kérdező hozzászólása: kb. olyan barna és legalább ennyire szeretném kiszõkíteni http://tiniszaj.hu/tiniszaj/userFiles/image/hajt%C3%ADpus-1...
1 képésben ezt fejetsd el...Ja és szerintem ilyen mértékÛ váltáshoz fodrászhoz kell menned, ugyanis a sötétbarnát (meg alapból a barnát) nem fogja be a platinaszõke, sõt a szõke sem.
1 lépésbõl sehogy amúgy.. Le kell szivatnod 2-3szor, aztánpedig 3havonta kb a tövét.:) És nem igaz hogy annyira tönkreteszi a hajad.Megfelelõ ápolás mellett nem.:)
Fodrász ezt a hajszínt szerintem 1 lépésben is meg tudja akár csinálni, ha meg nem, akkor max 2-ben. Nekem majdnem fekete volt a hajam (be volt festve) és 2-szer kellett szõkíteni, úgy lettem platina szõke. Otthon szerintem ne próbálkozz, esetleg majd a tõfestésnél.
Nekem is ilyen barnából lett ilyen szõke mint a képen. De ez 4 hónap alatt. Köztes idõszakban oltári ronda színe volt, az alja sötét rézszínû és töve felé világosabb, foltos. Nagyon tönkreteszi a hajad. Nekem kb. 30 centit kellett vágni belõle utána. És hiába minden ápolás, töredezett lesz mindig.
de az sem mind1 hogy természetes v festett barna hajad van???

Szeretném az aránylag sötétbarna hajamat világos arany-karamell barnára. Mivel tudnám ezt a hatást elérni? (kép lent h mire gondolok)

http://kepfeltoltes.hu/110201/ilyenhajkell_www.kepfeltoltes...

Legjobb válasz: Szerintem egy sima festésbõl meglehet. Ha én tudtam sötétbarnábõl aranybarnát csinálni akkor sztem te is fogsz tudni. Csak valéami jó festéket vegyél. De sztem nem kell semiképp leszivatni:)

Szerintem egy sima festésbõl meglehet. Ha én tudtam sötétbarnábõl aranybarnát csinálni akkor sztem te is fogsz tudni. Csak valéami jó festéket vegyél. De sztem nem kell semiképp leszivatni:)
A kérdező hozzászólása: oké köszi :) ) hát fodrász csak nem cseszi el... azért jó hír h nem kell leszívatni, vagyis nagyon remélem igazad van majd meglátogatok egy fodrászatot aztán kérdezõsködöm :) )) amúgy bocsánat a kifejezésért, de nem lett ilyen "fos" barna a hajad színe?? te milyen festékkel festetted át?? köszi :) )

Hogyan tudnám természetesen világosítani a sötétbarna hajam?

Eddig gesztenye barna volt a hajam, de egyre inkább sötétedik,majdnem feketébe csap át,és kezd nem jól állni :). Soha nem volt még festve sem színezve, és nem is akarom, ezért keresek valami természetes megoldást,amivel világosíthatnám/feldobhatnám a színét!!! Segítsetek!!!

Legjobb válasz: frissen facsart citromlét csepegtess az öblítõ vízbe hajmosás után!

frissen facsart citromlét csepegtess az öblítõ vízbe hajmosás után!
nyáron a nap kiszívja. mást nem tudsz tenni, vissza fog sötétedni. természetes út nincs.

Sötétbarna hajamat hogyan tudnám világosabbá tenni természetes módon?

A hajam sötétbarna és kicsit világosítani szeretnék rajta, de a festéssel nem tudom azt a világosságot elérni amit szeretnék.

Legjobb válasz: napoztasd

napoztasd
Állítólag ha kamillateával megmosod, és aztán kiülsz a napra, akkor sokkal jobb.
kérdezõnek: festett sötétbarna a hajad?
A kérdező hozzászólása: természetes sötétbarna vok
Ajj ki a napra....a nap jol kiszivja a szinet

Sötétbarna (hennával festett) a hajam. A szõkét csak szívatással tudnám elérni?

Ki szeretném próbálni a szõke, világos hajszínt.

Legjobb válasz: A természetes hajszíned milyen? Sajnos festett hajat világosítíni csak szívatással lehet amibõl lehet több kéne mert, elõszõr csak vörös lenne a hajad.

A természetes hajszíned milyen? Sajnos festett hajat világosítíni csak szívatással lehet amibõl lehet több kéne mert, elõszõr csak vörös lenne a hajad.
A kérdező hozzászólása: Középbarna az eredeti. Köszönöm a választ :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!