Találatok a következő kifejezésre: Sötétbarna hajam, feketének (82 db)

kedves utolsó válaszoló, utolsó elõtti vagyok. elõször is nem írta le a kérdésben, hogy fodrászhoz megy-e vagy otthon csinálja. másodszor meg fodrásznak tanulok, és nekünk így tanítják. de biztos neked van igazad, nem a tanáromnak, aki több éve a szakmában van.
Most a 9-es oxit bele kell keverni a festékbe vagy ez hogyan mûködik?:OOO
A kérdező hozzászólása: És a sötétbarna befogja a feketét? Nagyonnagyon fekete a hajam, és jó régóta.
Ha nem is elsõ, de 2.-3. festésre egész biztosan. Onnét meg már könnyebb az átmenet. De 9-es oxival tuti, hogy elsõre is befogja, szerintem!
szerintem inkább 12-es oxi kéne, nem? én használok 9-eset sima utófestésre:)
le ne szívasd 4-5x... még 3-assal se basszus. SZívatni szigorúan nem otthon, fodrásszal, és az általa javasolt idõtartamokon belül, amik között hónapok telnek el általában. Festéket igenis világosít festék, a húgom feketérõl simán átment vörösbe 2 festékkel pl. És az mint tudjuk jóval világosabb. De feketérõl sötétbarnára váltott barátnõm is van. Gondold át logikusan: festéket festék miért is ne világosítana? Ugyanúgy oxit használsz hozzá... A 12-eset én azért nem merném feltenni, mert ugye a fejbõrõn + egy fokozattal erõsebbnek számít, és annak, aki nem szokott hozzá az otthoni 12-õvel festéshez, túl erõs lehet, gondjai lehetnek vele. A 9-es lehet nem lesz elég erõs hatású elsõre, de én nem kockáztatnék. De ha van tapasztalatod magasabb faktorú oxival, akkor hajrá.
sehogy. akkor az nem festék volt, hanem színezõ
ja és az oxi nem világosításra való..
a szart nem :) Amúgy most épp sötét vörösbõl mentem át narancssárgába tegnap, az nem világosítás? :) És nem szívattuk le.... :P
Figyi, hiszek én neked, csak akkor magyarázd meg, hogy mi csoda folytán fogja be mégis valamilyen festék a feketét? Mert mint mondtam, láttam már rá példát.
Használj hajfesték eltávolítót, a szõkítés tönkreteszi csak a hajat.
ha azt akarod, h teljesen szétroncsolódjon a hajad, akkor hallgass nyugodtan az elõzõ hozzászólókhoz. festék festéket nem világosít! ha szeretnéd, h maradjon hajad, 3%os oxival szívasd le a hajad. ezt többször tedd meg/4x-5x/. a hatóideje is több, de megéri lassan csinálni.
9-es oxival fodrászkellékes sötétbarnával próbálkozz. Leszívatni tényleg nem érdemes, a szõkítõport szintén nem ajánlom, nehéz vele bánni. A mítoszokkal ellentétben nem a feketét, hanem a vöröset a legnehezebb eltünteti, de semmi sem lehetetlen. Menni fog ez is :)
Igen, ha fodrászkellékes, normális festéket veszel. De egyébként a gagyi boltinál is külön van a pakkban az oxi, és össze kell keverni a kettõt. Az oxi a színelõhívó.

Mondanátok olyan tartós barna hajfestéket ami világosítja a fekete/sötétbarna hajat?

Legjobb válasz: Syoss szõkés barnával festettem be a sötétbarna,majdnem fekete hajam és elég jól befogta!:)

Syoss szõkés barnával festettem be a sötétbarna, majdnem fekete hajam és elég jól befogta!:)
Olyan sajna nincs...max a lenövésed lesz világosabb
A kérdező hozzászólása: de van olyan csak nemtudom melyik a legjobb köszi utolsó :)
Én is ilyet keresnék. Bevált azóta valamelyik? Utolsó válaszoló: Eredeti hajszínedre festettél rá, vagy festettre?
15:13as vagyok!Festett fekete hajam volt amit nehezen de sikerült eleinte sötétbarnára végül az eredetihez hasonló világosbarnára átfestenem!Leszívatva egyszer sem lett csak festve!kb fél-1 évbe tellett mire sikerült a feketét leszednem!Egyszer még dauerolva is lett és az is eléggé leszedte a sötét színt!:)
Én találtam megoldást: http://www.bms-wellness.com/colourb4.htm Itt az oldalon egy csaj kipróbálta és azt mondta 2x ismételte meg és a fekete hajából világosbarna lett.
ja és youtube-n is vannak róla videók. Sztem nagyon jó!
A kérdező hozzászólása: és vmi vörös v lila?
melírt csak akkor ha nem nagyon elütõ az alapszíntõl, vagy pl. a te hajadba eltudnék képzelni 1, 2 lila vagy rózsasziin türkizkék stb..:) színût de csak pár csikot, ne az egészet
tuti jól néz ki :] igazából az mindenbe passzol.nefélj ^^
Szerintem már tök kiment a melír..:S
fúú szerintem gáz
szerintem tök jó nekem is festett barna hajam van és én is gondolkoztam rajta h tegyek bele szõke melírt biztos jó lesz:)
Szerintem gáz, nekem nem tetszik. Amúgy se divat már a diszharmónikus melír, az ami nagyon elüt az alapszíntõl, mert közönségesnek hat. Ezúton kérek elnézést azoktól, akiknek ilyen van, végülis mindenki úgy néz ki, ahogy akar, ez csak én véleményem:)
A kérdező hozzászólása: hehe hát köszi:D:D..
barnába jó a szõke melír :) és a szõke melír nem mindenbe jó..pl padlizsánba se jó mert abba vörös mutat jól inkább 15/L
Én inkább valami világosabb barnával kezdeném a világosítást.A szõke nagyon el fog ütni, nekem az nem tetszik.
szia, én is szeretnék..ha csináltál valamilyet..ird ám meg.szerintem középbarnát kellene elöször..aztán ha már mgszoktad, megszokták, akkor világositani, az arcszinedtõl és a szemed szinétõl is függ hogy milyen áll jól.de fodrászhoz menj


Ha a nagyon sötétbarna hajamra ( a vége már szinte fekete) közép szőke vagy sötétszőke hajfestéket festek milyen színű lesz?

Legjobb válasz: Hát,ha már majdnem átmegy feketébe akk elég nehezen fogná be.Elöbb ki kéne szõkiteni a hajad és aztán festeni szõkével.

Hát, ha már majdnem átmegy feketébe akk elég nehezen fogná be.Elöbb ki kéne szõkiteni a hajad és aztán festeni szõkével.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Fekete hajfesték befogná a sötétbarna hajam? Milyen márkát ajánlotok?

Legjobb válasz: Tök mindegy hogy márkás hajfestéket veszel vagy 100forintosba! :D A fekete hajfesték minden hajszínt befog és a legjobban roncsolja a hajat!

Tök mindegy hogy márkás hajfestéket veszel vagy 100forintosba! :D A fekete hajfesték minden hajszínt befog és a legjobban roncsolja a hajat!
Persze, hisz a fekete a legsötétebb szín. Szerintem a Brillance a legszebb, dobozosban.

A hajam feketere festettem, a szemoldokom sotetbarna. Fessem meg feketere a szemoldokom is?

Szerintetek fessem meg a szemoldokom feketere? Amugy kreaol borom van, es sotet barna szemem ha szamit valamit.

Legjobb válasz: Szerintem nem kell feketére festened. A fekete szemöldöknek van egyfajta "haragossága".

Szerintem nem kell feketére festened. A fekete szemöldöknek van egyfajta "haragossága".
Ne fesd be, a sötét hajnál a szemöldöknek 2 árnyalattal világosabbnak kell lennie, világosnál fordítva. (Múltkor mondta egy híres sminkes.) És szerintem hozzád illik a barna, ne festesd be. Esetleg fesd be szemceruzával vagy szemöldökszínezõ zselével, porral és nézd meg milyen. Ha tetszik akkor, de én nem javaslom a feketére festést.

Ha nekem nagyon sötétbarna ( majdnem fekete) hajam van, sötétbarna szemem, az apának szőke haja és zöld szeme, akkor a pici haja és szeme milyen színű lehet?

Én úgy gondolom, hogy az én barnám fog dominálni, de azért ott van az apja sz?ke haja is. Szerintetek ? Tapasztalat ? :)

Legjobb válasz: kellene tudni a nagyszülõket is, nálunk két barna hajú, szemû egyénnek lett szõke, kék szermû gyereke, az egyik nagypapa szõke kék szemû

kellene tudni a nagyszülõket is, nálunk két barna hajú, szemû egyénnek lett szõke, kék szermû gyereke, az egyik nagypapa szõke kék szemû
A kérdező hozzászólása: Párom szüleit nem ismerem, sajnos régen meghaltak, annyira nem is akarok hánytorgatni neki, elég érzékeny a témára :(... Az én szüleim barna hajúak, szemûek.
Nálunk csak én vagyok barna szemû, mindenki más zöld vagy kék. Babánk szeme kék lett és a haja szõke, mindannyian azok voltunk kicsiként. Anya, apa, nagymamák és nagypapák.
Hát pedig a nagyszülõk eléggé mérvadók. Párom és én is sötétbarna hajúak vagyunk, barna ill. zöld szemmel. Kisfiunk szõke hajú kék szemû, párom Anyukája szõke, Apukája kék szemû és én Anyum is kék szemû.
nekem sötét barna a hajam, zöld a szemem. férjemnek kék a szeme, és szõke. Az én szüleimnél nagyi barna haj, szem, nagypapa fekete haj, zöld szem. Párom szüleinél barna haj kék szem, szõke haj, kék szem. És a három gyerekem barna hajú, barna szemû.
Nekem sötétbarna hajam és barna szemem van, a páromnak szõke haja és zöld szeme, a kisfiunknak szõke a haja és gyönyörû kék a szeme.Az én apukám volt kék szemû és szõke tehát tõle örökölte!
Nekem: barna haj, sotetbarna szem, vilagos bor Ferjem: szokes haj, vilagoskek szem, barna bor Gyerekek: mindketto szoke haju, a nagyobbik kozepbarna lesz inkabb, mert barnul, a kisebbik platinaszoke, szinte feher haju a nagyobbik barna szemu, mint en, barna boru, mint az apja a pici hofeher boru, mint en, vilagoskek szemu, mint az apja. Szoval mi teljesen megkevertuk. :-)

Ha veszek egy sötétbarna majdnem fekete színezőt, akkor olyan színű lesz a hajam tutira, mint ami a tasakon levő csajnak van, vagy totál nem? (infó lent)

Sima barna hajam van, a lehet? legegyszer?bb barna. Sötétbarnát szeretnék, majdnem feketét. Mindezt színez?vel, ha mégse állna jól, akkor legalább hamar elt?nik nyom nélkül.

Legjobb válasz: Van rá esély, mert nem világosítani akarsz és nincs nagy különbség az eredeti és a kívánt szín között. Bár a színezõk hamar kikopnak, de a fekete általában makacsabb szín, pláne feketében. Inkább sötétebb barnát válassz a kísérlethez.

Van rá esély, mert nem világosítani akarsz és nincs nagy különbség az eredeti és a kívánt szín között. Bár a színezõk hamar kikopnak, de a fekete általában makacsabb szín, pláne feketében. Inkább sötétebb barnát válassz a kísérlethez.
Akartam írni: pláne festékben makacsabb
nekem is barna hajam volt/van és sötét (majdnem fekete) színûre festettem 3 hete körül kb. színezõt nem akartam venni, mert az fakul meg minden, igaz az egészségesebb és nem roncsolja a hajat, ha jól tudom. a tartós festék mellett döntöttem most YUNSEY festékkel van festve a hajam és a márka 4es árnyalatára. azóta folyamatosan azt hallom hogy jó a hajad, meg hogy ez a szín jobban illik az arcomhoz :D
ne festékkel fesd! Én a Palette sárga színû 24 óráig tartó sötétbarnáját választottam (ami majdnem fekete lett, és szépen lassan világosodott ki), és kb. 2-3 hónapig tart a szín!!! Elõször a színezõt próbáld ki, mert ha csúnya, mégis lekopik gyorsan....
bocsi, palette 24 hajmosásig tartó.....persze nem csak addig tart...2-3 hónapig:)
Szia! Szerintem ne tedd tönkre a hajad mindenféle vegyi anyaggal, hanem használj inkább hennás hajfestéket. Ez is hamar, kb. 2 hónap alatt lekopik és szép, csillogó fényt ad! Nekem bevált!
A hennás hajfesték gyógynövényboltokban ált. kapható és nem is drága, kb. 700-900 Ft.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszi, én is így terveztem, hogy nem fekete hajszínezõt vennék, hanem egy elég sötétbarnát. AS legsötétebbet, de barnát :) Köszi a válaszod.
A kérdező hozzászólása: 19.41, nekedis köszi, tõled megkérdezhetem azt, hogy látszik-e már valamennyit a lenövés? Hogy nagyon bután elüt az eredeti a festettõl? Nagy a kontraszt?
Inkább a szemed legyen vörös és a haj zöld vagy kék.

Eredeti sötétbarna (majdnem fekete) hajhoz jól állna a világosabb/közép barna melír? Természetes hatásút szeretnék, meg lehet úgy csinálni?

18 éves lány vagyok, vállig ér?nél kb 10 cm-vel hosszabb a hajam, sose volt se festve, se melírozva, nagyon sötétbarna szín? és már nagyon unom ezt a színt és nem is áll olyan jól, mert elég világos b?röm van, szernék egy kis világosabb barna melírt, olyat, ami természetes hatású (ezért vörös kizárva), meg lehet csinálni? és kb milyen gyakran kell melírozni és mennyibe kerül Budapesten? köszi el?re is a segítséget :)

Legjobb válasz: igen biztos meg lehet csinálni és szerintem jól fog állni ,,,az lenne a csúnya ha világos szõke melírt raknál bele ,,túl nagy lenne a kontraszt ,,de így hogy csak egy kicsit világosítod,nem vagyok pesti foggalmam sincs hogy ott milyenek az árak ebben nem tudok segíteni,,,neke középbarna és én is szeretnék már vmit kezdeni a hajammal konkréta világosítani,,szerintem próbáld ki ,1-1,5 havonta kell kb ujrafesteni,,ha hullámos göndör a hajad akkor pedig nem nagyon látzzsik a lenövés

igen biztos meg lehet csinálni és szerintem jól fog állni , , , az lenne a csúnya ha világos szõke melírt raknál bele , , túl nagy lenne a kontraszt , , de így hogy csak egy kicsit világosítod, nem vagyok pesti foggalmam sincs hogy ott milyenek az árak ebben nem tudok segíteni, , , neke középbarna és én is szeretnék már vmit kezdeni a hajammal konkréta világosítani, , szerintem próbáld ki , 1-1, 5 havonta kell kb ujrafesteni, , ha hullámos göndör a hajad akkor pedig nem nagyon látzzsik a lenövés


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!