Találatok a következő kifejezésre: Sötét karikák a (38 db)

Sötét karikák a szem alatt - ez valóban működik?

‎"Sötét karikák a szem alatt? Krumpli és uborka!

Legjobb válasz: Ezt én még nem próbáltam, de van két jól bevált, sokkal egyszerûbb módszerem a karikák eltüntetésére. :) Az egyikhez két szelet uborka kell, lefekszel, becsukod a szemed, ráteszed az uborkát és rajtahagyod kb. 10-15 percig. A másik, ami még ennél is egyszerûbb, fogsz egy jégkockát és átdörzsölöd vele az arcodat és a szem alatti részt. Felfrissül, felébredsz (reggel jól jön:D), a karikák elhalványulnak, a bõröd frissebb, feszesebb lesz.

Ezt én még nem próbáltam, de van két jól bevált, sokkal egyszerûbb módszerem a karikák eltüntetésére. :) Az egyikhez két szelet uborka kell, lefekszel, becsukod a szemed, ráteszed az uborkát és rajtahagyod kb. 10-15 percig. A másik, ami még ennél is egyszerûbb, fogsz egy jégkockát és átdörzsölöd vele az arcodat és a szem alatti részt. Felfrissül, felébredsz (reggel jól jön:D), a karikák elhalványulnak, a bõröd frissebb, feszesebb lesz.
A kérdező hozzászólása: igen, de ez nekem évek óta ilyen már.
Próbáld ki, biztos jó hatású lesz, de nem árana masszírozni is a szemkörnyéket.

Kezelték már valakinek sikeresen a sötét karikákat a szeme körül?

Véglegesen? Egyáltalán van ilyen kezelés?

Legjobb válasz: jó korrektor csodákra képes. amit még szoktam csinálni ha nagyon vészes kékes karika van hogy elõször narancsos árnyaltú rúzzsal áthúzom és utána rá az alapozót (már akkor is nagyon szép az eredmény) a végén pedig korrektor. szinte teljesen eltûnik.

jó korrektor csodákra képes. amit még szoktam csinálni ha nagyon vészes kékes karika van hogy elõször narancsos árnyaltú rúzzsal áthúzom és utána rá az alapozót (már akkor is nagyon szép az eredmény) a végén pedig korrektor. szinte teljesen eltûnik.
Dm-ben és rossmannban is lehet kapni zselés arcmaszkot, ezt a hûtõben kell tárolni és reggel indulás elõtt 5-10 percig a szemre tenni. VAgy a zöld illetve kamilla tea filtere is jó a szemre téve. Az is csökkenti a karikákat.
véglegeset nem tudok. viszont van a vichynek egy szemkrémje ami nagyon jó rá. tényleh elhalványítja a sötét foltot http://www.vichy.com/HU-HU/htmlref/produits/OYSAF001.html
A kérdező hozzászólása: Már probáltam a vichy hüsitõ krémet.Élénkiti a szemet.És akinek halvány a karikája neki jó.És elég drága.. Igazából én már nem hiszek a kozmetikumokban. A korrektort használom halványit de nem tesz csodát sajnos.
Nem akarok hülyeséget irni, de a nõvéremnek a pajzsmirigye miatt volot a sötét karika...voltál már teljes kivizsgáláson?
A kérdező hozzászólása: És mióta volt neki sötét? Elmúlt neki?
Én vmilyen lézeres kezelésrõl hallottam.MErt ugye az erek miatt tûnik úgy h fekete a szemünk alatt.És ezekkel az erekkel csinálnak vmi.De nm akarok hülyeséget beszélni..
MA ahogy lapozgattam az újságot találtam ezt és gondoltam még elküldöm neked ezt, hátha segíthet: http://avon-line.hu/product-rezgo-golyos-szemkornyekapolo.html

Mit csináljak a nagyon sötét karikákkal a szemem alatt? 14/L

Mindig is ilyen voltam de most értem abba a korba hogy IDEGESÍÍT! Kérlek segítsetek, valami hatásis módszer kéne!

Legjobb válasz: Elsõnek is irány a labor, mert komoly baj is állhat a háttérben!!! Aztán elegendõ alvás, bár az az én szememen sem segít... és a korrektor.

Elsõnek is irány a labor, mert komoly baj is állhat a háttérben!!! Aztán elegendõ alvás, bár az az én szememen sem segít... és a korrektor.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!:) De mégis milyen baj lehet emögött? Szedjek valami vitamint? Egyáltalán hova kell fordulni ilyen problémával? És van valami konkrét korrektor ami használ? Bocs, a sok kérdésért:)
Én Alverde folyékony korrektort használok. Emögött állhat mondjuk vashiány. A háziorvosodhoz menj el!
Ahogy mondják, vashiány, E-vitaminhiány is állhat mögötte. Menj el egy vérvételre, és sokmindenre fény derülhet. Nekem is nagyon sötét karikáim voltak, és kiderült, hogy igen súlyos vashiányom volt. (2 volt 20-24 helyett a véremben a vas értéke...). Szedtem tablettát rá egy ideig, már évek óta rendben van a vasam, a karikák is eltûntek. Csak akkor köszönnek vissza, ha elfelejtek aludni :) Amúgy ne aggódj, ha ez lenne a problémád, a vashiány átlagos dolog serdülõ lányoknál.


MItol van az hogy a szemem alatt sotet karikak vannak?

Csak a faratsagtol? Vagy lehet valami mas oka is? Esetleg mivel lehetne eltuntetni, vagy halvanyitani?

Legjobb válasz: fáradtság,betegség. korrektorral el lehet rejteni( azt hiszem a sárga a legjobb a sötét karikákra), javítani alvással, sok folyadékkal lehet.

fáradtság, betegség. korrektorral el lehet rejteni( azt hiszem a sárga a legjobb a sötét karikákra), javítani alvással, sok folyadékkal lehet.
A kérdező hozzászólása: Faradt nem vagyok alszok is eleget..akkor valosginuleg az lehet a problema hogy nagyon keveset iszok. Es am koszii:)
ha nem vagy kialudva rendesen akkor. vagy ha a szemedben az idegszalak elszakadtak ami inclino error-t idez elo ami lassan zold halyoghoz vezet
Lehet egyszerû genetika is.Próbáld meg masszírozni szemkrémmel körkörösen.Így megindul a vérkeringés.

Miért vannak sötét-lila karikák a szemeim alatt?

Szia. 12 éves lány vagyok,6.osztályos.Már több tanárom szólt,hogy aludjak eleget mert karikásak nagyon a szemeim.Hiába mondom nekik,hogy 9-10 órát alszok naponta nem hiszik el. Nem tudom mi oka lehet ennek. Anyukám szerint kevés vitamint viszek be,és ezért. A nagyim állítja,hogy a megfelel? táplálkozás mellett a sport is közre játszik. Igazából,már mindenféle gyümölcsös arcpakolást,vitaminost mindent kipróbáltam de semmi. Ez kb. egy féléve jött el?. Mit tudok tenni? Egyáltalán lehet ezzel mit kezdeni ? Köszönöm a segítséget el?re !

Legjobb válasz: Az arc nagyon jól mutat minden belsõ szervi elváltozást. A te esetedben vese bajok lehetnek. Akinek sötét karikák vannak a szemei körül annak a veséjével lehetnek gondok. Lehet most még nem érzed, de késõbb érezni fogod.Lehet, nem drasztikus, csak egy figyelmeztetõ jel! Igyál nagyon sok folyadékot!

Az arc nagyon jól mutat minden belsõ szervi elváltozást. A te esetedben vese bajok lehetnek. Akinek sötét karikák vannak a szemei körül annak a veséjével lehetnek gondok. Lehet most még nem érzed, de késõbb érezni fogod.Lehet, nem drasztikus, csak egy figyelmeztetõ jel! Igyál nagyon sok folyadékot!
Elmehetnél például a körzeti orvoshoz. Vagy a gyerekorvoshoz, ízlés szerint. Õ szakavatottabb mint az itt kommentelõk többsége, és még ismer is téged :-)
Túl sok minden okozhatja, ezért nem mennék találgatásba.
Menj el a korzeti orvoshoz, vérvétel nem árt. Sok mindentõl lehet, hormonális változások, menzesz, helytelen táplálkozás, kevés folyadékfogyasztás, sok TV-zés, vagy netezés, B12 vitamon hiánya, családi öröklõdés, vékony bõr, stb. Eleget vagy-e szabad levegõn?
Utolsó: Igyon nagyon sok folyadékot, és terhelje túl a (szerinted) gyenge veséit? Jó tanácsaid vannak neked is... Ha a veséje gyenge, napi 2-3 liternél nem szabad többet inni egy felnõtt embernek sem. De szerintem nem kell ennyire elõreszaladni, meg ijesztgetni agyereket, menjen el orvoshoz, és majd az megmondja hogy mi van.
Nekem is hasonló problémám van, csak nekem állandóan be van párnásodva a szemem alatt. Nekem ez sajnos genetikai eredetû. Amúgy a sötét-lila karikák utalhatnak strumára azaz pajzsmirigy megnagyobbodásra. Ha ez lenne a problémád, hát ez sajnos nem fog eltûnni. Mindenképp érdemes megkérdezni egy szemorvost.

A szem alatti sötét karikákat hogyan lehet eltüntetni?

Olyan lilás feketés sötét foltok...(nem verekedés miatt :D)

Legjobb válasz: Szijja:) nekem is sötét karikás a szemem akármennyit alszom...:)Én korrektort szoktam használni:)szerintem attól,hogy fiú vagy Te is használhatsz nyugodtan, csak arra figyelj, hogy ne legyen túl világos(a bõröd színétõl 1 árnyalattal világosabb) és ne vastagon vidd fel a szemeid alá és akkor halványabb lesz a lilás, sötét folt:)Remélem tudtam segííteni:) 18/L

Szijja:) nekem is sötét karikás a szemem akármennyit alszom...:) Én korrektort szoktam használni:) szerintem attól, hogy fiú vagy Te is használhatsz nyugodtan, csak arra figyelj, hogy ne legyen túl világos(a bõröd színétõl 1 árnyalattal világosabb) és ne vastagon vidd fel a szemeid alá és akkor halványabb lesz a lilás, sötét folt:) Remélem tudtam segííteni:) 18/L

Hogyan tüntethetném el a szemem alatti sötét karikákat?

Minden praktika, megoldás érdekelne akár rövidtávú, akár tartós megoldást hoz a problémámra. Évek óta alvászavarral küzdök, sajnos az orvosok sem igazán tudnak ezzel mit kezdeni, mert az általuk felírt gyengébb altatók hatástalanok, erősebbet viszont nem szeretnék tartósan szedni, így is elég gyógyszert szedek más problémáim miatt. Használtam már teát, homeopátiás gyógyszereket de azok még hatástalanabbak... Mindegy is! Így viszont sajnos a kialvatlanságtól csúnya karikás a szemem ami nem túl szép látvány. Napjában kapom a kérdéseket, hogy "Úristen, Milyen a szemed? Nem aludtál?" Alapozókkal, krémekkel persze már próbáltam, de kevés sikerrel. Ilyen melegbe lefolyik rólam, meg amúgy sem sokat segít. Neten is találtam jó néhány praktikát volt amit kipróbáltam de semmi eredménye nem volt. Holnap a párommal esküvőre vagyunk hivatalosak (a nyáron még másik 3-ra is) és ha a holnapira nem is sikerülne eltüntetni őket, de legalább a többire szeretnék némi javulást! Van olyan akinek bevált már valami jó kis taktika? :) 25/L

Legjobb válasz: Ha már az orvosokat is végigjártad, és õk csak a kialvatlanságot tartják indoknak, szóval: a természetgyógyászok szerint az arc különbözõ részein megtalálhatók a belsõ szervek helyei, vagyis a szem alatti rész a vesék állapotát mutatják, míg pl. a ajkak rendellenességi a szív állapotára utalnak, stb. stb. Vagyis a szem alatti "fekete karikák", akkor vese-mûködési problémákra gyanakodnak. Menj be valamelyik gyógynövény-szaküzletben (ott általában ennél többet is tudnak a dolgokról), beszélj velük, és próbáld meg, ha valami vízhajtó, vagy vesemûködést segítõ gyógynövénybõl készült teát iszol, esetleg az egy idõ után segíthet.

Ha már az orvosokat is végigjártad, és õk csak a kialvatlanságot tartják indoknak, szóval: a természetgyógyászok szerint az arc különbözõ részein megtalálhatók a belsõ szervek helyei, vagyis a szem alatti rész a vesék állapotát mutatják, míg pl. a ajkak rendellenességi a szív állapotára utalnak, stb. stb. Vagyis a szem alatti "fekete karikák", akkor vese-mûködési problémákra gyanakodnak. Menj be valamelyik gyógynövény-szaküzletben (ott általában ennél többet is tudnak a dolgokról), beszélj velük, és próbáld meg, ha valami vízhajtó, vagy vesemûködést segítõ gyógynövénybõl készült teát iszol, esetleg az egy idõ után segíthet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, ezt eddig nem is tudtam. Az orvosokhoz az alvásproblémáim miatt járok, de annak tudatában amit írtál, lehet nem ártana egy teljes kivizsgálás.
Hát igen, nem ártana. Egyébként ezért csodálkozok azon, hogy az orvosok ezt még nem végezték el. Meglehet, hogy annak alapján még esetleg az állandó kialvatlanság okára is rábukkannak! Mindenképp járj utánna, én sem vagyok híve, hogy ilyen fiatalon, és ráadásul valószínû teljesen feleslegesen rászoknál az altatóra. Állítólag az olyan, hogy ma még elég egy gyengébb, de egy idõ után (mivel a szervezet hozzászokik), egyre erõsebbet kívánsz. Szóval kérj egy teljes, átfogó állapot-felméréses-kivizsgálást.
Elõször tényleg keresni kellene egy jó orvost, aki nem türelmetlen és minden (!) szükséges vizsgálatot elvégez. Hosszú távon csak ez hatásos, kiegészítve a megfelelõ bõrápolással (pl sose használj szárító, irritáló lemosót, a legjobb az lenne ha egy kifejezetten szemre való, lehetõleg természetes kozmetikummal tisztítanál, majd hidratálnál) Rövid távon (az esküvõkre pl) csak a smink segít, keress egy jó korrektort, hidd el, ez még azoknak is fontos, akiknek alig-alig van karikájuk...én ezt ajánlom, mert olcsó és könnyen beszerezhetõ ráadásul majdnem profi szinten fed, de a macben/ó utcai sminkes boltban is tuti találsz jól fedõ korrektort. Nem minden napra ajánlom õket, de az eseményeket nem lehet megúszni nélkülük:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én is furcsálltam anno, hogy nem végeztek teljes körû kivizsgálást de 2 orvos is azt mondta, hogy ilyenkor keringést és légzést vizsgálnak. Ez meg is történt, a már amúgy is meglévõ asztmán, és az állandó alacsony vérnyomáson kívül semmit nem találtak. Tényleg köszönöm a tanácsokat! Holnapra marad a korrektor, jövõhétre meg a doki meglátogatása! Ha valaki esetleg tud konkrét márkát korrektorból ami tutira jól takar azt megköszönném! Sajnos nagyon keresgélni nincs már idõm ami van az meg szinte semmit nem takar.
Nem tudom, ezt próbáltad e már, nekem bevált :) http://kremmania.hu/kremek/essence-stay-all-hosszantarto-kor..
A kérdező hozzászólása: Ilyet még nem használtam. De ígéretesnek tûnik... :) Ma be is szerzek egy ilyet! Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget! :)
Oké! Ha túl leszel az általános orvosi kivizsgáláson, azért (ha nem túl személyes okot találnak), írd meg nekünk légyszi!
A kérdező hozzászólása: Túl vagyok a szombati esküvõn és a korrektor (amiért a fél várost körbe kellett rohangálnom :D ) nagyon jól bevált! Úgyhogy még egyszer köszi a tippet! Öröm végre olyan fényképeket látni amin nem feltétlen nézek ki úgy mintha behúztak volna egyet... Az orvosi kivizsgálás eredményét majd megírom! Még pénteken elõjegyeztettem magam jövõhét szerdára, bár tudom nem 1-2 nap mire teljesen "átnéznek" azért kíváncsian várom mi lesz ebbõl...

Melyik az a szemkörnyékápoló krém, ami a szem alatti sötét karikákat is jól befedi? Vagy jobb oda korrektort használni a szemkrém után?

Sok szemkörnyékápoló dobozára nincs ráírva, hogy a sötét karikákat is eltünteti. Nekem olyan kéne, ami jól hidratál (tehát kisimítja a kicsi ráncokat), és a szem alatti karikákra is jó. Tudtok llyet? Vagy esetleg van a golyós szemkörnyékápoló, ez mennyire jó a hidratálás szempontjából? A karikákra/duzzanatokra nagyon jó és fel is frissít, de a ráncokat is hatékonyan simítja? Szóval olyan krém kéne, aminél mind a két funkció megvan :)

Legjobb válasz: Nekem ez bevált: http://bookline.hu/product/home.action?id=69538&type=72&_v=G.. a karikákra, ha este használom, reggel sokkal szebb a szemem, akkor is ha keveset tudok aludni. De szerintem korrektort mindenképp kell használni, nekem abból a maybelline folyékony korrektor jött be. De egyébként a garniernek ebbõl a golyós szemápolóból van olyan ami korrektor is: http://www.garnier.hu/_hu/_hu/our_products/product.aspx?tpco.., de nekem ez nem fedett olyan szépen.

Nekem ez bevált: http://bookline.hu/product/home.action?id=69538&type=72&_v=G.. a karikákra, ha este használom, reggel sokkal szebb a szemem, akkor is ha keveset tudok aludni. De szerintem korrektort mindenképp kell használni, nekem abból a maybelline folyékony korrektor jött be. De egyébként a garniernek ebbõl a golyós szemápolóból van olyan ami korrektor is: http://www.garnier.hu/_hu/_hu/our_products/product.aspx?tpco.., de nekem ez nem fedett olyan szépen.
Nekem a garnier egyáltalán nem vált be, úgyhogy azt nem ajánlom.

Mit tehetek annak érdekében, hogy ne látszodjanak a szemem alatti sötét karikák?

Nem tudom mi okozhatja, de elég csúnyának érzem magam így.. 18/F

Legjobb válasz: Onkontroll! Orvosi kivizsgalas! A szem a lelek tukre, tehat lehet egy belso rendellenesseg, vit.hiany, vagy nem alszol eleget stb., tehat derisd ki az okot, aztan mar tudod kezelni, sot eltuntetni.

Onkontroll! Orvosi kivizsgalas! A szem a lelek tukre, tehat lehet egy belso rendellenesseg, vit.hiany, vagy nem alszol eleget stb., tehat derisd ki az okot, aztan mar tudod kezelni, sot eltuntetni.
Oka sok mindenlehet: pl. vashiány, kábítószerezés, de egyszerûen örökletes is lehet. Orvos. Addig is, korrektor + vékonyan alapozó. Mások is így csinálják.
Nekem anno ez a krém sokat használt rá: http://kremmania.hu/kremek/st-ives-uborka-elasztin-stresszge.. Azóta egészségesebb életet élek és a karikák is halványultak. Már csak akkor látszanak jobban, ha nem alszom eleget. :)

Sötét karikák vannak a szemem alatt. Sminkkel ezt hogy tudnám eltüntetni?

kicsi huncut világoskék szemeim vannak és az alatta lev? rész nem valami szép, sötét karikák vannak rajta, lilás bármit csinálok, és kicsit ráncos is. sminkkel ezt hogy tudnám eltüntetni?

Legjobb válasz: Használj a bõrödnekmegfelelõ színû alapozót,vagy icipicikét sötétebbet,és a szemed alá sokkal világosabb korrektort,vagy alapozót tegyél ujjbeggyel.Teljesen nem tûnteti el a sötét foltot a szem alatt,de ragyogni fog az arcod. Fokozhatod a hatást,h egy kicsike arcpírt teszel,de ne a halánték felé,hanem a pofikára. Szemzugba mehet gyöngyházas szemhéjpúder!

Használj a bõrödnekmegfelelõ színû alapozót, vagy icipicikét sötétebbet, és a szemed alá sokkal világosabb korrektort, vagy alapozót tegyél ujjbeggyel.Teljesen nem tûnteti el a sötét foltot a szem alatt, de ragyogni fog az arcod. Fokozhatod a hatást, h egy kicsike arcpírt teszel, de ne a halánték felé, hanem a pofikára. Szemzugba mehet gyöngyházas szemhéjpúder!
Mindenképpen fixáld le alapozóval a sötét karikákat, ezt érdemes úgy elvégezned, h. kisebb pontokat raksz a karikákra és az ujjbegyed segítségével óvatosan beleütögeted a bõrõdbe, majd ezután jöhet a bõrõd színével megegyezõ színû porpúder, amelyet nagy púderecset segítségével vihetsz fel a legjobban a bõrõdre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!