Találatok a következő kifejezésre: Sógornőm ma hetes terhes, (2 db)

Sógornőm ma 3 hetes terhes, ha akkor fogant meg a pici amikor gondolja. A doki aggódik, mert meg van vastagodva a fala a méhének 12 mm de azt írta a papírra, hogy embrio nem sejthető benne, menjen 2 hét múlva. Baj lehet?

4 hónapja volt egy spontán vetélése, akkor is ugyan így nem volt ott embrio. Els? kislányánál ilyenkor már minden jól látszott...

Legjobb válasz: 3 hetes terhesen max a petezsák látszik, még nincs szikhólyag amibõl késõbb az embrió lesz. ezért hívták vissza pár héttel késõbbre, 7-8 hetesen már van szívdobogás, utána irhatja le a doki az élõ terhességet. Bocsi, de nem volt korai 4 hóval vetélés után? én úgy hallottam egy félévet célszerû várni a következõ próbálkozással... Azért szorítok nektek, remélem minden rendben lesz vele is meg a babával is!

3 hetes terhesen max a petezsák látszik, még nincs szikhólyag amibõl késõbb az embrió lesz. ezért hívták vissza pár héttel késõbbre, 7-8 hetesen már van szívdobogás, utána irhatja le a doki az élõ terhességet. Bocsi, de nem volt korai 4 hóval vetélés után? én úgy hallottam egy félévet célszerû várni a következõ próbálkozással... Azért szorítok nektek, remélem minden rendben lesz vele is meg a babával is!
3 hetes terhesen nem látszik még semmi.Vastagabb a méh nyálkahártya.Nekem 5hetesen látszott elöször, akkor is csak a petezsák.Szivhang 6hetesen volt.Ilyen korán az orvos nem tudja kimondani a terhességet.
Ilyenkor még nem látnak semmit! Ezért kell visszamennie. Akkor már valószínû fognak látni valamit!

Most mi lesz? Sógornőm ma került kórházba mert lecsúszott a méhlepénye a méhszájhoz.34 hetes terhes. Mire számítsunk, a baba 2kiló 20 deka. Ömlik belőle a vér.

Legjobb válasz: Elég veszélyes, ha befelé is vérzik. Csak a dokikban bízhattok, hogy urai a helyzetnek. Lehet, hogy jobb lenne, ha megszületne inkább.

Elég veszélyes, ha befelé is vérzik. Csak a dokikban bízhattok, hogy urai a helyzetnek. Lehet, hogy jobb lenne, ha megszületne inkább.
Jó esélye van a picinek, hiszen már szép nagy kisbaba lesz, ha megszülesztik. Az orvosnak el kell döntenie, veszélyes-e a sógornõdre, ha még bent tartják a babát. Így innen úgy tûnhet, jobb lenne, ha megszülne most.
Kérlek, majd írd meg a fejleményeket!
Én pontosan ugyanígy jártam, és a 34. héten császároztak, mert félõ volt, hogy leválhat a méhlepény, inkább nem kockáztattak. A kisfiam megszületett, 2590 g-mal és 50 centivel. És nem én voltam az egyetlen, volt velem az osztályon több kismama is, aki ilyen tájban szült. Nagy problémája már nem lesz a babának, persze azért egy ideig mindenképp megfigyelik. Ez lehet öt naptól akár két-három hét is, de reméljük õ a szerencsések közé fog tartozni. Írd majd meg légyszíves a fejleményeket. Sok sikert :)
Necces a dolog de a baba már elég nagy a túléléshez. Nagyon nem jó hogy ennyire vérzik. Szoritok Nekik.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta a doki bennt kell maradnia kórházba míg meg nem szûl.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Gondoltam megírom mi is történt. Január elsején megszületett a pici 3600g és52 cm-rel. Természetes úton jött a világra, nagyon szép, egészséges kisbaba. Mindenkinek boldog babavárást kívánok!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!