Találatok a következő kifejezésre: Sétálás közben a (26 db)

Az jelent valamit, ha randin a lány lába többször is összeér az enyémmel, vagy sétálás közben a keze?

Jelent ez valamit? Ügyeltem,hogy én ne érjek hozzá

Legjobb válasz: Igen jelent.Túl közel mentek egymáshoz.Tartsd meg a 2 méter távolságot mert össze fogtok ragadni.

Igen jelent.Túl közel mentek egymáshoz.Tartsd meg a 2 méter távolságot mert össze fogtok ragadni.
jelnt igen is sokat! a csaj vonzódik hozzád tesó akar téged. Ha neked is tetszik a csaj ne hagyd elveszni engedd el magad és hagyd hogy alakuljanak maguktól a dolgok!
Azt jelenti h érintsd már meg végre ne szerencsétlenkedj
Jelent. Nálam olyanoknál van ilyen, akiket kedvelek, nem feszengek a társaságukban, közel engedem magamhoz.(barátnõknél, sima barátoknál is elõfordul) Ezt most a véletlen hozzáérésekre értem. Ha meg direkt csinálja, egyértelmû..:) 24N
2#4# jól beszél 95% hogy akar valamit .. ne töketlenkedj. közeledj
Istenem. Persze, hogy jelent valamit. Közeledik hozzád! Örülj neki! Fogd meg máskor a kezét.

A lányok jobban szeretik, ha hozzájuk hasonlóan búval baszott az ember, vagy olyan srác jön be nekik aki az utcán sétálás közben is mosolyog?

Vagy csak én gondolom túl a dolgot?

Legjobb válasz: Hát ha azt látnám hogy egy srác végig az utcán sétálás közben is mosolyog, tuti azt hinném hogy elgurult a gyógyszere! Szerintem azt szeretik a lányok ha a párjuk a magabiztosan mindenben támogatja és átsegíti a "búval baszott" állapoton.

Hát ha azt látnám hogy egy srác végig az utcán sétálás közben is mosolyog, tuti azt hinném hogy elgurult a gyógyszere! Szerintem azt szeretik a lányok ha a párjuk a magabiztosan mindenben támogatja és átsegíti a "búval baszott" állapoton.
Egyértelmûen a mosolygós, sokkal szimpatikusabb. Persze az már fura ha mész az utcán és egyszer csak elkezdesz röhögni:D
én lesz_rom a búval b_szott lányokat, még csak fel se áll rájuk..., annyira kiábrándító, hogy ilyen fiatalon ilyen kedvük van...magánügyük
Nem ez számít, hanem h jól néz-e ki a srác.
mosolygós ^^ :)
Ha választani kell, akkor egyértelmû, hogy a mosolygós. De az a legnormálisabb, aki se nem vigyorog mint egy hülye, se nem búvalbaszott.
én egy relatíve bú[email protected] lány vagyok és a vidám pasik jönnek be :D

Volt olyan akinek a babája nem maradt meg, sírt a babakocsiban sétálás közben? Mennyi idős volt? Elmúlt idővel? Meg lehetett valamivel nyugtatni?

Legjobb válasz: ismerõsömnek a babája sírt mikor sétálás volt. mikor a sima járdán tolta ordított,ha földes úton tolta,akkor nem.

ismerõsömnek a babája sírt mikor sétálás volt. mikor a sima járdán tolta ordított, ha földes úton tolta, akkor nem.
Nekem voltak ilyen periódusok. Mindig pár hétig ez volt, aztán elvolt. Aztán megint nem. De fogalmam sincs mitõl lehetett...õ ugyanis ezt csinálja mindennel. Az alvással is, pár hétig végigalussza az éjszakát, aztán hetekig éjjel felkel 6-szor...... Vagy a délutáni alvás: hetekig minden áldott nap 12-tõl 14-ig alszik, aztán jópár napig egyáltalán nem akar aludni. Nem tudtam mást tenni, elfogadtam hogy az én fiammal a büdös életben nem lesz minden nap ugyanolyan :)
Az én kisfiam is utálja a babakocsit, mert nem lát ki belõle. Van, amikor már inkább kenguruban viszem, abban meg sem nyikkan, nézelõdik. Próbáltam felhúzni a babakocsi háttámláját kicsit, de még nem tud ülni a fiam, szóval csak minimálisan lehetett, és ez sem javított a helyzeten, ugyanúgy nem lát ki. Jövõ hónapban kapunk egy sportbabakocsit, remélem abban jobban szeret majd lenni.
3-4 hónapos volt. Szerencsére elmúlt. :)
Lányom 4 hónaposan kezdte megutálni a babakocsit (mózesben volt ekkor még). Ez utána sem változott, hiába ültettük bele késõbb sportrészbe. Ki akart szállni mindig, nagyon nem tetszett neki. Volt még pár próbálkozásom, hátha megszereti, de igazából alig ült meg babakocsiban. 7-8 hónapos korában végleg eltettem a babakocsit. 1 éves koráig nehéz volt, mert cipeltem, vagy autóval vittük ide-oda. Utána elindult, és akkor már sétált magától is. Most 16 hónapos és már nem is hiányzik a babakocsi, jól megvagyunk nélküle.
Az enyém sem szerette a babakocsit. Ha kézben volt, akkor megnyugodott. Úgyhogy mei tai-jal és SSC-vel jártunk sétálni. Aztán 9 hónapos korától, mikor már tudott ülni, akkor jobban élvezte a babakocsit, mert tudott nézelõdni, de gyakran még így is csak hordozás közben volt nyugodt. Kb. 11 hónapos volt volt, amikor már nem igényelte annyira, hogy hordozzam, akkor már teljesen jól elvolt a babakocsiban, nem akart kijönni 5 perc után...
AMÍG nem tudott ülni, addig semmi nem volt jó, csak az egyik válaszoló által már említett hasra fordítós módszer. Akkor nézegetett, s közben egyszer csak elaludt. Amint tudtam ültetni minden gond megoldódott, szóval olyan 7hós korától már nem okozott gondot a séta, de elõtte volt, hogy csak 10 percet voltunk lent, mert annyira sírt...
Fiaim ordítoztak, nem maradtak el néha a babakocsiban, mikor kb. 5-6 hónaposak voltak. Olyankor hasra fordítottam õket, és úgy csatoltam be. Ettõl mindig megnyugodtak, nézelõdtek, hason el is aludtak. Mondjuk ezt a módszert télen nem ajánlanám a hideg meg a sok ruha miatt. Ja meg gyakran volt olyan is, hogy beszorult a büfi, egy percre kivettem õket a kocsiból, jött a broáf, aztán visszatéve õket már nem volt semmi baj. Esetleg vész esetén próbáld meg átállítani a háttámlát, hátha csak jobban ki akar látni, vagy épp ellenkezõleg, el akar feküdni a pici. Esetleg adj egy korty innivalót, vagy tegyél mellé vmi zenélõ játékot, attól is elhallgathat. Nálunk kb. 7-8 hónapos korban már nem volt semmi babakocsis probléma.
Az én kisfiam 2 hónapos korától kb 4-5 hónapos koráig sírt a kocsiban.Aztán icic picit megemeltem neki és onnan kezdve imádott babakocsizni.
Az én kislányom lassan 13 hós lessz kb 3 hós kora óta üvölt a babakocsiban mostanra talán annyit javult a helyzet hogy kiveszem totyogni és utánna ha elfárad akkor kicsit lehet tologatni!


Lányok! A barátnőm miért veszi szerintetek rossz néven, ha a fenekére teszem a kezem sétálás közben?

Legjobb válasz: Ezt mondjuk megkérdezhetnéd tõle is... :) Én sem örülnék neki, ha a párom a nyílt utcán a hátsómat fogdosná (még sosem jutott eszébe egyébként). Szerintem ez olyan dolog, ami otthonra, a 4 fal közé tartozik, senkinek semmi köze nincs hozzá...

Ezt mondjuk megkérdezhetnéd tõle is... :) Én sem örülnék neki, ha a párom a nyílt utcán a hátsómat fogdosná (még sosem jutott eszébe egyébként). Szerintem ez olyan dolog, ami otthonra, a 4 fal közé tartozik, senkinek semmi köze nincs hozzá...
mert sokkal fontosabbnak, meg kellemesebben érzi magát minden normális lány, ha az utcán, sétálás közben a kezét fogod meg..:) )) és nem annyira szép dolog sztem, én mindig érdekesen nézek ha egy pasi a lány fenekét fogja ott mindenki elõtt
Mert megcsal téged. ;)
1. egyszerûen nem akarja és kész. 2. nem akarja hogy mindenki azt bámulja, hogy õ mit enged meg neked meg mit nem. Sajnos a mai világba két ember kapcsolata nem csak két emberrõl szól, vagy legalábbis nem mindig.
Én két okból nem engedtem. 1. még túl korainak tartottam..2. a villamoson, vonaton , repülõn, biciklin.. ahol mindenki látja nem örülnék neki, ha fogdosna..Mostmár persze megengedtem , de nem mások elõtt..
Én sem szeretném, ha ilyet csinálna a párom, és egyszerûen azért, mert ez nekem már "intimebb" érintés annál, mint hogy nyilvánosan csináljuk.
Próbáld meg a nuniját megfogni, annak biztosan örülne.
én sem örülök neki, amikor a barátom séta közben belemarkol a fenekembe nyílt utcán... nem tudom, szerintem nem odavaló.
Én a tõgyeit fogdosom az utcán.

Kinek mikor (hét nap) folyt el a magzatvize és hogyan? (felállás közben, ágyban, sétálás közben. )?

Legjobb válasz: A vizsgálóasztalon fekve, mikor a doki burkot repesztett. Már tágultam, de a burok nem repedt meg magától. Állás közben nem folyik, de ha megindul a vized, nem is nagyon javasolt állni, mert nem tesz jót a babának.

A vizsgálóasztalon fekve, mikor a doki burkot repesztett. Már tágultam, de a burok nem repedt meg magától. Állás közben nem folyik, de ha megindul a vized, nem is nagyon javasolt állni, mert nem tesz jót a babának.
4 nappal korábban az ágyba feküdtem hajnali 3-kor:)
Sziasztok. Nekem 37 hetesen folyt el... Du ebéd után lefeküdtem volna aludni egy kicsit mert baromi álmos voltam emlékszem gombásfoghagymás pipihusos tésztát ettem....szoval lefeküdtem a párom mellé mert õ meg baromira meg volt fázva...lefeküdtem és kb 10 perc mulva elkezdett csuklani a kislányom aztán egy pukkanás és folyt a magzatviz..gyorsan keltettem a párom hogy ébredjen akár milyen rosszul van mert jõn a lány aés jõtt is nagyon hamar estére már a kezünkben is foghattuk a gyõnyõrûnket... Ez az én tõrténetem. Kõnnyû szülést neked. Hidd el észreveszed ha a magzatvíz folyik....én is anno azon gondolkoztam hogy honnan fogom tudni de õssze nem lehet téveszteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Mostanában megnõtt a folyásom mennyisége és 1-1 alkalommal, mikor jön, rohanok a wc-re, hogy mi az esemény, de akkor ezek szerint nem fogom összetéveszteni semmivel :)
39+5 naposan, hajnali 4-kor arra ébredtem, mintha fájásom lenne, fordultam egyet az ágyban és már éreztem is, hogy folyik egy picit a magzatvíz. Férjemet oldalba böktem, hogy azt hiszem eljött az idõ, egybõl kiugrottunk az ágyból. Én még elmentem hajat mosni, zuhanyozni, hogy csapzottan ne menjek be a szülészetre (nem mintha a frissen beszárított hajam nem izzadtam volna szanaszéjjel fél óra alatt a szülõszobán, de mindegy, én azért csak megmostam és beszárítottam... :) ) Gyakorlatilag az elejétõl fogva 2-3 peres fájásaim voltak és egész jól csordogált már a magzatvíz, úgyhogy jó nagy betétet kellett használnom, hogy el ne ázzak az úton. Mire beértünk a kórházba, már 6 cm-re tágultam. 10 órakor bújt ki a picur.
Burkot repesztett a doki, hogy haladjunk, majd megállapította, hogy "Hol a víz?" Mondtam, nem ittam meg. Pedig nem is szivárgott. Nyilván felélte a kis drágám. Szerencsére az a pici, ami volt, nem volt zavaros, szóval megnyugodott. Szárazon szülni viszont nem volt egy élmény.
kiírt elõtt 9 nappal:)
Kanapén feküdtem, a fejem párom ölében, épp valami vígjátékot néztünk amikor zsupsz ^^
Az elsõ vizsgálatkor elkezdett erõsen szivárogni szivárogni, ez volt pénteken délelõtt, aztán mikor 12órával késõbb sem jöttek a fájások rendesen, a vizem szivárgott másik doki is megnézett, és akkor burkott repesztett. 38hetesen
Fekve, az ágyban, a hálószobában. Azt hittem, bepisiltem... A fiam minden éjjel hagyott aludni, azon az egy éjszakán azonban úgy döntött, hogy bulizik: össze-vissza rugdosott. Ki is rúgta a ház oldalát - megrepedt a burok.
35. héten kezdett éjjel szivárogni, tehát az ágyban. Arra ébredtem, hogy mindjárt bepisilek. Irány a WC, de akkor már tudtam, hogy ez valami más, pedig elsõ baba volt. Aztán még visszafeküdtem, de reggelig többször éreztem, hogy szivárog. Egyébként felhívtuk akkor éjjel az ügyeletet, és egy állítólagos szülésznõ azt mondta, hogy ha nincsenek fájásaim, akkor csak vizelet visszatartási probléma lehet. Azt mondta ez nem egyedi kései terhességnél. Tudtam, hogy hülyeséget beszél, de ezek után jobbnak láttam nem bemenni hozzá, hanem megvártuk a reggelt, a dokimhoz mentünk be, és aznap este meglett a kisfiam. Egyébként nekem is jött akkor is, ha álltam.
09:01-es vagyok, bocsi, elfelejtettem leirni, hogy 38 hetes es 1 napos voltam.
Delutan 3-kor leultem tv-t nezni egy nagytakaritas utan. Ereztem egy pukkanas szeruseget de semmi mas nem tortent, nem is folydogalt a viz. Mikor felalltam kb. 30 percel kesobb ereztem, hogy valami folyik. Azt hittem mar nem tudom tartani a vizeletem. :) Rohantam wc-re. De nem allt el. Ekkor tudam, hogy magzatviz. Gyorsan lezuhanyoztam es elindultunka korhzaba. Az uton kezdodtek a fajasok. 18:30-ra ertunk be es kozoltek velem, hogy teljesen ki vagyok tagulva johet a baba. Nagyon meglepodtem. :) Nemsokra ra megszuletett a kisfiam 20:30-kor.
Nekem a kiírt nap elõtti este. Tévét néztem fekve, felkeltem, hogy kimenjek vécére és olyan volt, mintha nem értem volna oda és bepisiltem volna. Nem folyt el az összes, mert a fiam feje beékelõdött és nem engedte ki a többit. Másnap hajnalra (a kiírt napon) lett meg a fiam. Vajúdás közben végig sétáltam, még bíztattak is, hogy sétálgassak, de nem is bírtam volna feküdni, még ülni sem. Könnyû, gyors szülést kívánok!
Nekem hétfõn este kezdett el folyni, és bizony állva is folyt, de ülve kezdõdött, azt hittem, csak folyás. Aztán elmentem pisilni, és amikor álltam fel, akkor elöntött. Kedden este lett meg a baba.
Szia! Nekem éjjel 1kor 37+ 5 naposan folyt el. Igaza van az elsõnek, ha folyni kezd nem szabad kapkodni. Inkább legyen olyan az ágy, de én elsõ babásként rohantam ki a wc-re. A köldökzsinór a baba elé sodródott, elég kemény szülés volt....
37+6 naposan, éjjeli fél 2-kor alvás közben:)

Melegben való gyors tempójú sétálás közben lehetséges a fogyás?

Nyárra kockás hasat akarok magamnak , már 8 hónapja edzek rá ezért már feszítve elég szép, de azt akarom elérni hogy feszítés nélkül is az legyen, arra gondoltam hogy eljárnék sétálni gyors tempóba jól felöltözve hogy minél többet izzadjak. Lehet ennek eredménye ?

Legjobb válasz: azzal hogy izzadsz még nem veszítesz több zsírt,azt hiszed hogy égeted a zsírt közben meg csak vizet vesztesz amit úgy is pótolod kell. szálkásító étrend remélem van és az aerob hoz nem kell nagyon beöltözni,ég a kalória kabát nélkül is.

azzal hogy izzadsz még nem veszítesz több zsírt, azt hiszed hogy égeted a zsírt közben meg csak vizet vesztesz amit úgy is pótolod kell. szálkásító étrend remélem van és az aerob hoz nem kell nagyon beöltözni, ég a kalória kabát nélkül is.

23 hetes kismama vagyok. Kb egy hónappal ezelőtt vettem észre az első ilyen tünetemet. Sétálás közben furcsa görcsöt érzek a hasamban. Ti is éreztek hasonlót?

Mintha egy ponton valami iszonyatosan nyomna. Pár nappal ezel?tt ugyanezt éreztem, de akkor már mindkét oldalt, és alul is a pocakomban. Nem érzem úgy h túlterheltem volna magam, egy 500 méternél többet nem sétáltam. Itthon, a konyhában sosem tapasztalok hasonlót. Kezdjek aggódni?

Legjobb válasz: Ne aggódj szerintem. Anno séta közben nekem is volt ilyen, és ahogy telt múlt az idõ, a pocakomból a lábamba is átsugárzott a fájdalom. Sokszor meg kellett állnom, mert nyilallt, szúrt a hasam, lábam... Ez lehet terhességi tünet, hiszen a kicsi odabent nyomhat idegeket, és növekszik a méhed, ami szintén okozhat hasonló tüneteket. Az nem baj, ha jelzed orvosnak ezt, de ne aggódj elõre. Ameddig csak kellemetlen és nem fáj, addig nincs gond. Ha viszont erõsen fájna, akkor irány az orvos azonnal.

Ne aggódj szerintem. Anno séta közben nekem is volt ilyen, és ahogy telt múlt az idõ, a pocakomból a lábamba is átsugárzott a fájdalom. Sokszor meg kellett állnom, mert nyilallt, szúrt a hasam, lábam... Ez lehet terhességi tünet, hiszen a kicsi odabent nyomhat idegeket, és növekszik a méhed, ami szintén okozhat hasonló tüneteket. Az nem baj, ha jelzed orvosnak ezt, de ne aggódj elõre. Ameddig csak kellemetlen és nem fáj, addig nincs gond. Ha viszont erõsen fájna, akkor irány az orvos azonnal.
Így van, ahogy az elsõ írja! Plusz azért a méhnek-valljuk be- elég kemény munkát kell végeznie, hogy az egyre növekvõ magzatnak helyet adjon, tehát maga a méh nyúlása, növekedése, az izmok "munkája" is fájdalmas. Velem is volt ilyen, pedig teljesen problémamente vagyok. Dokinak mindenképp említsd meg!!
Ha görcs, vagy görcs jellegû akkor a méh növekedése okozza. Ha inkább szúrás jellegû, akkor is lehet a méh tartó szalagok nyúlása, de nekem pl ilyen szúrással (mozgás közben és után jelentkezett)derült ki hogy vesebajom van. Én azt hittem lent fáj, közben meg nem lent fájt csak oda sugárzott ki. Amikor az orvos vizsgálatkor megütögette finoman a vesémet, majd össze rogytam a fájdalomtól, pedig nem is ott éreztem a féjdalamat hanem lent.
Bizony, ez normális. Súly van a pocakodban, normális, hogy érzed. A gravitáció is hozzájárul, ezért séta közben jön elõ. Én ugyanígy vagyok, az elsõ babámnál a 30. héten kezdõdött, most meg a 19.-en. Tegnap mondtam a dokimnak is, azt válaszolta, hogy teljesen normális. És ez csak rosszabb lesz. :) 20 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Igen , én is azt a választ kaptam h ez teljesen normális, és h csak roszabb lesz :D

Mit csináltok a kezetekkel sétálás közben?

Én pl nem bírom ki, hogy legalább a bal kezem ne rakjam zsebre a másikat meg lógatom, vagy ha táska van a hátamon akkor még elsétálok zsebre dugott kéz nélkül de ha nincs rajtam táska akkor kicsit hülyén érzem magam néha, hogy csak lóbálnak a kezeim xd

Legjobb válasz: általában dobolok vele az oldalamon vagy játszadozom az ujjaimmal. azt én sem bírom ki, hogy csak lóbáljam

általában dobolok vele az oldalamon vagy játszadozom az ujjaimmal. azt én sem bírom ki, hogy csak lóbáljam
Sokszor zsebredugom, máskor leszakítok egy fûszálat és játszom vele, ha hátitáskám van, akkor tartom a szíját, úgyis hajlamos lejönni a bal vállamról valamiért, ha a párommal vagyok, fogom a kezét... Változó. Nem tudom, szoktam-e lóbálni (bizonyára igen, de nem tudom, milyen gyakran), majd figyelek. Hülyén nem szoktam érezni magam, az biztos :)
Az egyik kezemmel általában a táskám pántját markolom, a másikat lóbálom vagy cipelek benne valamit (pl. telefont vagy szatyrot).
Lóbálom. No nem nagyon, de elég lendületes az alap sétatempóm, páran rám is szóltak már, hogy miért sietek, pedig nem is sietek, ez nálam a normális. A lendületes gyaloglásban pedig "segít", ha közben a mozgás ütemére lóbálom a karomat.

Sétálás közben remeg a combom, ami nagyin azvaró, és a külső, belső combomnál is van narancsbőr, pedig jópár hónapja rendszeresen tornázom, egészségesen étkezem. Mit tegyek még?

valamit biztosan elszúrok mégis a táplálkozásomban,vagy ha beiktatnék mondjuk lépcsőzést vagy több kardiót talán eredményesebb lenne? jobban szeretek combra is pl úgy edzeni,hogy súlyt használok,tehát amit másnap rendesen megérzek,tabata edzést is,de azt heti 2-3 alkalommal csak.nem tudom ,hogyan lenne jó. Várom a javaslatokat,tapasztalatokat!

Legjobb válasz: Mit eszel pontosabban? Ès írd le mit sportolsz.

Mit eszel pontosabban? Ès írd le mit sportolsz.
én 162cm és 45kg vagyok. nekem is ez áll jól, viszont ha az izmaim miatt nõne meg a tömegem, nem zavarna :)
A kérdező hozzászólása: hát sajna fogytam pár kilot, most 165 centi 56 kilo, de nekem az 59-60 áll jól:D persze hasról nem fogytam bezzeg :D de kézrõl lábról igen, meg fenékrõl is
a miket szoktál enni kérdés törölve :D elfelejtettem hogy már válaszoltál rá .:D amugy hány kg vagy és cm?
hát én gyúrók lábra meg fenékre, van amikor megérzem a hatását, van a mikor nem . de én személy szerint nem látok változást a fenekemen. :/ a lábam viszont feszes:) lehet nekem is növelnem kéne a táplálék bevitelemet :/ ...te miket szoktál enni?
A kérdező hozzászólása: Én heti 2-3 fenékedzést szoktam, attól függ, mert van mikor harmadnap is tök izomláz van benne, viszont, én most fogytam jópár kilot az edzés miatt amit nem szeretnék, és így kezd eltünedezni a fenekem is, viszont rengeteget feszesedett, én lábsúlyt szoktam rácsatolni, általában 4-5 kilot, úgy edzem, de van amelyik gyakorlathoz berakok még a térdhajlatba 3, 5 kilos súlyzót, na azt már megérzem rendesen, másnap meg fõleg:D általában összeválogatok jópár gyakorltot, és 2-3 körben ismétlem õket, akkor jó ha úgy érzed, hogy már nem bírod, kész ennyi :D sztem ez csak így mûködik, mindenképpen azt kell elérni, hogy a végén már ne legyen kellemes:D így van fejlõdés, nekem most híznom kéne 3-4 kilot, mert kicsit vastagabb lábat, és nagyobb feneket szeretnék izommal, úgyhogy növelem picit a kajaadagokat, de nem a minõség rovására:D
en is pont ilyeneket eszem! reggel zabkasa 3-4db eperrel, futas 5km, utana gyuras, tobbnyire labbra es fenekre probalok.( viszont a fenekemen nem latok valtozast :( ...te milyen gyakran edzel labra, fenekre? erzel masnapra izomlazat? ) edzes utan vmi feherjet eszem : tobbnyire turot delutan meg keves szenhidrat plusz feherje estere minimalis szenhidrat plusz feherje amugy sztem mindenkinek igy van , ha setalsz lotyog a combod, akarmennyire izmos, sztem azert mert mindenkinek van zsir a testen( ami nem rossz) es ettol. miley cyrus egyszer azt irta ki twitterre h : ha nem lotyog a combod, menj el orvoshoz! en ugy hallottam h a narancsbort nem lehet eltuntetni. de nem tom, biztos vannak ra ilyen draga kezelesek...stb
A kérdező hozzászólása: végülis barátnõm szerint aki másfél hónapig nem látott, eléggé látszik, fõleg, comb fenék részen, lehet õ jobban látja :D na pont az aproblémám, hogy felesleg igazából csak has, csípõ részen van egy kevés, és ha fogyok akkor meg már vékony vagyok, így abba beletörõdtem, hogy hasam mindig lesz egy pici, de lábra, karra nem szeretnék fogyni, ezért nem akarok annyit kardiózni sem, mert az már nem áll jól, ha fogyok:D nehéz ügy
Jól csinálod-ha izmot akarsz növelni. De gondolom van rajtad egy kis felesleg, azt viszont így nem fogod leadni. Az izomnövelés lassú és a felesleg eltakarja, de ha azt ledobod akkor formás leszel.Hidd el, van eredménye:) Csak magadon nehéz meglátni a változást.
A kérdező hozzászólása: felsõtestre is edzek persze
A kérdező hozzászólása: Próbálok fehérjedúsan étkezni, estefele minimális szénhidrát, van hogy csak 2-3 fõtt tojásfehérje.vagy párolt csirkemell valami zöldséggel.reggelire általában zabpehely fehérjeturmixal, vízbõl.Edzés után is szoktam fehérjét.Gyanítom a szénhidrát, még így is sok lehet.pizzát is, pl darált zabpehellyel készítettem, próbálom kerülni a cukrot , fehér lisztet is.lábdezést mindig variálom, guggolás , kitörés, székre lépegetés, egylábas kitörés, stb..ezeket kb 6-6 kiloval végzem egyenlõre
A kérdező hozzászólása: én is pont erre hajtok, de elég lassú folyamat azt hiszem, bár nekem a belsõ comb az ami elég kritikus, arra kéne rágyúrnom, tudom nincs helyi folyás zsírégetés, de ....

10 hetes kiskutya: eddig minden rendben volt, szót fogadott, jött a pórázon, ha hívtuk odajött hozzánk, de egy ideje sétálás közben lecövekel és nem akar tovább jönni, hiába hívjuk nem jön oda hozzánk, sőt még elszalad. Mi lehet vele?

Legjobb válasz: Nem érte valami trauma? Egyébként 10 hetesen még nem kéne utcán sétáltatni, míg nincsenek meg az oltásai. Hogyan hívjátok? 10 hetes még nagyon pici, nem "fogad szót", csak a reflexeinek engedelmeskedik. Ha leguggoltok és kedvesen, magas hangon hívogatjátok, vagy lehajolva távolodtok tõle, oda fog menni. Hacsak nem ijesztettétek meg valamivel, akár véletlenül is.

Nem érte valami trauma? Egyébként 10 hetesen még nem kéne utcán sétáltatni, míg nincsenek meg az oltásai. Hogyan hívjátok? 10 hetes még nagyon pici, nem "fogad szót", csak a reflexeinek engedelmeskedik. Ha leguggoltok és kedvesen, magas hangon hívogatjátok, vagy lehajolva távolodtok tõle, oda fog menni. Hacsak nem ijesztettétek meg valamivel, akár véletlenül is.
Lehet, hogy épp az egyik félénk idõszakát éli meg, amikor minden hirtelen félelmetessé válik számára, valamikor pont ebben az idõszakban van egy. Kérdés, hogy 10 hetesen tényleg miért sétál már. Enyém 13 hetesen mehetett elõször utcára, legutolsó oltása után. Most egy erõsebb inger olyan traumát is okozhat. amit nehéz késõbb kikezelni. Egyébként valami különsen csábító jutalomfalattal próbálnám a helyetekben. Pl. Brit Care- Let's bite szárított husi falatok. Neten lehet rendelni fõként, de mi Fressnapfban vettünk.
A kérdező hozzászólása: Oltásokat már kapott, ezért is merjük kivinni fõleg csendesebb helyekre, ahol nincs nagy a mozgás és nincs se más ember, se állat. A sétálást jól tûri, tûrte póráz élkül is jött mellettünk mindig, korához képest nagyon okos és általában hallgat mindenre, amit mondunk, de most valahogy nagyon makacs lett.
Valamitõl megijedhetett, legyetek vele türelmesek, semmiképp ne húzzátok, amikor lecövekel, mert azzal nem értek el semmit. Azt próbáltátok már, hogy egyszerûen otthagyjátok és elindultok? A legtöbb kiskutya ilyenkor el fogja kezdeni követni a falkáját. Ezt csak teljesen forgalommentes helyen ajánlom. Jó módszer lehet az is, ha valami játékkal vagy jutalomfalattal csalogatjátok. Esetleg egy ismerõst meg lehet kérni, akinek van egy jól szocializált felnõtt kutyája, hogy menjen el veletek sétálni, a másik kutyát úgyis követni fogja a kicsi. Én is így csináltam eleinte a két 12 hetes kiskutyámnál, az anyjukat elengedtem, a kicsik meg követték pórázon.
Minden kutya az elején egy tündérbogár, aztán kinyílik a csipája:) A mi kutyánk is áldott jó volt az elsõ két hétben, utána kezdett el próbálkozni.
Egyetértek az elõttem szólókkal. Szerintem is megijedhetett mivel ezt a korszakát éli.. olyan inger érte ami miatt változott. Nagyon óvatosan és türelmesen kell bánni vele most. A mi kutyánkat amikor még pici volt egyszer megfürdettük..a feje picit lemerült a víz alá, de csak egy pillanatra és azóta nem nagyon lehet fürdetni. Már 8 éves és retteg a víztõl. :/ Legyetek nagyon türelmesek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!