Találatok a következő kifejezésre: Sátoroznánk a a barátaimmal, de (1 db)

Sátoroznánk a Balatonon a barátaimmal, de nem találunk oylan helyet ahol olcsó. Hol van ilyen?

Legjobb válasz: köszi:Dés csak egy sátrat lehet felverni 3000ért?vagy többet?

A kérdező hozzászólása: köszi:Dés csak egy sátrat lehet felverni 3000ért?vagy többet?
3000 az eszméletlen sok egy sátrazásért. Mi tavaly voltunk Badacsonyban, igaz ez északi part, de ugyanugy tudtunk fürödni és felmentünk a szõlõhegyekre borozni, nagyon jó volt. Idegenforgalmi adóval és sátorral sem fizettünk többet mint 1000-1200huf/éjszaka! Mondjuk ez nem közvetlenül a partnál volt, hanem parttól távolabb, de röhelyes volt mert valami 500huffal volt több a parti hely és mi alig 50méterre voltunk így is a rosszabb hellyel...
A kérdező hozzászólása: köszi 1000?az nagyon olcsó:) de tõled is kérdezem, egy sátorért 1000, 1200?és tudnál pontos kempinget mondani?honlap...
szia! a 3000 nagyon sok !!nézzél körbe interneten és látod van olyan hely ahol 900 ft ért lehet sátrat felverni!!
Nem süllyed el a tavon a sátratok, ha a Balatonon sátoroztok? :D
Én is most voltam a hétvégén a barátommal meg haverokkal sátorozni. Kb 3000 Ft körül van egy éjszakára a sátorhely. Mi Siófokon voltunk. Ja és csak zárójelbe megsúgom, hogy egy csomó ember vadkempingezik. Igaz, hogy tilos, de amikor mi voltunk senki nem ellenõrzött és a part tele volt ilyen sátorozókkal.
A kérdező hozzászólása: ja és a kempingbe vadsátoroztak(tatok) vagy csak zöld területen?bocsi(sok kérdés:D)
Nem tilos a vadkemping lakott területen kívül, amennyiben nem haladja meg a 24 órát egy helyen. Ha naponta odébbrakjátok a sátrat akár csak egy centivel is már nem is tilos... :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy hívják az egrieket? Úgy értem, hogy a szabolcsiakat pl tirpákoknak, de az egrieket hogy? Van valami "gúnynevük"?

4

Tétény, törökbálint, budaörs, érd, campona. Ezek közül melyik van a legközelebb az árpád hídhoz?

1

A budapest bérlet ugyanaz mint a bkv bérlet?

2

Budapesten a Stadionok autóbuszállomástól hogyan jutok el az Andrássy útnak a Bajza metróállomás környékére a legolcsóbban? Busszal 30A? Villamossal? Gyalog mennyi idő lenne eljutni oda és merre kéne mennem?

Köszi!

5

Érvényben van még ez a marhaság Ferihegyen?

A kérdésem az lenne, hogy még mindig így csinálják-e, s ha igen, meddig? :

10

Felcsutra tenyleg nem lehet "csak ugy" bemenni? Egyesek azt allitjak, hogy csak kiserettel lehet ott kozlekedni, illetve megkerdezik, hogy miert vagy ott.

10

Meg tudná mondani valaki, mennyibe kerül egy Mikepércs-Debrecen, illetve Hajdúsámson-Debrecen havi bérlet, vagy hogy milyen linken tudok utána nézni?

1

A Budapest-bérletet a fővároson kívüli 192 településről érkező utasok is használhatják. Melyek ezek a települések?

1

Érdről járok be dolgozni, és a Budapest bérlet Tétényligettől van, akkor most arra a két kmre is meg kell vennem a kiegészítő bérletet (ami 5 kmre szól)?

Köszönöm a válaszokat

1

Valaki tud mondani olyan szegedi kollégiumot, ahol megszállhat szeptember végén egy 20 fős iskolai csoport? és olcsó? Két éjszakáról lenne szó.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!