Találatok a következő kifejezésre: Sátoroznánk a a barátaimmal, (1 db)

Sátoroznánk a Balatonon a barátaimmal, de nem találunk oylan helyet ahol olcsó. Hol van ilyen?

Legjobb válasz: köszi:Dés csak egy sátrat lehet felverni 3000ért?vagy többet?

A kérdező hozzászólása: köszi:Dés csak egy sátrat lehet felverni 3000ért?vagy többet?
3000 az eszméletlen sok egy sátrazásért. Mi tavaly voltunk Badacsonyban, igaz ez északi part, de ugyanugy tudtunk fürödni és felmentünk a szõlõhegyekre borozni, nagyon jó volt. Idegenforgalmi adóval és sátorral sem fizettünk többet mint 1000-1200huf/éjszaka! Mondjuk ez nem közvetlenül a partnál volt, hanem parttól távolabb, de röhelyes volt mert valami 500huffal volt több a parti hely és mi alig 50méterre voltunk így is a rosszabb hellyel...
A kérdező hozzászólása: köszi 1000?az nagyon olcsó:) de tõled is kérdezem, egy sátorért 1000, 1200?és tudnál pontos kempinget mondani?honlap...
szia! a 3000 nagyon sok !!nézzél körbe interneten és látod van olyan hely ahol 900 ft ért lehet sátrat felverni!!
Nem süllyed el a tavon a sátratok, ha a Balatonon sátoroztok? :D
Én is most voltam a hétvégén a barátommal meg haverokkal sátorozni. Kb 3000 Ft körül van egy éjszakára a sátorhely. Mi Siófokon voltunk. Ja és csak zárójelbe megsúgom, hogy egy csomó ember vadkempingezik. Igaz, hogy tilos, de amikor mi voltunk senki nem ellenõrzött és a part tele volt ilyen sátorozókkal.
A kérdező hozzászólása: ja és a kempingbe vadsátoroztak(tatok) vagy csak zöld területen?bocsi(sok kérdés:D)
Nem tilos a vadkemping lakott területen kívül, amennyiben nem haladja meg a 24 órát egy helyen. Ha naponta odébbrakjátok a sátrat akár csak egy centivel is már nem is tilos... :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kecskeméten milyen látnivalók vannak? Mit érdemes megnézni?

4

Harkányban járt már valaki? Milyen tapasztalataitok vannak? Tudnátok olcsó szállást ajánlani?

2

Milyen idő van most Magyarországon?

Én Angliában élek, és tegnap elő kellett venni a kabátot, mert nagyon hideg lett. Munkába menet a kezem is lefagyott úgy fáztam. A szél kis híján levitte a fejemet is. Már nagyon elegem van, hogy május közepe és még mindig nagykabát, hosszú nadrágot viselünk. 2 hét múlva megyek haza nyaralni egy kicsit. Nyugtassatok meg, hogy otthon jó meleg van..

8

Milyen családi programot lehet csinálni rossz időben (esőben) Budapesten vagy környékén?

Holnap megyünk Bp.-re munkaügyben, de az max 1 óra, ezért úgy gondoltuk, összekötjük valami jó kis programmal, de nem tudjuk mit csináljunk, mivel esőt mondanak. Keresgéltem az interneten programokat, de nem igazán találtam megfelelőt, ezért kérdezem meg itt. Várakat meg ilyesmiket nem szeretnénk nézni. Gondoltunk az imax mozira, de ott már sokszor voltunk, és egyikünket sem köti le annyira. Filmezni itthon is tudunk. Olyan programokra gondolok, mint a vidámpark, a libegő, bobozás, állatkert vagy csak egy jó túrázás valami szép helyen, erdőben, hegyekben. Szóval ami a 10-12 éves gyerekeket is érdekli. A felsoroltakkal az a baj, hogy esőben nem lehet. Az Aquaworld jó lenne, de ott úgyis reggeltől estig ott lennénk, mi pedig este szeretnénk már hazamenni és a hazaút 3 óra. Kb. 1-től este 6-ig kellene valami program. Ha esik, mit lehet ott csinálni?

2

Hogyan kell lefoglali egy apartmant balatonon?

Eddig mindig spanok szerveztek, st en lettem a fo szervezo. Hogyan kell elintezni?

3

Hol lehet Pécsett egy jót koktélozni?

2

Békés-Dánfok milyen üdülőhely?

Hamarosan oda megyünk osztálykirándulásra, és tudni szeretnék mire számíthatunk. Volt ott már valaki?

0

Egy 4 éves kisfiúval meg három 18-20 év körüli fiatallal és 2 felnőttel hova érdemes elmenni holnap kirándulni-csavarogni?

Fejér megyében Székesfehérvár mellett lakunk de semmi normális programajánló nincs.Ilyesmi élvezetekre gondolnék mint pl állatkert, de ott már voltunk és valami új kéne :/ Könyörgöm valaki ajánljon valami jót :(

2

Hol találok olcsó szállást a Mátrában?

1

Tudnátok helyet ajánlani 2 napos pihenésre?

Párommal évfordulózunk, el szeretnénk menni valami olyan helyre, ami a hegyekben van, de van fürdőzési lehetőség is. Tudnátok ilyet javasolni? Az egyik nap fürdenénk, másik nap kicsit kirándulnánk.
Köszönöm válaszaitokat!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!