Találatok a következő kifejezésre: Sátán miért fel (9 db)

Sátán miért lázadt fel Isten ellen?

Volt egy másik kérdésem, amiben valaki azt mondta, a sátán egy bukott angyal, aki fellázadt Isten ellen. Miért tett ilyet?

Legjobb válasz: Azért lázadt fel, mert kevély volt. Azt hitte, õ feljebb kerülhet a ranglétrán, és tudjuk nagyon jól, hogy aki magát felmagasztalja, az megaláztatik, és Isten az alázatos szívüeket felmagasztalja. Sátán azért bukott el, mert nem fogta fel, hogy Isten a szeretet.Õ csak a hatalmat látta.

Azért lázadt fel, mert kevély volt. Azt hitte, õ feljebb kerülhet a ranglétrán, és tudjuk nagyon jól, hogy aki magát felmagasztalja, az megaláztatik, és Isten az alázatos szívüeket felmagasztalja. Sátán azért bukott el, mert nem fogta fel, hogy Isten a szeretet.Õ csak a hatalmat látta.
A Satan igazabol Lucifer vagyis , , fenyhordozo, , .Isten Lucifert tokeletesen teremtette meg ot, o volt a legjobb es legmegbecsultebb angyal mindenki kozott.Csak az ido mul- taval sajat magat kezdte szeretni, csodalni, es azt hitte, hogy nagyobb hatalmat tud szerezni, mint Isten.Ezert hamis tanubizonysagot tett Isten elott es az angyalok koreben. Mert tudta hogy egyedul nem fog tudni gyozni, ezert sok angyalt megteveztett, es hamis dolgokat tett Isten ellen. Persze ezt Isten tudta, mielott mar eltervezte a lazadast, de nem szolt bele, mert Isten mindenkit megajandekozot a szabad akarattal, de amikor Lucifer megtamadta Istent, szamuzte Lucifert, es Isten iranti gyulolete jeleul, mivel mi emberek vagyunk Isten legkedvesebb teremtmenyei, Lucifer(vagy Satan)Minket kezdett elhajlitani a rossz utra, minket, embereket.A bun valaszt el minket Istentol. A Lucifer igazat mond valaszolonak uzenem:Attol mert Satanista vagy Ordog imado vagy miafene nem kell hamis tanubizonysagot tenni neked is
Mert látta, hogy az a 6 nap rohadt kevés volt ám, Isten selejtet gyártott, nézd csak meg az emberiséget, csak gyilkolni tudnak! Sátán az értelmet, a fejlõdés lehetõségét kérte számon...Van fejlõdés szerintetek? A technikai fejlõdésen kívül? Vagy netán még mindig arról szól az élet, hogy a többségnek rossz, hogy a földönfekvõbe belerúgnak, hogy a több munkáért jár kevesebb pénz stb. stb....?? Isten olyan rakás szarrá teremtette az embert, hogy a 90%-uk nem képes szabályokat betarani, ha nincs a szankció lehetõsége a feje fölött, ez a gyártási hiba lényege! Káin és Ábel? Akkor kellett volna kukába dobni az egészet, és valami jobbat teremteni, de hát ha Isten a saját képére formálta az embert, akkor...hajaj...nagy a baj...nem kéne Jóistennek hívni, az biztos.
Isten mindenkinek szabad akaratot teremtett. lucifer nem volt hajlandó engedelmeskedni Istennek, mi ezt tanultuk hittan órán (15/F)
Milyen IGAZSÁGGAL???! volt tisztában?
Nem lázadt fel, csak Õ tisztában volt az igazsággal És hangoztatta is ezt
se isten se sátán nincs, mirefel a kérdés? ok értem biztosan a sztorira vagy kiváncsi. csak arra kérlek minden mesét ne fogadj el.
Erre talán Zecharia Stitchin könyve adja meg a legjobb választ a "Tizenkettedik bolygó" könyvében, csak nem hiszem, hogy magyarra le van fordítva, angolul kell elolvasni. Stitchin régész folyékonyan írja, olvassa, beszéli a sumir nyelvet, a klub 240 tagja.
A harmadik válasz írója vagyok. Nagyon köszönöm a kommentárotokat.
a 3. hozzászólásban minden tökéletesen le van írva!:)
A Sátán (vagy inkább Lucifer, a fényhozó) volt az elsõ individualista, akinek elege volt Isten önimádatából. Isten ugyanis azért teremtette a világot, hogy legyen benne sok-sok birka, aki mind õt szolgálja. Lucifernek ez nem tetszett, õ azt szerette volna, ha mindenki gondolkodik, kitalálja, hogy mi neki magának a legjobb, és nem megy birkaként a pásztor (egyház) után. Ez a Madách-féle verzió. (Szegény írónak volt is baja ebbõl, istenkáromlásért perbe is fogták...) A zoroasztriánusok azt mondják, hogy Isten (a Jó) és Sátán (a Rossz) mindig is léteztek, és a világ teremtésétõl kezdve egyenrangúak. Egymás nélkül nem is léteznének, mint ahogy a nappal és az éjszaka sem választható el egymástól. (Ez inkább hajaz a keleti filozófiákra, a jin-jang szimbólumra, stb.)
A kérdező hozzászólása: nagyon jó az utolsó válasz kösz
Ostoba agymosott, csak a hamis dogmáidat terjeszted itt, nincs semmi igaz tudás a birtokodban.

Miért nem ismeri fel a SATA-s vinyómat az alaplap, amikor van az alaplapon SATA-s csatlakozó?

Jelenleg IDE-s vinyót használok C-meghajtónak,de szereztem egy SATA-s WD Raptor vinyót, de nem indul el, hiába csatlakoztatom az alaplaphoz/ABIT IS7/!

Legjobb válasz: BIOS-ban be lehet állítani hogy melyik konnektorokat használja. IDE, SATA, Mixed, vagy valami hasonló választási lehetõségek lesznek. Lehet hogy a te alaplapod IDE-re van állítva, és ezért nem kezeli.

BIOS-ban be lehet állítani hogy melyik konnektorokat használja. IDE, SATA, Mixed, vagy valami hasonló választási lehetõségek lesznek. Lehet hogy a te alaplapod IDE-re van állítva, és ezért nem kezeli.
Nézd meg, hogy a biosban engedélyezve van-e a sata csatolófelület.
bizonyos méret felett kellhet Bios frissítés adott alaplapnál, rossz esetben nem lesz hozzá. Bizonyos Abit lapokhoz meg volt külön frissítés Seagate SATA vinyókhoz. Biosban tiltsd le a raid modokat.
A kérdező hozzászólása: Kerestem a BIOS-ban átállítási lehetõséget, de nem találtam!

Miért nem ismeri fel a windows telepítő a sata vinyómat, csak az IDE vinyót tudom vele telepíteni?

Honnan tudok letölteni windows telepít?t?

Legjobb válasz: Xp nem tartalmazza a sata drivereket általában. NLite-tal lehet integrálni a telepítõkészletbe a sata drivert, vagy BIOS-ban átállítod ide módba a hdd-t és úgy telepíted az xp-t. Érdemes integrálni, még ha munka is, mert gyorsabb lesz a rendszer. Win7-nél ilyen probléma nincs...

Xp nem tartalmazza a sata drivereket általában. NLite-tal lehet integrálni a telepítõkészletbe a sata drivert, vagy BIOS-ban átállítod ide módba a hdd-t és úgy telepíted az xp-t. Érdemes integrálni, még ha munka is, mert gyorsabb lesz a rendszer. Win7-nél ilyen probléma nincs...


Miért nem ismeri fel a gép a Sata merevlemezt?

Már több gépnél is találkoztam ezzel a gonddal. Ott az alaplapon a Sata csatlakozó, ráteszem a vinyót, a BIOS felismeri viszont egyik telepítõ sem látja. A BIOS minden egyes részét átnéztem, van hogy nincs semmi SATA beállítási lehetõség. Jellemzõen régebbi alaplapoknál járok így. IDE eszköz nem zavar be (USB-rõl telepítem), a merevlemezek is jók (másik gépbe mûködnek, nincs szektorhiba stb.)

Legjobb válasz: BIOS-ban a SATA natív módot állítsd át!

BIOS-ban a SATA natív módot állítsd át!
A kérdező hozzászólása: Az egyiknél csak annyit lehet állítani hogy SATA vagy IDE vagy Combinated mód legyen, a másik alaplap esetében semmi SATA állítási lehetõséget nem találok. Régebbi 478-as alaplapok.

Miért nem ismeri fel a sata HDD met a windows 7 telepítő?

Gondjaim vannak a lemezről való telepítéssel így USB módszerrel akarom újra tenni. Elkészítettem a boot USB-t viszont mikor telepítenék egy Windows 7 x64bit Professional t egyszerűen nem ismer fel semmi féle HDD t pedig a biosban és más helyeken is észleli csak a telepítés nem.

Legjobb válasz: SATA milyen módban van? (BIOS)

SATA milyen módban van? (BIOS)
A kérdező hozzászólása: :D mármint? nincs opció az Ahci állításához sajnos.
A kérdező hozzászólása: jelenleg 4 programom van wintobootic sajnos besült mert nem tudom beletenni az iso file-t valami oknál fogva yumi programmal pont a windows befejezésénél kiirja hogy nem tudta installálni a hardware hez való dolgokat v vmi hasonlót most probálkozok majd a sardu val.. ez a HDD felismeréses gond pedig az Xboot programnál jelent meg
A kérdező hozzászólása: Az lenne a bajom hogy nemtudom telepíteni a windost a hddre(seagate 1TB) mert nemlátya a telepitö. ( bios felismeri) és amikor másik winyorol nézem mert azon rajta van a win7 akor onan felismeri. régen is baja volt a sataval mert kelet hozá egy alaplapon lévö adat hogy felismerje amit telepitésnél kelet hozáadni . de itt már az se segit. UGYAN EZ A BAJOM! nekem is win xp van jelenleg és win7 szeretnék rá és nem ismeri fel..
A kérdező hozzászólása: iaahci.cat iaAHCI.inf iastor.cat iaStor.inf IaStor.sys license.txt txtsetup.oem most ezeket probálkozom beszerezni de nem nagyon megy..

Sata vincseszteremet miért nem ismeri fel az alaplap? Valaki aki ért hozzá kérem segítsen!

Alaplapom:Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0

Legjobb válasz: A linkek nem jók. Próbáld ki egy másik csatlakozóba, mert az elsõ csatlakozón nálam se látta...

A linkek nem jók. Próbáld ki egy másik csatlakozóba, mert az elsõ csatlakozón nálam se látta...
A kérdező hozzászólása: Ez ennél azért egy kicsit bonyolultabb!Eleve nem tudom hogy a bios jól van e beállítva?Illetve most egy ide vinyo van benne meg egy ide dvd író!A bios nem látja-lemezkezelõ nem látja akkor mit csináljak?Fél éves a vincseszter viszont 3 hónapja kiment a vga karim vettem bele újat, és azóta nem jõn be!
Miért bonyolult? Nem látja és ennyi. Se jumperelni se állítani nem kell semmit csak be kell dugni az adat és a tápkábelt. Próbáld ki másik csatlakozóba. Ha a VGA meghibásodása óta rossz akkor lehet hogy vitte a lapot is magával a videokártya...
A kérdező hozzászólása: Most is az van benne!És hogy nézzem hogy huzam le az Ide vinyot meg az írót?

Miert nem ismeri fel a gep az 500 GB HDD-et (vagy SATA vagy mi az)?

Miert ?Helyette mutatja hogy CD Driver!

Legjobb válasz: 1. Milyen rendszer? 2. Most telepíted a rendszert vagy csak a HDD-t tetted be? 3. Particionálás, formázás megvolt?

1. Milyen rendszer? 2. Most telepíted a rendszert vagy csak a HDD-t tetted be? 3. Particionálás, formázás megvolt?
A SATA az a vezérlõ amibe csatlakoztatod a vinyót (HDD) létezik belõle SATA1, 2, 3. Egyébként rengeteg oka lehet le kéne írni amit az elsõ válaszoló írt rögtön többet tudnánk mondani.
Azert, mert a romantikaban nincs olyan, hogy abszolut jo vagy rossz. A ketto kozotti hatar elmosodik.
Hasonló mû például az elveszett paradicsom John Milton-tól, bár az 17. század. Elsõ kérdésedre a válasz, hogy Goethe, Madách és Bulgakov mind tagjai voltak az "Echnaton-hívõ szabadkõmûves obszcén-sátánista brigadérosok" egyesületnek, akik keresztyén értékeinket kívánták aláásni.

Miért nem ismeri fel a gép (P4, 1G ram, 2.6ghz) mindkét sata winchestert? Egyiken xp a másik üres. Valamit a biosban kellene állitani? Ha igen, akkor mit?

Legjobb válasz: A Biosban nem kell semmit állítani, ha új vinyó akkor partíciónálnod kell elõbb, addig a win nem látja.

A Biosban nem kell semmit állítani, ha új vinyó akkor partíciónálnod kell elõbb, addig a win nem látja.
A kérdező hozzászólása: Formázva van. Az nem elég? Formázás után kel particionálni akkor is ha azt akarom hogy az egész vinyót egy meghajtónak lássa?
Elõször kell partícionálni és utána formázni. Akkor is kell partíciót létrehozni ha egyben akarod használni az egész vinyót.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!