Találatok a következő kifejezésre: Sárgafülű ékszerteknősz venni (1 db)

Sárgafülű ékszerteknősz szeretnék venni. Honnan tudom, hogy valóban egészséges példányt veszek? Mennyi idő, mire megszokja az új helyét? Milyen mély legyen a víz? Elég neki egy kő szárazföldnek vagy muszáj kavics és homok?

Félek egy picit, mert amit korábban vettem (valószín?leg betegen) hamar elpusztult! Szeretnék ennek az újnak mindent megadni, hogy nehogy baja legyen! Mit javasoltok?

Legjobb válasz: Nekem volt 4 teknösöm 8 évig.Fogmeg a páncélját nem puha e,az egészséges példány fürge,jó kedvü.Ha ki akar mászni az ujjaid közül nyugodtan megveheted.Szerintem nem okoz nekik problémát a helyvéltozás(nekem nem volt ilyen problémám).A szakirodalomban olvastam,hogy legalább olyon mély víz kell nekik mint a páncéljuk szélessége.De nagyon szeretnek mély vízben uszkálni és nem kell töle tartani hogy megfulladnak.Tudnak a víztetején lebegni.Elég egy kö is,sõt láttam olyan tekit is akinek nem volt semmije és már tojást rákott.Viszont ha szeretnél meg adni neki mindent akkor csinálj neki száraz résztis ahova ki tud mászni napozni.A homokkal az a baj hogy behordja magával a vizbe és mindjárt elkoszosodik a viz.Én szines apro dekor kavicsot használtam.Figyel oda a táplálásra is a kereskedésben diztos kapsz felvilágositást.Minden képpen adj neki száritott halat a vizbe pedig csepegtess vitamin cseppeket.Ajánlom a SERA termékeit.

Nekem volt 4 teknösöm 8 évig.Fogmeg a páncélját nem puha e, az egészséges példány fürge, jó kedvü.Ha ki akar mászni az ujjaid közül nyugodtan megveheted.Szerintem nem okoz nekik problémát a helyvéltozás(nekem nem volt ilyen problémám).A szakirodalomban olvastam, hogy legalább olyon mély víz kell nekik mint a páncéljuk szélessége.De nagyon szeretnek mély vízben uszkálni és nem kell töle tartani hogy megfulladnak.Tudnak a víztetején lebegni.Elég egy kö is, sõt láttam olyan tekit is akinek nem volt semmije és már tojást rákott.Viszont ha szeretnél meg adni neki mindent akkor csinálj neki száraz résztis ahova ki tud mászni napozni.A homokkal az a baj hogy behordja magával a vizbe és mindjárt elkoszosodik a viz.Én szines apro dekor kavicsot használtam.Figyel oda a táplálásra is a kereskedésben diztos kapsz felvilágositást.Minden képpen adj neki száritott halat a vizbe pedig csepegtess vitamin cseppeket.Ajánlom a SERA termékeit.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítségeket, remélem sikerül egészségeset választani.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan kell etetni a gőtét?

Vettem neki szúnyoglárvát, de a vízben nem mozog, nem veszi észre, és azt sem tudom, mennyit kellene adnom neki egyszerre. Japán tűzhasú gőte egyébként.

1

A leopárdgekkót és a görögteknöst egybelehet ereszteni de ugy hogy nebáncsák egymást?

3

Hogy adjak D vitamint az ékszerteknősöknek UVB lámpában van? vagy hogy?

3

A tekinek jó a 22 fok?

Még nincs melegítőm és igy 22 fokra hül vissza a vize. Ebbe már meg tud fázni? (amugy kicsi teknősöm van)

3

Mit tudok adni a gabonasiklómnak (30-35cm) enni ha nem kapok sehol a környéken bébiegeret?

Kutasok lakom és sehol nem lehet kapni a környéken....

5

Vörösfülű ékszerteki. Lehet szaporítani az enyémet?

Van egy kb. 5-6 éves nőstény vörösfülű tekim.Nem teleltetem.Tud szaporodni?Egyáltalán Magyaro.-n lehet neki találni párt?

2

Két db sisakos kaméleonnak elég egy 80×30×80 as terrárium?

4

Imádom a Dinoszausruszokat. Mi lenne ha hirtelen megjelenne pár kert alatt egy két triceratopsz? Vagy egy Brontoszaurusz elkezdené legelni a borsót?

Aztán mondjuk jönne egy T-Rex és megtámadná őket,de így mittomén alszol és hajnali kettőkör arra ébredsz fel:DAz úgy laza lenne nem?

4

Hogy kell megölni egy egeret?

ha élve veszek egeret és el akarom rakni későbbre vagy nem akarom hogy élve egye, akkor hogy ölöm meg? agyon csapom vagy mi, és ha megöltem akkor hogy kell berakni a fagyóba, egyből vagy várni kell míg ki hűl

9

Mit vegyek? Egyelőre van szakállas agámám leopárd gekkóm madagaszkári tarka gekkóm mindből 1agáma fiú madagaszkári lány Leó lány mindegyik mellé veszek egyet melyik hez a legfontosabb vennem?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!