Találatok a következő kifejezésre: Sárgadinnyét hány kortól (3 db)

Sárgadinnyét hány hónapos kortól lehet adni a babának?

Legjobb válasz: Gyakorlatilag minden tökfélét (a dinnyék azok!)lehet adni teljesen nyugodtan 6-7hónapos kortól. Vigyázz ne túl nagy falatokban, fõleg a görögdinnyét, nagyon meglepõdnek a víztartalmán! Legalábbis az enyém kikerekedett szemmel nézett rám, hogy ez meg mi? :)))

Gyakorlatilag minden tökfélét (a dinnyék azok!)lehet adni teljesen nyugodtan 6-7hónapos kortól. Vigyázz ne túl nagy falatokban, fõleg a görögdinnyét, nagyon meglepõdnek a víztartalmán! Legalábbis az enyém kikerekedett szemmel nézett rám, hogy ez meg mi? :) ))
Én az egyik babás magazin táblázatából úgy olvasom, hogy azt 8-9 hónapos kortól adható. Mint a gesztenye, szilva, ringló, sárgabarack, görögdinnye, cseresznye is. ;) (Ha valamire még kíváncsi vagy, hogy mit melyik hónapban lehet adni, szívesen bemásolom neked, vagy privátba.)
Elnézést, hogy nem a kérdésre válaszolok, de megkérdezhetném a második válaszolót, hogy ezt melyik internetes oldalon látta? Engem is érdekelne. Köszi
A második váalszadó vagyok, és bocsi, hogy szintén nem a kérdésre válaszolok: Nem oldalról lestem, hanem a BABA- MAGAZIN februári számából;) (Tudom, hogy nem szabadna ezt kiírni, de nem tudok privátba írni a kérdezõnek.) (De még mindig bemásolok szívesen bármit, ha kell, vagy ha új kérdésnek kiírja valaki.) Remélem segítettem.

Hány hós kortól adható sárgadinnye és görögdinnye?

Legjobb válasz: Az én lányom 8 hónapos és 2 napja kóstolja a sárgadinnyét. Eddig nincs tõle baja. Egyébként úgy tudom, ha már tököt kapott, akkor mehetnek a dinnyék is, mivel azok is tökfélék.

Az én lányom 8 hónapos és 2 napja kóstolja a sárgadinnyét. Eddig nincs tõle baja. Egyébként úgy tudom, ha már tököt kapott, akkor mehetnek a dinnyék is, mivel azok is tökfélék.
Szia! Mi 10-hónaposak múltunk és én is adtam már neki mind kettöt és nagyon izlit neki.:)

Hány hónapos kortól lehet görög illetve sárgadinnyét adni?

Legjobb válasz: Eggyik tablazat szerint 8-9 honapban ehet de en adtam 6es fel hos lanyomnak es semmi baja tole.

Eggyik tablazat szerint 8-9 honapban ehet de en adtam 6es fel hos lanyomnak es semmi baja tole.
8 hónapos kortól nyugodtan adhatod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!