Találatok a következő kifejezésre: Sárgás folyásom nem szagos, nem viszket, (2 db)

Ez egy nõgyógyászati látogatás.
hüvelygyulladás lehet, menj nõgyógyászhoz
Ha már szaga van azt nem fogod tudni otthon kikezelgetni. Menj el orvoshoz! Valószínû hogy valami bakteriális fertõzés ami bizony nagyobb galibát is tud okozni.

Sárgás folyásom van, nem szagos, nem viszket, az orvos Canesten hüvelytabletta használatát javasolta, nem javul, mit tegyek?

3 napos a kezelés és most, rá 3 napra még mindig sárgás a folyás, mi lehet ez? Bajt okozhat??? 25 hetes kismama

Legjobb válasz: Szerintem menj vissza a dokihoz, ne kísérletezgess otthon semmivel!

Szerintem menj vissza a dokihoz, ne kísérletezgess otthon semmivel!
Csatlakozom az elõttem szólóhoz! Mindenképp lásson orvos, csak õ döntheti el, milyen kezelés jöhet szóba, ami a babának sem árt!
Nekem is sárgás, és szagtalan, semmilyen tünetem nincs arra, hogy gomba lenne. A dokidnak csinálnia kellene egy bakteriális vizsgálatot, majd csak utána alkalmaznia bármilyen kezelést. Ha tuti gomba akkor szerintem azt már pontosan tudná. Nekem ma derül ki, hogy ez természetes-e, mert én utána néztem a neten, és van akinek ilyen jellegû folyása van a terheség alatt. 6 hetes ....
Szia! Nekem az 5.héttõl kezdve sárgás a folyásom, és a dokim azt mondta hogy nem kell vele foglalkozni, sokaknál sárgás a folyás. Minden jót! 13 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!