Találatok a következő kifejezésre: Sárgás folyásom nem szagos, (3 db)

Ez egy nõgyógyászati látogatás.
hüvelygyulladás lehet, menj nõgyógyászhoz
Ha már szaga van azt nem fogod tudni otthon kikezelgetni. Menj el orvoshoz! Valószínû hogy valami bakteriális fertõzés ami bizony nagyobb galibát is tud okozni.

Sárgás folyásom van, nem szagos, nem viszket, az orvos Canesten hüvelytabletta használatát javasolta, nem javul, mit tegyek?

3 napos a kezelés és most, rá 3 napra még mindig sárgás a folyás, mi lehet ez? Bajt okozhat??? 25 hetes kismama

Legjobb válasz: Szerintem menj vissza a dokihoz, ne kísérletezgess otthon semmivel!

Szerintem menj vissza a dokihoz, ne kísérletezgess otthon semmivel!
Csatlakozom az elõttem szólóhoz! Mindenképp lásson orvos, csak õ döntheti el, milyen kezelés jöhet szóba, ami a babának sem árt!
Nekem is sárgás, és szagtalan, semmilyen tünetem nincs arra, hogy gomba lenne. A dokidnak csinálnia kellene egy bakteriális vizsgálatot, majd csak utána alkalmaznia bármilyen kezelést. Ha tuti gomba akkor szerintem azt már pontosan tudná. Nekem ma derül ki, hogy ez természetes-e, mert én utána néztem a neten, és van akinek ilyen jellegû folyása van a terheség alatt. 6 hetes ....
Szia! Nekem az 5.héttõl kezdve sárgás a folyásom, és a dokim azt mondta hogy nem kell vele foglalkozni, sokaknál sárgás a folyás. Minden jót! 13 hetes kismama

15 leszek és még nem jött meg a menzeszem. Nagyon vékony vagyok, a melleim egyre gyakrabban feszülve fájnak és szagos, sárgás-fehér folyásom van. Mikor jön meg?

Már mindenhol szõrös vagyok. Mikorra számíthatok az elsõre körülbelül? Biztos, ami biztos alapon hurcoljak magammal betétet? Kezdek beletörõdni, hogy még mindig nem jött meg :/

Legjobb válasz: Nem tudjuk megmondani, mikor jön meg, de 16 éves korig normális, ha még nincs. Az nem baj viszont, ha valóban van nálad betét.

Nem tudjuk megmondani, mikor jön meg, de 16 éves korig normális, ha még nincs. Az nem baj viszont, ha valóban van nálad betét.
Igen legyen nálad betét, mert bármikor megjöhet a menstruációd, de a szagos folyás miatt érdemes lenne orvost megkérdezni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy felfáztam, habár nagyon remélem, hogy nem. Elmegyek majd dokihoz. Egyébként mivel az elmúlt 2-3 évben pajzsmirigy-problémáim voltak (alulmûködés), elméletileg köze van a dologhoz, legalábbis az orvos úgy féléve ezt mondta. Mostanában kell majd visszamennem felülvizsgálatra. Na mindegy, és még egyszer köszönöm a válaszokat!:)
A mellfeszülést az hormonjaid okozzák, szerintem nemsokára megjön a mensesed. Érdemes lenne felkeresned egy nõgyógyászt, azért, hogy megnézzék a hormonjaidat. Családon belül volt hasonló eset, a leányzó 14éves kora óta enyhe fogamzásgátlót szed így jön meg a vérzése.Nem termelõdött neki progeszteron hormon. Igaz, õ kövér volt. Ha nagyon vékony vagy, vagy esetleg kilóra kevés, akkor az is okozhatja a gondodat. A nõknél x százalékban kell zsírszövetnek lennie a normális mûködésnek.
Az a baj, hogy ezek csak tünetek.. :/ Én 13 éves vagyok, a melleim közepesek, volt fehér folyásom kb 1 évig. És tegnap meg is jött. :) Ez teljesen független ezektõl a dolgoktól. Mindenképp vigyél magaddal a suliba betétet. bármikor megjöhet!:)
szerintem 15 éves korra már meg jön hamarosan, ha nem menj el orvoshoz, de szerintem ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Megjött ^^

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!