Találatok a következő kifejezésre: Sárgás folyásom nem (93 db)

Normális a sárgás folyás, ha a tenyésztés mindig negatív, és az indikátor csík nem mutat gyulladást?

21 hetes vagyok, és kezdetekt?l van b?séges folyásom, ami nedvesen fehéres, majd sárgásra szárad, más panaszom nincs. A dokim négy hetente letenyészt, de sosem talál semmit. Azt mégsem mondja, hogy nyugodjak meg. Vagiflor hüvelykúpot használok a javaslatára. Aggódjam?

Legjobb válasz: Nem kell aggódnod szerintem. Mivel laborban dolgoztam tudom hogy állatalában a hüvely kenetek (vagyis a folyás)sárgás színûre változnak, a sárgás zöldre, a zöld barnára...stb Az a lényeg hogy van folyásod és ez az egészséges mint terhesen, mint normális állapotban. Akkor lesz gond ha "nedvesen" sárgás. Akkor lehet gyulladásra számítani. Ha pozitív lett volna eddig a teszt akkor lenne miért aggódnod mert ezek a gyulladások már bejuthatnak a babához. Ezért kell óvatosnak lenni ha nyitott a méhszáj s szexet illetõen...sõt nem is ajánlott. Szóval nyugodj meg és várd boldogan ez a pici csöppséget. Üdv: 26 hetes kismami

Nem kell aggódnod szerintem. Mivel laborban dolgoztam tudom hogy állatalában a hüvely kenetek (vagyis a folyás)sárgás színûre változnak, a sárgás zöldre, a zöld barnára...stb Az a lényeg hogy van folyásod és ez az egészséges mint terhesen, mint normális állapotban. Akkor lesz gond ha "nedvesen" sárgás. Akkor lehet gyulladásra számítani. Ha pozitív lett volna eddig a teszt akkor lenne miért aggódnod mert ezek a gyulladások már bejuthatnak a babához. Ezért kell óvatosnak lenni ha nyitott a méhszáj s szexet illetõen...sõt nem is ajánlott. Szóval nyugodj meg és várd boldogan ez a pici csöppséget. Üdv: 26 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a tartalmas és megnyugtató választ! Nektek is sok boldogságot!
Nekem is sokat sárgás, de amit idáig használok nem segít, nekem sem viszked, nem ég.Sokan mondják, ilyen folyásnál orvosuk nem tesz semmit, mert természetes., pláne tenyésztésed is volt, nem kell aggódnod, boldog babavárást!

Klion kúp használata esetén nnormális a sárgás folyás? Előtte nem vettem észre hogy lett volna.

Legjobb válasz: Szia! Mikor én kaptam Kliont,nekem is sárgás lett tõle a folyásom,és elvékonyította a nyálkahártyámat,ami a tünete lehet,és lett barna folyásom.A doki a mellékhatásokról elfelejtett tájékoztatni,és be kellett mennem az ügyeletre.A gombát persze nem múlasztotta el,és utána kellett használnom mást,de a sárga folyás még most is megvan a Klion óta.Én se tudom miért van ez. Minden jót:38 hetes kismama

Szia! Mikor én kaptam Kliont, nekem is sárgás lett tõle a folyásom, és elvékonyította a nyálkahártyámat, ami a tünete lehet, és lett barna folyásom.A doki a mellékhatásokról elfelejtett tájékoztatni, és be kellett mennem az ügyeletre.A gombát persze nem múlasztotta el, és utána kellett használnom mást, de a sárga folyás még most is megvan a Klion óta.Én se tudom miért van ez. Minden jót:38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: ÉS mit használtál utána?

Erős sűrű sárgás folyás, megnyúlt kisajkak, ha felnyúlok egy duzzanatot érzek kb.8 cm mélyen. Néha rendes (nem menstruációs) vérzés. Normális?

Nem akarok nogyogyaszhoz menni edesanyammal nem vagyunk joban es nem akarom elmondani de a baratommal lassan 1 ev utan le szeretnek fekudni. 16/L

Legjobb válasz: A sürü sárgás folyás valamilyen fertözéstöl van, ezzel mindenképpen orvoshoz kell menni. A kisajkak alakja és mérete alkati dolog, ezzel nem kell foglallkozni. A "duzzanat", meg amit érzel a méhszáj, az is teljesen rendbenvaló dolog, annak ott a helye. De ettöl függeltenül menj el nögyógyászhoz. Azt nem értem, hoy jön ide, hogy nem vagy jóban anyáddal. Az orvoshoz egyedül is el tudsz menni, nem kell hozzá szülö. De ettöl függetlenül ha ennyire tájékozatlan vagy a saját testeddel és a szexualitassal kapcsolatos temákban, akkor MIELÖTT lefekszel a barátoddal, elöttte tájékozódj, hogy milyen védekezési módok vannak (az, hogy "majd a barátod vigyáz", nem ér semmit sem).

A sürü sárgás folyás valamilyen fertözéstöl van, ezzel mindenképpen orvoshoz kell menni. A kisajkak alakja és mérete alkati dolog, ezzel nem kell foglallkozni. A "duzzanat", meg amit érzel a méhszáj, az is teljesen rendbenvaló dolog, annak ott a helye. De ettöl függeltenül menj el nögyógyászhoz. Azt nem értem, hoy jön ide, hogy nem vagy jóban anyáddal. Az orvoshoz egyedül is el tudsz menni, nem kell hozzá szülö. De ettöl függetlenül ha ennyire tájékozatlan vagy a saját testeddel és a szexualitassal kapcsolatos temákban, akkor MIELÖTT lefekszel a barátoddal, elöttte tájékozódj, hogy milyen védekezési módok vannak (az, hogy "majd a barátod vigyáz", nem ér semmit sem).
"Ja es az hogy megijedtem mert masoknak nem ekkorak a kisajkaik es a mehszajuk sincs ekkora felpuffadva es nem vereznek attol meg lehetek tajekozott.:) de koszonom elso kommentelo." Nem tudom, mennyire vagy tényleg tájékozott. De a folyással mindenképpen menj orvosjhoz, mert a Canestentöl csak rosszabb lesz, átmenetileg javulhat a dolog, de a fertözés közben egyre terjed és mindin vissza fog jönni. Ugyanis a kórokozók idöközben annyira megszokták a Canestent, hogy nem sokat hat. Azt meg honnan tudod, hogy MÁSNAK mekkorák a kisajkai meg a méhszája? Mert - föként az utóbbit - nem hiszem, hogy vizsgálgatod másoknál :) De erröl is az orvos tud valamit mondani, hogy szerinte - és hidd el, NEKI tényleg van tapasztalata - van-e valam gond a méretekkel. 16 évesen minden probléma nélkül mehetsz egyedül is nögyógyászhoz, senki nem fog ezen fennakadni.
Sajnos pedig muszáj elmenned nõgyógyászhoz akár egyedül is, mert a sárga folyás fertõzésre utal és mindenképpen orvosi kezelést igényel.
Erõps sárgás folyás valószínûleg gombás fertõzés. Canesten combit megpróbálhatod, valószínûleg segíteni fog. Recept nélkül kapható gyógyszertárban.
A kérdező hozzászólása: sok kommentben olvastam hogy kerdezd anyukadat meg vigyen el o orvoshoz na most az en anyamat nem erdeklem itthon sincs. Nagyon koszonom a valaszokat. A verzes mitol van?:|
A kérdező hozzászólása: Ja es az hogy megijedtem mert masoknak nem ekkorak a kisajkaik es a mehszajuk sincs ekkora felpuffadva es nem vereznek attol meg lehetek tajekozott.:) de koszonom elso kommentelo.

Sárgás folyásom van, de nem viszket, nincs szaga, mi lehet?

24 hetes vagyok és a dokim azt mondta, hogy Canesten hüvelytablettát vegyek, de csak els? nap sikerült felhelyeznem, a 2. napon már fájt és égetett, ahogy fel akartam tenni, így abbahagytam a dolgot. Vegyek másféle kúpot esetleg?

Legjobb válasz: Nekem végig volt sárgás folyásom,de a doki azt mondta,hogy minden rendben van. Én is használtam ezt a hüvelytablettát Gratulálok annak aki megalkotta). Nekem volt a dobozban applikátor hozzá.Az elsõ tablettánál nem használtam,mert rá volt írva hogy terhesség esetén nem szabad használni. A következõ kettõnél azt használtam mert nem boldogultam másképp. Hogyha van benne applikátor akkor használd csak arra vigyázz,hogy mélyre ne tedd fel. Hogyha mégsem múlna el a panaszod, akkor menj el a dokihoz, hogy nézze meg.

Nekem végig volt sárgás folyásom, de a doki azt mondta, hogy minden rendben van. Én is használtam ezt a hüvelytablettát Gratulálok annak aki megalkotta). Nekem volt a dobozban applikátor hozzá.Az elsõ tablettánál nem használtam, mert rá volt írva hogy terhesség esetén nem szabad használni. A következõ kettõnél azt használtam mert nem boldogultam másképp. Hogyha van benne applikátor akkor használd csak arra vigyázz, hogy mélyre ne tedd fel. Hogyha mégsem múlna el a panaszod, akkor menj el a dokihoz, hogy nézze meg.

Tisztelt Doktor Úr! Mindig is volt folyásom, fehér-átlátszó. Kb. fél éve viszont sárgás. Mennyisége, állaga nem változott, nem is bűzös. Rákszűrés leleten a coccusok van beikszelve, más nincs, erre sem adtak semmit. Lehetséges, hogy akkor a sárgás folyás

Tisztelt Doktor Úr! Mindig is volt folyásom, fehér-átlátszó. Kb. fél éve viszont sárgás. Mennyisége, állaga nem változott, nem is bűzös. Rákszűrés leleten a coccusok van beikszelve, más nincs, erre sem adtak semmit. Lehetséges, hogy akkor a sárgás folyás normális? Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hüvelyváladék mennyisége, vagy állaga egyénenként igen eltérő lehet és az élet folyamán is megváltozhat. Amennyiben egyéb tünet, panasz nincsen, mindenképpen törekedni kell a hüvelyflóra egyensúlyának megtartására. Erre a Vitagyn C hüvelykrém rendszeres használatát javaslom leginkább, amely vény nélkül kapható, természetes alapú készítmény. További kérdés esetén is készséggel állok rendelkezésére! Üdvözlettel: Dr. Langmár …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A hüvelyváladék mennyisége, vagy állaga egyénenként igen eltérő lehet és az élet folyamán is megváltozhat. Amennyiben egyéb tünet, panasz nincsen, mindenképpen törekedni kell a hüvelyflóra egyensúlyának megtartására. Erre a Vitagyn C hüvelykrém rendszeres használatát javaslom leginkább, amely vény nélkül kapható, természetes alapú készítmény. További kérdés esetén is készséggel állok rendelkezésére! Üdvözlettel: Dr. Langmár … Olvass tovább »

Tisztelt Doktor Úr! Mindig is volt folyásom, fehér-átlátszó. Kb. fél éve viszont sárgás. Mennyisége, állaga nem változott, nem is bűzös. Rákszűrés leleten a coccusok van beikszelve, más nincs, erre sem adtak semmit. Lehetséges, hogy akkor a sárgás folyás

Tisztelt Doktor Úr! Mindig is volt folyásom, fehér-átlátszó. Kb. fél éve viszont sárgás. Mennyisége, állaga nem változott, nem is bűzös. Rákszűrés leleten a coccusok van beikszelve, más nincs, erre sem adtak semmit. Lehetséges, hogy akkor a sárgás folyás normális? Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hüvelyváladék mennyisége, vagy állaga egyénenként igen eltérő lehet és az élet folyamán is megváltozhat. Amennyiben egyéb tünet, panasz nincsen, mindenképpen törekedni kell a hüvelyflóra egyensúlyának megtartására. Erre a Vitagyn C hüvelykrém rendszeres használatát javaslom leginkább, amely vény nélkül kapható, természetes alapú készítmény. További kérdés esetén is készséggel állok rendelkezésére! Üdvözlettel: Dr. Langmár …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A hüvelyváladék mennyisége, vagy állaga egyénenként igen eltérő lehet és az élet folyamán is megváltozhat. Amennyiben egyéb tünet, panasz nincsen, mindenképpen törekedni kell a hüvelyflóra egyensúlyának megtartására. Erre a Vitagyn C hüvelykrém rendszeres használatát javaslom leginkább, amely vény nélkül kapható, természetes alapú készítmény. További kérdés esetén is készséggel állok rendelkezésére! Üdvözlettel: Dr. Langmár … Olvass tovább »

Ez lehet terhesség? 2 napig enyhén sárgás folyásom volt, ma barnás/véres kicsit erősebb, de nem menzesz. Már meg kellett volna neki jönnie rendesen. Mi ez? Ilyen még soha nem volt? és a hasam is görcsölget.

Amúgy van esély babára is, de a ciklusaim rendszertelenek.... Ez valami bajt jelent? :(

Legjobb válasz: A sárgás folyás nem jelent tul jot a véres azt inkább mensi elöjelnek gondolom csinálj egy tesztet kiderül:):)

A sárgás folyás nem jelent tul jot a véres azt inkább mensi elöjelnek gondolom csinálj egy tesztet kiderül:) :)
Nekem tegnap volt vmi sárgás, ma kicsi barnás, holnapra nem várom. Nem tudom mi volt ez, de érdekel éppen, h lesz e baba belõle. Majd ird meg, h nálad mi lett. Nekem is görcsölget a hasam amúgy.
A kérdező hozzászólása: nekunk nem tervezett baba lenne, de orulnenk neki, en is azt mondom, h barmi is ez, sztem nem jot jelent... de megirom mi lett! Sztem holnapra ez kiderul, 4 napig csak nem "maszatolgatok" :P
Amúgy én azért nem gondolom, h baj lenne, m 2hónapig jártam dokihoz, mindent kikezeltek, nem hinném, h fertõzés lenne.
A kérdező hozzászólása: hát nekem megjött, de nem tudom, nagyon fura, nagyon kevés, mintha most múlna el, nem értem, reggel minimálisan véreztem azóta semmi, pedig az elsõ nap nekem inkább ömlik reggel... Azt se tudom most mi a ciklusom elsõ napja :D Én úgy gondolom, h a sárgás folyásom is kevéske vér miatt volt, lehet ha elmúlik nõdoki :S

Visszatérő sárgás folyásom van, de amivel kezeltek az nem hatott. Az orvos szerint nem kell kenet, hiába mondtam, sztem baci van jelen, igaz semmi más tünetem nincs csak a szín. Lehet baja a babának?

Nagyon félek,nehogy a manónak szülés után baja legyen. Járt már valaki így?

Legjobb válasz: Szerintem,ha ez a nõgyógyász ilyen értetlen,akkor menj el egy másikhoz,aki hajlandó kezelni,mert a sárgás folyás nem túl jó jel!

Szerintem, ha ez a nõgyógyász ilyen értetlen, akkor menj el egy másikhoz, aki hajlandó kezelni, mert a sárgás folyás nem túl jó jel!

13 hetes kismama vagyok, és már a terhesség elejétöl van sárgás folyásom. A doki Canestent irt rá, de nem mulasztja el. Van rá valami más ami jobb segitene is?

Legjobb válasz: Szia ! 34 hetes vagyok és nekem a mai napig van ilyen sárgás..semmit nem kaptam rá , de a doki azt mondta ez sokmindenkinél így van..nem fertõzés.

Szia ! 34 hetes vagyok és nekem a mai napig van ilyen sárgás..semmit nem kaptam rá , de a doki azt mondta ez sokmindenkinél így van..nem fertõzés.
Szia! Szintén sárgás folyásom van, az én dokim szerint is teljesen normális. 30 hetes kismami
14 hetes vagyok és nekem van hébe-hóba sárgás folyásom. Nem foglalkozom vele, mert nem eltérõ állagú és nem kellemetlen szagú. Nyugi, semmi baj! Ha nem marad el és intenzívebbé válik, akkor kérdezz rá a dokinál újra, vagy a védõnõnél.

34. hétben vagyok, az orvosom külföldön van 3 hétig. Erős sárgás folyásom van, de nem ég, nem fáj, stb. Roppant félek, hogy véletlenül bejut a bébihez és fertőzést okoz. Van okom az ijedtségre, vagy például észlelném, ha szivárogna a magzatvíz?

2 hete vizsgált, akkor zárt volt a méhszáj.Köszönöm a válaszokat, el?re is!

Legjobb válasz: A magzatvíz ettõl nem fog szivárogni, ettõl ne félj. A terhességet sem fogja beindítani. De a sárgás szin általában valami fertõzésre utal, jó lenne, ha felkeresnél egy másik dokit aki megnéz, és elmondaná mit kell tenned. Lehet semmit, és az akkor megnyugtat, ha meg kell valami, azt felírja.

A magzatvíz ettõl nem fog szivárogni, ettõl ne félj. A terhességet sem fogja beindítani. De a sárgás szin általában valami fertõzésre utal, jó lenne, ha felkeresnél egy másik dokit aki megnéz, és elmondaná mit kell tenned. Lehet semmit, és az akkor megnyugtat, ha meg kell valami, azt felírja.
Használj a biztonság kedvéért Canesten kombit!
Én is hasonló végett aggódok.Én még csak 30 hetes vagyok.tök sárgás lett a folyásom.Voltam a dokimnál 3 hete is, és akkor is szóltam neki errõl, és most a héten ismét szólam neki errõl.Õ mindig megvizsgál, és ennyi..Azt mondja semmi fertõzésre utaló tünetem nincs, ezért nem is ad rá semmit...Én meg eggyre jobban aggódok ez végett.
Nekem folyamatosan sárga folyásom van, már hónapok óta kezelve vagyok, persze nem folyamatosan, csak felír valamit és nem múlik el.Elvileg a sárga szín bacira utal, persze az jó he nem ég, .de ne törõdj bele, keress egy másik orvost addig, nem lesz baj, mi is nagyon jól vagyunk remélem így is marad. A babának nem lesz baja, csak nézesd inkább meg magad.
De bizony ha mégis vmi fertõzés, akkor az ha kezeletlen marad hetekig akkor nagy az esély rá hogy az bejuthat a bébihez(zárt méhszájon át is), és fertõzést okozhat.Attól meg már bizony elkezdhet szivárogni a magzatvíz, bár az általában nem tiszta átlátszó magzatvíz, hanem barnás, vagy sötét.És ehez elég akár 1-2-3 hét.Én az elõzõ terhességemnél pontosan így jártam...Mivel nem lett idõben kezelve a fertõzés, ez így sorban történt ahogy leírtam..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!