Találatok a következő kifejezésre: Sárgás folyásom de nem viszket, nincs (3 db)

Sárgás folyásom van, de nem viszket, nincs szaga, mi lehet?

24 hetes vagyok és a dokim azt mondta, hogy Canesten hüvelytablettát vegyek, de csak els? nap sikerült felhelyeznem, a 2. napon már fájt és égetett, ahogy fel akartam tenni, így abbahagytam a dolgot. Vegyek másféle kúpot esetleg?

Legjobb válasz: Nekem végig volt sárgás folyásom,de a doki azt mondta,hogy minden rendben van. Én is használtam ezt a hüvelytablettát Gratulálok annak aki megalkotta). Nekem volt a dobozban applikátor hozzá.Az elsõ tablettánál nem használtam,mert rá volt írva hogy terhesség esetén nem szabad használni. A következõ kettõnél azt használtam mert nem boldogultam másképp. Hogyha van benne applikátor akkor használd csak arra vigyázz,hogy mélyre ne tedd fel. Hogyha mégsem múlna el a panaszod, akkor menj el a dokihoz, hogy nézze meg.

Nekem végig volt sárgás folyásom, de a doki azt mondta, hogy minden rendben van. Én is használtam ezt a hüvelytablettát Gratulálok annak aki megalkotta). Nekem volt a dobozban applikátor hozzá.Az elsõ tablettánál nem használtam, mert rá volt írva hogy terhesség esetén nem szabad használni. A következõ kettõnél azt használtam mert nem boldogultam másképp. Hogyha van benne applikátor akkor használd csak arra vigyázz, hogy mélyre ne tedd fel. Hogyha mégsem múlna el a panaszod, akkor menj el a dokihoz, hogy nézze meg.

13 hetes kismama vagyok. Feheres folyasom kb egy hete sargas szinure valtott. Nem viszket, nincs semmi tunet de nem tudom, hogy normalis-e. Aggodjak?

Legjobb válasz: Még ha nem is viszket és nem okoz tünetet, nem bûzös akkor sem normális. Mindenképp mutasd meg magad dokinak-már meg kellett volna tenni, ha 1 hete van ilyen tüneted. 12 hét után lehet használni a hüvelykupokat is, a doki majd segít, hgoy meggyógyulj

Még ha nem is viszket és nem okoz tünetet, nem bûzös akkor sem normális. Mindenképp mutasd meg magad dokinak-már meg kellett volna tenni, ha 1 hete van ilyen tüneted. 12 hét után lehet használni a hüvelykupokat is, a doki majd segít, hgoy meggyógyulj
Szia!!!!én a második babámat várom, és nekem is ilyen sárgás folyásom van már több mint 3 hónapja.Az orvosom szerint normális, csak akkor van gond ha erõssen barnássá, vagy rózsaszínessé változik.Az elsõ terhességemnél is ilyen folyásom volt 6 hónapig.21 hetes kismama vagyok jelenleg, de eddig a fehéres-sárgás folyás nem okozott gondot.Ne aggódj minden OK!!!De ha sötétedne keresd fel a nõgyógyászoddat!!!
Szia! Az elsõ válaszadó válaszát töröld, mert hülyeség!!! Én 21 hetes vagyok és már szinte az elejétõl volt fehéres folyáson, most pár hete sárgás, de nálam sincs más tünet. Az orvosom mondta, hogy ez teljessen normális, hiszen valamennyire ott is tisztulunk. Ha nem vérzel és nincs más tünet, akkor ezért nem kell orvoshoz menned és kupot sem kell használnod!!! Ne aggódj, minden oké! :) Gratulálok a babához!

Sárgás szinű folyásom van, de nem ég, viszket és nincs rossz szaga. Mitől lehet? Terhesség?

Legjobb válasz: Valoszinu most vagy kb. 1 hettel ovulacio utan. A progreszteron szint megugrik akkor es ettol lehet sargas folyas....nekem is szokott lenni. De ettol meg siman lehetsz terhes, hisz a magasan marado progreszteron jot jelent!:-) Mikorra kellene megjonnie?

Valoszinu most vagy kb. 1 hettel ovulacio utan. A progreszteron szint megugrik akkor es ettol lehet sargas folyas....nekem is szokott lenni. De ettol meg siman lehetsz terhes, hisz a magasan marado progreszteron jot jelent!:-) Mikorra kellene megjonnie?
A kérdező hozzászólása: 18. napon vagyok még. De az ovulációm most hamarabb volt 10-11. napon.
mi lett a vége?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!