Találatok a következő kifejezésre: Sárgás folyásom de nem (31 db)

Tisztelt Főorvos Úr! Terhesség alatt lehet-e használni a Vitagyn C-t? Most 10 hetes vagyok és néha enyhe sárgás folyásom van, nem viszket, de néha egy kicsit mar. Előtte hónapokig hormonkezelésem volt, akkor már használtam, de terhesség alatt még nem merte

Tisztelt Főorvos Úr! Terhesség alatt lehet-e használni a Vitagyn C-t? Most 10 hetes vagyok és néha enyhe sárgás folyásom van, nem viszket, de néha egy kicsit mar. Előtte hónapokig hormonkezelésem volt,akkor már használtam, de terhesség alatt még nem mertem. A hormonoktól akkor érzékeny lett a hüvelyem, ez még most is egy kicsit fennáll. Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ebben a terhességi korban gyakorlatilag már bármelyik helyi készítményt használhatja, de természetesen csak akkor, ha kezelőorvosa kizárta az esetleges fertőzést!!! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ebben a terhességi korban gyakorlatilag már bármelyik helyi készítményt használhatja, de természetesen csak akkor, ha kezelőorvosa kizárta az esetleges fertőzést!!! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Sárgás folyásom van, de nem viszket, nincs szaga, mi lehet?

24 hetes vagyok és a dokim azt mondta, hogy Canesten hüvelytablettát vegyek, de csak els? nap sikerült felhelyeznem, a 2. napon már fájt és égetett, ahogy fel akartam tenni, így abbahagytam a dolgot. Vegyek másféle kúpot esetleg?

Legjobb válasz: Nekem végig volt sárgás folyásom,de a doki azt mondta,hogy minden rendben van. Én is használtam ezt a hüvelytablettát Gratulálok annak aki megalkotta). Nekem volt a dobozban applikátor hozzá.Az elsõ tablettánál nem használtam,mert rá volt írva hogy terhesség esetén nem szabad használni. A következõ kettõnél azt használtam mert nem boldogultam másképp. Hogyha van benne applikátor akkor használd csak arra vigyázz,hogy mélyre ne tedd fel. Hogyha mégsem múlna el a panaszod, akkor menj el a dokihoz, hogy nézze meg.

Nekem végig volt sárgás folyásom, de a doki azt mondta, hogy minden rendben van. Én is használtam ezt a hüvelytablettát Gratulálok annak aki megalkotta). Nekem volt a dobozban applikátor hozzá.Az elsõ tablettánál nem használtam, mert rá volt írva hogy terhesség esetén nem szabad használni. A következõ kettõnél azt használtam mert nem boldogultam másképp. Hogyha van benne applikátor akkor használd csak arra vigyázz, hogy mélyre ne tedd fel. Hogyha mégsem múlna el a panaszod, akkor menj el a dokihoz, hogy nézze meg.

Sárgás szinű folyásom van, de nem ég, viszket és nincs rossz szaga. Mitől lehet? Terhesség?

Legjobb válasz: Valoszinu most vagy kb. 1 hettel ovulacio utan. A progreszteron szint megugrik akkor es ettol lehet sargas folyas....nekem is szokott lenni. De ettol meg siman lehetsz terhes, hisz a magasan marado progreszteron jot jelent!:-) Mikorra kellene megjonnie?

Valoszinu most vagy kb. 1 hettel ovulacio utan. A progreszteron szint megugrik akkor es ettol lehet sargas folyas....nekem is szokott lenni. De ettol meg siman lehetsz terhes, hisz a magasan marado progreszteron jot jelent!:-) Mikorra kellene megjonnie?
A kérdező hozzászólása: 18. napon vagyok még. De az ovulációm most hamarabb volt 10-11. napon.
mi lett a vége?

Ez lehet terhesség? 2 napig enyhén sárgás folyásom volt, ma barnás/véres kicsit erősebb, de nem menzesz. Már meg kellett volna neki jönnie rendesen. Mi ez? Ilyen még soha nem volt? és a hasam is görcsölget.

Amúgy van esély babára is, de a ciklusaim rendszertelenek.... Ez valami bajt jelent? :(

Legjobb válasz: A sárgás folyás nem jelent tul jot a véres azt inkább mensi elöjelnek gondolom csinálj egy tesztet kiderül:):)

A sárgás folyás nem jelent tul jot a véres azt inkább mensi elöjelnek gondolom csinálj egy tesztet kiderül:) :)
Nekem tegnap volt vmi sárgás, ma kicsi barnás, holnapra nem várom. Nem tudom mi volt ez, de érdekel éppen, h lesz e baba belõle. Majd ird meg, h nálad mi lett. Nekem is görcsölget a hasam amúgy.
A kérdező hozzászólása: nekunk nem tervezett baba lenne, de orulnenk neki, en is azt mondom, h barmi is ez, sztem nem jot jelent... de megirom mi lett! Sztem holnapra ez kiderul, 4 napig csak nem "maszatolgatok" :P
Amúgy én azért nem gondolom, h baj lenne, m 2hónapig jártam dokihoz, mindent kikezeltek, nem hinném, h fertõzés lenne.
A kérdező hozzászólása: hát nekem megjött, de nem tudom, nagyon fura, nagyon kevés, mintha most múlna el, nem értem, reggel minimálisan véreztem azóta semmi, pedig az elsõ nap nekem inkább ömlik reggel... Azt se tudom most mi a ciklusom elsõ napja :D Én úgy gondolom, h a sárgás folyásom is kevéske vér miatt volt, lehet ha elmúlik nõdoki :S

Visszatérő sárgás folyásom van, de amivel kezeltek az nem hatott. Az orvos szerint nem kell kenet, hiába mondtam, sztem baci van jelen, igaz semmi más tünetem nincs csak a szín. Lehet baja a babának?

Nagyon félek,nehogy a manónak szülés után baja legyen. Járt már valaki így?

Legjobb válasz: Szerintem,ha ez a nõgyógyász ilyen értetlen,akkor menj el egy másikhoz,aki hajlandó kezelni,mert a sárgás folyás nem túl jó jel!

Szerintem, ha ez a nõgyógyász ilyen értetlen, akkor menj el egy másikhoz, aki hajlandó kezelni, mert a sárgás folyás nem túl jó jel!

A 22-23 napon vizes folyásom volt felváltva a szárazsággal. Mára ez krémes lett, de nem olyan sűrű a bugyin sárgás foltot hagy. A hőm az nagyon felugrott ma reggel. Péntekre nem várom.Volt hasonló folyással valaki babás?

Ilyen tünettel volt köztetek babás? Vagy a mensit várjam?

Legjobb válasz: Nekem mensi elõtt vizes folyásom van de átvált ilyen barnás krémre, akkor tudom hogy nemsokára megjön. De ennek ellenére igen, lehetsz babás! Ha kimarad tesztelhetsz! ;)

Nekem mensi elõtt vizes folyásom van de átvált ilyen barnás krémre, akkor tudom hogy nemsokára megjön. De ennek ellenére igen, lehetsz babás! Ha kimarad tesztelhetsz! ;)
A kérdező hozzászólása: :( Akkor holnap veszek tampont már megint. Köszi, sajna én is így gondoltam csak vártam hátha...
Szia! Még ne add fel a reményt! Nekem azt mondták uh-n, hogy nincs domináns tüszõ, a nem várt elõtt egy nappal barnás csipp-csepp (szeretkezés után) és ma már 14 hetes és 2 napos pocis vagyok! (A tampon "kabalából" nekem is bent volt a táskámban!) Szorítok, hogy pocis légy! Tudasd, mi van Veled/Veletek! :)
A kérdező hozzászólása: Már reménykedni sem merek.:( Több mint egy éve semmi és a jövõ hónap már clostis lesz. De írok. Eddig mindig azt írtam jött a piroska, hát szép is volna.... Nektek gratula és jó egészséget.

13 hetes kismama vagyok, és már a terhesség elejétöl van sárgás folyásom. A doki Canestent irt rá, de nem mulasztja el. Van rá valami más ami jobb segitene is?

Legjobb válasz: Szia ! 34 hetes vagyok és nekem a mai napig van ilyen sárgás..semmit nem kaptam rá , de a doki azt mondta ez sokmindenkinél így van..nem fertõzés.

Szia ! 34 hetes vagyok és nekem a mai napig van ilyen sárgás..semmit nem kaptam rá , de a doki azt mondta ez sokmindenkinél így van..nem fertõzés.
Szia! Szintén sárgás folyásom van, az én dokim szerint is teljesen normális. 30 hetes kismami
14 hetes vagyok és nekem van hébe-hóba sárgás folyásom. Nem foglalkozom vele, mert nem eltérõ állagú és nem kellemetlen szagú. Nyugi, semmi baj! Ha nem marad el és intenzívebbé válik, akkor kérdezz rá a dokinál újra, vagy a védõnõnél.

34. hétben vagyok, az orvosom külföldön van 3 hétig. Erős sárgás folyásom van, de nem ég, nem fáj, stb. Roppant félek, hogy véletlenül bejut a bébihez és fertőzést okoz. Van okom az ijedtségre, vagy például észlelném, ha szivárogna a magzatvíz?

2 hete vizsgált, akkor zárt volt a méhszáj.Köszönöm a válaszokat, el?re is!

Legjobb válasz: A magzatvíz ettõl nem fog szivárogni, ettõl ne félj. A terhességet sem fogja beindítani. De a sárgás szin általában valami fertõzésre utal, jó lenne, ha felkeresnél egy másik dokit aki megnéz, és elmondaná mit kell tenned. Lehet semmit, és az akkor megnyugtat, ha meg kell valami, azt felírja.

A magzatvíz ettõl nem fog szivárogni, ettõl ne félj. A terhességet sem fogja beindítani. De a sárgás szin általában valami fertõzésre utal, jó lenne, ha felkeresnél egy másik dokit aki megnéz, és elmondaná mit kell tenned. Lehet semmit, és az akkor megnyugtat, ha meg kell valami, azt felírja.
Használj a biztonság kedvéért Canesten kombit!
Én is hasonló végett aggódok.Én még csak 30 hetes vagyok.tök sárgás lett a folyásom.Voltam a dokimnál 3 hete is, és akkor is szóltam neki errõl, és most a héten ismét szólam neki errõl.Õ mindig megvizsgál, és ennyi..Azt mondja semmi fertõzésre utaló tünetem nincs, ezért nem is ad rá semmit...Én meg eggyre jobban aggódok ez végett.
Nekem folyamatosan sárga folyásom van, már hónapok óta kezelve vagyok, persze nem folyamatosan, csak felír valamit és nem múlik el.Elvileg a sárga szín bacira utal, persze az jó he nem ég, .de ne törõdj bele, keress egy másik orvost addig, nem lesz baj, mi is nagyon jól vagyunk remélem így is marad. A babának nem lesz baja, csak nézesd inkább meg magad.
De bizony ha mégis vmi fertõzés, akkor az ha kezeletlen marad hetekig akkor nagy az esély rá hogy az bejuthat a bébihez(zárt méhszájon át is), és fertõzést okozhat.Attól meg már bizony elkezdhet szivárogni a magzatvíz, bár az általában nem tiszta átlátszó magzatvíz, hanem barnás, vagy sötét.És ehez elég akár 1-2-3 hét.Én az elõzõ terhességemnél pontosan így jártam...Mivel nem lett idõben kezelve a fertõzés, ez így sorban történt ahogy leírtam..

Ez a folyás jó, vagy rossz? Idáig bő fehér folyásom volt, az rendben is van, de most nyúlos, enyhén sárgás, de nem rossz szagú.11 h km

de nem a tojásfehérjéhez hasonló,hanem amit alig lehet szétkenni. már bocs,csak nem tudom másképp jellemezni

Legjobb válasz: Ha szagtalan, akkor valószínûleg nincs gond. De ha nyugtalanít, mert jelentõsen megváltozott az állaga, én biztos felkeresném a dokit. Nemsokára mész a 12 hetes vizsgálatokra, említsd meg neki.

Ha szagtalan, akkor valószínûleg nincs gond. De ha nyugtalanít, mert jelentõsen megváltozott az állaga, én biztos felkeresném a dokit. Nemsokára mész a 12 hetes vizsgálatokra, említsd meg neki.

8 hete szültem, már nem vérzek, de erős szagú fehér-sárgás folyásom van, ez is elmúlik egy idő után, vagy ez nem, . Kezelést igényel?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem elmúlik, de én nem helyettesíthetem az orvosi diagnózist! Nekem 5 hét után elmúlt minden (vérzés, szag, stb.). Menj el dokihoz mindenképp! Üdv 3 hós baba anyukája

Szia! Szerintem elmúlik, de én nem helyettesíthetem az orvosi diagnózist! Nekem 5 hét után elmúlt minden (vérzés, szag, stb.). Menj el dokihoz mindenképp! Üdv 3 hós baba anyukája
Szerintem menj dokihoz.Voltál a 6 hetes kontrollon???? Nekem nekem 4 he´t után elmúlt majdnem minden.Szaga pedig nem volt....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!