Találatok a következő kifejezésre: Sárgás folyásom de (55 db)

Sárgás folyás de mitől?

Mit?l vegyek rá hogy elmúljon?? 5 hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: Nõgyógyászhoz majd 1 hét múlva tudok elmenni. Addig mit csináljak?

A kérdező hozzászólása: Akkor ha veszek canesten kombit akkor a babának semmi baja nem lesz tõle? Sok mindenkitõl halottam hogy a gombás fertõzését nem kezelte és elvetélt. Vagy csak lehet hogy nem tudták mire fogni
A kérdező hozzászólása: Nõgyógyászhoz majd 1 hét múlva tudok elmenni. Addig mit csináljak?
Bocs, látom, hogy viszket, az más. Akkor miért nem mégy hamarabb orvoshoz?
Canestent nyugodtan használhatsz, terheseknek is szokták adni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát. Elmegyek orvoshoz minél hamarabb de a canesten kombit azért megveszem. Ment mindenkinek a zöld kezecske!!!!
7-es vagyok. Vetélésem is volt már sajnos, kettõ is. És valószínû, hogy fejlõdési rendellenesség miatt. Akkor nem volt gombás fertõzésem. Szerintem az nem okoz vetélést. Ha megveszed a Canesten kombit, és maga a folyás nem zavaró, akkor egyenlõre csak a krémet használd. Amúgy a "tablettákat" is lehet terhesen használni.
Nekem az elsõ perctõl ez van, se szaga nincs, se nem csíp, se nem viszket és mindig ellenõrzi az orvosom, teljesen normális, semmi fertõzés és gomba, szóval én nem kezelem. Mert nem kell. Gondold meg azt a gyógyszert magadtól!
A kérdező hozzászólása: Van amikor viszket de ez napi 2szer van. És enyhén. Nem úgy hogy mindig viszket
sárgás az általában gombás fertözésre utal érdemes elmenned orvoshoz
Ha nem viszket és nem nagyon zavaró a folyás, akkor még ne használd a Canesten kombit. Amúgy nem lesz semmi bajod, én is jó pár dobozzal elhasználtam a terhesség során. Azt tudnod kell, hogy a terhesség alatt a gombás fertõzés nem gyógyítható, csak szülés után. Nekem amúgy szülés után magától teljesen elmúlt. A Canesten egy pár hétre csökkentette a tüneteket, de amellett is meg voltak. (Én a túl klórozott medence vízben szedtem össze, mert a klór tönkre tett belülrõl. A szomszédnál pancsoltam még tavaly nyáron, és a szomszéd családnak nem voltak ilyen gondjaik. A fiamnak pedig iszonyúan kijött az ekcémája.)
A kérdező hozzászólása: De nekem még nincs is nõgyógyászom.7 hetesen terveztük hogy megyünk mert akkor már van szívhang. Most ha idõpontot kérnék akkor is 1 vagy 2hét múlva kapnék. Kinek telefonálhatnék?
telefonálj
kérdezd meg nögyógyászod mert nem mindegy mit használsz lehet kúpot kell használnod
A kérdező hozzászólása: Canesten kombi jó rá? Azt használhatom?
A fertõzés igen is okoz vetélést, én a 22. héten kaptam elvileg fertõzést, kinyílt tõle a méhszáj és megindult a szülés. A boncolásból derült ki hogy fertõzés okozta!

Teherbe eshettem? Párommal szeretkeztünk, kilyukadt az óvszer. Másnap délután megjött a mensesem. Azóta alig van folyásom, de a ciklusom közepe felé ilyen fehéres sárgás sűrű váladék folyt ki. Ez mit jelent?

Nem vettem be esemény utáni tablettát egészségügyi gondok miatt nem vehettem be.Úgy hallottam hogy a menstruáció el?tti és utáni 2-3 napba kevés az esély a megtermékenyülésre.Ez igaz?

Legjobb válasz: Igen, nem lehetsz terhes. Jó, persze mondhatnám és biztos mások is mondják, hogy lehet rendkívüli peteérés. De mivel megjött, a méhnyálkahártya is levált így a "megtermékenyített petének" nincs jó helye, ahová beágyazódhasson. Ha továbbra is sárga a folyásod és esetleg darabos az fertõzésre utalhat. De ha csak egyszer volt egy nagyobb adag a ciklus közepén, az azt is jelentheti hogy hamarosan ovulálsz. Nekem is volt ilyen (sárgás sok és nyúlós), és nem volt fertõzésem. Szóval szerintem megnyugodhatsz.

Igen, nem lehetsz terhes. Jó, persze mondhatnám és biztos mások is mondják, hogy lehet rendkívüli peteérés. De mivel megjött, a méhnyálkahártya is levált így a "megtermékenyített petének" nincs jó helye, ahová beágyazódhasson. Ha továbbra is sárga a folyásod és esetleg darabos az fertõzésre utalhat. De ha csak egyszer volt egy nagyobb adag a ciklus közepén, az azt is jelentheti hogy hamarosan ovulálsz. Nekem is volt ilyen (sárgás sok és nyúlós), és nem volt fertõzésem. Szóval szerintem megnyugodhatsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. ÉS ha véletlen teherbe estem akkor annak mik a tünetei? Néha szúr bal oldalt meg megnõtt a mellem egy kicsit.
A mell fájás az nem feltétlen terhesség jele, (nekem mindig fáj mensi elõtt) a testápoló folyás az jó de az hogy sárgás az már nem annyira.
Szia, nekem is akkor volt meg, ugyanakkora nem várom, mint te, de nekem semmi tünetem. Tehát lehet, hogy az a jó, hogy neked van. Tudod, hogy mikor volt peteérés? Van görbéd? Összehasonlíthatnánk!
Elõzõ vgyok, nekem ez az elsõ clostis hónapom.
A kérdező hozzászólása: jó lenne összehasonlítani, van görbém is, csak azt nem tudom, írj privát és majd válaszolok

Sárgás folyásom van, de nem viszket, nincs szaga, mi lehet?

24 hetes vagyok és a dokim azt mondta, hogy Canesten hüvelytablettát vegyek, de csak els? nap sikerült felhelyeznem, a 2. napon már fájt és égetett, ahogy fel akartam tenni, így abbahagytam a dolgot. Vegyek másféle kúpot esetleg?

Legjobb válasz: Nekem végig volt sárgás folyásom,de a doki azt mondta,hogy minden rendben van. Én is használtam ezt a hüvelytablettát Gratulálok annak aki megalkotta). Nekem volt a dobozban applikátor hozzá.Az elsõ tablettánál nem használtam,mert rá volt írva hogy terhesség esetén nem szabad használni. A következõ kettõnél azt használtam mert nem boldogultam másképp. Hogyha van benne applikátor akkor használd csak arra vigyázz,hogy mélyre ne tedd fel. Hogyha mégsem múlna el a panaszod, akkor menj el a dokihoz, hogy nézze meg.

Nekem végig volt sárgás folyásom, de a doki azt mondta, hogy minden rendben van. Én is használtam ezt a hüvelytablettát Gratulálok annak aki megalkotta). Nekem volt a dobozban applikátor hozzá.Az elsõ tablettánál nem használtam, mert rá volt írva hogy terhesség esetén nem szabad használni. A következõ kettõnél azt használtam mert nem boldogultam másképp. Hogyha van benne applikátor akkor használd csak arra vigyázz, hogy mélyre ne tedd fel. Hogyha mégsem múlna el a panaszod, akkor menj el a dokihoz, hogy nézze meg.

Ez lehet terhesség? 2 napig enyhén sárgás folyásom volt, ma barnás/véres kicsit erősebb, de nem menzesz. Már meg kellett volna neki jönnie rendesen. Mi ez? Ilyen még soha nem volt? és a hasam is görcsölget.

Amúgy van esély babára is, de a ciklusaim rendszertelenek.... Ez valami bajt jelent? :(

Legjobb válasz: A sárgás folyás nem jelent tul jot a véres azt inkább mensi elöjelnek gondolom csinálj egy tesztet kiderül:):)

A sárgás folyás nem jelent tul jot a véres azt inkább mensi elöjelnek gondolom csinálj egy tesztet kiderül:) :)
Nekem tegnap volt vmi sárgás, ma kicsi barnás, holnapra nem várom. Nem tudom mi volt ez, de érdekel éppen, h lesz e baba belõle. Majd ird meg, h nálad mi lett. Nekem is görcsölget a hasam amúgy.
A kérdező hozzászólása: nekunk nem tervezett baba lenne, de orulnenk neki, en is azt mondom, h barmi is ez, sztem nem jot jelent... de megirom mi lett! Sztem holnapra ez kiderul, 4 napig csak nem "maszatolgatok" :P
Amúgy én azért nem gondolom, h baj lenne, m 2hónapig jártam dokihoz, mindent kikezeltek, nem hinném, h fertõzés lenne.
A kérdező hozzászólása: hát nekem megjött, de nem tudom, nagyon fura, nagyon kevés, mintha most múlna el, nem értem, reggel minimálisan véreztem azóta semmi, pedig az elsõ nap nekem inkább ömlik reggel... Azt se tudom most mi a ciklusom elsõ napja :D Én úgy gondolom, h a sárgás folyásom is kevéske vér miatt volt, lehet ha elmúlik nõdoki :S

Visszatérő sárgás folyásom van, de amivel kezeltek az nem hatott. Az orvos szerint nem kell kenet, hiába mondtam, sztem baci van jelen, igaz semmi más tünetem nincs csak a szín. Lehet baja a babának?

Nagyon félek,nehogy a manónak szülés után baja legyen. Járt már valaki így?

Legjobb válasz: Szerintem,ha ez a nõgyógyász ilyen értetlen,akkor menj el egy másikhoz,aki hajlandó kezelni,mert a sárgás folyás nem túl jó jel!

Szerintem, ha ez a nõgyógyász ilyen értetlen, akkor menj el egy másikhoz, aki hajlandó kezelni, mert a sárgás folyás nem túl jó jel!

35 hetes kismama: Sárgás-zöldes, de inkább sárgás nyúlós folyás főként reggel. Volt/vkinek hasonló problémája? Van vmi természetes praktika? mivel kezeltétek ki?

csak azért kérdezem, mert az orvosom nem ajánlotta a kúpot, csak Canesten krémet, ui. azt mondta, hogy a kúp többet árthat a babának, mint használ. (nyitva van a küls? méhszáj)

Legjobb válasz: Szia, nekem is van ilyen, reggel sokkal nagyobb mennyiség jön ki, aztán egész nap is van, de kevesebb. A dokim csinált tenyésztést, de semmi nincs benne, se baci, se gomba, semmi. Azt mondta, ez a terhességgel jár...

Szia, nekem is van ilyen, reggel sokkal nagyobb mennyiség jön ki, aztán egész nap is van, de kevesebb. A dokim csinált tenyésztést, de semmi nincs benne, se baci, se gomba, semmi. Azt mondta, ez a terhességgel jár...
A leiras szerint pedig fertozes(trichomonas vaginalis)erre jellemzo a szin amit leirtal, normalis folyas szintelen szagtalan, en ketszer ismeteltem meg a kenetet, mert nem jott hogy elhiggyem, ezek a dokik is furcsak neha a tanacsaikkal.Ha nyitva a kulso mehszaj attol a babat meg vedi a magzatburok, viszont peldaul ez a fertozes koraszulest okozhat mert felpuhitja egeszen a mehszajat, szerintem ismeteltesd meg a vizsgalatot.Es van ra kezeles ami teljesen artalmatlan a babara.28hetes, sok boldogsagot a babahoz!
Elozo vagyok:nekem a vizelet is kimutatta a fertozest.
Szia, nekem is volt ilyen, élõflórás (activia) joghurtot ettem, és ha valami fertõzés (pl.gombás) akkor arra nagyon jó, nekem elmúlt tõle! egyébként be is lehet kenni joghurttal (natúr) és az is jó rá! Nekem a kúptól el kezdett kinyílni a méhszáj, kórházba is voltam miatta.. Üdv: 38 hetes kismama

13 hetes kismama vagyok, és már a terhesség elejétöl van sárgás folyásom. A doki Canestent irt rá, de nem mulasztja el. Van rá valami más ami jobb segitene is?

Legjobb válasz: Szia ! 34 hetes vagyok és nekem a mai napig van ilyen sárgás..semmit nem kaptam rá , de a doki azt mondta ez sokmindenkinél így van..nem fertõzés.

Szia ! 34 hetes vagyok és nekem a mai napig van ilyen sárgás..semmit nem kaptam rá , de a doki azt mondta ez sokmindenkinél így van..nem fertõzés.
Szia! Szintén sárgás folyásom van, az én dokim szerint is teljesen normális. 30 hetes kismami
14 hetes vagyok és nekem van hébe-hóba sárgás folyásom. Nem foglalkozom vele, mert nem eltérõ állagú és nem kellemetlen szagú. Nyugi, semmi baj! Ha nem marad el és intenzívebbé válik, akkor kérdezz rá a dokinál újra, vagy a védõnõnél.

34. hétben vagyok, az orvosom külföldön van 3 hétig. Erős sárgás folyásom van, de nem ég, nem fáj, stb. Roppant félek, hogy véletlenül bejut a bébihez és fertőzést okoz. Van okom az ijedtségre, vagy például észlelném, ha szivárogna a magzatvíz?

2 hete vizsgált, akkor zárt volt a méhszáj.Köszönöm a válaszokat, el?re is!

Legjobb válasz: A magzatvíz ettõl nem fog szivárogni, ettõl ne félj. A terhességet sem fogja beindítani. De a sárgás szin általában valami fertõzésre utal, jó lenne, ha felkeresnél egy másik dokit aki megnéz, és elmondaná mit kell tenned. Lehet semmit, és az akkor megnyugtat, ha meg kell valami, azt felírja.

A magzatvíz ettõl nem fog szivárogni, ettõl ne félj. A terhességet sem fogja beindítani. De a sárgás szin általában valami fertõzésre utal, jó lenne, ha felkeresnél egy másik dokit aki megnéz, és elmondaná mit kell tenned. Lehet semmit, és az akkor megnyugtat, ha meg kell valami, azt felírja.
Használj a biztonság kedvéért Canesten kombit!
Én is hasonló végett aggódok.Én még csak 30 hetes vagyok.tök sárgás lett a folyásom.Voltam a dokimnál 3 hete is, és akkor is szóltam neki errõl, és most a héten ismét szólam neki errõl.Õ mindig megvizsgál, és ennyi..Azt mondja semmi fertõzésre utaló tünetem nincs, ezért nem is ad rá semmit...Én meg eggyre jobban aggódok ez végett.
Nekem folyamatosan sárga folyásom van, már hónapok óta kezelve vagyok, persze nem folyamatosan, csak felír valamit és nem múlik el.Elvileg a sárga szín bacira utal, persze az jó he nem ég, .de ne törõdj bele, keress egy másik orvost addig, nem lesz baj, mi is nagyon jól vagyunk remélem így is marad. A babának nem lesz baja, csak nézesd inkább meg magad.
De bizony ha mégis vmi fertõzés, akkor az ha kezeletlen marad hetekig akkor nagy az esély rá hogy az bejuthat a bébihez(zárt méhszájon át is), és fertõzést okozhat.Attól meg már bizony elkezdhet szivárogni a magzatvíz, bár az általában nem tiszta átlátszó magzatvíz, hanem barnás, vagy sötét.És ehez elég akár 1-2-3 hét.Én az elõzõ terhességemnél pontosan így jártam...Mivel nem lett idõben kezelve a fertõzés, ez így sorban történt ahogy leírtam..

6 hetes terhes vagyok és aggódom. Néha sárgás folyásom van és alhasi görcsök ami már ritkább de még mindig van. Mintha meg akarna jönni. Honnan tudom, hogy megvan-e még a babám?

Múlt hét hétf?n voltam n?gyógyásznál ? közölte a terhességet.Akkor még 4mmes volt a picike és volt szívverése.Ma is voltam orvosnál nem vizsgált meg,írt fel kúpot.Túl dramatizálom?Mondták,h a 12. hétig elmehet a baba.Én nagyon félek ett?l!!!Olyan írjon légyszives aki tud err?l mondani valamit,vagy jártas ebben.Köszönöm.

Legjobb válasz: Nekem is volt néha sárgásabb folyásom. Kaptam rá canestent, bár mondta a doki hogy ez normális. Amíg nem csíp/viszekt/büdös.. addig nincs baj. A terhesség egész ideje alatt lehet baj, DE NE LEGYEN!! és ne erre gondolj. Átéltem ezt én is, iszonyatosan paráztam, de a megjönérzés is normális, nekem is volt akkor és lassacskán elmúlt. Most 17 hetes vagyok és még néha visszatér. Ne aggódj. Próbálj csak pozitívan gondolkodni, nehéz de muszáj! Én is azt teszem/tettem. Kitartás! A következõ uh-n is ott lesz a bébid és egészséges lesz! Boldog babavárást kívánok!

Nekem is volt néha sárgásabb folyásom. Kaptam rá canestent, bár mondta a doki hogy ez normális. Amíg nem csíp/viszekt/büdös.. addig nincs baj. A terhesség egész ideje alatt lehet baj, DE NE LEGYEN!! és ne erre gondolj. Átéltem ezt én is, iszonyatosan paráztam, de a megjönérzés is normális, nekem is volt akkor és lassacskán elmúlt. Most 17 hetes vagyok és még néha visszatér. Ne aggódj. Próbálj csak pozitívan gondolkodni, nehéz de muszáj! Én is azt teszem/tettem. Kitartás! A következõ uh-n is ott lesz a bébid és egészséges lesz! Boldog babavárást kívánok!
Szia! Eléggé jártas vagyok ebben, ugyanis 4 hetesen vettem észre elõször a sárgás folyást, ami most már nagyon halvány sárga, de van olyan nap, mikor teljesen fehér. Most 8 hetes vagyok. A hasi görcsölgetések, sõt, volt mikor határozottan erõsen fájt, kb 3-4 nappal ezelõtt szûntek meg teljesen. De lehet, hogy még majd vissza-visszatér. Tavaly volt már egy vetélésem 9 hetesen, így elég izgulós vagyok most. A folyás miatt viszont nem aggódtam, csak a görcsök miatt. De már elmúlt. Most a derékfájás miatt aggódom egy kicsit, de hát egy vetélés után fõleg fel van az ember "aljzva".
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!