Találatok a következő kifejezésre: Sárgás,kocsonyás darabok a (2 db)

Sárgás, kocsonyás darabok vannak a tisztaságin reggel óta. De nem véres. Lehet, hogy a nyákdugóm távozik?

Lehet,hogy éjszaka beindul a szülés? Pénteken indítanák be a szülést? Semmi fájásom nincs.

Legjobb válasz: Véletlenül kérdõjelet tettem oda,hogy pénteken indítanák be a szülést. Szóval péntek reggel kell majd befeküdnöm mert akkor betöltöm a 41. hetet.

A kérdező hozzászólása: Véletlenül kérdõjelet tettem oda, hogy pénteken indítanák be a szülést. Szóval péntek reggel kell majd befeküdnöm mert akkor betöltöm a 41. hetet.
Én pont ezen a fórumon olvastam, hogy sárgás, kocsonyás, valaki a vanília-pudinghoz hasonlította! Úgyhogy beszélj a babódhoz, hogy jöjjön, mert akarja õ már a külvilágot nagyon, szerintem! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Hát tényleg hasonlít a vanília pudinghoz.
Szia!Az enyémet nem vanilia pudinghoz lehetett hasonlitani, hanem halvány rózsaszinû volt.Két szûlésen vagyok túl mind a kettõnél a nyákdugó távozása után indult be a szûlés.Készülj fel. sok sikert a babádhoz!
Ezután a sárgás után jött nekem is a barnás. Sárgás volt kb 2 napig. Beszélj tényleg a babádhoz, és akkor kibújik a beindítás elõtt!!! ;)
Az volt, igen. Nekem a 38. héten ment el, de a fiam csak 40+1-re született.
Igen :) Nekem utána jöttek a fájások, igaz 36 óra múlva lett meg a lányunk :)
Szerintem nem. Legalább is én is azt hittem, de kiderült, hogy csak folyás volt ami egyben távozott. Azt mondta a doki ritka amikor nem színes a nyákdugó.
Nekem is színes volt, tejeskàvé színû, inkább picit barnás.A 39.hèten távozott és 41.héten szültem.
Igen az volt.
Nekem az elsõ terhességem alatt sem tûnt fel, hogy elment, pedig már két héttel a szülés elõtt nyitva volt egy ujjnyira a méhszáj, tehát valamikor azért elment. Most a második terhességemnél a 39. hétben sem tûnt még fel, pedig már lehet, hogy elment. Holnap megyek dokihoz, kíváncsi vagyok, hogy nyitva vagyok e.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!