Találatok a következő kifejezésre: Ruha volt és a barátomon is, (2 db)

Ruha volt rajtam és a barátomon is, de magömlése volt. Rajtam feküdt. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha a magömlés nem a hüvelyben történt nincs rá nagy esély.Mégis vigyázni kell mert kézrõl stb... oda kerülhet ha ilyen nem volt nincs mitõl tartani.Nyugodj meg.

Ha a magömlés nem a hüvelyben történt nincs rá nagy esély.Mégis vigyázni kell mert kézrõl stb... oda kerülhet ha ilyen nem volt nincs mitõl tartani.Nyugodj meg.
A spermák ügyesek, remekül tudnak úszni, de a ruhán nem hatolnak át.Azt hiszm te még elég fiatalka vagy ehhez az egészhez szexhez.(Lehet a korod alapján nem, de agyilag fix!)
Mostanában egyre több az ilyen kérdés.Nem estél teherbe ne félj, de mint írtam elõbb is valakinek egy pár sorral lejjebb, ha attól félsz, hogy ruhán át teherbe eshetsz, akkor elõbb nézz utána ezeknek a dolgoknak, beszélgess róla egy számodra megbízható emberrel, mert addig mindig csak rettegni fogsz, mikor hogyan eshetsz teherbe.Nem okoskodni akarok, de tényleg, ismerkedj a témával.Neked válik hasznodra.
A sperma nem "mászkál át" a ruhákon, úgy nem tud bejutni a hüvelyedbe. Szerintem nincs mitõl félned, nyugodj meg!
Egyszerûen nem bírom felfogni, hogy ha ennyire nem vagy tisztában ezekkel a dolgokkal, akkor miért van pasid akivel olyat csinálsz hogy attól elélvez. Nem hiszem el hogy tényleg azt hitted terhes lehetsz. Nézz utána, és aztán vágj bele ilyenekbe, vagy beszéld meg egy barátnõddel esetleg édesanyáddal. Ha szexeltek védekezzetek óvszerrrel, mert attól tényleg terhes lehetsz. NÉZZ UTÁNA!!!!!!
Szia!!! Na, mesélj, te hogy állsz? Lett gond vagy nem? Én vagyok, akinek régebben a kérdésére válaszoltál, h te is így jártál, és rmeéled hogy nem lesz gond. (Csak azóta másik névrõl vagyok fenn.)
A kérdező hozzászólása: nem lett gond!!De nem tom most mi lesz a mensivel!! És neked??Remélem neked sem!!
Még nem jött meg a menszid? Nekem már mejgött azóta egyszer. Szerinted akkor megnyugodhatok?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!