Találatok a következő kifejezésre: Ruha volt és a (76 db)

S. O. S. nagyon fontos volna. Kimostam a fekete fehér felsőmet a fehér ruhákkal együtt és a felsőm fekete része tele lett fehér szöszökkel. Mit csináljak vele hogy olyan legyen mint volt?

:(

Legjobb válasz: A 100 forintos boltokban lehet kapni hengert, ami magára szedi a szöszöket. Idegesítõ mûvelet, de talán segít.

A 100 forintos boltokban lehet kapni hengert, ami magára szedi a szöszöket. Idegesítõ mûvelet, de talán segít.
ruha kefe, vagy celux... le téspz egy széles celux darabot és elkezded szöszteleniteni a pulcsit, mintha gyantáznád...
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat ezekre most nem is gondoltam, arra gondoltam még hogy ujra mosom csak ugy magában, vagy az nem segitene?
Egy gyorsmosó vagy egy öblítõ programra tedd be csak magába
Attól függ, milyen az anyaga. Van, amire úgy rátapad a szösz, hogy a víz - mosás, öblítés- meg sem kottyan neki. Talán, ha egyenként szeded le:) ) De a varázshengernek van ilyen tapadós anyaga - bár én fekete kabáton szoktam gyakorolni a technikát:)
hát..én megnéztem, és szerintem a ruha része..vagyis én inkább arra tippelnék. aztán kitudja :D
a ruha része...nekem is ilyen ruhám van mályva színüben...
A kérdező hozzászólása: Köszi. Hol kapható iylen ruha ? Esetleg a neten valahol ?


Utáljuk egymást volt barátnőmmel és a tőlem kapott ruhában jár, ezzel is irritálni akar?

Mi a véleményetek arról, hogy 4 honapja szakított velem barátn?m pár hétig probáltam visszaszerezni de aztán rájöttem hogy 1 kisxxxx aki mindekivel lefekszik nagyon rosszba vagyunk egymással. És mindig a t?lem kapot 3-4 ruhába jár?Miért csinálja hogy ezzel is irritáljon?

Legjobb válasz: Azért, mert érzelmileg nem kötõdik hozzád és mert a ruha sem juttat téged eszébe. Szal nem köti hozzád a ruhát érzelmileg. Valsz semmi jelentõsége nincs annak a ruhának számára, ugyanolyan, mintha bárki mástól kapta volna. Szerintem ennyire idióta csak nincs a lány, hogy ezzel hecceljen...Persze lehetnek kivételek...

Azért, mert érzelmileg nem kötõdik hozzád és mert a ruha sem juttat téged eszébe. Szal nem köti hozzád a ruhát érzelmileg. Valsz semmi jelentõsége nincs annak a ruhának számára, ugyanolyan, mintha bárki mástól kapta volna. Szerintem ennyire idióta csak nincs a lány, hogy ezzel hecceljen...Persze lehetnek kivételek...
Az én ex-nõm is ezt csinálta. Egyszerûen nem érdekelte. Nem heccel, csak jó ízlésem van nõi ruhákból és nagyon jól állt rajta. Ez mondjuk fõleg a fiatalabbakra érvényes. Õ is 18 volt akkor.
nem gondoltad hogy szimplán tetszenek neki azok a cuccok?
szia, nem valószínû, hogy heccelésbõl hordja. de nem értem miért zavar téged, hogy azokat a ruhákat hordja. mondjuk én pl biztos nehezen venném rá magam egy szakítás után, és ha utálnék valakit, még a ruhásszekrényemben sem tartanám azokat a cuccokat. de most mit vársz? hogy adja vissza? neki valószínûleg tesznek és ha valóban olyan amilyennek mondod, az is lehet, hogy azt sem zudja kitõl kapta õket. vagy szegény és nincs neki más. heccelni tuti nem akar, azt estleg el tudom képzelni, hogy fel akarna hívni a figyelmedet, mert esetleg még tetszel neki. és abban reménykedik, hogy ez feleleveníti benned a régi szép idõket. de ez is részben kizárva, mert nem akart visszamenni hozzád. szóval szerintem hagyd ezt a lányt a ruháival együtt:)
szerintem csak eszébe se jut ([email protected] rá), hogy tõled kapta. ezen kár idegesíteni magad.
Miért ne járhatna abba, amibe akar???Lehet nincs neki több ruhája:D
A kérdező hozzászólása: de minden héten abba jár.
A kérdező hozzászólása: de azért ez mégis pofátlanság mert mi olyannyira rosszba vagyunk.
Semmi nem kell, max. lehet, ha te akarod.
Vegyél fel rendes esküvõi ruhát, egy életed van, megbánod késõbb!!!
[link] [link] ezek nagyon aranyos kis ruhák amiket késõbb is fel tudsz venni
Egy rokonom úgy házasodott, hogy egy egészen világos szoknyás kosztümben volt, pár virágos gömbcsokorral. Pedig õk még templomit is tartottak.
Én egy krémszínû kosztümöt fogok felvenni.
Meg fogod banni hogy meg egy ruhat sem lesz se csokor semmi. Egyszeri alkalom ha minden igaz Edesanyam mindig banta se ruhaja se csokra se vacsora nem jutott neki. Fenykep sem ugy erezte ott a nagyszulok polcan az o kepuk hianyzott a tobbi kozul. Mivel a soc gyermekei voltak nem volt templomi eskuvo O mindig banta soha nem viselt igazi menya ruhat
kedved
Igaza van a kettesnek, olyan ruhát veszel fel ami neked tetszik. Nekem is kis esküvõm volt de én pl ragaszkodtam ahhoz hogy minden úgy legyen ahogy meg van írva. Nekem volt menyasszonyi ruhám, menyecske ruhám, zenekar, csokor, fotózás, székszoknya. Szóval én nem mondtam le semmirõl csak azért mert 20 -an voltunk. Ha neked egy tiszta fehér alkalmi ruha a vágyad az esküvõdön akkor vegyél azt. Ha van kedves egy csokorhoz akkor rendelj, ha nincs kedved hozzá akkor ne legyen. Úgy csináld hogy neked legyen jó. Az legyen amit akarsz.
Nekem is kis eskuvom volt, egy hosszu feher ruhaban voltam. Csokrot is kottettunk sarga freziabol es rozsabol, nm bantam meg.
Mi mindenképpen pici esküvõt szerettünk volna, nem akartunk sokat költeni rá, rajtam ilyen ruha volt: [link] egy ilyen boleróval: [link] Én még csokrot sem akartam, de visszagondolva, örülök, hogy volt a kezemben. Egy kis fehér rózsacsokrot csináltatott nekem az apósom, a férjemnek pedig ugyanabból a virágból volt egy feltûzve az öltönyére. Nem kell drágán venni, és sokat dob az egészen.
Barátnõm volt hasonló helyzetben, csak polgári, szûk család, pát barát. Õ egy 3/4-es halványkék koktélruhát vett fel, kis boleroval. az abroncsos ruhától a kiskosztûmön át, az egyszerû nyáriruha.... bármi amiben te akkor ott méltóan és kéynelmesen éreznéd magad. Lagzi nélkül is akkor ott az a Ti napotok!
Nekünk is ilyen volt, én egy gyönyörû menyasszonyi koktélruhát vettem. Nem hófehér, hanem kicsit vajasabb, tört fehér és fekete csipke volt a mellrésznél, a szoknya alja egy vékony fekete szaténszalaggal volt beszegve. Meg a mell alatti csipke is. :) Én csokrot nem akartam, anyukám ragaszkodott hozzá, szóval õ csinált nekem egy meseszép meglepetés csokrot. :) Nem bántam hogy volt, bár feleslegesnek tartottam.
Mi az ami kell? Relatív fogalom... ahogy kiveszem a szavaidból nem vagytok vallásosak... ezesetben pedig ti döntötök mindenrõl...
Pedig igaza van. Ha te tiszta fehér alkalmi ruhában érzed jol magad, azt vedd fel. En egy fekete ruhában leszek, mert en azt szeretnem,
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Ez nagy segítség! Köszi!
A te esküvõd, azt veszel fel, amit akarsz.
Én fekete-fehér zakós nadrágkosztümben voltam az esküvõn. Már régebb óta megvolt csak sosem volt alkalom amire felvegyem. A zakó alatt egy fehér hosszú ujjú volt rajtam. Az ujjának kiszélesedõ volt a kialakítása (harangszerû) A csokrom kék rózsákból állt össze, mert ez a kedvenc virágom:) én megtartottam. Úgy ahogy volt, betettem egy vázába és így száradt ki. A mai napig megvan...a nappali egyik könyvespolcát díszíti:) [link]

Ciki, ha valaki turkálóban vásárol? Már többször is benéztem egybe, és tök jó ruhák vannak és van amin még rajta volt a címke.

Legjobb válasz: szerintem egyáltalán nem ciki, nekem sok ruhám onnan van. (amúgy kiskoromban én is szégyelltem a dolgot amikor anyukámmal oda kellett mennem vásárolni. emlékszem mindig azt lestem hogy nehogy meglásson valaki ismerõs :D)

szerintem egyáltalán nem ciki, nekem sok ruhám onnan van. (amúgy kiskoromban én is szégyelltem a dolgot amikor anyukámmal oda kellett mennem vásárolni. emlékszem mindig azt lestem hogy nehogy meglásson valaki ismerõs :D)
szerintem én is el fogok menni egybe, mert eddig cikinek találtam, de olcsón be lehet szerezni ott eleg sok mindent, szoval megérné elmennem, habár eddig cikinek tartottam, de most valahogy megvaltozott a velemenyem :P
Régen én is cikinek éreztem, és azon paráztam hogy úristen meglát valaki ismerõs, hogy itt vagyok... De lassan lehet én is benézek egybe, mert úgy hallom hogy jó cuccok vannak ott. :) 15/L
Ugyan miért lenne gáz?:) Nem kell másokkal foglalkozni!:) Különeben kilehet fogni ott jókat, pár bnõmnek is vannak olyan ruhái? Mondom honnan? Erre turi..és csak lesek, hogy de jóó!:) Nekem csak azért nem jó, mert kb 179 cm vagyok..és ha nagy nehezen találok valamit tuti kicsi lesz!:( 20/L
egyáltalán nem gáz, van egy csomó cuccom ami onnan van. és mind márkás, és sokan kérdezik honnan van, múltkor pl vettem egy felsõt amirõl akkor téptem le a cédulát azt hiszem 3 font volt :D
Nem ciki! Én pl nem járok.:) De legjobb haverom is onnan veszi a ruháit és nem nézem le nem cikizem miatta!A turkálóban is nagyon sok ruha új címkés és jobb minõségû mint egy kínai boltban!Ha valaki azzal cikiz hogy vásárolsz az egy paraszt!:) F/17
Sokszor volt úgy, hogy vagy 6 felsõt vettem 1600 körül. Én nyáron szoktam fõleg turiba járni, mert nyáron sokkal jobb cuccok vannak legalábbis oda ahova én megyek. :) Nyilván máshol nem így van. És vannak olyan cuccaim amik nagyon egyediek, és azokat is turiból szedtem össze. És sokan megdícsérték, hogy milyen jó cuccom van és kérdezték hol vettem...Mondom turiban.:D De nem néztek le érte. Szerintem egyáltalán nem ciki, nagyon sok egyedi darab szokott lenni közöttük :) . Nyugodtan menj el, ne zavarjon más véleménye.
szia!én ma voltam Bp-en egy turkálóba Nagyon sok jó cucc volt, jó minõségûek.Tegnap volt árucsere, részben ezért is.Vettem 4 rövid ujjú pólót, 3 szivacsos melltartót, és egy topánkát, meg egy elöl nyitott telitalpú cipõt kis sarokkal. 3775 forintot fizettem.szerintem nagyon megéri ott vásárolni:)
Jah gyerekkent en is utaltam foleg h amikor nagyon kicsi voltam eleg jomodban nyomoltunk es megkaphattam barmit... De aztan penz huss... Most mar nem szorulnek ra de olyan klassz cuccokat szerzek es nem csak ruhakat hanem cipoket is hogy nem birok leallni vele :) multkor 30000et koltottunk anyummal es hat ranezesre olyan 170-210E mondanek ra ha azt plazaban veszem meg Marks&Spencer kardiganok csodas magassarku cipellok aaah :) )) Jah es sztem am ma mar trendy ha vki second handben vasarol. Mert h nem jon veled szembe a ruha, ha szerencses vagy hozzajuthatsz olyan markas darabokhoz mint pl. eredeti - nem gagyi kinai masolat- Prada gatya (anyum) vagy Dolce&Gabbana (turis dolgozocsaj)
a turkalo nem ciki, a turkalo egy nagyon jo hely!!!!!!
Nem ciki, nagyon olcsón márkás cuccokhoz lehet jutni, amik még divatosak is, és nagyon sokszor vadonatújak.:D
Szerintem az a ciki amikor valaki CSAK egy boltban vásárol lehet az márka bolt is mert akkor másnak is lehet olyan ... Viszont a turiban rengeteg olyan cucc van ami új állapotú és teszem azt az egész városban csak az egy póló van így még lehet saját stílusod.
Esetleg Jászberényben a nagykátai úti Bálás boltban megkérdezheted! Ott lehet beveszik, de nem vagyok biztos benne...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Voltam ott, de sajnos ott sem veszik be :(
a nagy buszmeg elé van a batta bizományi, ha jó állapotú és drágább ruhádról van szó, akkor vidd be oda... vagy ha gondolod küldj linket és ha tetszik akár ég én vagy más is megveheti
elõzõ voltam Jászberényre gondoltam
A kérdező hozzászólása: Oké akkor ott megpróbálom :) ha nem, akkor küldök képet vagy linket. Köszi :)
Nekem a Beetlejuice ugrott be, abban a kislány Lydia. http://blogol.hu/comment.php?log=2728961
A kérdező hozzászólása: igen köszi :)

Mivel közömbösíthető a higító szaga? Mosógépbe került egy ruha, ami higítós volt és az egész mosógép büdös lett és a kimosott ruhák is.

Már átmostam egy párszor, ecettel is, mosószerrel is, de semmi...szívás...

Legjobb válasz: A gázolaj (nafta) elveszi a higító szagát. A gázolaj szagot viszont nem tudom majd mi. Majd megkérdezed.

A gázolaj (nafta) elveszi a higító szagát. A gázolaj szagot viszont nem tudom majd mi. Majd megkérdezed.
Ecettel felesleges volt nem hatásos.Benzinben kellett volna kimosni a ruhát. Most már a leghatásosabb 30 dkg körüli trisóval egy 70 fok feletti mosás.
A kérdező hozzászólása: A trisót tegyem a dob-ba bele? 95fokon mostam és nem jött ki a szag. Talán beleette magát a gumiba?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!