Találatok a következő kifejezésre: Rugós hintába lehet (12 db)

Rugos hintát hány hótól lehet használni?

Legjobb válasz: A rugós hintát a gyógytornászok nem javasolják, és ez még enyhe kifejezés.

A rugós hintát a gyógytornászok nem javasolják, és ez még enyhe kifejezés.
amikor már teljesen stabilan tud ülni a baba. Ez minden babánál más. Az én lányom 8 hós korában kapta. Addigra már egyedül fel is tudott ülni, és már rég nem dölt el. Most 11 hónapos és imádja! Minden nap van benne többször is. Ha meglátja hogy rakom fel már teli szájjal vigyorog. Én csak ajánlani tudom, nagyon jót tesz a hát és a lábizmoknak. Szerintem a lányom ennek köszönhetõen tanult meg mászni is.
Passz. A miénk kampón van, nem rugón.
De lehet hozzá rugót is venni! Sõt, most ajándékba adják. Amúgy nem kérdeztem volna.
Nem tudom, miért nem ajánlják, de a mi gyógytornászunk kifejezetten ellene van, a múltkor is kikelt ellene. Az Adamo-hintának nem, de hát az nem is rugós.
http://www.kismamablog.hu/mozgasfejlodes/baba-maszas-mikor "maximális biztonsággal ellátott babaugráló, melyet gyógypedagógusok segítségével fejlesztett ki, a termék nagyban elõsegíti a baba egyensúlyérzékének fejlõdését és lábizmainak erõsítését"
én meg nem egy ciket találtam ahol kifejezetten ajánlják a rugós hintát! Ha érdekel megkeresem. Nekünk bella-bella van. Elsõ válaszoló vagyok!
Bocs az Off-ért! Miért nem ajánlják a gyógytornászok? (Egyébként most az Adamo hintáról van szó?)
A gyógytornászok egybehangzó véleménye, hogy rugós hintát csakis akkor szabad használni, ha már tud járni a baba, amikor már viszonylag erõs a gerince. Elõtte a rugó keltette lökés hatására az amúgy sem könnyû feje súlyának a többszöröse terhelõdik rá. Ha már tud járni, jót tesz. Az Adamot hintához lehet kapni rugót, de az elsõ 10 hónapban jobb anélkül kampóval használni.

Rugós hintát hol lehet venni a babának? És dalos könyvet? 6 hónapos

Legjobb válasz: Rugós hintát (ABC design) és a teszveszen vettem, daloskönyvet nem tudom......

Rugós hintát (ABC design) és a teszveszen vettem, daloskönyvet nem tudom......
teszvesz, vatera
Daloskönyv van a Tescoban is, rugós hintát, ha újat akarsz, Brendon, de jók az elõttem írók is-használtan.

Írnátok olyan helyeket Budapesten vagy környékén, ahol jó árban lehet kapni rugós hintát és baba biztonsági rácsot?

Legjobb válasz: Használtban nem gondolkodsz? Én a Vaterán vettem egy teljesen újszerû rugós hintát 3200 Ft-ért.

Használtban nem gondolkodsz? Én a Vaterán vettem egy teljesen újszerû rugós hintát 3200 Ft-ért.


Rugós hintába bele lehet rakni ülni nem tudó babát?

Legjobb válasz: Szia! Nem ajánlatos,neki még fejletlen ehhez a csontrendszere,nem tudja magát tartani.A rugós hinta azoknak a babáknak jó már,akik állni is tudnak.

Szia! Nem ajánlatos, neki még fejletlen ehhez a csontrendszere, nem tudja magát tartani.A rugós hinta azoknak a babáknak jó már, akik állni is tudnak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
egyetértek! ültetni csak akkor amikor már magától is jól tud ülni! vagy magától fel tud ülni!

Hol lehet venni rugós hintát?

Teszveszen és Vaterán már néztem. A Brendon honlapján nem találtam.

Legjobb válasz: most néztem meg a teszvesz-t,és van egy,bár nekem nem tetszik. Amúgy én is ott vettem. ez az: http://www.teszvesz.hu/search.php?string=rug%C3%B3s+hinta&bu..

most néztem meg a teszvesz-t, és van egy, bár nekem nem tetszik. Amúgy én is ott vettem. ez az: http://www.teszvesz.hu/search.php?string=rug%C3%B3s+hinta&bu..
az elsõ vagyok. :) Én ezt vettem ott annó. : http://www.teszvesz.hu/item831810877_ajtorkeretre_szerelheto..
a vaterán ezeket találtam: http://www.teszvesz.hu/item831810877_ajtorkeretre_szerelheto.. nem tudom, hogy te láttad-e õket
A kérdező hozzászólása: Amilyet te vettel egy olyanról csúsztam le tegnap :-(, ráadásul 2500Ft-os licit nélküli áron volt fenn. Köszi!
A Brendonban nincs ilyen hinta, a Tégelben van, 16000 Ft körül :-S, ezért mi nem is vettünk.Mi ezt vettük helyette-imádja! http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=857403189

Mennyi idős kortól lehet beletenni a babát a rugós hintába?

Legjobb válasz: Általában 6 hónapos kortól. De van az a fajta, ami olyan, mint egy kenguru, vagyis rendesen tartja a babát. Abba már kicsit elõbb is bele lehet tenni.

Általában 6 hónapos kortól. De van az a fajta, ami olyan, mint egy kenguru, vagyis rendesen tartja a babát. Abba már kicsit elõbb is bele lehet tenni.
Lehet, hogy én gondolom rosszul, de mivel kenguruban nem szerencsés hordozni, mert nem egészséges a babának, ebbõl arra következtetek, hogy a rugós hinta sem biztos, hogy jó neki (mert ugye ott is ilyen helyzetben van, mint a kenguruban). Bocs az offért, ez csak egy gondolat volt, de, javítsatok, ha nincs igazam...
Kenguruban elvileg olyan 3 hónapos kortól már lehet hordozni. Az más kérdés, hogy szerintem is baromi kényelmetlen, a lányom is gyûlölte. De ilyen jellegû hintába 4, 5 hónaposan beletettem pár percre, és baromira élvezte! :)

Mit értenek azon hogy rugós hinta? Melyik az, hol lehet venni?

A fiamnak ajánlották, de nem akartam hülyének tűnni de elbizonytalanodtam melyik lehet az? A fiam még csak 6 hónapos nem igazán tartja magát ebből a hintából ő kidőlne szerintem. Erre gondolhattak?

Legjobb válasz: Igen. Ez az. Hat honaposan en sem tennem bele, csak ha majd stabilan ul.

Igen. Ez az. Hat honaposan en sem tennem bele, csak ha majd stabilan ul.
http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/26288?storetype=s.. Nekünk ilyen van. az elsõ szülinapjára kapta, ült benne párszor, de nem bírta. Most másfél évesen újra elõvettem, és kéri, hogy rakjam bele. fél órát is akrobatikázik benne. 6 hónaposnak szerintem még nem jó.
Nekünk olyan volt mint a 2-es, 6, 5 hósan raktam bele a fiamat mert már 5, 5 hósan stabilan ült, imádta, és ugyan annyiért adtam el amennyiért vettem!
vegyél használtan úgy már kapsz 6 ezer körül és ha nem válik be továbbadhatod. biztos vannak babák akik nem szeretik, de én úgy vettem észre hogy túlnyomó részt szeretik a babák! persze azért még várj vele amíg rendesen tud ülni!
Veszel használtan egy adamo jellegû hintát. http://www.babyaruhaz.hu/spaw/kep/02hintajo.jpg és egy hinta rugót http://n1.vatera.hu/photos/e8/c4/19c5_1_big.jpg Vaterrán mindkettõ van , megúszod 5000 Ft körül , és 3 éves koráig használhatod .
A kérdező hozzászólása: ez az adamo is olyan szélesnek nagynak tûnik nekem ekkora babának. csak azért kérdeztem mert a legtöbb ismerõsünk a 6 -7 hónapos babáját már beleteszi és nagyon élvezik állítólag...
5. vagyok , azért javasoltam mert az én babám 3 hónapos kora óta használja , nem baj hogy nagy, kiesni nem tud.
http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=v%E1szon+hinta&pt=3 Én erre gondolok, ha rugós hintáról van szó és 6 hónaposról. Ezt újszülött kortól lehet használni. Kislányom kb 2 hónaposan kapta, nagyon jókat aludt benne, nagyon szerette. Nem tud belõle kiesni! Amikor ki tudta volna dugni a lábát és úgy ugrálni benne, akkor már nem szerette, el is adtuk. Most 1 éves és utálja a hintát :) ) Tényleg alvásra volt jó, jól elringatta és kész.

Hol lehet olcsón rugós hintát venni?

Legjobb válasz: Én éppen tegnap adtam el :D 2000-ért... Amúgy a teszveszen.

Én éppen tegnap adtam el :D 2000-ért... Amúgy a teszveszen.
A kérdező hozzászólása: Ó de kár, az nagyon jó ár volt érte. A tesz-veszen én csak drágákat találtam:(
Mekkora a beltér?? ?cm
Persze lehet bárhová csvarozni, nem csak ajtófélfába....
A kérdező hozzászólása: kb 220 cm
Nem tudom mi az, hogy "átjáró" A 220 cm elég hozzá, nekünk van és megnéztem.
A 220cm jó.Ès nem is olyan alacsony. Miénk sem magasabb.
A kérdező hozzászólása: Kivettük a falat egy helyen, áthidalóval oldottuk meg, ami 40 cm. Én oda gondoltam rakni, csak nem tudom, hogy ilyen vastagságra lehet-e rögzíteni, nem túl széles-e?
A 40 centi vastag. A miénk nem csavarral mûködik, hanem - nem tudok jobb szót rá - klipszesen. Szóval mint a klipsz a fülre :) ) Küldtem egy mail-t!

Rugós hintát mennyi idős kortól lehet használni?

Legjobb válasz: Ha márstabilan egyedül ül, akkor már beleteheted. Jó palintázást :-)

Ha márstabilan egyedül ül, akkor már beleteheted. Jó palintázást :-)
A kérdező hozzászólása: :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!