Találatok a következő kifejezésre: Rubint Réka a (203 db)

Mennyit lehet fogyni Rubint Rékának a sporttáborában?

Legjobb válasz: Pár nap alatt? Semmit. Attól, hogy õ Rubint Réka, még õ sem fog csodát tenni. Maximum rávezet a rendszeres mozgásra és egészséges étkezésre, de nem ott fog lemenni rólad a felesleg.

Pár nap alatt? Semmit. Attól, hogy õ Rubint Réka, még õ sem fog csodát tenni. Maximum rávezet a rendszeres mozgásra és egészséges étkezésre, de nem ott fog lemenni rólad a felesleg.

Katus Attila vs. Rubint Réka a legjobb ALAKFORMÁLÓ?

Katus Attila -

Legjobb válasz: Én már 3 éve Réka nénivel formálódok. Mondjuk mostmár átment izmosodásba, de szép kerek lett tõle a fenekem, combom is alakul.

Én már 3 éve Réka nénivel formálódok. Mondjuk mostmár átment izmosodásba, de szép kerek lett tõle a fenekem, combom is alakul.
A kérdező hozzászólása: Tudom jól, hogy nincs helyi zsírégetés (sajna) :(( Nekem a derekam a legkényesebb terület és a combom..na meg a fenekem sem valami hûha..:(
Verseny sportolok és többször edzettünk már (személyesen) Attilával. Szerintem õ nagyon kemény edzést tart és ez meg is látszik. Ezzel szemben Rubint Rékának nem (csak) azért van , olyan alakja mert annyit edz, hanem plasztikázva van...De mondjuk, ha nem tudsz dönteni, egyik héten Réka másik héten Attila...vagy ilyesmi...
Nekem Rubint Réka jobban bejött, csak sajnos gyenge a térdem és nem bírtam azt a sok guggolást és kitörést. Pilates-re váltottam. Kíméli a térdet, viszont nagyon hatásos, rengeteget formálódtam.
Én az 1-sõ hozzászóló vagyok. Annak idején én meg calaneticseztem, vagy nemtudom hogyan kell írni, de valahogy nekem olyan uncsi volt... Igaz, hogy formált, de hozzám Réka közelebb áll :)

Láttátok Rubint Rékát a Fél kettő c műsorban?

Kérdésem nem igazán Rékára vonatkozik, csak a témára.

Legjobb válasz: Van olyan kórház ahol bent lehet az apuka a császárnál!!És ha még fizet is érte akkor pláne!De mivel õk ezt nem akarják így Norbi nem fogja látni Rékát a mûtõasztalon!

Én is a 3. császárra készülök, 4 hónap múlva. A múltkor azon gondolkodtam el, hogy ha valaki az egyik gyerekének tipikus külföldi nevet ad, akkor az a másik babának miért választ õsmagyar nevet? Nekem ez olyan nonszensz.
Van olyan kórház ahol bent lehet az apuka a császárnál!!És ha még fizet is érte akkor pláne!De mivel õk ezt nem akarják így Norbi nem fogja látni Rékát a mûtõasztalon!
Nem mindenki foglalkozik a nevek eredetével...nekem két testvérem van, egyikünknek "õsmagyar" neve van, a másik kettõnek meg "külföldi". És?
Jelenleg õ a legaktuálisabb ismert kismama. 2 hónap múlva szül. Én 4 gyereket szültem császárral, de ha természetes szülés lett volna, elõre meg volt beszélve, hogy nem lesz bent a férjem. Én is így szerettem volna, és õ is egyetértett.
Lehet hogy az a baj hogy oda kell hajolni a kismama fejéhez és beszélgetni kell v. már ki van tüzve a császár napja de norbi pont nem fog aznap ráérni. nem tudom tényleg.. biztos nem jutott más eszükbe a müsorszerkesztõknek aki aktuális kismama valóban Réka az aki mostanában fog szülni de ez még nem vonzza azt hogy egy laikust hivjanak be.
Az elsõ császáromnál bent volt a férjem a mûtõben, szóval vannak kórházak, ahol bemehet apuka a császármûtétre. (Nem fizettünk külön ezért, csak megengedték.)
Most a csapból is ez az idegesítõ páros folyik... az újrakötött házasság, a harmadik gyerek, a fényképek a pocakról... Én sem értem, hogy miért sztárolják magukat ezzel a harmadik császármetszéses szüléssel, más is volt már így. Annyira unszimpatikus már ez az egész magamutogatás:(
Ugyan. Ilyenek a celebek. Puffoghatnánk bármelyik miatt...Schoberték legalább jó ügyért tesznek valamit, mert azt senki nem vitathatja el tõlük, hogy sokan nekik köszönhetik a fogyásukat. Én, míg Pesten éltem, rendszeresen jártam Réka óráira, fantasztikus volt.
Nem láttam, de Rékának ezek szerint fogalma sincs mekkora támogatás a leendõ apa jelenléte a szülésnél. Én pl.be nem mentem volna a szülõszobába , , egyedül".
... és igen, én is "hallottam", hogy korábban jöttek a gyerekek. Az a baj, hogy így lehet õ nem hízik annyit, de a baba sem fejlõdik teljesen, errõl egyre többet olvasni. ez nem érdekli? Más, ha magától megindul elõbb a szülés, vagy ha valami komplikáció van - de ez csak az én véleményem.
Mikor Lara született, még ez volt cikk: http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/20031007/megszuletett_l.. Most a Frizbiben Norbi azt nyilatkozta, egy császár után automatikusan császár jön - akkor nekem miért mondták, hogy simán szülhetem a következõ bébit természetes úton? /Bár két év ajánlott a regenerálódáshoz/. Én császáros lettem, mert elakadt a babám feje, sajnos! Az apuka nem jöhetett be a mûtõbe. Szerintem az apa nagyon nagy támaszt ad a vajúdás alatt is, hogy ne lenne Õ is ennek a részese? Nem is értem, az Õ gyerek, nem az orvosé! Két ember szerelmének a gyümölcse, ez a pillanat éppúgy az övé is, ahogy az anyáé, mikor egy új család születik! A régi cikkben is már össze-vissza beszélnek.
Ezt mondta a saját lányáról? Ez az ember beteg!
Igen, az az szigeten tett nyilatkozat anno nálam is kiverte a biztosítékot, igazad van ebben. Nekem ilyen eszembe sem jutott volna, egyidõsek a lányaink...
Õ nyilatkozta, elmentek az állatkertbe, gyerek hisztizett-lekevert neki egy fülest és indultak haza. Hiszti esetén leborítja Larát Seggrepacsi vagy micsoda rendszeres náluk Egyébként rá kell nézni a gyerekeire, sorvadt mind a kettõ. egyetlen olyan fotó nem készült róluk, ahol nem boldognak, de mondjuk kicsit vidámnak látszanának. De mondjuk, hogy nem veri, csak ezt nyilatkozgatja. akkor is beteg ember, aki azzal büszkélkedik egy újságírónak, hogyan verte és miért a gyerekeit. Én ha a gyerekeimrõl beszélek vagy kéne beszélnem, biztos nem arról nyilatkoznék, hogy verem õket, mondjon bárki bármit. Ugyanaz, mikor láttak a szigeten egy koszos körmû embert, elsõ gondolat, mi lenne, ha ilyen kézzel megujjazná Larát. És akkor volt a gyerek kb 4 éves. Na ezek amik neki a gyerekrõl eszébe jutnak. Verés, ujjazás. Szerintem a Norbi egy beteg ember illetve ennyit jelentenek neki a gyerekek, semmi többet.
tegnapelõtt 18:51 vagyok. 22.34-esnek: igen, el voltam választva egy paravánnal deréktõl lefelé, de azért az nem volt akkora nagy, hogy a férjem a széken ülve mellettem ne tudjon hátradõlni és rálátni mindenre. De nem szívbajos, utána azzal poénkodott, õ hogy már látott belülrõl is, és kívül-belül szép vagyok. (gondolom mennyire :-( )
Utolsó, honnan veszed, hogy veri a gyerekeit?! Netán a szomszédja vagy?!
Hát eleve egy látszatházasság az egész. Hiszen ha jól figyelsz kiderül, hogy a Norbi a lábtörlõjének tekinti Rékát és a gyerekekkel sem tud mit kezdeni. Most minek ment volna oda? Hiszen nincs közöttük igazi, meghitt kapcsolat. Ha Norbi mesél a gyerekeirõl, az csak arról szól, hogyan veri õket. Mit érdekli õt a világra jövetelük. Egyébként meg ez új, császáros, mert faros volt a baba? Szerintem a hetedik hónapban programozott császár volt mind a kettõ, nehogy elhízzon a Réka, ezért is voltak talán 2500 grammosak a babák. Ha farfekvés miatt lett volna császár, kivárhatták volna, míg eléri a normál súlyt és betölti az idõt. Mondjuk a szülési tanácsadásnál már csak a szoptatási lett volna viccesebb, hiszen szoptatni sem szoptatott és nem is szült. Ennyit Rékáról. Egyébként lehet a császár is apás szülés.
Utolsó válaszolónak: nem takartak el deréktól lefelé paravánnal? Ne haragudj, ez nagyon durva lehetett! Te hogy bírtad? Én el is ájultam volna, ha látom hogy ott szabdalják a hasamat! Õszintén szólva én is csak úgy engedtem be a férjemet a császárra, hogy a doki az életére esküdött hogy semmit sem fog látni a mûtétbõl. Kb. 5 percet volt bent, akkor jött be amikor már felrakták a paravánt és csak addig maradt, amíg kikapták a picurt a pocakomból, max. 5 perc volt. Utána vitték is babázni. Szerintem így volt ez jól, egy mûtét mégsem olyan meghitt dolog és nekem is bõven elég volt az a 6-7 ember aki ott ugrált körülöttem, kérdezgettek mindenfélét, én meg fekszek ott kikötözve mint egy múmia. Áááá, nekem jobb ha ereje teljében látja az õ kis házisárkányát :) )
Én is császárral szültem, és bent volt a férjem is a mûtõben. (Nem császárnak indult, de az lett belõle, de akkor is beengedték volna, ha már eleve annak indult volna.) A férjem a fejem mellett volt, azt mondták ne nézzen máshová csak velem beszélgethet. De õ közben akaratlanul is másfelé nézett, és közben látott mindent. Úgy értem engem "belülrõl". Ezt a látványt nem mindenki tudja elviselni, fõleg ha a feleségrõl van szó. Lehet hogy a Norbi sem. Szerencsére a férjem nem az a típus aki rosszul lesz ilyesmitõl.
Ok, hogy 2 a kórház személyzete, de neki a plussz kisérõje is a választott dokija apja lesz, aki nem abban a kórházban orvos.
Mindig két orvos van bent a császárnál. Legalábbis nálam és az ismerõseimnél így volt.
Hát én azt a részt nem értettem, hogy megundorodik tõle a férje és nem lesz szex a továbbiakban. Hát nem tudom, hogy egy császáros szülés hogyan hat negatívan a szexuális életre. A másik, hogy mi most készülünk 3. apás szülésünkre és még mindig van szex, nem is akármilyen :-D De ha az ember nem is férjével szül, azért nem törvényszerû, hogy egyedül kell szülnie. Nálunk pl. apa ha nem ért volna be, akkor nõvérem lett volna velem a szülõszobán. A harmadik dolog, hogy a doki meg a doki apja lesz bent a szülésnél. Nekem ez gáz. Minek oda két orvos? Egy nem tudja megcsászározni?
Kedves utolsó, ez már nekem is szöget ütött a fejembe...annyira nem jön össze ez a két név.
Nekem a szomszédom ilyen. 2 külföldi neves gyerkõccel most várja a harmadikat, akinek rögtön 2 õsmagyart ad majd. :D Szerintem is röhej.
A kérdező hozzászólása: De a mûtõasztalon csak az anyuka arca látszik, nem? Melltõl lefele el van takarva minden, nem? Nekem az volt a fura, hogy a Réka volt a vendég ebben a témában. És természetesen nem nézem le a császáros anyukákat, isten ments, sõt, az még nehezebb szerintem, mint a természetes szülés, mármint utána, nem közben.
A kérdező hozzászólása: Elolvastam ezt a cikket, amit belinkeltél. Pár hónappal ezelõtt volt az egyik reggeli mûsorban vendég a Réka, ott mondta, hogy a Lara faros volt, ezért császár, és hogy 3 hónapig szoptatta. A 2. gyerek azért lett császáros, mivel friss volt még a heg. Most ebben a riportban az volt, hogy Norbi egyik szülésnél sem volt ott. Itt meg azt olvasom, hogy végig kamerázott. Hát ez érdekes, tényleg össze-vissza beszélnek :)


Rubint Réka a dvd-kben hány kilós súlyokat használ? Felsőtest edzésénél.

Legjobb válasz: 1 kg-os súlyzókat használ többnyire,legalábbis a 3. dvd-n,amin 30 perc felsõtest van,azon az van.Én csak fél kilóssal szoktam csinálni,nekem az is elég,de mondja is a dvd-n hogy mindenki akkora súllyal csinálja,amekkorával bírja.Jó edzést!

1 kg-os súlyzókat használ többnyire, legalábbis a 3. dvd-n, amin 30 perc felsõtest van, azon az van.Én csak fél kilóssal szoktam csinálni, nekem az is elég, de mondja is a dvd-n hogy mindenki akkora súllyal csinálja, amekkorával bírja.Jó edzést!

Rubint Réka összes DVD-jének a címét leírná nekem valaki? Nincs sok súlyfeleslegem de eddig is ezt tornáztam.

Legjobb válasz: 1. Add önmagad 1 2. Add önmagad 2 3. Add önmagad 3 4. Légy bombajó kismama 5. Baba-mama torna 6. Rubint Réka napi 20 perc önmagadért 7. Rubint Réka 2009 8. Alakreform (2010) 9. Add újra önmagad

1. Add önmagad 1 2. Add önmagad 2 3. Add önmagad 3 4. Légy bombajó kismama 5. Baba-mama torna 6. Rubint Réka napi 20 perc önmagadért 7. Rubint Réka 2009 8. Alakreform (2010) 9. Add újra önmagad
Van még a Rólad szól (2012), de szerintem a 2013as lesz a legjobb ami majd szeptember körül jön a boltokba:)
Eddig is ezt tornáztad, és jó volt? Súlyfelesleg már feltételezhetõ hogy elkezdted tönkrevágni a testedet.. az életmódoddal, evéssel.. Nem primitív ugribugri kell (bár látom sokaknál erre van igény) hanem igazi mozgásra: Jógára, QIgongra amik segítenének építeni az egészségedet. Fekvõtámaszt nyomni meg seggre gyúrni bárki tud, jó ezt is kell. De ezek kevesek.. ettõl nem fog helyrejönni az ami most nem jó benned. Jól kell enni ÉS el kéne kezdeni értelmes edzéseket végezni. Az erõsítés jó dolog (nem RR tornákra gondolok 1. sorban) de mellé tényleg kellene gyógytorna. Ezt alábecsültük.. pedig már ismerjük ezeket.. alábecsültük a Jógát, Qigongokat, azt hittük ezeket ki lehet próbálni.. Nem, ezeket csinálni kell 1. körben.
Utolsó elõtti válaszoló vagyok. Én rendszeresen sportolok, járok edzõterembe, futok, biciklizek, erõsítõ edzéseket csinálok. Természetesen a hátamat is megedzeti ez a sokféle mozgásforma és néha azért jól jön az RR-féle mozgás is. Az aerob jellegû edzés ugyan úgy edzés mint a többi, ezt sem kell alábecsülni. Az alak formálásban persze nagyon jó a jóga, a pilates és a többi is valamint a gyógytorna is kell. De attól, hogy neked nem tetszik valamelyik mozgásforma attól nem kell lefikázni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! <3

A Rubint Réka dvd-k hogy jönnek sorba? És mennyi van belőlük?

Legjobb válasz: 1. Add önmagad 1 2. Add önmagad 2 3. Add önmagad 3 4. Légy bombajó kismama 5. Baba-mama torna 6. Rubint Réka napi 20 perc önmagadért 7. Rubint Réka 2009 8. Alakreform (2010) 9. Add újra önmagad Most forgatja Törökországban a következõ dvd-jét.

1. Add önmagad 1 2. Add önmagad 2 3. Add önmagad 3 4. Légy bombajó kismama 5. Baba-mama torna 6. Rubint Réka napi 20 perc önmagadért 7. Rubint Réka 2009 8. Alakreform (2010) 9. Add újra önmagad Most forgatja Törökországban a következõ dvd-jét.

Rubint Réka önmagadért tornákról mit gondoltok? Melyik a leghatásosabb? Rubint Réka, Béres Alexandra, Norbi?

Mennyi id? alatt és mennyi a hatás szwal mennyit lehet fogyni?

Legjobb válasz: attol fugg, milyen akarsz lenni. nezz ra alexandrara meg rekara!!!!!!mit egy izom pasi..... en biro icat tornazom, es jobb, nem megerolteto, es szepiti a testet, nem pedig csunyitja! nekem nemtetcenek azok az IZMOS lanyok! amugy en is szoktam itt ott tornazni alexandrat. Van tole, kikepzesem, gerinctornam meg ilyenek....amugy jo azis. csak en nemviszem tulzasba. hat remelem enyi butassagal segithettem neked!

attol fugg, milyen akarsz lenni. nezz ra alexandrara meg rekara!!!!!!mit egy izom pasi..... en biro icat tornazom, es jobb, nem megerolteto, es szepiti a testet, nem pedig csunyitja! nekem nemtetcenek azok az IZMOS lanyok! amugy en is szoktam itt ott tornazni alexandrat. Van tole, kikepzesem, gerinctornam meg ilyenek....amugy jo azis. csak en nemviszem tulzasba. hat remelem enyi butassagal segithettem neked!
Rubint Réka-Add önmagad 1... -nekem ez a kedvencem, szerintem ki lehet bírni, és hatásos is, természetesen diéta mellett!:)

Mi a különbség a Pilates és a Rubint Réka tornával szerzett izom között?

A Pilates-nél lassú mozdulatok vannak kevés ismétlés számmal, Rékánál ugrálás van rengeteg ismétléssel (felülés 10x20 stb). Melyik a hatékonyabb? Melyik kinek jó?

Legjobb válasz: A pilates az összes izmot átmozgatja, különös hangsúlyt fektetve a mély izmokra. Nem az ismétlés számtól függ, hogy egy adott gyakorlat hatásos-e, hanem attól, hogy helyesen hajtod-e végre a mozdulatot. A pilates továbbá kíméli az ízületeket, megtanítja a helyes testtartást, karcsúsít, gyönyörû alakot biztosyt, és a hát és derék fájástól is megszabadít. Rubint Réka ezzel szemben mindig csak ugyanazokat az izomcsoportokat mozgatja meg, a mélyizmok kimaradnak, a sok ugrálás pedig fõleg a térdre van rossz hatással. A pilatest mindenki tudja csinálni, függetlenül a kortól, súlytól, edzettségi szinttõl és egészségi állapottól. Rubint Rékánál viszont a túlsúllyal rendelkezõk és ízületi bántalmakkal küzdõk sokszor bajban vannak.

A pilates az összes izmot átmozgatja, különös hangsúlyt fektetve a mély izmokra. Nem az ismétlés számtól függ, hogy egy adott gyakorlat hatásos-e, hanem attól, hogy helyesen hajtod-e végre a mozdulatot. A pilates továbbá kíméli az ízületeket, megtanítja a helyes testtartást, karcsúsít, gyönyörû alakot biztosyt, és a hát és derék fájástól is megszabadít. Rubint Réka ezzel szemben mindig csak ugyanazokat az izomcsoportokat mozgatja meg, a mélyizmok kimaradnak, a sok ugrálás pedig fõleg a térdre van rossz hatással. A pilatest mindenki tudja csinálni, függetlenül a kortól, súlytól, edzettségi szinttõl és egészségi állapottól. Rubint Rékánál viszont a túlsúllyal rendelkezõk és ízületi bántalmakkal küzdõk sokszor bajban vannak.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tökéletes választ :)

A rubint réka ducitornával is lehet fogyni, és nem csak izmosodni?

Legjobb válasz: Rubint Réka nem véletlenül aerob edzéseket tart? mert hisz Aerobic amit mûvel...

Rubint Réka nem véletlenül aerob edzéseket tart? mert hisz Aerobic amit mûvel...
Rubint Rékának nincs duci tornája. Norbinak van.
Réka dvd-vel nem tudsz izmosodni... Fogyni esetleg, viszont vannak hatásosabb módszerek a célra.
A kérdező hozzászólása: pl:?
Szálkásító diéta + aerob edzés. Rubint Rékát meg hagyd a francba... Egyébént is a diétán van a hangsúly ha elkezdesz mondjuk biciklizni vagy úszni attól még nem fogsz lefogyni ha ugyan olyan sokat eszel mint eddig.

Sikerült már valakinek elérnie a vágyott alakot Rubint Réka DVD-re mozogva?

Egészséges étrenddel + bicikli, úszás.

Legjobb válasz: Rubint Reka is plasztikan keresztul erte el, de a DVD-k jo penzt hoznak neki.

Rubint Reka is plasztikan keresztul erte el, de a DVD-k jo penzt hoznak neki.
Amig az edzoteremben sulyzosedzeseket vegez, addig rohog a sok hulyen hogy beveszei a marketing maszlagot...
A kérdező hozzászólása: A DVD-n is van súlyzós edzés.
Én Futással, Réka tornákkal és diétaval fogytam már rengeteget (15kg). A normál súlyt elértem vele, az általam vágyott testforma viszont a szálkás, izmos. Ehhez már kellett az edzõterem, nagy súlyok és sok protein :)
Réka Add magad videójával fogytam 37kg-ot+diéta: )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!