Találatok a következő kifejezésre: Rubint Réka: bombajo kismama cimü (2 db)

Mi a véleményetek Rubint Réka "Légy bombajó kismama" cimű dvd-jéről?

Legjobb válasz: Én nagyon szeretem. És használ is.

Én nagyon szeretem. És használ is.
Boccs az off-ert, de le lehet valahonnan tolteni?Nagyon erdekelne!
Én nagyon szeretem. Nem terhesen is csináltam.
torrent oldalakon fentt van
én ncore-ról töltöm :)
A kérdező hozzászólása: szerintem bithorlo-n és beload-on is fent van. Mintha láttam volna, mert most töltöttem le egy újabb Rubint Rékát, csak már nem kismamásat :) Amúgy én imádtam rá tornázni :)
egy ismerõsöm kipróbálta, és fél óra múlva beindult a vetélés.... nem riogatni akarok senkit, de inkább kérdezzétek meg a dokitokat, hogy szabad-e!

Rubint Réka: Légy bombajo kismama cimü DVD-je milyen? Hatásos? Ténleg nem árt a picinek?

Legjobb válasz: Tényleg jó. Egyáltalán nem megerõltetõ, épp hogy átmozgat, nagyon jól esik. Csodát azért nem szabad várni tõle, én nem lettem olyan szuper-csini mint õ, de legalább tettem valamit az egészségemért.

Tényleg jó. Egyáltalán nem megerõltetõ, épp hogy átmozgat, nagyon jól esik. Csodát azért nem szabad várni tõle, én nem lettem olyan szuper-csini mint õ, de legalább tettem valamit az egészségemért.
Én nagyon szeretem a tornarészét, a hangját annyira nem, de lehalkítom :) 16 hetes kismami vagyok, és egyszerre szoktam megcsinálni a 2. és a 3. trimeszter részét. Nagyon jólesõ, kellemes torna. Én azért csinálom meg a 3. részt is, mert nekem a 2.-ból hiányzik a váll-hát megmozgatása. A babámnak nem árt, õ is jól van :) Minden jót!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat. Már megis vettem. Csak azt nem tudom, hogy most 23hetes vagyok, és akkor én már az elsõ triszemesztereset már nem csinálhatom, csak a második, és harmadikat?
Én sem bírom a szövegét, szóval hang nélkül csinálom. Nekem a Kállai Ildikó féle kismama torna jobban bejött, azt többször használom, a Rubint Rékát csak a változatosság miatt egyszer-egyszer. Azért légy óvatos a tornával, csak ha tényleg jól vagy, akkor csináld! 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Kiugri-bugriztam magam. Tényleg nagyon jo, jol esett egy kis mozgás, és nem is hosszu és nem is volt megerõltetõ. Köszönöm, hogy irtatok, igy könnyebb, és nyugodtabb szivvel álltam neki tornázni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!