Találatok a következő kifejezésre: Rostos üdítőt nap (2 db)

Rostos üdítőt melyik nap lehet inni?

Esetleges cukortartalma miatt a szénhidrátnapon ebéd után iható?

Legjobb válasz: Rostos üdítõbõl mindenképpen a 100%-osat válaszd, mert abban nincs annyi adalékanyag, mint a többiben. Ilyet ihatsz délelõtt a gyümik mellett, vagy helyett, gyüminapon, ill. végszükség (!) esetén lénapon, ha már nagyon nem bírod a gyûrõdést. Üdv.

Rostos üdítõbõl mindenképpen a 100%-osat válaszd, mert abban nincs annyi adalékanyag, mint a többiben. Ilyet ihatsz délelõtt a gyümik mellett, vagy helyett, gyüminapon, ill. végszükség (!) esetén lénapon, ha már nagyon nem bírod a gyûrõdést. Üdv.

Ha napi három almát eszek, és rostos üdítőt iszok csak, akkor hosszútávon milyen következményekkel számolhatok?

Hosszútáv mondjuk legyen fél év. Gondolom hiánybetegségek, de ezt esetleg még meg tudom oldani. Meg mondjuk hetente egyszer be lenne iktatva egy nap, mikor tojást is eszek, meg egy nap, hogy valamennyi fehér húst. Ezekkel a feltételekkel is érdekelne. Meg a csak almással is.

Legjobb válasz: 3 alma? még ezt is sajnalod? megnéznélek am félévig hogy bírnád.. ne csinálj hülyeséget..

3 alma? még ezt is sajnalod? megnéznélek am félévig hogy bírnád.. ne csinálj hülyeséget..
ha csak rostos üdítõt iszol, az annyi kalória mintha egy nap legalább egyszer bõségesen ennél, tehát nem viszel be kevesebb kalóriát és még kínzod is magad.
Oké, tegyük fel, hogy bírod fél évig (amit amúgy nagyon kétlek). De mi lesz utána??? Ha megint eszel normálisan, akkor kétszer annyi jön vissza. Tapasztalatból beszélek! Inkább térj át normális táplálkozásra, mert amit kitaláltál az hülyeség.
Nagyon sok cukrot viszel be, pont amitõl hizni fogsz, normális tápanyagok pedig nem kerülnek be rendesen. Talán izomból elkezdesz fogyni zsírt meg picit halmozni.
Nem tudom honnan vetted ezt a diétát, rostos üdítõkrõl annyit hogy cukorral telenyomott löttyök, fehér hústól meg miért kell tartózkodnod? Talán szintetizálod fénybõl a fehérjét? Na ez az amire fogyókúránál fokozottabban szükséged van (alapban is kell).
Nem tudom, hogyan tudod megoldani a hiányjelenségeket... Ha valami fontos anyagot nem viszel be, az probléma, bár lehet, hogy fél évig valahogy eltengene a tested, elvégre a legdurvább anorexiások sem halnak meg azonnal. Igazából csodálom a testet, milyen sokáig egyben marad a legrosszabb táplálkozással is. Az alma tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagokat, de közel sem mindent, amire szükséged van, ami pedig a szénhidrát/fehérje/zsír háromságot illeti, pont azt viszed be, ami a legkevésbé fontos. A testnek szüksége van elegendõ fehérjére, az, hogy hetente egyszer beviszed a napi szükséges mennyiség egy töredékét, az nem lesz elég. Gondolom, zsírfóbiás is vagy, ennek problémaköréhez valaki hozzáértõbb ember kellene, én csak most tanulom az alapokat, eddig csak változatosan táplálkoztam és elég jól megvoltam.
a gyomrodat egész biztosan hazavágod! Nekem elég rágondolni arra, hogy üres gyomorral innék ennyi rostos cuccot + az almák, már megindul a savtermelésem. Hacsak nincs valami óriási nagy szerencséd, annyi lesz a savad, hogy a falat kaparod!
Arról nem is beszélve, hogy totál löttyedt leszel, az izomnak fehérje kell. Miért akarsz löttyedt, sápadt csontkollekció lenni? Egyél rendesen, mértékkel. Kerüld a szénhidrátot és a túlzott zsírfogyasztást. De ezeket biztos tudod. Felejtsd el ezt a hülyeséget.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!