Találatok a következő kifejezésre: Rosszul teszem, egy nem drága (2 db)

Rosszul teszem, ha egy nem drága csak 350 ft-os tesztet próbálok ki először? Mennyire pontatlan?

Legjobb válasz: Sziasztok! Nem akarok vitatkozni, de én is úgy hallottam, hogy ha pozitív akkor kevesebb az esély a hibának.De ez logikus is szerintem, hiszen ha kimutatja azt a hormont vagy mi a fenét akkor az már ott van és kész, de ha nem mutatja ki akkor több variáció is lehet, hogy miért nem (nem használtad jól, nem jó idõpontban használtad, sérült volt a teszt stb.)Álpozitív talán csak akkor lehet, ha cisztád van (ez az összes teszt betegtájékoztatójára írva). Tehát ha pozitív nagy valószínûséggel van baba, persze nem 100. Az ár meg nem számít szerintem, talán az a különbség, hogy van amit csak reggeli vizeletbõl mutat ki van amelyik (drágább)bármely napszaki vizeletbõl kimutatja. Az orvosom különben azt mondja, hogy ezek a ma kapható tesztek cakumpakk elég pontosak. Sok sikert!

Sziasztok! Nem akarok vitatkozni, de én is úgy hallottam, hogy ha pozitív akkor kevesebb az esély a hibának.De ez logikus is szerintem, hiszen ha kimutatja azt a hormont vagy mi a fenét akkor az már ott van és kész, de ha nem mutatja ki akkor több variáció is lehet, hogy miért nem (nem használtad jól, nem jó idõpontban használtad, sérült volt a teszt stb.)Álpozitív talán csak akkor lehet, ha cisztád van (ez az összes teszt betegtájékoztatójára írva). Tehát ha pozitív nagy valószínûséggel van baba, persze nem 100. Az ár meg nem számít szerintem, talán az a különbség, hogy van amit csak reggeli vizeletbõl mutat ki van amelyik (drágább)bármely napszaki vizeletbõl kimutatja. Az orvosom különben azt mondja, hogy ezek a ma kapható tesztek cakumpakk elég pontosak. Sok sikert!
Tökéletes, ha pozitív, akkor nem valószínû, hogy téved, negatív esetén próbálj másik fajtát is.
elõzõ válaszhoz: ugyanannyi az esély arra, hogy álpozitív, mint arra, hogy álnegatív lesz a teszt!!! KÉRDEZÕNEK:Nekem azt mondta több gyógyszerész is, hogy a téves eredmény esélye ugyanannyi az összes gyógyszertári tesztnél, tehát mindegy, hogy mennyibe kerül!!! Mi volt a neve annak a tesztnek-csak hogy én is oylat vegyek!?
Kipufogóra vehetnél gyorsító dobot.kb 20ezer+munkadíj turbót bele! :)
Megnézném én azt a turbó, amelyiket kicsi pénzért raknak bele §:-) Max a csomagtartóba.
Gázgyorsítós dobhoz új leömlõt is kell venne, különben nemhogy növelne teljesítményt, hanem még lefogná. Mert az 1-3 és 2-4 hengerek külön külön pufognak ki, akkor gyorsabb a gázáramlás csak. Turbósítás többe kerülhet mint a kocsid maga. Ha nem, akkor meg egy hónapig nem jársz vele. Talán chip jó lehet valamire. De szerintem ha sportosabbra vágysz azt ne a volvo-nál keresd. Azt a típust nyugodt, kimért embereknek találták fel nem gyorshajtóknak meg váltórángatóknak. :)
"Mivel tudnám kicsit megnövelni az erejét? Persze ami nem nagyon drága és a motornak se tesz rosszat?" semmivel... nem éri meg foglalkozni vele ennél a motornál, cseréld le egy 2 literes s40-re, azzal jársz a legolcsóbban, ugyanis egy ugyanolyan gyári üzembiztos autód lesz kb ugyanannyipénzért, a többlet költség az új autó eredetvizsgája, átíratása, mindenestül kb 100 ezer ft, ezt pedig felfoghatod úgy hogy tuningra költöttél...
Ha mindenáron ezt akarod erõsíteni és úgy, hogy papíron nem, akkor kell bele venned egy 90-es löketû fõtengelyt (2.0-ból vagy turbós változatból) illetve ehhez még kell nagy kompressziós 81mm-es lapos dugattyú. Szerencsére Hondának vannak ilyenjei pluszos dome-val, de ki kell számolni, hogy maximum 11 legyen a kompresszió, különben csakis spéci benzinnel nem csörög be.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!