Találatok a következő kifejezésre: Rosszat vagy jelent, hogy 2 (4 db)

Rosszat vagy jót jelent, hogy 2 méhlepényem van?

35 hetes vagyok es most szolt az orvos vajon a babanak ez baj?

Legjobb válasz: Logikusan gondolkodva a két lepény 2 babát jelent.Lehet hogy ikerterhességnek indult,csak mielõtt látszott volna az egyik elhalt.Valami miatt a méhlepény megmaradt.Én csak egy anyuka vagyok így ezt ne vedd készpénznek.

Logikusan gondolkodva a két lepény 2 babát jelent.Lehet hogy ikerterhességnek indult, csak mielõtt látszott volna az egyik elhalt.Valami miatt a méhlepény megmaradt.Én csak egy anyuka vagyok így ezt ne vedd készpénznek.
Szia! Õszintén megírom, hogy ilyenrõl még nem hallottam és nem is olvastam sehol. De szerintem ez nem lehet probléma, nem gondolnám, hogy ebbõl valamilyen "gondotok" lenne. Viszont azt nem értem, hogy Te miért nem kérdezted meg az orvosod, hogy ez mit jelent, vagy mivel jár??? Hiszen erre Õ tudja igazán a választ. Én ha valamit nem tudok, kérdezek, hiszen azért vannak, hogy segítsenek. Én drukkolok Nektek!
Szerintem nem lehet baj. Hiszen a baba már 35 hetes, 36 héttõl érettnek számít és nem baj ha megszületik. Vagyis kis túlzással mondhatjuk hogy már kihordtad õt. Ami problémát el tudok képzelni, hogy ha a második méhlepény rossz helyen van, akkor lehet hogy babókádnak útban lesz. Vagyis lelkileg készülj fel, hogy lehet hogy császár lesz emiatt belõle. Na de az se olyan nagy baj szerintem, a fõ az, hogy babóka egészséges legyen.

Most itt ülök cukorterhelésen várom, hogy leteljen a 2 óra. Ha rosszul vagyok az rosszat jelent? Kell szóljak az orvosnak?

Legjobb válasz: nem amig nem hányod ki. ha kijön belöled ujra kezdik ki kell birni valahogy

nem amig nem hányod ki. ha kijön belöled ujra kezdik ki kell birni valahogy
A víz semmilyen irányba nem befolyásolja a cukrot, ezért szabad.
Nekem azt mondtak vizet se szabad... En is elfekudtem egy padon, mert szedultem. Kitartas!
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi :)
Szia Igyál sok vizet azt szaban Velem is azt itatták. Üdv:Zsuzsa
A kérdező hozzászólása: Az az ital finom volt ízlett, csak a hatása nem tetszik. Nem tud jönni értem senki de haza fogok tudni menni szerintem. 10-15 percre lakok
A kérdező hozzászólása: 9.45-ig kell itt ülnöm. Remélem nekem is ettõl függetlenül jó lesz :) Ledõlök én is, úgy is leragad a szemem. Csak el ne aludjak... :)
Pár korty hideg vizet ihatsz. Az az émelyítõ szutyok nálam is mindig hányingert csinál. Hiába szólsz, nem fognak tudni mit csinálni, legfeljebb leültetnek.
Amúgy mennyi van még hátra idõben a vérvételig?
Szia! En s rosszul voltam. Kerestem egy olyan padot, amin nem ul senki es lefekudtem arra. Ott fekudtem kb masfel orat. Aztan bementem a 2 orasra. Tokeletes az eredmenyem:) szoval nem biztos, hgy rosszat jelent:) 35 hkm
Igen szólj, és lefektetnek valami ágyra. És ha lehet hívj valakit, aki utána érted jön.
A kérdező hozzászólása: Most egy kicsit csillapodott, de ha megint nagyon érzem kopogok. Köszönöm a válaszokat
kopogtass be, hogy nem vagy a helyzet magaslatán!
A kérdező hozzászólása: Hányingerem nincs csak szédülök és zsibbad a fejem :(
A kérdező hozzászólása: A vizet azt terhelés elõtt mondták, hogy lehet. A végére elmúlt a rosszullét, már itthon vagyok. Köszönöm a válaszokat

17+2 hetes kismama vagyok. Kb 2 hete érzem hogy mozog a baba, azóta majdcsak minden nap, max 1 napos kihagyások voltak, de most már lassan 4 napja semmi. Ez rosszat jelent? Meg vagyok ijedve!

Legjobb válasz: A 20-22. hét után válnak rendszeressé a mozgások. Azok már teljesen mások lesznek, mint a mostani motoszkálás. Addig még elõfordul, hogy nem mindig érzed, gondolom olyankor máshogy fekszik és nem éri el a lába, keze a méh falát. Még erõtlenek a rugásai.

A 20-22. hét után válnak rendszeressé a mozgások. Azok már teljesen mások lesznek, mint a mostani motoszkálás. Addig még elõfordul, hogy nem mindig érzed, gondolom olyankor máshogy fekszik és nem éri el a lába, keze a méh falát. Még erõtlenek a rugásai.
Szia, én is 17 hetes vagyok.Nálam ugyanez a helyzet.Ma pl még nem éreztem.Este amikor lefekszem, akkor teszem a kezem a hasamra, és motoszkál.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat!Második:amikor ráteszed a kezed a pocidra a kezeden érzed a mozgást, úgy értem kivülrõl, vagy attól indul be hogy ráteszed a kezed?
A kérdező hozzászólása: elsõ:igazad lehet, így jobban belegondolva.Most egy kicsit megnyugodtam.
nyugi, nekem is volt, hogy 3 napig nem éreztem! Hiányzott is nagyon! :) Fog még mozogni eleget! :)
második vagyok.Igen érzem a tenyeremen a kis pukkanásokat.


Reggelente, ébredéskor nagyon fájtak a melleim, de 2 napja elmúlt! Pénteken van vége az I. trimeszternek! Ez normális, hogy elmúlt a fájdalom? Vagy lehet vmi rosszat jelent?

Legjobb válasz: Fontos lenne, hogy szóljál róla az orvosnak, én csak a saját esetemet tudom elmesélni. Nekem is ugyanígy fájt egészen a terhesség végéig. A családomban rengeteg nõnek fájt a melle. Nálunk az volt a gond, hogy gyulladás alakult ki. Vannak nõk akiknél a szoptatás lehúzza ezt a gyulladást, vagy végleg begyullad a melled, ha nincs tejed. Én nem próbáltam ki, kaptam gyógyszert kórházban és nem szoptattam.

Fontos lenne, hogy szóljál róla az orvosnak, én csak a saját esetemet tudom elmesélni. Nekem is ugyanígy fájt egészen a terhesség végéig. A családomban rengeteg nõnek fájt a melle. Nálunk az volt a gond, hogy gyulladás alakult ki. Vannak nõk akiknél a szoptatás lehúzza ezt a gyulladást, vagy végleg begyullad a melled, ha nincs tejed. Én nem próbáltam ki, kaptam gyógyszert kórházban és nem szoptattam.
Nem jelent rosszat. Nekem az elsõ trimeszterben hol fájt, hol nem. Volt hogy egy hétre minden tünetem elmúlt, aztán újra kezdõdött. Ne aggódj, nincs semmi gond. 27 hetes
Semmi gond. Az elsõ trimeszterben úgy fájtak, hogy majd meghalltam és nem csak ébredéskor, most vagyok 14 hetes és kb egy hete már jócskán csillapodott a fájdalom, szinte telljesen elmúlt. Az elsõ terhességemnél pont így volt, akkor én is kérdeztem a védõnõt, hogy ez most mi, azt mondta, telljesen normális! ovábbi szép babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!