Találatok a következő kifejezésre: Rosszat vagy jelent, hogy (66 db)

Rosszat vagy jót jelent, hogy 2 méhlepényem van?

35 hetes vagyok es most szolt az orvos vajon a babanak ez baj?

Legjobb válasz: Logikusan gondolkodva a két lepény 2 babát jelent.Lehet hogy ikerterhességnek indult,csak mielõtt látszott volna az egyik elhalt.Valami miatt a méhlepény megmaradt.Én csak egy anyuka vagyok így ezt ne vedd készpénznek.

Logikusan gondolkodva a két lepény 2 babát jelent.Lehet hogy ikerterhességnek indult, csak mielõtt látszott volna az egyik elhalt.Valami miatt a méhlepény megmaradt.Én csak egy anyuka vagyok így ezt ne vedd készpénznek.
Szia! Õszintén megírom, hogy ilyenrõl még nem hallottam és nem is olvastam sehol. De szerintem ez nem lehet probléma, nem gondolnám, hogy ebbõl valamilyen "gondotok" lenne. Viszont azt nem értem, hogy Te miért nem kérdezted meg az orvosod, hogy ez mit jelent, vagy mivel jár??? Hiszen erre Õ tudja igazán a választ. Én ha valamit nem tudok, kérdezek, hiszen azért vannak, hogy segítsenek. Én drukkolok Nektek!
Szerintem nem lehet baj. Hiszen a baba már 35 hetes, 36 héttõl érettnek számít és nem baj ha megszületik. Vagyis kis túlzással mondhatjuk hogy már kihordtad õt. Ami problémát el tudok képzelni, hogy ha a második méhlepény rossz helyen van, akkor lehet hogy babókádnak útban lesz. Vagyis lelkileg készülj fel, hogy lehet hogy császár lesz emiatt belõle. Na de az se olyan nagy baj szerintem, a fõ az, hogy babóka egészséges legyen.

Fiúk, az jót vagy rosszat jelent, hogy ennyire remegett?

Szexeltem egy fiúval (nagyon szeretem ?t), és nagyon nem olyan volt a dolog, mint az el?z?vel (rajta kívül csak egy fiúval voltam).

Legjobb válasz: Ha valaki remeg szex után az csak jót jelent. Nõ vagy férfi. Mindegy.

Ha valaki remeg szex után az csak jót jelent. Nõ vagy férfi. Mindegy.
nem fura, szerintem jót jelent(tuti élvezte)
Ne hallgass az ilyen idiótákra. Nem attól lesz valaki jó szeretõ, mert sokáig bírja. Azért mert valaki fél óráig tud reszelni még a lánynak nem lesz jó.
Hát ha te is ilyen gyorsan élvezel az más:) Én azért jobban szeretem a hosszút:) Szal így nem sajnállak:)
Nagyon jót jelent :-).
Gyorstüzelõ a bikád. Idõvel majd belejön.
A gyors lövetûXDDDDDD bazz, ez azért durva. Sajnállak:D
A kérdező hozzászólása: Tényleg elég kis szapora volt, de ezért miért sajnálsz? :D 2 orgazmusom volt egymás után, az egyik majdnem egyszerre az övével, az elõzõ fiúval pedig, akivel hosszú kapcsolatom volt, egyszer sem tudtam elélvezni szeretkezés közben sem, és máshogy sem. Pedig õ bírta a végtelenségig is akár.
A kérdező hozzászólása: Uccsó, ez így van. A volt barátom is röhögött a szaporább csávókon...aztán... hát leírtam hogy mennyire (NEM) volt jó.:)

Az mit jelent, hogy ABO "0" Rh neg. A vércsoportom? Ez jó vagy rossz?

Legjobb válasz: vércsoport :9 nekem is ez a vércsoportom! annyi hogy neked csak 0-ok adhatnak vért, de te bárkinek adhatsz! nem hiszem hogy rossz! :D

vércsoport :9 nekem is ez a vércsoportom! annyi hogy neked csak 0-ok adhatnak vért, de te bárkinek adhatsz! nem hiszem hogy rossz! :D
0 Rh negatívos a vércsoportod, viszonylag ritkább fajta, menj sokszor vért adni.
A kérdező hozzászólása: Mennyire ritka?
Ezt így nem tudom megmondani / a B Rh negatív és az AB Rh negatív ritkább ennél/. De azért jó, mert mindenkinek beadható a véred.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek adhatok vért? Ez biztos?


Most itt ülök cukorterhelésen várom, hogy leteljen a 2 óra. Ha rosszul vagyok az rosszat jelent? Kell szóljak az orvosnak?

Legjobb válasz: nem amig nem hányod ki. ha kijön belöled ujra kezdik ki kell birni valahogy

nem amig nem hányod ki. ha kijön belöled ujra kezdik ki kell birni valahogy
A víz semmilyen irányba nem befolyásolja a cukrot, ezért szabad.
Nekem azt mondtak vizet se szabad... En is elfekudtem egy padon, mert szedultem. Kitartas!
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi :)
Szia Igyál sok vizet azt szaban Velem is azt itatták. Üdv:Zsuzsa
A kérdező hozzászólása: Az az ital finom volt ízlett, csak a hatása nem tetszik. Nem tud jönni értem senki de haza fogok tudni menni szerintem. 10-15 percre lakok
A kérdező hozzászólása: 9.45-ig kell itt ülnöm. Remélem nekem is ettõl függetlenül jó lesz :) Ledõlök én is, úgy is leragad a szemem. Csak el ne aludjak... :)
Pár korty hideg vizet ihatsz. Az az émelyítõ szutyok nálam is mindig hányingert csinál. Hiába szólsz, nem fognak tudni mit csinálni, legfeljebb leültetnek.
Amúgy mennyi van még hátra idõben a vérvételig?
Szia! En s rosszul voltam. Kerestem egy olyan padot, amin nem ul senki es lefekudtem arra. Ott fekudtem kb masfel orat. Aztan bementem a 2 orasra. Tokeletes az eredmenyem:) szoval nem biztos, hgy rosszat jelent:) 35 hkm
Igen szólj, és lefektetnek valami ágyra. És ha lehet hívj valakit, aki utána érted jön.
A kérdező hozzászólása: Most egy kicsit csillapodott, de ha megint nagyon érzem kopogok. Köszönöm a válaszokat
kopogtass be, hogy nem vagy a helyzet magaslatán!
A kérdező hozzászólása: Hányingerem nincs csak szédülök és zsibbad a fejem :(
A kérdező hozzászólása: A vizet azt terhelés elõtt mondták, hogy lehet. A végére elmúlt a rosszullét, már itthon vagyok. Köszönöm a válaszokat

Nemsokára 15 éves leszek de még mindig csak 156 cm-r vagyok. Az rosszat jelent hogy még mindig ilyen alacsony vagyok? Mit tehetnék hogy gyorsabban nőjek?

Legjobb válasz: Egyél mindig rendesen, egészségesen, igyál sok tejet (legalább is nekünk mindig ezt mondták az segít). Hát nem tudom mi van még, van aki sosem lesz magas mert olyan tipusú, én is csak 162 vagyok, 10 évvel ezelõtt is ennyi voltam.

Egyél mindig rendesen, egészségesen, igyál sok tejet (legalább is nekünk mindig ezt mondták az segít). Hát nem tudom mi van még, van aki sosem lesz magas mert olyan tipusú, én is csak 162 vagyok, 10 évvel ezelõtt is ennyi voltam.
És nemrég lettem 15 és 154 cm vagyok.:( Elõny hogy kisebb helyre is beférek. Én ezt így örököltem szóval lehet hogy te is örökölted.
Egyik barátnõm ált suli után elkezdett kosarazni. Elég ügyetlenke volt tesin nem is értem, de szerintem attól nõtt meg.És tök jó erõs háta is lett a csajnak.szal valamit kellene sportolnod ami átmozgat, nyújt, stb. Ha meg nem nõsz az sem baj 161 cm/24

Mit jelent hogy melsőfali a baba vagy a lepény? Jó vagy rossz?

Legjobb válasz: A méhlepény lehet mellsõ fali, akkor nem túl szerencsés ha mélyen tapadt és takarja a méhszájat. Változhat a helyzete a terhesség alatt, ezt majd az uh leleteken mindig látod. Még annyi hogy szüléskor tudatni kell az orvossal hogy milyen elhelyezkedésû a lepény.

A méhlepény lehet mellsõ fali, akkor nem túl szerencsés ha mélyen tapadt és takarja a méhszájat. Változhat a helyzete a terhesség alatt, ezt majd az uh leleteken mindig látod. Még annyi hogy szüléskor tudatni kell az orvossal hogy milyen elhelyezkedésû a lepény.
Semmit sem jelent, egyesek azt mondják, hogy lehet, hogy így késõbb érzi meg a kismama a pici mozgását. Nálam ez nem jött be mert 16 hetesen már éreztem pedig elsõ baba. 7 hós anyuka
38 hetesen mar minden a szules kozeledtet jelzi :D A baba mar beilleszkedett, valoszinuleg a hasad is lejjebb van mar.
A kérdező hozzászólása: Hát igen picit lejjebb ment, csak nekem ez új, mert elsõvel semmi ilyen nem volt.
Á második gyerek mindig más, mint az elsõ.A szülés se olyan lesz, mint az elsõvel! Valószínûleg elkezdtél tágulni.Jó egészséget Nektek és könnyû szülést kívánok!
[link]
A kérdező hozzászólása: Ez alapján amit írtam érdemes oda figyelnem valamire most felnõtt koromban vagy ha idáig gond nélkül megúsztam, akkor minden rendben?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hszeket. Ikertesóm nem tudom milyennel született és azt se tudom hogy voltam-e dévény tornán. Leszívás maszkos lélegeztetés után sírtam fel. Rövid idõn belül rendezõdött az állapotom. Ez van a zárójelentésemen.
A kérdező hozzászólása: Ez az én zárójelentésem 1990-bõl. 24 éves vagyok.
amint lehet DÉVÉNY TORNÁRA vinni!!!!!!annyit mondasz, hogy ezzel az apgárral született, nem kérdeznek semmit és kezelik. ez nagyon fontos! vidd el!
Nem túl jó, de lehetne rosszabb is. Születéskor éleszteni kellett. Gondolom lélegeztetésre szorul, de reméljük nem lesz semmi gond! A második babának általában rosszabbak az értékei és veszélyeztetettebb az elsõ idõszakban is. Hányadik hétre születtek? Az A magzat milyen Apgart kapott?
A 4 es ertek rossz (10bol 4 et kapott) a 7 es jobb valamivel..
Rossz
Hát ez nem túl jó érték. 10/10 a maximum, ha minden rendben van születéskor. Az elsõ érték az 1 perces a második az 5 perces. 5 életjelenséget pontoznak ilyenkor: légzés, szívmûködés, izomtónus, bõrszín, reflex/ingerlékenység
Ha már felnõtt vagy, akkor nincs ennek már jelentõsége. Ez az érték arra utalhat, hogy oxigénhiányos állapot lépett fel születésedkor. De csak az érték alapján biztos következtetéseket nem lehet levonni. Ha felnõttkorodra sem maradt vissza semmi probléma, izomtónusproblémák, tanulási nehezítettség, diszlexia...stb., akkor megúsztad a dolgot.
emelgetni megerõltetni magadat biztos nem tesz jót..sztem amikor tudsz inkább pihenj..
Ez normális. Ha nem elsõ baba, akkor meg pláne. Ha "ügyelni kéne" valamire, azt a doki is mondta volna. Második babámmal félidõtõl így voltam, semmi gond nem volt, picivel jött elõbb. Mi szerelmeskedtünk is, és pihenni sem tudtam extrán a nagyobb miatt, csak a délutáni alvása alatt aludtam én is. Emelgetni mondjuk nem emeltem, de nem is bírtam volna...
Nekem is nyitva van a külsõ méhszájam kb. 21 hetes korom óta.Fizikai kímélet és házasélet tiltva.De nem kell feküdnöm meg ilyenek.Ne aggódj, a doki külön felhívta volna a figyelmedet, ha feküdnöd kellene. 28 hkm

Ez most rosszat jelent hogy egy napja nem irt vagy hívott?

A barátommal 2 hete járunk együtt. Mivel van egy kis távolság igy minden nap nem tudunk talizni. Kedden találkoztunk, a randi jól sikerült,voltunk sétálni stb..., pettingeltünk is.,jó volt minden. Õ szerette volna a szexet, de én úgy érzem nincs még itt az ideje, elmondtam neki, megértette, nem er?szakoskodott. Bár egy kicsit nyavalygott, de kivárja.

Legjobb válasz: 2 hét után petting? azzigen..:)

2 hét után petting? azzigen..:)
most mit vársz? a mai fiatalok már az elsõ randevú után pettingelnek, kefélnek. ez még a jobbik eset h 2 hét után. amúgy ha szeret és akar téged, majd felhív, ha csak nem a sex-re hajt mint más ember.
Mivel már együtt vagytok hivatalosan, akkor miért ne hívhatnád föl te? Az okés, hogy a nõ az elején tartja magát, és várja, hogy a pasi keresse...de ti már jártok. Nyugodtan írj neki te is. Ne várd azt, hogy mindig õ keressen. Lehet õ is pont azt várja, hogy most te hívd.
A kérdező hozzászólása: 4 hónapja ismerjük egymást, mielött elkezdtünk volna járni sokat beszélgettünk elötte, találkoztunk. Aztán két hete járunk együtt.
Mondjuk elcsapta egy teherautó. Csak tegyük fel. De te ahelyett, hogy felhívnád inkább azon agyalsz, hogy miért nem hív már... értem.
Utolsónál a pont.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!