Találatok a következő kifejezésre: Rosszat vagy jelent, (201 db)

Mit jelent ez? A 18 hetes uh. Papíromra azt írták: lepény elhelyezkedés: mellső fal fundusban. Ez jelent valamit? Rosszat vagy jót? Vagy nincs is jelentősége?

Csak pár napja fedeztem ezt fel és mivel az orvosom erről nem tett említést sem ezért kérdezlek titeket. 24hkm

Legjobb válasz: Semmit, legfelül van, ez a legjobb hely. :) gratulálok a babához! 25 hkm

Semmit, legfelül van, ez a legjobb hely. :) gratulálok a babához! 25 hkm
Elsõ baba, és a 2D állítólag jobb is a nem meghatározásához. Semmirõl nem vagytok lemaradva egyébként, annál nagyobb élmény lesz a 4D, ha mentek majd. :)
Neeeem, nem nõgyógyász, és Debrecenben élünk. :) Nem lesz fogadott orvosom, csak szülésznõm, így az orvos fogadós részhez nem értek, de az tuti, hogy a szülés engem is egyre jobban foglalkoztat... Szülésznõt fogadtunk, na meg bízom abban, hogy a tiszta élettani részéhez a férjem is ért valamennyit, hála Istennek. Eddig egyébként valahogy ezen nem gondolkoztam annyit, de 2-3 hete eléggé ez jár a fejemben, hogy mennyire fog fájni, hogy indul be, meg stb... Lassan kész a lakás meg a babaszoba is, gondolom nincs, ami lekötne... :D Tényleg jó itt beszélgetni egyébként, én is szeretem, plusz most kismama nem is nagyon van a környezetemben, csak kisgyerekesek. Te hol fogsz szülni?
Mi mindig 4D-n voltunk, 12 hetesen is, meg 18 hetesen is, meg most egy extrán (apukája doktor bácsi, és jobban át tudja nézegetni olyankor, na meg én is nagyon-nagyon szeretem). :) ) Ha akarod, privátban küldök egy képet, hogy hogyan festett ezen az uh-n, viszont már a 18 hetesen is mosolygott, ezen ásított, bekapta az ujjacskáját, forgott össze-vissza, és elég jó húsban van már! :) Játszott a zsinórral, a feje fölé emelte a lábát, aztán majdnem teljesen átfordult. Nagyon jó volt! :)
Igen-igen, kislány, nem is olyan "kicsi" már, a múlt heti 4D-s szerint 32 cm, és 702 gramm. :) Picit nagyobb, mint a kora, de egy tündér! :) ) Nektek? Megmutatta magát? :)
A kérdező hozzászólása: Na jó akkor látom nem vagyok egyedül. Ott Debrecenben a hozzátartozók meg az apuka bemehetnek szülés után látni a babát vagy csak üvegfalon keresztül? Hát ebben a kórházban van alapítványi szoba ami 1-2 ágyas, de azt már tényleg luxusnak gondolom. Meg talán nem is jó egyedül lenni, bár oda bemehet az apuka is napközben, de ha 6-ig dolgozik sokat nem érek vele.Én is remélem, hogy normális, tiszta emberekkel fogok egy szobába kerülni, meg nem ilyen hangos-hisztis anyákkal leszek.
Nálunk úgy van, hogy ha nem császár, akkor veled van a baba egész nap, már a szülés napján is, kb egy órára viszik el, utána csak akkor, ha külön kéred. Itt is vannak ilyen külön szoba dolgok, de kb. évekre le van foglalva. :) )) Pároddal fogsz szülni? :)
A kérdező hozzászólása: Hát igazából nem csak a kád hanem minden kék mivel a párom biztos benne, hogy fiú és hát akkor persze kék :D Nem sárga nem zöld, kék :) Halottam a szülésfelkészítõrõl bár én nem találtam róla semmit, itt írt nekem valaki az egyik kérdésemre, de én hiába kerestem rá a googleban semmi :( de megyek a dokihoz hétfõn és megkérdezem õt mert szülõszoba látogatást is szeretnék a kórházban, még is tudjam mikor mi következik és hova kell menni ha eljön a nagy nap :D Igazából azért is akarok orvost, mert nagyon félek a császártól, ha lehet szeretném elkerülni viszont ha ez a jobb megoldás a babának akkor nem akarom, hogy idegen orvos mûtsön. Lehet hülyeség, de engem még soha nem mûtöttek, inkább lekaparom a falat 12-16 órán keresztül, de nem akarom, hogy vágjanak.
Ó én nem értelek félre, hiszen látom a saját férjemet, és látom, hogy mennyire zsigerelik ki egy-egy ügyeletben. Tényleg borzasztó, és teljesen megértem a döntésed. Tuti, hogy nekem is lenne fogadott orvos, ha nem gondolnám azt, hogy a férjem észnél lesz és tudja, hogy mikor mi történik. Nem ez a szakterülete, de azért persze látott már pár szülést, meg ismeri a témát, és sok dolog van, amihez hozzá tud majd szólni. Szóval abszolút jó döntésnek érzem az orvosfogadást. :) Annyi jó még, hogy itt, ahol szülök, õ is sok embert ismer, meg mindenkitõl azt hallom, hogy jók a klinikai orvosok, tehát remélhetõleg mi is jót fogunk ki. Mi pont tegnap vettünk kiságyat, szõnyeget, pelenkázót, baldachint, ágynemût, lakás még szétverve, elvileg jövõ héten pakolunk vissza, onnantól tökéletes nyugi, gondolkozhatok a szülésen. Meg most kezdõdik majd itt ilyen szülésfelkészítõ, arra is eljárkálok majd, mert percre van tõlünk. Hátha felkészít kicsit. Felétek is tuti van ilyesmi! :) De tök jó amúgy ez a babának vásárolgatás, nem? :) ) Annyira tudom élvezni... :) Na hát most már akkor fiúnak kell lennie... Ha kék a kád, nincs mese! :D Egyébként én úgy tudom, hogy kislányt ritkábban tippelnek fiúnak, szóval jó esélyeitek vannak. :)
uuuu, én is attól tartok legjobban... nagynénémnek ikrei vannak, neki császármetszése volt, és olyan lassan gyógyult a seb szegénynek... mindenképp el akarnám kerülni. meg attól parázok még, hogy kivel kerülök egy szobába szülés után, meg lehet hülyeség, mert kicsi az esélye, de attól is félek, hogy a férjem ügyelni fog, mikor szülök... mert ha csak simán dolgozik, akkor bármikor el tud jönni, de ügyeletben... hát az necces... ajjj én nagyon remélem, hogy nem lesz császár... ne legyen már... :D
A kérdező hozzászólása: Szia. Nagyon aranyos :DDD
A kérdező hozzászólása: Az én orvosom elég fiatal, de nagyon becsületes, udvarias stb. bár a kórházért nem rajongok ahol szülni fogok mivel odatartozik, de ha õ is ott lesz nem lehet baj. Bár megmondom õszintén nagyon félek, nem a fájdalomtól meg ilyenek csak hát nem szül az ember mindennap :D Itt meg olyan jó kicsit beszélgetni másokkal. Ti Budapesten éltek? A férjed nõgyógyász?
A kérdező hozzászólása: Igen, küld el!!! Mondjuk az jó, hogy orvos. Nekem van magánorvosom, õ szokott uh. csinálni, de nem 4Dt. Meg a kórházban a kötelezõ uh. láttuk még csak. Elég jól kivehetõ volt már ott is csak hát még se olyan, mint 4D. Nagyon jó lehet már alig várom. Neked elsõ gyerek?
A kérdező hozzászólása: Voltál már 4D?? Látszott minden rendesen?Arcocskája is már látszott? Már úgy értem volt grimasz meg ilyenek? Én szeretnék menni, de azt olvastam, hogy a 26-27 hét közözött érdemes menni. Már 2 orvoson is kifogott, de mind a kettõ szerint fiú, bár közel sem biztos, de én is úgy érzem. Hétfõn megyek a dokimhoz õ csinál uh. ha azon sem mutatja meg magát akkor majd a 4D :D
A kérdező hozzászólása: Örülök, köszönöm :D Neked is! Nemét tudod már?
A kérdező hozzászólása: Szia. A vajúdásnál biztos bent lesz, de hogy a szülésnél ott lesz-e azt még nem tudjuk. Én rábíztam a dolgot, bár eleinte elzárkóztam tõle, hogy ott legyen, de minél jobban közeledik az idõ úgy érzem annál jobban szükségem van rá :) Õ meg már azt sem tudja mi van :D szegény. Nálatok bent lesz, ugye azt mondtad meg, hogy félsz attól, hogy ügyeletes lesz.

Nemrég a himvesszőmön valamilyen váladék jelent meg. Ez mit jelent? Veszélyes? Rossz vagy jó?

Nemtudom mi lehet de nayon megijedtem

Legjobb válasz: hány éves vagy?

hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 14 leszek 2 honap mulva
A kérdező hozzászólása: az jó.Elõször azt gondoltam sperma de az fehér ez meg szinte színtelen.Meddig tart?
Életed végéig :D
A kérdező hozzászólása: o.O.De ez állandóan jnni fog vagy idõközönkénti szünetet tart. Igazából csak attól ilyedtem meg hogy nem fehér volt a váladék anem szintelen ragados
Nem tart szünetet, így tisztítja magát, mint a lányoknál a hüvely.
A kérdező hozzászólása: Jajj hála istennek.MEgnyugodtaam.Még mindig kicsit furán érzem magam de jó tudni hogy nem veszélyes
A kérdező hozzászólása: Jah és köszi mindenkinek a segítséget

Rosszat vagy jót jelent, hogy 2 méhlepényem van?

35 hetes vagyok es most szolt az orvos vajon a babanak ez baj?

Legjobb válasz: Logikusan gondolkodva a két lepény 2 babát jelent.Lehet hogy ikerterhességnek indult,csak mielõtt látszott volna az egyik elhalt.Valami miatt a méhlepény megmaradt.Én csak egy anyuka vagyok így ezt ne vedd készpénznek.

Logikusan gondolkodva a két lepény 2 babát jelent.Lehet hogy ikerterhességnek indult, csak mielõtt látszott volna az egyik elhalt.Valami miatt a méhlepény megmaradt.Én csak egy anyuka vagyok így ezt ne vedd készpénznek.
Szia! Õszintén megírom, hogy ilyenrõl még nem hallottam és nem is olvastam sehol. De szerintem ez nem lehet probléma, nem gondolnám, hogy ebbõl valamilyen "gondotok" lenne. Viszont azt nem értem, hogy Te miért nem kérdezted meg az orvosod, hogy ez mit jelent, vagy mivel jár??? Hiszen erre Õ tudja igazán a választ. Én ha valamit nem tudok, kérdezek, hiszen azért vannak, hogy segítsenek. Én drukkolok Nektek!
Szerintem nem lehet baj. Hiszen a baba már 35 hetes, 36 héttõl érettnek számít és nem baj ha megszületik. Vagyis kis túlzással mondhatjuk hogy már kihordtad õt. Ami problémát el tudok képzelni, hogy ha a második méhlepény rossz helyen van, akkor lehet hogy babókádnak útban lesz. Vagyis lelkileg készülj fel, hogy lehet hogy császár lesz emiatt belõle. Na de az se olyan nagy baj szerintem, a fõ az, hogy babóka egészséges legyen.


Most itt ülök cukorterhelésen várom, hogy leteljen a 2 óra. Ha rosszul vagyok az rosszat jelent? Kell szóljak az orvosnak?

Legjobb válasz: nem amig nem hányod ki. ha kijön belöled ujra kezdik ki kell birni valahogy

nem amig nem hányod ki. ha kijön belöled ujra kezdik ki kell birni valahogy
A víz semmilyen irányba nem befolyásolja a cukrot, ezért szabad.
Nekem azt mondtak vizet se szabad... En is elfekudtem egy padon, mert szedultem. Kitartas!
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi :)
Szia Igyál sok vizet azt szaban Velem is azt itatták. Üdv:Zsuzsa
A kérdező hozzászólása: Az az ital finom volt ízlett, csak a hatása nem tetszik. Nem tud jönni értem senki de haza fogok tudni menni szerintem. 10-15 percre lakok
A kérdező hozzászólása: 9.45-ig kell itt ülnöm. Remélem nekem is ettõl függetlenül jó lesz :) Ledõlök én is, úgy is leragad a szemem. Csak el ne aludjak... :)
Pár korty hideg vizet ihatsz. Az az émelyítõ szutyok nálam is mindig hányingert csinál. Hiába szólsz, nem fognak tudni mit csinálni, legfeljebb leültetnek.
Amúgy mennyi van még hátra idõben a vérvételig?
Szia! En s rosszul voltam. Kerestem egy olyan padot, amin nem ul senki es lefekudtem arra. Ott fekudtem kb masfel orat. Aztan bementem a 2 orasra. Tokeletes az eredmenyem:) szoval nem biztos, hgy rosszat jelent:) 35 hkm
Igen szólj, és lefektetnek valami ágyra. És ha lehet hívj valakit, aki utána érted jön.
A kérdező hozzászólása: Most egy kicsit csillapodott, de ha megint nagyon érzem kopogok. Köszönöm a válaszokat
kopogtass be, hogy nem vagy a helyzet magaslatán!
A kérdező hozzászólása: Hányingerem nincs csak szédülök és zsibbad a fejem :(
A kérdező hozzászólása: A vizet azt terhelés elõtt mondták, hogy lehet. A végére elmúlt a rosszullét, már itthon vagyok. Köszönöm a válaszokat

Terhes vagyok, és az oldalam és a hasam szokott belülről szúrni és ilyenkor nagyon fáj. Ez miért lehet? És ugye ez semmi rosszat nem jelent?

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy rosszat jelet valószínûleg növekszik a méhed. De azért a biztonság kedvéért szólj a dokidnak.

Nem hiszem hogy rosszat jelet valószínûleg növekszik a méhed. De azért a biztonság kedvéért szólj a dokidnak.

Fiuk! Ti mikor hivnatok egy lanyt "boszinak"? Ez jo vagy inkabb rossz? Mit jelent?

Legjobb válasz: ez így nem megválaszolható vagy ez vagy az

ez így nem megválaszolható vagy ez vagy az
A kérdező hozzászólása: A boszorka az nyilvan gaz, nem? Vasorru baba. :D A boszi inkabb jo ertelemben, ugye?! Mindig felig mosolyog es ingatja a fejet, ha igy hiv.
Akkor jó. Mert ez a hangsúlytól is függ.

14 éves vagyok. Ebben a hónapban már megjött a menzeszem még a hónap elején, és most hónap végén is megjött. Ez mit jelent? Rossz vagy jó?

Legjobb válasz: Nincs ezzel semmi baj. Az elsõ néhány évben nem baj, ha nem pontos, sõt az sem baj, ha néhány hónap kimarad.

Nincs ezzel semmi baj. Az elsõ néhány évben nem baj, ha nem pontos, sõt az sem baj, ha néhány hónap kimarad.
Igazság szerint nem csak az elején késõbb is lehet olyan.h késik, kimarad, néhány nappal elõbb jön A ciklusokat nagyon sok minden befolyásolja. Úgyhogy , nyugi semmi baj nincs!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Fiuk! Szeretitek, ha egy nő érdeklődő? Sűrűn rátok ìr? Vagy ez rossz pontot jelent?

Inkább várjam meg én hogy eszébe jussak, vagy nem gaz ha én ìrok? Milyen témával lehetne nagy érdeklődés kelteni? (szexen kivül) Hogy utalhatnék arra hogy tetszik?

Legjobb válasz: Az ismerkedés elején nem tetszik, de ha már jóban vagyunk akkor el is várom, hogy néha õ is keressen.

Az ismerkedés elején nem tetszik, de ha már jóban vagyunk akkor el is várom, hogy néha õ is keressen.
Nekem meg bejön, mert bûnronda fiúként hihetetlennek tartom, hogy akárcsak egyetlen egy lánynak is kelljek. Pedig most is van egy lány, aki napi szinten rám ír.
Számomra jó pont, ha a lány is kezdeményez beszélgetést. Sõt, az olyan hölgyemények, akik maguktól semmit sem tesznek, csak arra várnak, hogy mindig majd én kezdeményezek, mindig én keressem õket, stb, nekem felejtõsek.
Én is írogattam egy srácnak, tetszett nagyon a stílusa, váltottunk vagy 10 levelet, nem tûnt úgy hogy unszimpatikus lennék neki, aztán egyszer csak nem írt vissza... Azóta sem értem mi történhetett. Többet viszont nem írok neki, nem akarom zaklatni ha egyszer nem kíváncsi rám, csak hát elég rosszul esett a dolog!:(
Ha tatszik a lány, akkor örülök, hogy ír! :D
Vagy megkérdezed, hogy zavarja-e vagy egy idõ után rá fogsz jönni :D Engem pl. nem szokott zavarni, néha kifejezetten örülök, hogy nem nekem megint elkezdeni a beszélgetést.
*nem nekem kell :P
*tetszik
embere válogatja. Nekem az agyamra menne ha folyton írogatnom kéne az életem incifinci, érdektelen részleteirõl valakinek :D és abból indulok ki, hogy õ sem nagyon rajongana érte ha meghallgathatná, hogy "reggel kócos voltam, de megfésülködtem és utána nem voltam már olyan kócos"...stb. kaliberû történéseket kb minden félórában. Ha van mit mondanotok egymás számára és élvezitek a fenti szarságokat az persze más. Nem tiltja a törvény :D mindenki máshogy fejezi ki a törõdését. Megfigyeléseim (fõleg saját kapcsolataimra igazak és totál más emberek vagyunk szóval ezt ne általánosítsd): Minden geek téma, perverz témák, elfojtott vágyakról dumálni bejött eddig a másiknak és én is élvezem :D a lényeg hogy ezeket a dolgokat csak vele oszd meg. Tudod: Neki legyél õrült, és perverz ne a külvilág felé, mutasd meg neki hogy mi az ami téged érdekel a világon még és nem osztod meg ezt akárkivel! Minél több ilyen személyes senki mással nem beszélek róla témátok lesz annál többet fogjátok indirekt keresni egymást. Ezt mással ugyanis nem tudjátok megvitatni...

Van egy sárgafülű ékszerteknősöm vettem mellé egy vörösfülüt . A sárga bekapta a vörös lábát az rossz vagy játszanak vagy mit jelent?

Legjobb válasz: Nekem is csináltak ilyet, ö, nem játszanak az biztos, ha ilyet csinálnak én szétválasztom õket és akkor meg ilyednek. Érdekes nekem 2x is volt ilyen és szerintem már megtanulták hogy nem szabad ilyet csinálniuk. Fogadjuk etetéskor történt neked is. Csak küzdenek az ételért, hiszen ragadozók.

Nekem is csináltak ilyet, ö, nem játszanak az biztos, ha ilyet csinálnak én szétválasztom õket és akkor meg ilyednek. Érdekes nekem 2x is volt ilyen és szerintem már megtanulták hogy nem szabad ilyet csinálniuk. Fogadjuk etetéskor történt neked is. Csak küzdenek az ételért, hiszen ragadozók.
Méretre ugyanakkorák kb? Mert az lenne az ideális. Ha az egyik kisebb, akkor a nagyobb könnyen el tudja nyomni õt minden értelemben.
A kérdező hozzászólása: hát a vörös nem sokkal kissebb de tényleg evésnél csinálta és nagyon megijedtem tõle ....mondjuk már el telt pár nap már jobb csak mintha kerülnék egymást
Azt javaslom, etesd õket külön. Jobb a békesség. Talán idõvel megszokják egymás jelenlétét.

Ha azt mondja a pasi, h nem o akarja elvenni a szuzessegem az mit jelent? Ennyire gaznak tartja vagy nem akar nekem rosszat vagy mi? 16l

a normalis valaszokat elore is koszonom!:)

Legjobb válasz: Szûz lánnyal lenni felelõsség... és azt nem akarja vállalni.

Szûz lánnyal lenni felelõsség... és azt nem akarja vállalni.
ez igazából a személyiségtõl függ. Ha sokat csajozik, akkot nem akar neked rosszat, legalábbis ez a következtetés.
Szerintem ha egy pasi nem akar számodra elsõ lenni, az azt jelenti, hogy nem szeret, vagy legalábbis fél attól, hogy te túlságosan elkezdenél kötõdni hozzá. Ha szeretne igazán, akkor ez nem volna téma...
A kérdező hozzászólása: En is erre gondoltam. Koszonom!
de az is lehet, hogy értéknek tekinti a szüzességet és nem akarja úgy elvenni, hogy aztán lehet szakítotok és késõbb semmi közötök nem lesz egymáshoz.
Ha valaki ilyet mondd, akkor õ nem szeret igazándiból! Ez 100%!! Szakíts vele minél elõbb! :/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!