Találatok a következő kifejezésre: Rossz lehet jövőre nézve (2 db)

Rossz lehet a jövőre nézve a kapcsolatunknak ha most folyton együtt vagyunk?

Már fél éve együtt vagyok a barátommal, és van mikor ? elmegy pl a haverokkal valahova és olyankor nagyon hiányzik... Azt tanácsolták hogy ne találkozzunk olyan sokat mert ugy hamarabb megunkuk egymást... Van ebbe vmi igazság?

Legjobb válasz: Megértelek. Mi is fél éve vagyunk együtt a barátommal és nekem is nagyon hiányzik ha a haverokkal megy el bulizni. De akkor Te is foglald el magad, menj fel Te is a barátnõiddel, lazuljatok, nevessetek, érezzétek jól magatokat. És tényleg nem kell egyfolytában együtt lennetek, mert ha Te nem is, de õ lehet, h hamarabb megunja. Neki is kell egy kis szabadság, amit a nagy sörpartik közt eltölthet :) De attol még szeret és tuti, h õ is sokat gondol Rád miközben a haverokkal van, csak nem akarja õket elhanyagolni..

Megértelek. Mi is fél éve vagyunk együtt a barátommal és nekem is nagyon hiányzik ha a haverokkal megy el bulizni. De akkor Te is foglald el magad, menj fel Te is a barátnõiddel, lazuljatok, nevessetek, érezzétek jól magatokat. És tényleg nem kell egyfolytában együtt lennetek, mert ha Te nem is, de õ lehet, h hamarabb megunja. Neki is kell egy kis szabadság, amit a nagy sörpartik közt eltölthet :) De attol még szeret és tuti, h õ is sokat gondol Rád miközben a haverokkal van, csak nem akarja õket elhanyagolni..
Nekem 8 éve van pasim. Együtt lakunk, így folyton együtt vagyunk. Hát nagyon remélem, hog nem megy a kapcsolatunk rovására, hogy együtt élünk (már ha érted)!!! Ennyi idõ után is nagyon tud hiányozni ha elmegy itthonról. Egy 26 éves lány
így van kell egy kis szabadság..nemjó ha mindig együtt vagytok 1 hónapba 1-szer minimum kell , hogy külön legyetek.Csak ehez az kell , hogy megbizzatok egymásban én kapcsolatomban ez hiányzott.
Én is hosszú évekig azt hittem, h minél többet együt kell lenni a párunkkal. Aztán egy idõ után rájöttem, kell neki is szabadság, ahogy nekem is. Legyen mirõl beszélni, hiányozzon. Az érzelmeink ettõl függetlenül már 8 éve változatlanok, ugyanúgy szeretjük, tiszteljük és kívánjuk egymást. Fél év még nem olyan nagy idõ, teljesen normális, ha folyton együtt akartok lenni. Majd (valószínûleg) egy idõ után lesz másra is igényetek anélkül, h sérülne a kapcsolat. Legalábbis az én kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatomban (és több ismerõs pár esetén) ezt látom.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, ha még vki van ilyen helyzetben, várom válaszotokat:D
Mi két éve vagyunk együtt, és minden nap találkozunk. Eleinte nagyon nehezen viseltük, ha pár napig nem láttuk egymást, mostanában ez könnyebb azért. Minden embernek van valamennyi szabadságigénye, de én is úgy vettem észre, hogy hosszabb, jó kapcsolatban ez abszolút megoldható. Mi nem untuk meg egymást, de ez annyira a két ember személyiségétõl függ, hogy hiába mondunk itt most bármit, lehet, hogy a te kapcsolatodra nem stimmel. Ezt neked kell felderítened, hogy a párodnak mennyi "szabadságra" van szüksége, és ezt hogyan tudjátok összehangolni. De ha MINDKETTEN a másikkal akartok lenni, amennyit csak lehet, ez nem lesz káros, nyugi. :)
Nálam kicsit más a szitu. a barátom nagyon sokat dolgozik mostanában, mert hajt, hogy elõléptessék. azt mondja mindig, hogy majd ha megvan a kinevezés, akkor sokkal többet leszünk együtt. viszont erre nincs garancia. mi van, ha pont akkor fog elhagyni? a semmiért szenvedtem és vártam hónapokat? én még így is megpróbálom rávenni, hogy legyen velem többet...
Már most rontja a helyesírásod!
Inkább füvezz, annál jobb nincs!
heti 2 sörtõl sztem nem lesz bajod. Alkalmanként egy üveggel iszol? Fiu vagy lány vagy?
havi 1x 0.5 vagy 1g feszültség oltás :) nah az bejön :D atto lsokkal jobban levezetheted a feszültégeket :D alkoholtol feszültebb is lehetsz
16 évesen mitõl vagy feszült? egyébként meg napi fél liter sör még egészséges, ugyanúgy, mint napi 2 deci bor (nem tablettás), vagy egy feles házipálinka, vagyis ha most iszol heti 1-2 sört azzal nem ártasz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!