Találatok a következő kifejezésre: Rossz, elitélendő, egy (3 db)

Rossz, elitélendő, ha egy jól működő kapcsolatban néha csináljuk magunknak? Kell hogy lelkiismeret-furdalásom legyen, s nem furi, hogy késztetést érzek, hogy aztán mindenképp elmondjam neki utána?

Van hogy pl. ? sajnos éjszakai m?szakos, s nekem pont akkor lenne kedvem, s volt, hogy akkor csináltam magamnak. Tudom, hogy ? is szokta néha magának, illetve a gátlásokat levetk?zve (sok id? utaán) már egymás el?tt is csináltuk egymásnak, melyet a párom kezdeményezett.

Legjobb válasz: Szia! A barátodnak igaza van..nem lehet ott mindíg amikor rádjön a vágy...és ebben semmi rossz nincs...eleinte én is így éreztem de rájöttem ez természetes...:) nyugodj meg ettöl nem lesz kevesebb az az élmény amelyet egymásnak adtok..:)

Szia! A barátodnak igaza van..nem lehet ott mindíg amikor rádjön a vágy...és ebben semmi rossz nincs...eleinte én is így éreztem de rájöttem ez természetes...:) nyugodj meg ettöl nem lesz kevesebb az az élmény amelyet egymásnak adtok..:)
egyáltalán nem kell lelkiismeret furdalásodnak lennie és ne is legyen!! teléjesen normális ha idõnként megteszed magadnak. nem vesztek el egymástol örömöt...az öröm marad ha ketten ha egyedül csinálod
Már miért lenne rossz dolog? Ha épp nincs a közeledben nyugodtan magadhoz nyúlhatsz, ezzel senkinek sem ártasz, csak örömöt okozol, magadnak. Aztán ha hazaér utána már õ is kielégíthet, így duplán jól jársz.
Az én párom kimondottan örül, ha magamnak is csinálom mikor õ dolgozik.És ha még tudatom is vele (sms mms)Teljesen elolvad, és izginek tartja.
Szerintem semmi gond nincs ebbõl. A maszturbáció nem ártalmas. Vannak akik azért alkalmazzák, mert épp nincs a közelükben a párjuk, mint te és vannak akik azért, mert épp nincs párjuk, mint én.
Szerintem is természetes dolog. Az meg a másik fele a dolgonak hogy inkább magaddal mint mással!- ennek õ is örül;)
Jogos a 2 pont! Inkább, mint mással... Egy férfi ezért nem fog szólni, sõt kimondottan izgalmasnak találja!
jajjj de aranyos vagy:) amúgy semmi szükség, hogy cikinek érezd, egyáltalán nem gáz!

Ha 21 éves lány létemre egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor voltam discoban, az manapság miért rossz/elítélendő?

Még az igényesebbnek mondott helyektől is egyszerűen kiráz a hideg. Pedig nem vagyok visszahúzódó típus, sőt, sok barátom van és szeretem a társasági életet is. Csak eléggé zavar, hogy mindenki kiröhög, vagy lenéz; amiért nem járok rendszeresen discoba. Ez tényleg ennyire rossz? (Így ismerkedni is nehezebb sajnos, mert szinte minden korombeli egyetemista ott van egész héten...)

Legjobb válasz: Igaz, én már 25 vagyok, de sosem szerettem az ilyen szórakozóhelyeket. Én is meg tudom számolni egy kezemen, hogy hányszor voltam. Nem érzem, hogy kimaradtam volna valami jóból. Sõt! Az, hogy ki mit gondolt akkor, letojtam magasról. Nem mentem csak azért olyan helyre, ami nem tetszik, hogy mások lássák, hogy én is mekkora bulizós csaj vagyok. Az ismerkedésre pedig kitérve: hidd el, hogy nem ilyen szórakozóhelyen kell keresni a normális kapcsolatot!

Igaz, én már 25 vagyok, de sosem szerettem az ilyen szórakozóhelyeket. Én is meg tudom számolni egy kezemen, hogy hányszor voltam. Nem érzem, hogy kimaradtam volna valami jóból. Sõt! Az, hogy ki mit gondolt akkor, letojtam magasról. Nem mentem csak azért olyan helyre, ami nem tetszik, hogy mások lássák, hogy én is mekkora bulizós csaj vagyok. Az ismerkedésre pedig kitérve: hidd el, hogy nem ilyen szórakozóhelyen kell keresni a normális kapcsolatot!
Azért, mert manapság a többség értékrendje megfordult: sajnos nagyon sokan a jót tekintik rossznak, és a rosszat jónak. Persze egyáltalán nincs igazuk. Manapság - sajnos - a norma eléggé negatív, szabados, mondhatni züllött. Aki kilóg a sorból, arra gyakran furcsán néznek, és sajnos manapság leginkább az lóg ki a sorból, aki nem süllyed le a kereskedelmi tévécsatornákból áradó kultúrszenny szintjére. Szóval dehogy rossz ez, sõt, jó. Valóban kisebbségben vannak az ilyenek, de azért még vannak. Ne süllyedj le, akkor sem, ha lenéznek! Nincs igazuk. Pár év, és a kortársaid is be fogják látni, hogy te csináltad jól. Kitartás, és hajrá! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én is így látom jónak. Nem fogom hagyni, hogy befolyásoljanak! :)

Miért rossz és elítélendő az, ha valaki szakít a párjával, akibe már nem szerelmes, egy olyanért, akibe szerelmes?

ha már nem működik úgy a kapcsolat legalább csak az egyik fél részéről, ahogy kéne, és már kiszeretett a párjából, akkor hiába vannak együtt évek óta, hiába biztos a kapcsolat, szerintem jobb, ha szakítanak. főleg, ha már új jelölt van a láthatáron, akivel boldog lehet. egyes emberek emiatt lehülyézik, ler*bancozzák (ha lány) az embert. miért? ezzel nincs semmi baj szerintem, ha már másba vagy szerelmes, és már nem tudjátok megoldani a problémáitokat, szakíts.

Legjobb válasz: lépj le.

lépj le.
A kérdező hozzászólása: hmm, mondasz valamit. így már érthetõbb, de ez nem érzés irányítás... utolsó: bírni bírtam, mert 3 év után megszerettem, gondolhatod...
A te esetedben sem tisztességes amit csináltál. Ha igazén szerelmes lettél volna a másikba akkor kezdettõl nem bírtad volna a párod érintését sem.
Természetesen. Mindenki el tudja dönteni, hogy belemegy egy flörtbe vagy sem. Mélyebben megismer egy idegent vagy sem. Egy munkahelyen meglátott jó nõtõl/férfitól nem megy tönkre kapcsolat akkor sem ha szexi. Az nem szerelem. Ha flörtöl és beleszeret mert erre nyitottá teszi magát lelkileg attól igen.
A kérdező hozzászólása: ... -.-" te irányítod az érzéseidet?
A szerelem elkezdõdése tudatosan észlelhetõ és leállíthatod magad. Tényleg a te hibád!
A kérdező hozzászólása: rendesen elmagyaráztam neki, de õ is, a családja is, a barátai is azt mondják, hogy mekkora hülye vagyok, hogy eldobtam egy biztos kapcsolatot, és milyen szemétség már hogy beleszerettem másba...
sztem nem baj, feltéve, hogy rendesen elmagyarázod a pasidnak, h miért történt, nem csak szimplán lelépsz, vagy ami rosszabb, valami pitiáner hülyeségen összeveszel vele, hogy okot találj a szakításra
A kérdező hozzászólása: nem sok, de már akkor is szerelmes voltam belé, amikor a másikkal jártam, csak átvertem magam, mert én is úgy gondoltam, hogy nem szabad és másoknak kell megfelelnem... de már rájöttem hogy ez hülyeség :)
Ez attól is függ, hogy a 2 pasi között mennyi idõ telik el, amíg szakítasz az egyikkel és összejössz a másikkal.
A kérdező hozzászólása: már leléptem, és az újjal vagyok :) 19 éves vagyok, nincs gyerek :)
Ez igy os van ahogy irtad, de akkor nincs igy ha gyerek(ek) vannak. Akkor nagyon nincs igy.
Az tisztességtelen, ha hitegetsz valakit, akibe nem vagy szerelmes. De az irányításmániás környezetednek is megmondhatod, hogy tehetnek egy szívességet, ez a te életed (is).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!