Találatok a következő kifejezésre: Romániában pontosan év (1 db)

Romániában pontosan hány év börtönbüntetés jár kiskorú megrontása és nemi erőszak ellen?

Pontos választ kérek

Legjobb válasz: Senki sem tud válaszolni?

A kérdező hozzászólása: Senki sem tud válaszolni?
Nekem kérdésem van. És pedig az érdekelne hogy mi számit kiskórúmegrontásának?És kik intézkedhetnek?
csajok is megronthatnak kiskorút
A kérdező hozzászólása: Jó, de kb. mégis? 5-10 év? Vagy 20 év fölött? Vagy min...? - max...?
REMÉLEN NAGYON NAGYON SOK!!!!!!
Miért? Megrontottál egy kiskorút???
A kérdező hozzászólása: Csaj vagyok:)
A kérdező hozzászólása: s meg en is kiskoru vagyok nah, senki nem ad 1 ertelmes valaszt????
A nemi erõszak alapformája 3-7 évig büntethetõ. Ha nemi erõszak és kiskorú, akkor 15-25 évig, ha 15 év alatti az áldozat. 3-10 évig, ha 15 év alatt történik a közösülés.(beleegyezéssel)
nem hiszem, hogy lehetne pontos választ adni, mert egy adott bûncslelekmény büntetési tétele mindig tól- ig intervallumban mozog és a konkrét ítélet az eljáró bíró szubjektív megítélésétõl függ.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egyszer elkésett, és ezért kirúgták?

Az ATV Híradó műsorvezetője szombaton elkésett, ezért rövidebb lett, és gondolom, később kezdődött a híradó. Ma már ki is rúgták. Nem túlzás ez?


7

Ha rám támad egy kutya és megölöm vagy bármilyen sérülést okozok neki van valamilyen következménye?

Nem áll szándékomban semmilyen kutyát megölni, csak érdekel, hogy mit tehetek meg a saját védelmemben, illetve megelőzve a jövőbeni támadásokat.

2

Mikor kezdhető meg egy végrehajtás?

Kérdés úgy irányul igazándiból, hogy határozat kell egy végrehajtáshoz vagy határozat nélkül is végbe lehet vinni? (Parlagfű a lucernában és a kaszálásáról lenne szó)

7

Ha egy ingatlannak külön haszonélvezője is van, akkor a tulajdonos közüzemi tartozását ráterhelhetik az ingatlanra?

1

Haszonélvezeti jogot rá lehet tenni egy szocpolos, hiteles lakásra?

0

Megtehető az, hogy haszon élvezeti jogommal ajtó zárat cserélek a lakás ajtaján úgy, hogy nem szólok róla a tulajdonosnak?

2

Egy javítóintézet adhat ki egy bizonyos személyről információt?

Vagyis csak annyi információt hogy éppen ott tartózkodik-e vagy már kiengedték.

8

Az alábbi szituációban lehet rendőrséghez fordulni? Részletek lent.

Az édesanyám tulajdonában lévő autót elvittük a falunkban lévő autószerelő műhelybe, azzal a problémával, hogy nem működik az első 2 ajtó zára, és a csomagtartó zár sem. Központi záras, 3 ajtós autóról van szó. A központi zár még működött mikor utoljára használtuk, a probléma konkrétan az volt, hogy maga a zár hüvelye kijárt az ajtóból, meg forgott benne. Nagy nehezen 1 hónap alatt megcsinálták nekünk, 52.000Ft-ot kértek el érte. Megcsinálták a zárakat, de a központi zár vezérlő agyát kivették, azzal az indokkal, hogy "hibás". Ez az összeg kiakasztott minket, ráadásul számlát nem kaptunk róla, csak kézzel papíron összeírva mi mennyibe került. Ebben az esetben kihez lehet fordulni? A műhely legálisan dolgozik.

6

Érdekhazasságról tudok hol lehet ezt jelenteni?

Sziasztok a volt élettársam kiment angiliába a lányommal és 5000 fontért cserébe hozzámanet egy indiaihoz akinek vizumra lenne szüksége felhasználjak erre a lányomat is a ki 3 éves! kihez tudok fordulni panasszal jelenteni szertnem, hogy buktassam le öket?

13

Jól tudom, hogy az törvényben rögzített, hogy ha én a fizetésemet készpénzben szeretném megkapni, akkor kötelesek úgy adni?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!