Találatok a következő kifejezésre: Rizst melyik ehetünk (4 db)

Puffasztot rizs szelet vagy puffasztot búza szelet? Melyikben van a kevesebb kcal? Melyiket ehetem szénhidrátnapon?

Tudom,hogy eza kérdés,most így nagyon összetett. De ha szénhidrátnap,akkor is rostban gazdagul akarok táplálkozni. Szóval valamelyiket ehetem ebédre vagy uzsira,vacsira ? Melyik tartalmaz kevesebb kcalt? (100g)

Legjobb válasz: telljesen mindegy.eheted mindkettõt

telljesen mindegy.eheted mindkettõt

Rizst melyik napon ehetünk?

Legjobb válasz: A RIZS KEMÉNYÍTÕ!

A RIZS KEMÉNYÍTÕ!
"A rizs keményítõ! És lehet enni nyugodtan, fõleg barnarizst, mert nagyon egészséges. Állítólag a rizsben minden megvan, amire az emberi szervezetnek szüksége van." 1. "Az összetett szénhidrátokat (poliszacharidok, oligoszacharidok) szoktuk keményítõnek nevezni, ezek leggyakoribb forrásai a gabonafélék, a hüvelyesek magvai, zöldségek, RIZS, burgonya." 2. "A keményítõ a növények szénhidrátraktárát képezi. Kétféle molekulából áll: amilózból (mely a bélcsatornában könnyebben alakul glukózzá) és amilopektinbõl (mely jobban ellenáll az emésztõ enzimeknek). Keményítõben gazdagok a gabonafélék (búza, RIZS, kukorica stb.)”

A rizs melyik nap ehető? (szénhidrád vagy én már keményitőt is hallottam)

a viznapról annyit,hogy:

Legjobb válasz: Ezt a kérdést már nagyon sokan feltették. Nem tudom miért hiszik sokan, hogy szénhidrát ( talán mert tejberizs, kakaó ) , de mint a krumpli is KEMÉNYÍTÕ nap.

Ezt a kérdést már nagyon sokan feltették. Nem tudom miért hiszik sokan, hogy szénhidrát ( talán mert tejberizs, kakaó ) , de mint a krumpli is KEMÉNYÍTÕ nap.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. de pl a 90 napos étrend fõoldalon, a MINTAÉTRENDEK között ott figyel a RIZS-GOMBAPÖRKÖLTTEL...... a gomba pedig semleges, ha jól tudom ez igy ellentmondás, épp ezért kérdeztem. köszönöm!!!!!!4
http://www.mindmegette.hu oldtalon nézelödj a kilenven naposról sok jó dolog van.


nekünk milupa rizspépet írt fel a doki 6 hónaposan.
A kisfiam 6 hós elmúlt, amikor elõször evett rizspelyhet. Mi a Holle-félét próbáltuk ki, nagyon jó-szerintem. A Te kisbabád is eheti már. Mindenféleképpen keverd el neki vagy zöldséggel vagy gyümölccsel, mert önmagában nagyon izetlen (szerintem) és ezt is ugyanúgy vezesd be, mint a többi ételt (elõször 2 kk, aztán 4, 6, majd egy teljes adag). Ha a Holle-s terméket választod és sikerül venned, a dobozon rajta van, hogyan kell elkésziteni. Én anyatejjel kevertem el, de forralt vizzel is lehet.
A kérdező hozzászólása: Jobb a rizspép mint a sima rizs, miér?
A kérdező hozzászólása: Ó, bocsi rizspelyhet akartam irni, szoval az jobb mint a sima rizs?
Rizspépet négy hónapos kortól ehet.Rizst nem tudom.
Szerintem jó a rizs is, de persze, azt meg kell fõzni + pépesiteni. A rizspehellyel elég könnyû "dolgozni". A manó könnyen meg is emészti (igaz, a sima rizst még nem próbáltuk, az nemsokára jön). (a második válaszoló vagyok)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!