Találatok a következő kifejezésre: Rihanna hogyan ki (3 db)

Rihanna hogyan ficamította ki a bokáját?

Legjobb válasz: Nem arra gondolsz mikor be volt gipszelve Rihanna lába? Én azt olvastam, hogy vakációja elsõ napján belerúgott egy székbe és eltörte a lábát.

Nem arra gondolsz mikor be volt gipszelve Rihanna lába? Én azt olvastam, hogy vakációja elsõ napján belerúgott egy székbe és eltörte a lábát.
csak a kis lábúját törte el szegényle :-(
És még a zokniján is fölszakadt a varrás szegénynek =, (

Miért van az, hogy Rihanna mindig jól néz ki, és neki minden jól áll?

Mindig nagyon jól néz ki,szexi,vonzó,csinos,n?ies,az alakja is tökéletes szerintem.Már ezerféle frizurája volt,barna,fekete,sz?kés,most vörös,rövid,hosszú,félhosszú,bubi,borotvált,oldalt felnyírt,teli frufrus,és neki minden jól áll.Ez hogy lehet??:))

Legjobb válasz: hát azért nem minden szvsz, volt 1-2 haja amitõl hánytam. Amúgy nyilván jó genetika + tesz is a külsejéért+ jó szakemberek

hát azért nem minden szvsz, volt 1-2 haja amitõl hánytam. Amúgy nyilván jó genetika + tesz is a külsejéért+ jó szakemberek
eleve nem is csúnya, meg azért lássuk be sokan dolgoznak azért hogy õ így nézzen ki. ha neked is lenne saját fodrászod, sminkesed, stylistod, belõled is lehetne sztár külsejû csajt faragni.
Mert nem láttad még kócosan, smink nélkül kávé elõtt kikelve az ágyból. A civil életben lehet, hogy neki is vannak rossz pillanatai, ami a médiában megjelenik, az gondosan el van készítve.
ha valaki szép akkor minden szép rajta ismered ezt a mondást?
a combja meg hátul a popsija alatt iszonyat narancsbörös...nem tökéletes:) csak ki tudja/ki tudják hozni magából/belõle a legjobbat:)
stylist, fodrász, sminkes...csodákra képesek, ha eléggé megfizetik õket...meg ott van még a csodaszer, amit úgy hívnak, h photoshop...jobban fogyaszt, mint egy diéta, szebb bõrt csinál, mint bármilyen krém, vagy smink, konkrétan egy bányarémbõl is királynõt varázsol...
Tény, hogy az összes frizura jól állt neki, viszont az is tény, hogy gorilla feje van legalábbis szerintem. Igazából te nem így gondolod, mert az egyik nagy rajongója vagy:)
Nekem egyszerûen nem tetszik Pirannya. Olyan "dög" feje van, akárhogy festik.
szerintem nem szép
hát szerintem nagyon sok frizurája volt ocsmány. az alakja is húsos. szerintem nem az a tipikus gyönyörû nõ.
Utolsónál a pont, ez mind igaz.A sztárok ugyanolyan emberek mint mi, csak rajtuk 100-an dolgoznak, hogy úgy nézzenek ki, ahogy.
és nem áll rajta minden jól, hanem csak olyan ruhákat adnak rá, ami jól áll neki, és gondolom órákig keresik a "legmegfelelõbbet".
mert szep csaj ennyi
Jó genetika plusz fénybeállítások, photoshop stb. Mondjuk a What's my name-ben az utcán táncolós jelenetben sztem konkrétan okádék a vörös hajával (fõleg úgy, hogy olyan volt a száján a rúzs, mintha korrektorral lekenték volna... ez együtt nem igazán... ... ...).

Hogy ejted ki Rihanna nevét?

Legjobb válasz: riáná

riáná
Rihanna
ahogy a második
22:47 vagyok riana persze nem "zart" a-val amilyet mi magyarok ejtunk, kicsit olyan a es a (ekezetet nem tudok irni bocsi) kozotti atmenet
Én is Riánná, de az egyik rádióban szinte mindenki úgy mondta az összes mûsorvezetõ hogy Rájánná :D
úgy ahogy le van írva
xd.. Rihanna<---így
riana ->az amcsik is igy mondjak szoval csak tudom :)
Rihonya
riáná
Riáná, Rihana vagy Riána.
riánná vagy rianna.
rihangya.. :D
Rí-áná, vagy Rí-ena(R-t amerikaiasan:)
Riháná
Nem úgy kell ahogy le van írva egyáltalán:) így kell : Riáná


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!