Találatok a következő kifejezésre: Ricinus olajjal esténként kenni (1 db)

A ricinus tuti hashajtó.
Ricinus olajba keverj bele kettõ tojássárgáját és kend fel a hajadra, majd fél óra múlva öblítsed le és mosd meg a hajad ahogy szoktad. Gyönyörû fénye lesz a hajadnak.
Ricinus olajjal kiválóan ki lehet váltani az egészségtelen étolajat. Én ricinus olajban szoktam sütni a rántott húst, sült krumplit. Salátához is kiváló, mert több omega-3 zsírsavat tartalmaz, mint a szûz olivaolaj. Tejföllel és reszelt uborkával keverve arcpakolásnak is kitûnõ.
állítólag jó hashajtó
A ricinus olaj jó fültisztító is. Naponta 2x-3x be kell kenni vele bõségesen a fül belsejét fülpiszkálóval, és pár nap után vízsugárral (zuhany) szépen kijön a feloldott váladék. A fül orr gégészeten is ezt használják tudtommal.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi a transzzsírsav a Vénusz napraforgó olajban, mivel az is fínomított és hidrogénezett?

7

Mennyi lenne az optimális testsúlyom 176 cm magasan, 34 éves nőként?

Most minden héten sportolok heti egyszer, viszont nem diétázok és igy vagyok 74kg.

4

Mi pontosan a kis svédkeserű receptjében leírt "manna" és "velencei theriak", és hol lehet ezeket beszerezni?

Annyit sikerült megtudnom, hogy a theriacum a középkorban -f?leg kígyómarás ellen- alkalmazott gyógynövény, és állati eredet? összetev?k keveréke (valószín?leg ennek tudható be, hogy egyes modern receptekben hódpézsma is található), ennek pedig egy fajtája lehet a "velencei" theriacum. A manna már nem ennyire egyértelm?, több fa nedvét is nevezik így. Melyek hát pontosan a kis svédkeser? Összetev?i?

0

A juh sajt es az orda paleos etel-e?

6

Milyen dörzsölő anyagot lehet belekeverni házilag készíthető fogkrémbe a szódabikarbonáton, a són és a kaolinon kívül?

1

Egyesek miért "biozzák" le a csak egyszerűen reform ételek alapanyagait? Ezek távolról sem bio élelmiszerek.

Az egy dolog, hogy bioboltban lehet kapni általában azokat, de minden épesz? tudja, hogy egy bioboltban nem minden termék bio. Akkor?

2

Mi az a biotermék (ökotermék, élelmiszer. ) amire szinte a nap bármely szakaszában szüksége lehet az embernek, de mégse tud akármikor hozzájutni?

Mondjuk jön egy ünnepnap vagy már túl kés? van és bezárt minden,de mégis kellene.Mi lehet az?

5

A töknek van héja?

6

A zsályának melyik részét használják fel?

Több helyen is azt olvastam, hogy a zsálya levelét használják fel teák készítéséhez. Azonban mikor én vettem zsályát egy gyógynövényes boltban, a virága volt kiszárítva a zacskóban. Össze vagyok zavarodva, most akkor melyik részét használják fel?

2

Ha csak citrom lét iszok vagy gyümölcsöt eszek az fel ér a c vitaminokkal?

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!