Találatok a következő kifejezésre: Revalid kapszulát 1 hónapja. Okozhat (2 db)

Revalid kapszulát szedek 1 hónapja. Okozhat ez fokozott pattanásosodást?

Mert kb. 1 het nagyon csúnya a b?röm.Tel mindenhol pattanással. Eddig nem voltak ezek!Olyan ételt sem ettem,ami kiválthatna ilyet. Vagy ez majd el fog múlni? A hajam viszont még mindig hullik. Már alig van...:((

Legjobb válasz: Szia! Nekem is hullot a hajam, próbáltam én is a revalidot de nekem nem hsznált, Én megpróbáltam Bánfi hajszeszt (dm-ben és rossmannban is kapható kb 600 Ft) nekem bevált. És nem kell beszedni tehát nem kerül a szerveztedbe esetleg olyan anyag ami neked nem jó.

Szia! Nekem is hullot a hajam, próbáltam én is a revalidot de nekem nem hsznált, Én megpróbáltam Bánfi hajszeszt (dm-ben és rossmannban is kapható kb 600 Ft) nekem bevált. És nem kell beszedni tehát nem kerül a szerveztedbe esetleg olyan anyag ami neked nem jó.
Szia, azt kellene az összetevõkben megnézned, hogy van-e benne E vitamin, és fõleg mennyi, mert az elképzelhetõ, hogy attól jönnek a pattanások. Nekem is volt már ilyen, ugyan nem ettõl a kapszulától, hanem másik fajtától.

Ha a Revalid kapszulától enyhe szorulásom van, az a 2-3 hónapos kúra ideje alatt okozhat bélcsavarodást? (1. hónapban napi 3X1, utána napi 1 kapszula szedését tervezem. )

Nem, kamukérdés, kérlek, igazi válaszokat adjatok! Köszönöm!

Legjobb válasz: Biztosan nem okoz bélcsavarodást, én is szedtem 1 hónapig, de semmi ilyen hatása nem volt. Igyál sok vizet mellette!

Biztosan nem okoz bélcsavarodást, én is szedtem 1 hónapig, de semmi ilyen hatása nem volt. Igyál sok vizet mellette!
A kérdező hozzászólása: Rendben, én amúgy is sok vizet iszom!:) Köszönöm a választ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!