Találatok a következő kifejezésre: Rettenetesen száraz hajam (2 db)

Rettenetesen száraz a hajam a melírozás miatt. Mivel tudnám rendbehozni?

Inkább legyen csúnya és len?tt amig le tudom szépen lassan vágatni, hogy visszakapjam az eredeti hajam, de addig mit csinljak vele? sokan meg is említi. mivel régen (beképzeltség nélkül) irigylésre méltó hajam volt. most hullik és száraz. mit használjak, hogy szép legyen mint régen? mertminimum (vicc nélkül) térdig ér? hajat szeretnék. most olyan váll alá ér?. olyan készítmény kellene ami nem drága és gyorsan beszerezhet?.

Legjobb válasz: Drogériákba lehet kapni 150-300ft-ért hajpakolást. Ezek kb két alkalomra elegendõek. Én ezzel szoktam "frissíteni" a hajamat. Nekem teljesen szõkítve van ugyhogy gondolhatod hogy az enyém is néha elég sz..r állapotba van. De lehet viszonylag olcsón, egész nagy dobozzal hajpakolást kapni fodrászcikk boltba, Kallos a neve v a márkája. Ha így kéred, tudni fogják hogy mit szeretnél. Ez kb 1000-1500 ft, asszem.

Drogériákba lehet kapni 150-300ft-ért hajpakolást. Ezek kb két alkalomra elegendõek. Én ezzel szoktam "frissíteni" a hajamat. Nekem teljesen szõkítve van ugyhogy gondolhatod hogy az enyém is néha elég sz..r állapotba van. De lehet viszonylag olcsón, egész nagy dobozzal hajpakolást kapni fodrászcikk boltba, Kallos a neve v a márkája. Ha így kéred, tudni fogják hogy mit szeretnél. Ez kb 1000-1500 ft, asszem.
kallos tényleg jó, kb 1000 ft , sokáig elég, és szerintem sokkal jobb mint a márkás drága cuccok.
ne fesd egy ideig, és vigyázz a hajszárításkor, mert az is roncsolja, szárítja a hajad.

Amikor vizes a hajam rettenetesen hullik, de amikor száraz akkor meg egyáltalán nem. Ez miért van?

Legjobb válasz: Vizes? Mármint hajmosásnál? Ez lehet attól, hogy ritkán fésülködsz és hajmosásnál kihullik az a mennyiség, ami fésülködésnél kijönne. Vagy esetleg valamilyen olajos pakolást teszel a hajtöveidhez és attól.

Vizes? Mármint hajmosásnál? Ez lehet attól, hogy ritkán fésülködsz és hajmosásnál kihullik az a mennyiség, ami fésülködésnél kijönne. Vagy esetleg valamilyen olajos pakolást teszel a hajtöveidhez és attól.
A kérdező hozzászólása: Teljesen mindegy, hogy hajat mosok, vagy csak strandon vagyok.. Amikor vizes akkor hullik.. De anyu azt mondta, hogy szerinte ez normális.. De nem tudom. Lehet az lenne az ok, hogy nem fésülködöm annyit, hogy akkor kihulljon aminek ki kell?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!