Találatok a következő kifejezésre: Rettenetesen feszülnek melleim, (2 db)

Rettenetesen feszülnek a melleim, úgy, mint a menstruáció előtti napokban. De jelen pillanatban éppen a ciklus felénél vagyok. Lehet ez terhesség jele?

Szültem már, akkori terhességem elején is volt ilyen érzésem. Elképzelhet?, hogy teherbe estem és ezt már most ilyen módon érzem?

Legjobb válasz: Segíteni nem tudok, de nekem is ugyan ez van, nekem már az elõzõ mensim óta fáj, és egyre jobban. én sem tudom, hogy lehet- e baba. De reménykedjünk, hogy igen. .-)Nekem még 6 napom van a nemvártig.

Segíteni nem tudok, de nekem is ugyan ez van, nekem már az elõzõ mensim óta fáj, és egyre jobban. én sem tudom, hogy lehet- e baba. De reménykedjünk, hogy igen. .-)Nekem még 6 napom van a nemvártig.
Lehet, h a peteérésedet érzed íly módon. Ha esetleg az elõzõ menstruációd furcsa volt, nem megszokott, kevesebb mint szokott, akkor esetleg lehetsz babás, mert elõfordul, h megjön, de nem úgy mint a normál vérzés. Ha az vagy, a teszt már kimutatja, mivel akkor legalább 6 hetenek kell, h legyél.

Mi lehet a gond? A barátnõm szûz volt 4 nappal ez elõtt, lefeküdtünk és azóta fáj szinte mindene fõleg a hasa, feszülnek a mellei, rettenetes a közérzete miegymás szinte percenként jár pisilni.

(védekeztünk természetesen) Szóval lehet e ez azért mert felsértettem vagy ha átszakad a szûzhártya akkor annak lehet e ilyen következménye?

Legjobb válasz: óvszerrel csináltátok ha nem akkor ezek szerint terhes

óvszerrel csináltátok ha nem akkor ezek szerint terhes
lelki ok
1-es te nagy ész, 4 napos terhességet senki sem érez meg Több minden lehet. Pl. menstruáció elõtti napokban is szoktak ilyen tünetek lenni. Nem most fog megjönni neki? A gyakori pisilésbõl én felfázásra gondolnék. Menjen el a háziorvoshoz, õ majd megmondja, hogy hova tovább, ha nem olyan a baj, amin õ tudna segíteni. Ha egy sima felfázás, akkor azt a háziorvos is meg tudja állapítani a vizeletbõl és ír rá gyógyszert.
Lehet, hogy elfertõzõdött. Hólyaghurut. Menjen nõgyógyászhoz.
Szerintem ennek nincs köze ahhoz, hogy lefeküdtetek. Ez inkább valami vírusnak, megfázásnak/felfázásnak tûnik.
A kérdező hozzászólása: Elvileg 12.-e körül kellene megjönnie a menstruációjának. De ha elsején volt az aktus és 12.én jön meg akkor ugye nem esünk bele a peteérési ciklusba? Védekeztünk ugyan de elõtte kb fél percig bent volt nélküle is de az elélvezés kanyarban sem volt oké tisztában vagyok az elõváladékkal meg azzal is, hogy képesek mozogni de ajjj..
Attól függ, hány naposak a ciklusai. Akár bele is eshetett abba az idõszakba. De nyugi, valószínûleg, "csak" elfertõzõdött. Figyeljetek jobban a higiéniára.
elég felelõtlenség akár csak fél percig is óvszer nélkül szexelni mivel már az elõváladék is tartalmazhat ondót. a másik meg hogy maga az aktus is képes beindítani a petesejt érését.
Nem védekeztetek végig amíg benne voltál. Szóval simán átadhattál neki valami nyavalyát... 4 nap után meg még nincs is tényleges terhesség...nem hogy tünetek. Elsõ nagy ész:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!