Találatok a következő kifejezésre: Repülőgéppel fogok és a bőröndömre (1 db)

Repülőgéppel fogok utazni, és a bőröndömre kellene valamilyen papír amire a nevemet írom rá. Ilyen papírt honnét tudok szerezni és konkrátan miket kell ráírnom?

Legjobb válasz: Nem kötelezõ és nincs szabvány formulája. Tehát akár otthon kinyomtatsz egy papírt, és rákötözödö a fülére, vagy bármi... Amit rá szoktak írni a neved útlevél szerinti (illetve repülõjegyen feltüntett) formája. A csomag rendeltetési helye, ahova készülsz (ha szálloda, akkor a pontos címe, telefonszáma) A rendeltetési helyen törtnõ tartózkodásod utolsó napja. És a lakcímed. Mindezt angol forma szerint. Amúgy a reptéren a csomag feladása elõtt tudsz kitölteni ilyen papírost, általában a légitársaságok pultjainál van egy rakat :) Az egyszerûsített formán csak a neved és a lakcímed tüntetik fel.

Nem kötelezõ és nincs szabvány formulája. Tehát akár otthon kinyomtatsz egy papírt, és rákötözödö a fülére, vagy bármi... Amit rá szoktak írni a neved útlevél szerinti (illetve repülõjegyen feltüntett) formája. A csomag rendeltetési helye, ahova készülsz (ha szálloda, akkor a pontos címe, telefonszáma) A rendeltetési helyen törtnõ tartózkodásod utolsó napja. És a lakcímed. Mindezt angol forma szerint. Amúgy a reptéren a csomag feladása elõtt tudsz kitölteni ilyen papírost, általában a légitársaságok pultjainál van egy rakat :) Az egyszerûsített formán csak a neved és a lakcímed tüntetik fel.
amikor becsekkolsz, ott raknak papirt a täskädra, a neveddel feltüntetve.ha nagyon akarsz akkor rakj rä otthon te is egyet:) , de nem fontos.én 3 éve utazom kb havonta géppel, és sosem irtm rä.egyszer elveszett a täskäm, és megtalältäk, mert rakta volt a papir amit a csekkoläsnäl ràraktak.tehät sztem külön felesleges papirt irnod rä.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A keleti pályaudvarról hogyan tudnák eljutni a nyugati pályaudvarra metróval?

Mármint hogy melyik állomásnál kell leszállni vagy esetleg melyik állomáson kell átszállni?

2

Menyibe kerülne nekem a távolsági busz?

Ha van nekem egy Magyar Álamkincstár Hatósági Igazolványom amivel itt szegeden a helyközi járatokon (60,73,21,11...stb) ezeken ingyen utazok akkor nekem mennyit kell fizetnem egy távolsági buszra ami Sándorfalvára visz ki. Kérlek segítsetek mert nagyon fontos lenne.

3

Milyen papírra van szükség?

Kiskorú gyermekem külföldre utazna édesapjához a nyáron. Milyen papírt kell itthon elintéznem az utazás előtt és hol érdeklődhetnék utána?

10

Hivjam a rendőrséget vagy hogy kapjam vissza pénzem?

Lefoglaltam egy lakást Londonban.500font előleget küldtem.Utánna a nő akarta hogy a 'security depositot' is küldjem el..Itt már nem tetszett a dolog,gyanúsnak tünt..Ment a sok veszekedés,kérdések stb. mire a nő azt irta hogy elege van és hogy küldjem el a banki adataimat mert visszaküldi a pénzt és kereshetek másik szállást.OKÉ,elküldtem neki, erre azt irta hogy kevesebb pénzt fog küldeni nekem és csak 1 hónap múlva hogy érezzem a súlyát annak hogy én 2 hónapig húztam ezt az egészet...Erre irtam neki hogy nála van a pénzem és én nem visszamondtaam csak tettem fel pár kérdést amire ő kibukott és mondta hogy visszaküldi a pénzt. A nő tegnap egésznap nem irt nekem,ma megint küldtem egy levelet hogy irjon vissza és beszéljük meg mert meg kell oldani a problémát. Most mit cisnáljak? Félek hogy buktam azt a pénzt amire most nagy szükségem lenne:/ A nő ugye a papirokban megadta a nevét és cimét és csak ugye nem ugy megy hogy átugrok a következő városba.Mit kellene tennem? Kérlek segitsetek!!! Negativum itt most nem segit!

3

A ferjem Vietnamba megy masfel honap. Mulva?

Mire kell odafigyelni?
Vannak kotelezo vagy ajanlott oltasok?

3

Akik folyamatosan utaznak, miből finanszírozzák ezt?

Szeretnék én is utazni, de kb Horvátországba sem jutok el, cégvezetőnek kell lenni, hogy erre fussa az embernek?

15

Egy légitársaságnak hány gépből álló flotta kell közel 70 desztinációra?

Átlagban mindenhova 3 naponta repül.

5

Volt e mar valaki nyaralni Montenegroba, pontossabban Ulcinjban? Velemenyek?

3

Ki vett már részt Éjszakai hajó úton? Milyen tapasztalatok vannak, és aki még nem volt ő szeretné -e kipróbálni?

3

Kiadó lakást London központjában 500fontért?

Tud valaki London központjában egy kiadó lakást 500font/hó áron? sürgős lenne!! örülnék ha lenne angol lakótársam:)

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!