Találatok a következő kifejezésre: Repülőgépen lehet dvd-t használni (1 db)

Repülőgépen lehet hordozható dvd-t használni?

Legjobb válasz: Igen lehet, fülhallgatóval.

Igen lehet, fülhallgatóval.
Igen ha elertetek az utazasi magassagot, de ezt majd bemondjak.
igen lehet hasznälni, de a felszälläsnäl nem, csak ha a repülési magassàgban van a gép.de mindeképpen kérdezd meg a csajszit aki mäszkäl ott:) , mert nem mindegyik gépen engedik még akkor sem amikor eléRed a repülési magassàgot.de bemondjäk amugy, ha meg nem , kérdezz rä


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti hogyan kötitek le a 9 hònapos baba figyelmét, ha 10 òrán keresztül utaztok autòval? Az autòsülésben mennyi ideig lehet egy huzamban?

0

Július 1-től Horvátország belép az EU. -ba. Ezzel egyidőben a határellenőrzés is megszűnik?

4

Miket vigyek magammal nyaralásra?

NÕ vagyok 2 hétre megyek nyaralni, és mindig otthon hagyok vmit. Szeretnék olyan listát kérni amiben benne van az összes ruha, technikai cucc, tisztasági felszerelés!

7

HOl tudom használni Ausztriában az Otp-s bankkártyámat?

Hoferben már próbáltuk, ott nem fogadták el.

2

Hogyan tudok a legolcsóbban átjutni a La Manche csatornán?

Az úszást, evezést lőjük ki. :)
Vonattal utaznék Budapestről Edinburgh-be, ami relatíve olcsón megoldható Interrail Global Pass jeggyel, de Calais és Dover között nagyon drága az átjutás. Mit javasoltok?

1

Ryanair foglalás törlése?

A társaság oldalán olvastam, hogy amennyiben nem tudjuk felhasználni a foglalást, kérhetjük az adó visszatérítését, adminisztrációs díj fejében. Ezt a táblázatot találtam, ami számomra nem teljesen világos: Azt írja: Kormány adóvisszatérítés adminisztrációs díj - online nem érvényes. Ez azt jelenti, ha online vásároltam a jegyet, akkor nem igényelhetem az adó visszatérítését? Bocsi, ha értetlenkedőnek tűnök, de még nem csináltam ilyet.:/

6

Egy program keretében lehetőségem nyílna az alábbi országokba utazni: Brazília, Peru, Spanyolország, Egyiptom. Ti hová utaznátok (több info alul)?

Egy program keretében külföldre utazhatok nyáron, több célországot is meg lehetett adni. 6-8 hétig kell kint lennem (önkéntes munka, gyermektáborokban, angoltanítás vagy a gyermekek körül való segédkezés ilyen napközistábor jelleg. nincs fizetés, szállás és kaja biztosítva van, más nincs.)
- nekem kell fizetnem a repülőjegyet
- ha kell oltás azt is
- érvényes útlevelem van, de EU-ba gondolom nem kell

Ti hová utaznátok? Mindegyik országba szeretnék eljutni.
Nagyon szeretnék Peruba menni, de az oltás + repjegy... nem tudom.
A másik a közbiztonság. Van most ismerősöm kint Brazíliában azt mondja Brazíliaváros pl. tökre unalmas semmi nem történik ott, nagyon csendes de Sao Pauloban meg nagyon veszélyes lenni, rablások stb... ott tényleg lepuffantják az embert. De azt mondta, Brazíliaváros meg csalódás volt számára, mert tök unalmas...

Én Peru-n gondolkozom elsősorban.
De nem tudom, anyagilag nem lenne jobb Spanyolország? Vagy ott az élet is drágább (szórakozás, kaja ilyesmi)?
Meg a közbiztonság miatt is kérdem, Peru-t nem tudom milyen.

Melyikkel jönnék ki "olcsóbban"? (repjegy + ha kell oltás + az ottani élet, szórakozás kaja stb 6 hétig)

Mert peruban olcsóbb lenne a fizetőeszköz, míg Spanyolo-ban euró van. Tehát lehet, hogy Latin-Amerikába drágábban jutok ki, de olcsóbban élek.
Míg spanyolo-ba kijutok olcsón, de ott drágább az élet.

Ti hová utaznátok?
Ui..: egyik országban sem voltam még, felsőfokon beszélek angolul (és németül de ez úgysem számít :D csak az angol) szóval a nyelv nem gond

2

Stoppolt már valaki mostanság? És külföldön?

Nagyon szívesen vennék tapasztalatokat. Szeretnék spórolósan kirándulni a kedvesemmel :)

1

Ha Csehországba megyek és bekapcsolom a telefonomon a Domino Roming-ot, akkor tudnak hívni itthonról vezetékes telefonról, illetve én tudok hívni vezetékes számot?

3

Bele tehetem a kézi poggyászba?

Londonba utazok Wizz air-rel. Haj vasalót és sminkeket is szeretnék vinni. Nem nagyon akarom ezeket feladni a nagy csomaggal, mert félek hogy össze törik. Sajnos tudom hogy hogy dobálják a bőröndöket.. Vajon lehet?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!