Találatok a következő kifejezésre: Rengeteget járok hetes (4 db)

Lehetséges hogy most kezdett el nőni a méhem? 6-7 hetes lehetek, (4 + teszt alapján) és most fel hogy rengeteget járok wc-re. Éjjel is 3szor voltam kint meg reggel, és azóta is sokat.

Legjobb válasz: szia! igen, valószínûleg a méhed nyomja a hugyhólyagod. ilyenkor még lent van a méh, és kezd a megszokottnál nagyobb lenni, és nagyobb súllyal nehezedni a környezõ szervekre. (a terhesség végefelé, amikor már a babó is nagy lesz, ez csak erõsödhet)

szia! igen, valószínûleg a méhed nyomja a hugyhólyagod. ilyenkor még lent van a méh, és kezd a megszokottnál nagyobb lenni, és nagyobb súllyal nehezedni a környezõ szervekre. (a terhesség végefelé, amikor már a babó is nagy lesz, ez csak erõsödhet)
Nekem mindkét terhességem azzal telt, hogy állandóan pisilni jártam. Azt mondják, inkább a vége felé van ez, de nekem is az elejétõl volt. Éjszaka nagyon kellemetlen állandóan arra ébredni hogy már megint menni kell, most a második babámnál volt amikor már azt mondtam inkább bepisilek annyira nem volt kedvem felkelni. De persze aztán csak ki mentem. Kitartás!

Rengeteget járok pisilni, éjjel 4-szer is voltam, reggelől 3-szor. Mitől van ez? 21 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Vagy a baba nyomja a hójagot,vagy fel vagy fázva.

Vagy a baba nyomja a hójagot, vagy fel vagy fázva.
Terhesség alatt ez gyakori, van akinek elõjön már ilyenkor, van akinek csak a végefelé.Nyomódik a hólyag, hisz egyre jobban tágul a méh, kell a hely a manónak.Ha nincs gond a vizeleteddel, akkor ez teljesen természetes.Boldog babavárást!
Én 20 hetes vagyok, és én is rengetegszer járok pisilni, azt mondta az ultrahangos orvos, hogy a babám úgy helyezkedik, hogy ha rugdalózik, akkor eléri a hólyagomat, lehet, hogy a Te babád is úgy fekszik.
A kérdező hozzászólása: Nem fáj, nem csíp, sokszor csak pár csepp jön, néha csak az inger van.
3-ik vagyok, akkor biztos, hogy a babád eléri a kislábaival, és focilabdának nézi. Enyém is csinálja, hiába kérem, hogy forduljon picit arrébb, nem hallgat rám:)
Szia! Én 31 hetes terhes vagyok és én kb. a 23 héttõl kezdve elég sûrûn járok wc-re! Éjjel én is kb:2-szer megyek! Nyugi! Nincs gond!

Rengeteget járok pisilni.21 hetes vagyok, ez most mitől van?

Legjobb válasz: Szia,az attól van hogy a növekvõ méh nyomja a hólyagodat.Nálam mégrosszabb mert vizelet szivárgásom is van.üdv 36hetes kismama.

Szia, az attól van hogy a növekvõ méh nyomja a hólyagodat.Nálam mégrosszabb mert vizelet szivárgásom is van.üdv 36hetes kismama.
Lehet hogy a babó táncol a hólyagodon! :)

Hogy tudnam a babamat leszoktatni az agressziv evesrol? Cumisuvegbol eszik, sajna tejem nincs. Rengeteg levegot nyel, es ezert nagyon sokat bukik is. Van valami otletetek? Valaki jart mar igy? Kinovi? (amugy 6 hetes)

Legjobb válasz: Próbálkozhatsz. Nem túl nagy a luk a cumin? Vagy nem túl kicsi? Mindkettõ lehet ok. Próbáld ki kicsit kisebbel és nagyobbal is.

Próbálkozhatsz. Nem túl nagy a luk a cumin? Vagy nem túl kicsi? Mindkettõ lehet ok. Próbáld ki kicsit kisebbel és nagyobbal is.
Szia!Milyen cumisüveget használsz?A cumi is lehet a hibás, lehetséges, hogy nagyon ömlik belõle és talán ezért habzsolja... Pici fiam 3hónapos és még mindig az 1-es (újszülötteknek való) erõsségû cuclit használjuk, mert az eggyel nagyobb használatánál alig bírta nyelni a tápit szegény.
Igen, válts cumit, kezd egyel kisebb lyukúval. Én mélyebb hangon, a kezét fogva szoktam mondogatni szép nyugodtan hogy "lasssannn, lasssannn...", mintha ilyenkor nem falna annyira.
Szia! Az én kisfiam 9 hetes és Õ is cumisüvegbõl eszik tápszert mert már sajna nincs tejem, és mi is így jártunk. Volt hogy amit megevett az összest ki is hányta annyi levegõt nyelt a mohósággal. Meg kell tanulnia neki is a cumiból is enni.Nekünk az Aventes 1-es cumi vált be, és vagy háromszor megbüfiztetem evés közben addig csillapodik a mohósága. Próbálj ki több cumit.
A kérdező hozzászólása: egyes aventes cumit hasznalok...bufiztetem...probalom mondogatni neki hogy lassan...de nem hat
Szia! Nálunk is volt ilyen probléma többször is. Én úgy tapasztaltam, hogy a kisebb lyukú cumiból nem jön annyira és ezért nem is tud habzsolni. És akkor volt még, amikor próbáltam kitolni az etetések közti idõt. Ekkor nagyon éhes volt és ezért sietet.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat lanyok...probalkozom tovabb

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!