Találatok a következő kifejezésre: Rengeteg tankönyvem Egyben szeretném őket (1 db)

Tedd fel a http://www.teszvesz.hu ra. Ez egy aukciós oldal.
vagy esetleg vatera.hu
Az antikváriumban van esélyed eladni. Pl. a Központiba, a Múzeum körúton. De arra számíts, hogy fillérekért veszik meg.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Magyarországon kapható Kenneth Oppel Silverwing című könyve?

0

Mikor játszódik Karl May Winnetou című könyve? Úgy értem, hogy körülbelül melyik évben kezdődik.

2

Ajánlana valaki egy oldalt ahol online magyarul képregényt tudok olvasni?

2

Milyen könyvet olvassak, ha az alábbiak érdekelnek?

Pszichológia, humor, művészet (festészet, maga az írás, színészet, tánc), idegen nyelvek (szótáram van elég :D ) és meglepő tudományos tények (de részletesebben egyik természettudomány sem) - ilyen sorrendben.
Szépirodalmat rengeteget olvastam gyermekkoromban, telítődtem belőlük, majd olvasok azt is, olyat most ne ajánljatok.

Huszonkét éves vagyok, ha az számít és lány.

5

Mikor fog megjelenni a Lángvilág c. könyv?

2

Milyen "Anne Percin - Hogy told el (jól) a nyarad" című könyve?

Kicsit részletes történet leírást esetleg, aki olvasta, mi a vélemény, jó könyv? Megéri elolvasni, van benne romantika is?

3

Van itt a Gyakorin olyan író, aki már publikáltatott könyvet és véleményezné az írásaimat?

0

Mi történt Ronnal, mikor azt a feladatot kapták átváltoztatástan órán, hogy változtassák meg a szemöldökük színét? Harry Potter és a Félvér herceg

Köszi a válaszokat! :) (rég olvastam és erre a részre nem emlékszem :( )

2

Írnátok olyan kortárs magyar műveket amivel indulhatná egy prózamondó versenyen? 16-L. Vagy egyzserű kortárs írókat?

1

Mit gondoltok a novellámról?

Születés

A napsugarai fényes burokba öltöztetik a kis jövevényt. Pufók arcocskáján egyszerre lehet látni a nagyvilágtól való félelmet és annak felfedezésére váró kíváncsiságát. Apró kék szemei szépen lassan mozognak jobbra-balra, feltérképezve a lehetséges veszélyeket. Amint az orvos felemeli, olyan ordítást produkál, amibe az egész világ beleremeg. A doki próbálja csitítani, de a kis lurkó csak annál inkább óbégat. Végül, hosszas megfontolás után, az anyukára bízza ezt a megtisztelő feladatot. Az anya keze óvatosan nyúl a baba felé, mert fél attól, hogy ártani fog neki. Hisz olyan kicsi, olyan törékeny, egy rossz mozdulat is az életébe kerülhet. Miután a gyerek a mami karjába került, abba hagyta azt a fájdalmas muzsikát. Boci szemeivel, úgy figyelte az asszonyt, mintha legfőbb bizalmasa lenne. Ez a titokzatos, rejtjeles kommunikáció is csak egy gyermek és az anyja között jöhet létre. Az, ahogy szavak nélkül kiöntik egymásnak a szívüket, vagy az, ahogy megosztják egymással a bánatukat, örömüket. Ez az a bizonyos szótlan megérzés, a szeretet.

Mi ez? Hol vagyok? Vissza akarok menni, ez a hely nagyon nem tetszik! Miért van mindenki fehérben? És miért olyan boldogok? És a legfontosabb, hol van Õ? Mit akar tőlem ez az óriás, miért nyúlik felém? Engedj el, nem akarlak! Tegyél már le! Értsd, már meg mit akarok! Ez így nagyon nem tetszik! Végre, tudomására jutott, mit magyarázok neki. Felé nyújt. Õ gyengéd kezeivel átemel, magához húz és rám néz. Soha nem láttam még ilyen szemeket. A hangjáról sejtettem, hogy gyönyörű, de hogy ennyire.

Ígérd meg, hogy nem engedsz el, hogy bármi történik, én örökké a tied leszek, hogy életem végéig a szeretetedbe fogsz öltöztetni! Ígérd!

Cserébe én is megígérem, hogy rendes leszek, akármi történik, mindig megbízhatsz majd bennem, hogy legmélyebb titkaimat megosztom veled és hogy halálodig, vigyázni és szeretni foglak!

Nem kellett szavakba formálnia, amit gondol így is tudtam, hogy az ígérete örök és az is marad.

Ha a többi is érdekel, akkor a blogom címét küldhetem priviben! :)

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!