Találatok a következő kifejezésre: Rengeteg a az akváriumomban, (2 db)

Szeretnék hátteret készíteni, az akváriumomba, találtam rengeteg leírást, a hungarocellről, és csemperagasztóról, de nem világos, pontosan, milyen színező porral lehet festeni, és hogy pontosan hogyan?

Legjobb válasz: Valami természetes színû, (pl vörös, szürke, barna) vas oxid festékkel. Akkor is befestheted, ha még nedves a csemperagasztó (flexibilis) úgy könnyebb jól felvinni a színeket. De úgy is jó, és tartósabb, és a halak számára is biztonságosabb, ha több adag cs.ragasztót keversz, és azokba keversz különbözõ színeket (pl 2félét) és úgy viszed fel a hungarocellre, eleve színezve.

Valami természetes színû, (pl vörös, szürke, barna) vas oxid festékkel. Akkor is befestheted, ha még nedves a csemperagasztó (flexibilis) úgy könnyebb jól felvinni a színeket. De úgy is jó, és tartósabb, és a halak számára is biztonságosabb, ha több adag cs.ragasztót keversz, és azokba keversz különbözõ színeket (pl 2félét) és úgy viszed fel a hungarocellre, eleve színezve.

Rengeteg a csiga az akváriumomban, van rá módszer, hogy eltűnjenek? Van esetleg olyan halfaj, ami csigát eszik?

Legjobb válasz: Nekem az alganyaló, és a házmesterharcsák is eszik a csigáimat! Meg van valami csigaevõ hal néven futó hal, de nem tudom mennyire viselkedik a nevéhez méltóan! Akvarisztikai könyvekben utána tudsz nézni, de szerintem a kisállatboltban is tudnak segíteni.

Nekem az alganyaló, és a házmesterharcsák is eszik a csigáimat! Meg van valami csigaevõ hal néven futó hal, de nem tudom mennyire viselkedik a nevéhez méltóan! Akvarisztikai könyvekben utána tudsz nézni, de szerintem a kisállatboltban is tudnak segíteni.
A botia eszi a csigat, foleg a botia macracanta(oves diszcsik). Nekem bevalt.
A xifó és narancs színû platti megeszi, de össze kell nekik törni.
Igen van egy fajta ami megeszi a csigát, de nem tom mi a neve.Narancsszinû és vastag fekete csikok vannak rajta. Olyan a szája mint az aranysávos páncélos harcsának.
Nekünk is rengeteg volt.Kaptunk egy aranyhalat, egy délután alatt megette az összeset.És még él.
Persze. Ha nagy az akváriumod, vegyél bele Öves díszcsíket (Botia macracantha): nagyon szép csapathal, csak kissé nagyra nõ (15 cm). Azonkívül - mint már írtam - többet kell venned belõlük (a társaságkedvelésük miatt). Másik lehetõség a SERA csigacsapda, illetve a SERA Snekopur használata.
tudtommal nincs olyan hal, nekem is sok gondom volt velük!semmit nem tudsz csinálni, csak annyit, hogy ami fent van a viz tetején azt minden nap le szeded!
En azt ajanlanam hogy vedd ki a kavicsot es fozd ki.A forro viztol a tojasok es a csigak is elpusztulnak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!