Találatok a következő kifejezésre: Rendszertelen a Valaki (24 db)

Ha valakinek rendszertelen a menstruácioja és néha felfázik attól még lehet terhes? Vagy ezek miatt már nagyon kevés az esélye?

Van olyan köztetek akinek rendszertelen menstruácioja ellenére lett babája ?

Legjobb válasz: Szia... Az egyik ismim is ilyen cipoben van mint te... Volt orvosnál...es azt mondta neki h.csak akkor lehet babája h.ha helyreáll a mensese.Ahoz meg orvosi segitség kell... Szoval h.ha babát szeretnél menj orvoshoz,es õ segit majd... Ne ijedj meg....de amit még ajánlani tudok az a cickafarkfû tea...probáld ki,ha ez sem segit akkor menj orvoshoz.. Jah es ne járj mezitlab..probálj odafigyelni magadra h.ne fázz fel.. Amugy mennyire.rendszertel a mensid..??? Ha lehet privát üzit irj...

Szia... Az egyik ismim is ilyen cipoben van mint te... Volt orvosnál...es azt mondta neki h.csak akkor lehet babája h.ha helyreáll a mensese.Ahoz meg orvosi segitség kell... Szoval h.ha babát szeretnél menj orvoshoz, es õ segit majd... Ne ijedj meg....de amit még ajánlani tudok az a cickafarkfû tea...probáld ki, ha ez sem segit akkor menj orvoshoz.. Jah es ne járj mezitlab..probálj odafigyelni magadra h.ne fázz fel.. Amugy mennyire.rendszertel a mensid..??? Ha lehet privát üzit irj...

Mi történik akkor ha sikerul a megtermékenyités de a beágyazódás nem? Ilyenkor mennyi idon belul jon meg ha valakinek rendszertelen a menzije?

Legjobb válasz: Semmi nem történik. Rendesen megjön. A spirál amúgy ezen az elven mûködik: a megtermékenyült babát nem engedi beágyazódni. Ovuláció után 12-16 nappal jön meg a vérzés minden nõnél. ha rendszertelen a menszeszed, az azt jelenti, hogy az ovulációd van összevissza.

Semmi nem történik. Rendesen megjön. A spirál amúgy ezen az elven mûködik: a megtermékenyült babát nem engedi beágyazódni. Ovuláció után 12-16 nappal jön meg a vérzés minden nõnél. ha rendszertelen a menszeszed, az azt jelenti, hogy az ovulációd van összevissza.

Igaz az, h ha valakinek rendszertelen a menstruációja, nehezebben esik teherbe? Ha igen, miért? (20\L)

Eszemben sincs védekezés nélkül csinálni, csak olvastam valahol és érdekel.Nekem még mindig nagyon rendszertelen

Legjobb válasz: Ez egy komoly kérdés?

Ez egy komoly kérdés?
A kérdező hozzászólása: igen az..és azért kérdezem, mert az internet tele van marhasággal..de valahol nagyon állították, h emiatt nehezebb teherbe esni.. igazság szerint én ezt úgy értettem, h nem tudni, mikor van peteérés...de feltettem ide, hátha valaki ad rá választ..csak kíváncsiságból kérdezem
Szia. Igen valószínûleg a peteérés miatt nehezebb a teherbe esés.:) Kívánom a legjobbakat!
Igen, mert akinek rendeszertelen a peteérés kis késhet vagy hamarább lehet pár nappal.
Az igaz, hogy nehezebb teherbe esni, de erre ne alapozz, ha te nem szeretnél terhes lenni! Éppen azért ne, mert az össze-vissza ciklusok kiszámíthatatlanok peteérés szempontjából, mert néha azért van! Egyébként azért nehezebb, mert legtöbbször ilyen ciklusban nincs peteérés vagy a hormonok nem megfelelõen mûködnek a fogantatáshoz. Remélem tudtam segíteni! :)
A rendszertelen menstruáció egy felnõtt(!!) nõ esetében azt jelzi, hogy valami zavar van a szervezetében. Ennek számos oka lehet. A nõi ciklus elég bonyolult és összetett hormonális, idegrendszeri, fizikai tényezõk alapján mûködik normálisan, vagyis rendszeresen. A nehezebb teherbeesést tehát nem az okozza/okozhatja, hogy nehezebb "célbatalálni" a megfelelõ alkalommal. Sokkal inkább az, hogy azok a zavarok, amelyek a rendszertelen vérzést okozzák, együttjárhatnak azzal, hogy nincs peteérés. Vagy ha van is, az esetleg megtermékenyült petesejt nem tud beágyazódni, illetve elhal a terhesség, mert a hormonális háttér nem megfelelõ a megmaradásához. Ha nem akarsz gyereket, védekezz a teherbeesés ellen megfelelõ módon. A rendszertelen vérzésed okát viszont vizsgáltasd ki mindenképpen. Igaz, hogy ez nem olyan, mint egy fogfájás, amivel az ember kénytelen elmenni orvoshoz. De a tested azt jelzi, hogy valami nincs rendben nálad, és ezen szakember tud segíteni.

Milyen segítség létezik olyankor, ha valakinek rendszertelen a peteérése?

Legjobb válasz: gyógyszer ultrahangos figyelés LH-tesztes cikluskövetés, vagy mikroszkópos gyógytea inszemináció lombik a sorrend tetszõleges, van akinél a pár száz forintos tea válik be másnak szüksége van a milliós lombikra...

gyógyszer ultrahangos figyelés LH-tesztes cikluskövetés, vagy mikroszkópos gyógytea inszemináció lombik a sorrend tetszõleges, van akinél a pár száz forintos tea válik be másnak szüksége van a milliós lombikra...
Nálam a gyógyszer vált be, a 3. gyógyszeres hónapban sikerült a baba. Mellette ovuteszttel néztem, hogy nehogy lemaradjunk a megfelelõ idõrõl. :) Fel a fejjel, számos megoldás van! üdv, 5 hetes kismama

Rendszertelen a mensim. Valaki segítsen! Lehetek terhes?

32 napos szokott lenni a ciklushossz,de volt már 36 is.ma már a 41.nap van és nem jött meg.a 31,32,33. napon nem volt semmilyen folyásom(szársz voltam).a 37,38,39.napon volt folyásom.a 36,37. napon olyan volt mintha megjönne,de nem.

Legjobb válasz: Ebbõl még minden lehet! Nem irtad,hogy szeretnéd e a babót. Vagy nem és nem védekeztetek! CSinálj tesztet! Az majd választ ad mindenre!

Ebbõl még minden lehet! Nem irtad, hogy szeretnéd e a babót. Vagy nem és nem védekeztetek! CSinálj tesztet! Az majd választ ad mindenre!
A kérdező hozzászólása: igen nagyon szeretnénk babát, nem védekezünk.köszi a válaszokat
Akkor szoritok, hogy baba legyen!(elsõ)
miért nem tesztelsz egyet?
A kérdező hozzászólása: majd vasárnap lehet belõle valami
várjuk az eredményt!pussz

Milyen módon vizsgálják ki azt, ha valakinek rendszertelen a menstruációja?

16 éve menstruálok,azóta rendszertelen.Szerencsére a teherbeesésemet nem befolyásolta,de akkor is elegem van már abból,hogy minden hónapba össze-vissza jön meg,aggódok,hogy terhes lettem-e (védekezés mellett),meg úgy egyáltalán,hogy nem tudok rá készülni (nyaralás,strand stb.) Van köztetek olyan,akit ez ügyben vizsgáltak?

Legjobb válasz: Sokan. Engem belgyógyász/endokrinológus vizsgált ki rendesen, és kezelt is. Azóta nincs ilyen problémám. Javaslom a MensMentist (www.mensmentis.hu), kifejezetten ilyesmivel foglalkoznak. Vérvételek kellettek és ultrahang vizsgálat. Gyorsan diagnózist kaptam és be is állították a kezelést. 1.5 éve semmi problémám. Most épp babát várok.

Sokan. Engem belgyógyász/endokrinológus vizsgált ki rendesen, és kezelt is. Azóta nincs ilyen problémám. Javaslom a MensMentist (www.mensmentis.hu), kifejezetten ilyesmivel foglalkoznak. Vérvételek kellettek és ultrahang vizsgálat. Gyorsan diagnózist kaptam és be is állították a kezelést. 1.5 éve semmi problémám. Most épp babát várok.
A kérdező hozzászólása: És egyenesen a belgyógyászatra/endokrinológiára mentél, vagy oda küldtek?Vagy nõgyógyászatra kell ezzel elõször mennem?
Csinálj tesztet!
Még hányszor írod ki ezt a kérdést? Csinálj tesztet, ha negatív, menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: igaz hogy már egyszer kiírtam de senki nem akart rá válaszolni azért tettem ki megint.de ha zavar nem kell rá válaszolni!!!!!amúgy köszi a válaszokat!

Valaki segítsen. Nálam aktus közben szakadt ki az óvszer de észrevettük mégis Késik, de mivel eleve teljesen rendszertelen a menzesz nem aggódtam de 2 hét az sok. Csináltam tesztet 12 nap után de negatív azóta még se jött meg. Szerintetek mi lehet?

Legjobb válasz: túlságosan aggódsz. csinál még egy tesztet amúgy, mivel az 2 hét után mutat viszonylag pontos eredményt, te meg még elõtte csináltad. amúgy meg valszeg a stresszelés miatt késik, egyszer nekem is késett több, mint két hetet. lerágtam a körmömet, pedig nem szakadt ki az óvszer.

túlságosan aggódsz. csinál még egy tesztet amúgy, mivel az 2 hét után mutat viszonylag pontos eredményt, te meg még elõtte csináltad. amúgy meg valszeg a stresszelés miatt késik, egyszer nekem is késett több, mint két hetet. lerágtam a körmömet, pedig nem szakadt ki az óvszer.
El kéne menj dokihoz. A teszt minden bizonnyal valóban negatív, de ha az a 23 a korod, akkor az nem normális, hogy ilyen korban összevissza jöjjön meg!
ha negatív lett a teszt, akkor nincs ok az aggodalomra.

Rendszertelen a ciklusom! Valaki azt tanácsolta, hogy szedjek e-vitamint, és rá 4 napra megjött (46. nap) , hogy ha rendszeresen szedem, akkor legközelebb rendesen meg fog jönni?

Sajnos a dokim szabin 3hétig így most nem tudok hozzá menni,ezért érdekl?döm itt.

Legjobb válasz: Az e vitamin nem a menstruációthanem az egészséges peteérést segíti, mindenképpdoki!!Állítsa be a mensidet, de ha lehet ne fogamzásgátlóval.

Az e vitamin nem a menstruációthanem az egészséges peteérést segíti, mindenképpdoki!!Állítsa be a mensidet, de ha lehet ne fogamzásgátlóval.
En irtam az e vitamint..bar nekem azutan rendszeresebb lett a mensim, en azt tanacsolnam neked hogy minden 26-28ik napon vegyel be e vitamint amig megjon.Nem artalmas.De a doktort is kerdezheted hogy mit tehetsz ebben az esetben.
A kérdező hozzászólása: 2.válaszoló!téged kerestelek:) akkor csak akkor szedjem az e-vitamint ha legközelebb meg kéne jönnie?és ha én minden nap szedek 1-et?és ha mindig menszesz elõtt szedem pár napig, akkor lesz rendes peteérésem?
Szerintem mielott meg kene jonnie szedd, es ettol van peteeresed is!sok sikert!

Ha rendszertelen a menstruációm, attól teherbe eshetek? Félek, hogy befolyásolja a teherbeesést. Valakinek volt így, hogy rendszertelenül jött meg és sikerült könnyen teherbeesnie?

Legjobb válasz: Nekem már háromszor. :-)) Pedig még olyan is elõfordult, hogy hónapokig, csaknem fél évig sem menstruáltam. Amikor viszont babát terveztünk és abbahagytuk a védekezést, azonnal terhes lettem. Értsd úgy, hogy az elsõ védekezés nélküli aktustól számítva max. 3-4 hétre pozitív lett a tesztem.

Nekem már háromszor. :-)) Pedig még olyan is elõfordult, hogy hónapokig, csaknem fél évig sem menstruáltam. Amikor viszont babát terveztünk és abbahagytuk a védekezést, azonnal terhes lettem. Értsd úgy, hogy az elsõ védekezés nélküli aktustól számítva max. 3-4 hétre pozitív lett a tesztem.
Nekem is 2, 5-3 havonta jött meg az elsõ gyerek elõtt. 9 hónap alatt llettem terhes úgy, hogy nem figyeltünk semmire. Ez azt jelenti, hogy kb. 3 ciklus alatt. Az nem sok szerintem. Szülés után beállt normálisan a ciklusom és 3hónap alatt megint terhes lettem.
Nekem sem volt rendszeres, mégis sikerült a 2. hónapban. :) Azóta van egy imádnivaló kislányom! Sok sikert és nem izgulj! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam! :)
Nekem rendszertelen volt, és nem estem spontán teherbe. ...csak gondoltam megírom, hogy ilyen is van! De meríts a pozitív példákból!!!!
Nem az a lényeg, hogy rendszeres legyen, hanem, hogy legyen peteérés. Elõfordul, hogy szabályos ciklusnál nincs, de az is, hogy 50 naposnál meg van!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!