Találatok a következő kifejezésre: Rendszertelen a Mit tegyek (12 db)

Rendszertelen a menstruációm. Mit tegyek?

2010. októberében jött meg először,akkor 13éves voltam.most 16 vagyok.Kimaradni soha nem maradt ki,de nagyon rendszertelen.Mit tehetnék,hogy rendeződjön?

Legjobb válasz: Ne hallgass az elsõre! Iszonyatosan nagy butaság az, hogy a fogamzásgátló beállítja. Nem állít be semmit, hanem kikapcsolja a rendszertelen ciklusod. Csak azért lesz mellette szabályos vérzésed (ami NEM menzesz), mert a tabletta megvonása (a 7 napos szünetben) vérzést idéz elõ. A legnagyobb baromság ilyen problémára fogamzásgátlót szedni. Ha abbahagyod, ugyanolyan rendszertelen lesz. Sõt, ilyen esetben ált. még rosszabb, mert az alapból rendetlenkedõ hormonrendszert még jobban legátolja a tabletta. Csak olyan nõgyógyász ír ilyen bajra fogamzásgátlót, aki egyszerûen lusta foglalkozni a betegével. Menj el endokrinológushoz, vagy keress egy olyan nõgyógyászt, aki kivizsgál rendesen és az okot kezeli!

Ne hallgass az elsõre! Iszonyatosan nagy butaság az, hogy a fogamzásgátló beállítja. Nem állít be semmit, hanem kikapcsolja a rendszertelen ciklusod. Csak azért lesz mellette szabályos vérzésed (ami NEM menzesz), mert a tabletta megvonása (a 7 napos szünetben) vérzést idéz elõ. A legnagyobb baromság ilyen problémára fogamzásgátlót szedni. Ha abbahagyod, ugyanolyan rendszertelen lesz. Sõt, ilyen esetben ált. még rosszabb, mert az alapból rendetlenkedõ hormonrendszert még jobban legátolja a tabletta. Csak olyan nõgyógyász ír ilyen bajra fogamzásgátlót, aki egyszerûen lusta foglalkozni a betegével. Menj el endokrinológushoz, vagy keress egy olyan nõgyógyászt, aki kivizsgál rendesen és az okot kezeli!
De, teljesen igazam van. Tanultam némi nõgyógyászatot és farmakológiát is, pontosan tudom, hogyan mûködik a gyógyszer. És neked sem ártana legalább utánanézni, mielõtt hülyeségeket beszélsz. A tabletta hormont tartalmaz, igen. És nem szabályozza vele a ciklust, hanem KIKAPCSOLJA.
A 3. Nak nincs teljesen igaza valójában a fogamzásgátló hormont tartalmaz és ez valóban bealitja a ciklusod, és az orvos nem fog kicseszni veled
Ha nagyon rendszertelen, akkor menj el nõgyógyászhoz. Õ majd felír olyat, ami neked való és nem árt neked.
A fogamzásgátló tabletta beállítaná a ciklusodat.
Utolsó: Mintha nem tök ugyanazt másoltad volna be egy doktornõtõl, mint amit írtam... -.-
Na az a legrosszabb, aki "tanult némi nõgyógyászatot meg egyebet". Na õ aztán meg van gyõzõdve az abszolut igazáról és hozzáértésérõl. Szóval kedves kérdezõ, azért némi fenntertással legyél az ilyenekkel!
Majd beáll. Nekem is 13 évesen jött meg, aztán rendszertelen volt évekig, aztán fél évre kimaradt, akkor felírtak fog. gátlót, hogy beálljon. Most már 5 éve nem szedek bogyót, 26 éves vagyok, és teljesen rendszeres (27-29 napos ciklus). Idõvel beáll, az a lényeg, ne aggódj.
Ezt egy nõgyógyász doktornõ írta: ""Rendszertelenül menstruáló nõknek fogamzásgátlót adni MÛHIBA!" - Ezt sok évvel ezelõtt határozta meg az Országos Szülészeti - Nõgyógyászati Intézet. A fogamzásgátló nem a rendellenességet szünteti meg - ami abból áll, hogy a hormon rendszere elégtelenül mûködik - hanem becsapja a pacienst, mert VÉRZÉST INDUKÁL 28 naponta, ami azonban nem menstruáció, hanem megvonásos vérzés, és ez a beavatkozás az eredeti rendellenességet: a hormon rendszer hibáját még tovább rontja. Eredménye: amikor gyereket szeretne, még inkább nem lesz menstruációja. A rosszul mûködõ hormonrendszert nem elfojtani kell még jobban, hanem kijavítani! Ez persze sokkal nehezebb feladat, mint odalökni egy fogamzásgátló receptet, és ezzel becsapni a beteget
Bocs kedves 3. lehet hogy engem tájékoztattak férre - nekem ezt egy orvos mondta.
Azért én visszakérdeznék, hogy mennyire rendszertelen? Sok nõnek ugyanis nem áll be sosem arra a bizonyos 28 napos ciklusra, így például nekem sem. Olyan is elõfordul velem, hogy 1 hetet késik, de pontosan nagyon ritkán jön meg, talán évente 1x (7 éve van meg). Annyit sikerült kikalkulálnom, hogy azért szinte mindig kivétel nélkül késik, elõbb sosem jön meg, tehát írok egy naptárat, amiben benne van a várható idõpont és onnantól kezdve mindennap számítok rá.
Ha kimaradások nincsenek és a fogamzásgátló eredeti funkciójára nincs még szükséged, én nem szednék gyógyszert a helyedben. Nõgyógyászhoz persze lehet, hogy érdemes elmenned. Én ezt a cikket is elolvasnám: http://antalvali.com/hormonok_harca_hormonalis_problemaink_o..
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod! de 16 évesen nem korai még elkezdeni?
A kérdező hozzászólása: 8-as!nekem is kb 1hetes csuszassal jon meg tobbnyire de van h plusz egy ket harom nap.nagyon valtozo.de en is mindig ugy csinalom h a kiszamolt naptol minden nap szamitok ra.:-)

Teljesen rendszertelen a menstruációm. Mit tegyek?

Körülbelül 2 éve jött meg el?ször,mikor már majdnem 16 voltam. Azóta teljesen rendszertelen, van amikor 15-20 napra jön meg, máskor 40. Általában nagyon kevés, de sokáig tart, van amikor 10-15 napig is. Két menstruáció között pedig szinte mindig van folyásom, van amikor fehér, néha sárga. Az arcom zsíros és pattanásos, de a b?röm mindenhol máshol teljesen száraz. Volt már valaki hasonló helyzetben? Vagy ha nem, mit tanácsoltok? Ha elmegyek n?gyógyászhoz, mire számíthatok? (Még sz?z vagyok.)

Legjobb válasz: Az elsõ két évben sok lánynak rendszertelen a menstruációs ciklusa, különösebb ok nélkül. A fejlõdõ szervezet a mensturáción kívül egy csomó dologgal van elfoglalva, ezért a hormonszintek össze-vissza ugrálhatnak. Két-három év alatt azonban a legtöbbjüknek beáll egy szabályos ciklus (keveseknek felnõtt korban is rendszertelen marad). Ha nem szedsz gyógyszert, nem fogytál vagy híztál jentõsen, nem erölteted túl magad, nem stresszelsz, akkor ez valószínúleg magától beáll. (A fehér váladék normális, a sárga lehet valamilyen fertõzés jele.)

Az elsõ két évben sok lánynak rendszertelen a menstruációs ciklusa, különösebb ok nélkül. A fejlõdõ szervezet a mensturáción kívül egy csomó dologgal van elfoglalva, ezért a hormonszintek össze-vissza ugrálhatnak. Két-három év alatt azonban a legtöbbjüknek beáll egy szabályos ciklus (keveseknek felnõtt korban is rendszertelen marad). Ha nem szedsz gyógyszert, nem fogytál vagy híztál jentõsen, nem erölteted túl magad, nem stresszelsz, akkor ez valószínúleg magától beáll. (A fehér váladék normális, a sárga lehet valamilyen fertõzés jele.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszodat. :) Alkatilag sovány vagyok, de nem fogytam és nem is híztam drasztikusan. Mostanában azonban egyre többet stresszelek a menstruációm miatt.. :( Ha felkeresek egy nõgyógyászt és nincs nagyobb baj, csak hormonzavar, akkor tud valamit tenni? Vagy csak azt tanácsolja, hogy legyek türelmes, amíg beáll?
Menj el nyugodtan dokihoz. De ha csak fogamzásgátlót akar írni, akkor hagyd ott a fenébe, és keress inkább egy endokrinológust.
Nõgyógyászhoz ell kell menned, ha sárga színû a folyásod. A rendszertelenség miatt szerintem se szedj gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: A héten megyek nõgyógyászhoz, kíváncsi vagyok mit fog mondani/csinálni.
A kérdező hozzászólása: Belara fogamzásgátlót írt fel az orvosom. Valakinek van tapasztalata?
Remélem tudod, hogy nem oldja meg a problémát, csak elfedi. Abbahagyás után visszatér a probléma, vagy még rosszabb lesz. Ha szeretnél gyereket, elõször menj el egy normális dokihoz, aki helyreteszi a ciklusod.

Mit tegyek, ha rendszertelen a menstruációm? Részletesen lent

17 leszek lassan, és rendszertelen a menstruacióm. Voltam már ultrahangon és nõgyógyásznál is. Aztmondták, hogy nincs semmi, nem tudják miért nem jön meg. Nem voltam még szexuális kapcsolatban fiúval semmilyen formában, így emiatt is kizárt. Most is már 2 kimaradt. :( Nagyon sokat stresszelek miatta, tanácstalan vagyok. Menjek még esetleg más kivizsgálásra is? Vagy mit tehetnék? :(

Legjobb válasz: Hormonvizsgálat volt? Én keresnék egy másik orvost, nem igaz, hogy teljesen rendszertelen két év után, és minden okés.

Hormonvizsgálat volt? Én keresnék egy másik orvost, nem igaz, hogy teljesen rendszertelen két év után, és minden okés.
A kérdező hozzászólása: hormonvizsgálat még nem, köszi :)
Ha vékony vagy, nem eszek rendesen, attól is lehet.
ne idegeskedj de keress egy orvost!:)

19 éves vagyok, és nem tudom miért rendszertelen a menstruációm mit tegyek?

13 évesen jött meg először és azóta állandóan rendszertelen. Volt hogy 1 évben csak 2X.volt.még szűz vagyok és félek elm ennI orvoshoz,amúgy állandóan sápadt vagYoK és sokszor szédülöK.szerintetek mi leheT velem?

Legjobb válasz: Pedig más lehetõséged nincs, csak az orvos!

Pedig más lehetõséged nincs, csak az orvos!
menj endokrinológushoz. Ö vérvételre küld el. Nõgyógyász meg megnéz hasi Uh-gal. Az sem fájdalmas. Könnyen lehet hogy vérszegény vagy, az is lehet a hátterében.
Keress nõi orvost, hátha nem izgulnál annyira nála!

Nagyon rendszertelen a menzeszem. Mit tegyek?

12 éves korom óta menstruálok, de nem rendszeres. 02.10-én jött meg utoljára. Volt, hogy 2-3 hó is kimaradt. Nem élek szexuális életet. 18l

Legjobb válasz: voltál dokinál?

voltál dokinál?
A kérdező hozzászólása: Nem
Akkor menj dokihoz.

Mit tegyek ha rendszertelen a menzeszem?

Néha nem akkor jön meg amikor kellene.

Legjobb válasz: Elmész egy nõgyógyászhoz, ugyanígy elmondod neki és õ orvosként fog neked javaslatot tenni, hogy mit kell tenni ezzel, hogyan kellene, hogyan lehetne rendezni. Ezért tanulják kõkemény hosszú évekig a szakmát, hogy ha szükséged van rá, akkor menj.

Elmész egy nõgyógyászhoz, ugyanígy elmondod neki és õ orvosként fog neked javaslatot tenni, hogy mit kell tenni ezzel, hogyan kellene, hogyan lehetne rendezni. Ezért tanulják kõkemény hosszú évekig a szakmát, hogy ha szükséged van rá, akkor menj.
Na nem akarsz nõgyógyászhoz menni, akkor tûrd, és ne panaszkodj. A nõi nemi szervek - pláne a hormonrendszer - elég bonyolult szerkezet, hogy abba házilag ne lehessen csak úgy belepiszkálni, és egy kis kamillateától se jön helyre. Nagylány vagy már, akinek meg is jött, tessék elnenni nõgyógyászhoz, nem esz meg.
Szia! Szükségünk lenne pár adataidra ( kor, mióta menstruálsz, min. ennyi) Én 16 éves vagyok, 4 éve menstruálok, egy idõre beállt rendesen a ciklusom, majd m megint kezdett rendszertelenné válni. 3 hónapja elkezdtem inni cickafarkteát palástfûvel együttesen inni, mindennap, kivéve a menzesz idején ( vérbõséget okozhat). Most már 2 hónapja pontosan 27 nap után jött meg. Enyhültek a fájdalmaim is, a vérzés mennyisége is csökkent. Úgyh sztem megéri. A cickafarkot lehet alkalmazni ülõfürdõként is, ezt az erõs fehérfolyásom miatt használom, azóta csak havonta egyszer, maximum kétszer kell tisztasági betétet használnom, közvetlen menzesz elõtt. Sztem teljesen megéri kipróbálni. Az ára sem vészes, a kettõ együtt kerül kb. egy ezresbe és egy hónapig elég. Lehet venni DM-ben, rossmanban, gyógyszertárakban, gyógynövényboltokban!. Sztem próbáld ki, ha nem szeretnél orvoshoz menni. Anyukám engem nõdokihoz akart küldeni, hogy írjon fel fogamzásgátlószert, de mivel nem vagyok a híve a gyógyszereknek, illetve nem akarok hízni sem ( tudom, hogy alacsony hormontartalmú, de akkor sem bízom benne), ezért elkezdtem kutatni a természetes gyógymódok felé:) És bevált:)
hoppá, - 1 inni, bocsi:)
Szia! AZ eslõ két válaszolónak üzenem, hogy én voltam nõgyógyásznál ezzel a problémával és nagyon nemt tudott mit kezdeni vele. Azt mondta, hogy semmi baj ... és kb. ennyi. A fogamzásgátló az egyetlen megoldás. De én nem akarok szedni. Tehát...
Második vagyok. Akkor rossz nõgyógyászt fogtál ki. A rendszertelen menszesznek oka van, amit a fogamzásgátló csak elfed. A vérzésed rendszeres lesz tõle, ciklusod azonban NEM LESZ, a petefészkedet ugyanis kikapcsolja, a peteérést leállítja a bevitt hormonokkal. Érdekes módon ha ugyanezzel a problémával, a rendszertelen menszesszel 35 évesen mész el az orvoshoz, amikor babát akarsz, akkor egybõl nevet kap: ciszta, PCOS, hormonzavar, endometriózis, anovulatórikus ciklusok stb. Nem lett volna ésszerû ezt a bajt már 16 évesen felismerni és kikezelni?
Szinte mindenkinek igazat adok:D Érdemes elmenni orvoshoz, de ha nem csinál semmit, csak tablettát ír, akkor keresni kell mást. Sajna most nagyon elterjedt lett, hogy mindenre csak tablettát írnak, meg se vizsgálnak mi bajod van. De a gyógynövényeket is érdemes kipróbálni. Maximum nem hat, de ártani nem fog:) Gynex csepp és barátcserje kapszula is jó erre állítólag:) Gyógynövényboltokban kaphatóak (pl Herbária). Viszont ha nem jön rendbe, akkor el kell látogatnod orvoshoz. Ne aggódj, nem esz meg:) Próbálj olyat keresni, akirõl jókat hallasz (bnõktõl, anyukádtól). Nem olyna vészes ám a vizsgálat, ha normális az orvos:)

Mit tanácsoltok mit tegyek hogy ne 45-50 naponta hanem 28 naponta menstruáljak? Nincs valami teaféle erre? Nagyon rendszertelen a mensim.

Régebben nem volt ilyen problémám,mostanában meg szinte minden hónapban rengeteget késik.Persze 10kg.val több is lettem.De olyan nehéz lefogyni,jó lenne teával is segíteni magamon.Valami jó fogyi teát nem tudok ajánlani?

Legjobb válasz: Dokival beszéltél már? Lehet nincs peteérésed, vagy nekem akkor volt még ilyen hosszú ciklusom, amikor egy ciszta bekavart. Én természetes gyógymóddal nem nagyon tudtam rövidebbre csábítani, csak orvosi segítséggel. Szeretnél teherbeeseni? Én méhpempõt szedtem, abban a hónapban sikerült.

Dokival beszéltél már? Lehet nincs peteérésed, vagy nekem akkor volt még ilyen hosszú ciklusom, amikor egy ciszta bekavart. Én természetes gyógymóddal nem nagyon tudtam rövidebbre csábítani, csak orvosi segítséggel. Szeretnél teherbeeseni? Én méhpempõt szedtem, abban a hónapban sikerült.
11:41-nek: a peteérés meg a tüszõrepedés bevitt hormonokkal van LEÁLLÍTVA. Plusz a méhnyaknyákot is átjárhatatlanná teszi a hímivarsejtek számára, plusz elvéknyítja a méhnyálkahártyát, hogy ha esetleg megfoganna egy baba, ne tudjon beágyazódni. A relatív hormonhiány miatt aztán ez a rendkívül vékony méhnyálkahártya vérzik egy kicsit. Ez semmiképp sem az a normális menstruáció, amikor a megvastagodott méhnyálkahártya válik le és ürül ki. Egyszóval fogigátló szedése közben a nõnek nincs saját ciklusa.
A fogamzásgátló a saját, természetes vérzésedet nem állítja be, hanem szabályozza. Ezért a vérzés beállítására nem jó. Amíg a mesterséges hormonokat szeded, addig a gyógyszer irányít, de amint a gyógyszert abbahagyod, megint a petefészked irányít, ki tudja, hogyan... Lehet, hogy még megbízhatatlanabbul, mint a fogigátló elõtt. javaslom a cickafark-teát, ami mindenféle nõi bajra jó, és a barátcserje-kapszulát, ami jó hatással van a rendezetlen ciklusra. Utóbbinak kell minimum 2-3 hónap, mire elkezdi kifejteni a hatását, tehát legyél türelmes.
nem vitatkozni szeretnék, de valakinek már írnia kellene 1 könyvet a fogamzásgátló tabiról. A megvonásos vérzés nem "valami" hanem az a menstruáció, annyi különbséggel hogy a tüszõrepedés meg a peteérés bevitt hormonokkal van szabályozva! Mivel nem segített a fogamzásgátló, nem kell nagy tudomány hozzá, hogy tényleg hormonproblémák állnak a háttérben , amit ki kell vizsgáltatni.
Szia! Szerintem elsõsorban orvoshoz kellene menned, mert hormon problémád van, ilyen hosszú ciklus nem normális. És fõleg nem kellene fogamzásgátlót szedned, mert az még jobban bekavarhat annál, akinél hormon gondok vannak! Az nem "beállítja a ciklust", hanem egy mesterséges, megvonásos vérzést okoz, ami nem menstruáció.
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam fogamzás gátlót szedni épp a rendszertelen vérzés miatt, de semmit sem segített:( azóta még többet késik...
Szia! Fogamzásgátló tabit kellene szedned, vagy 1 évig. Beállítja a ciklusodat, 28 naposra. Utána egy pici szünet , max. fél év és mehet a babaprojekt! :)
A kérdező hozzászólása: Majd úgy 1-2 év múlva szeretnénk babát, de elõtte szeretném magam rendbe szedni... :) hogy normálisan menstruáljak és fogyni is szeretnék...meg ilyenek :)
Nekem a fogamzásgátló rendszerezte a ciklusaimat(immáron 5 éve), de elõtte össze-vissza jött meg, nekem is 35-40 napos ciklusaim voltak. Mi is babát szeretnénk 1-2 éven belül és én is attól félek, hogyha abbahagyom a fogigátlót, akkor megint össze-vissza fog megjönni, vagy nem is lesz peteérésem. Mondjuk azt sem értem, hogy annak idején a nõgyógyász miért nem vizsgálta ki, hogy miért nem mûködik normálisan a ciklusom. Szóval most én is pont abban gondolkodom, hogy megkérdezem errõl a nõgyógyászomat. Valószínûleg abba kéne hagynom a bogyót, hogy megnézzem, mi történik az nélkül....Az is lehet, hogy mint egyikõtök írta, akár több hónap helyrehozni a dolgot..
Hogy miért? Mert sokkal könnyebb 2 perc alatt felírni egy fogigátlót, és azzal el van intézve a dolog, fel se kell nézni a betegre a székrõl, mint utánajárni, hogy pontosan mi is okozhat egy problémát. Túl sok ilyen orvossal találkoztam már életemben... Most nem ilyen van, hanem lelkiismeretes, meg is becsülöm.

Közel 8 hónapja próbálkozunk párommal, de eddig még nem sikerült teherbe esni. A menszeszem elég rendszertelen. KB 32-40 nap közötti szokott lenni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: mi is már 8 hónapja próbálkozunk, ami nem egy nagy idõ még. Nekünk sem sikerült még semmi, de nem csüggedünk. Ti se tegyétek. Mi már voltunk a párommal spermaszámláláson, és ott minden tuti. Én nézem ovu teszttel a pé-met, és azzal is minden okés. Mérem a hõmet minden reggel, és próbálok egészségesen étkezni, valamin aloés termékeket használok. pl.: berry gél, royal jelly tabletta, és a teájuk. a ciklusod rendszertelenségével voltál már dokinál? Ajánlom az nén dokimat, írj privátot.

mi is már 8 hónapja próbálkozunk, ami nem egy nagy idõ még. Nekünk sem sikerült még semmi, de nem csüggedünk. Ti se tegyétek. Mi már voltunk a párommal spermaszámláláson, és ott minden tuti. Én nézem ovu teszttel a pé-met, és azzal is minden okés. Mérem a hõmet minden reggel, és próbálok egészségesen étkezni, valamin aloés termékeket használok. pl.: berry gél, royal jelly tabletta, és a teájuk. a ciklusod rendszertelenségével voltál már dokinál? Ajánlom az nén dokimat, írj privátot.
Próbáljatok együtt lenni amikor csak jólesik, de ne stresszeljetek rajta, és ne a babaprojekt legyen a fõ cél, hanem hogy szeretitek egymást.Szex utén ne szaladj mosakodni, emeld magasra a csípõd, vagy tedd fel a falra a lábad.Sikerülni fog, csak nyugodtan.Sok sikert!!
na mi is pont igy vagyunk. nekem is a ciklusaim 32-40 között ingadoznak. minden ok csak peteérés nemmindig van. de akkor neked sem mindig van. én várok mert ha lesz akkor lehet hogy pont sikerül. nemmegyek dokihoz, hiszem hogy igy is sikerül, csak több idõbe telik, mint annak akinek mindig van peteérése.
LH tesztet szoktál csinálni?
Szia!Az én vérzésem is rendszertelen, 15 hónapja próbálkozunk.A nõgyógyászom javasolta a meddõségi kivizsgálást, a rendszertelenség miatt.Ciklusaim hossza:33-39 nap.Rendeltem ma LH teszteket, azzal fogok próbálkozni.Hónapok óta homeopátiás készítményt szedek, eddig mindhiába.Kivizsgálásra nem akarok menni! Próbálj ne görcsölni rajta!Tudom nehéz, de most már én is ezt teszem.Sok sikert!!!!!!

Mit tegyek? Beindultak a fajasok de nagyon rendszertelenek. Menyek be a korhazba vagy meg ne?

3,5,10,15 percenkent jonek a fajasok,de nagyon rendszertelenul

Legjobb válasz: Szerintem is menj be! :) Én ma vagyok a 40.hétben de semmi jele annak hogy ki szeretne jönni a babám.

Nos? izgulunk ám értetek! :)
Szerintem is menj be! :) Én ma vagyok a 40.hétben de semmi jele annak hogy ki szeretne jönni a babám.
Egyszerû a válasz, mérlegelj: a.) nem mész be és mégis kellett volna <- szemben azzal, hogy -> b.) bemész, de korai volt és hazaküldenek, mert csak elõfájások. Szerintem inkább egy plusz felesleges kör, mint a kétségek! :) SOKSOK BOLDOGSÁGOT!!! L27
Zuhanyozz le, moss hajat, egyél és ha addig nem múlik menj, nem veszítesz semmit! :) Gyönyörû szülést!!!!!
Én is bemennék. Van, akinél nem rendszerezõdnek a fájások! max hazajöttök... Irigykedem... :) 40+2 hetes km
Ha ez megnyugtat, nekem 2.baba 41+1hetes vagyok 19:16tól 5-3-2-4ill 6perces fájásaim vannak.És én is vacillálok. jön 4fájás 4percre, majd 1 5percre....mondjuk nekem holnap be kell feküdnöm. én a helyedben hamarosan hívnám a kórházat, elmondanám mi a szitu, és megmondják mit tegyél.én is még várok egy kicsit a hívás elõtt. gyors vajúdást, könnyû szülést nekünk :-)
Ezt neked kell érezni. Barátnömnek folyamatos elöfályásai voltak de elmúltak késö estére. Mikor az igaziak jöttek, akkor 3 percesnél ment be így pikk pakk meglett a baba.
A kérdező hozzászólása: hat maris felvitek a vajudo szobaba.0 ora 20 perckor meglet a kislanyom 3600 gr es 5 centivel.koszonom a segitseget
Menj be!nekem is rendszertelenek voltak:) hajrá!!!!!!
A kérdező hozzászólása: 55 centit akartam irni

Már lassan 1 éve rendszertelen a menstruációm, amit ma már menstruációt elösegitö gyogyszerrel tudom meghozni. Az orvos azt mondta h nincs rendes peteérésem. A párommal tervezzük a babát de félek h nem fog sikerülnöm teherbe esnem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Beszéld meg a dokiddal, hogy babát szeretnétek. Szerencsére vannak gyógyszerek amik segitenek abban, hogy legyen rendes peteérésed. Esetleg keress fel több dokit is és kérd ki mindegyik véleményét. Sok sikert!!!

Szia! Beszéld meg a dokiddal, hogy babát szeretnétek. Szerencsére vannak gyógyszerek amik segitenek abban, hogy legyen rendes peteérésed. Esetleg keress fel több dokit is és kérd ki mindegyik véleményét. Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Szia! Én is ebben a cipõben járok! Mióta abbahagytam a fogamzásgátlót, mert babát tervezünk, nincs peteérésem. :( Épp tegnap akadtam ki, hogy szeretnék végre újra nõ lenni, és végigbõgtem a délutánt... De nem adom fel, endokrinológushoz fordulok, mert CSAK õ tudja megszüntetni az OKOT, kérem az összes hormonom vizsgálatát vérbõl, és TSH-t is (pajzsmirigy), és ki fog derülni, mi okozza! Neked is ezt ajánlom, a kierõszakolt pé-nek nincs értelme!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!