Találatok a következő kifejezésre: Rendszertelen a Ezzel voltam (2 db)

Rendszertelen a menstruációm. Ezzel voltam már nőgyógyásznál, de ő elküldöt az endokrinologiára, de ott se tudták megmondani, mitől van. 1-2 éven belül babát szeretnénk. Lehetséges-e?

Legjobb válasz: Szia!! Persze, hogy lehet babád!! Ha az orvosod továbbra sem tud tanáccsal szolgálni, keress másikat. Szoktak vmi bogyókat felírni, hogy miket, sajna nem tudom, én szerencsés vagyok és nem volt ilyen problémám. De volt egy kolléganõm, õ is járt orvoshoz, szedett valami tablettát, és lám, 3 hónap múlva terhes lett:) Ne keseredj el, járj utána addig, amíg az orvos nem tud valami megnyugtató megoldást javasolni. Olyasmit is hallottam, de nem tudom, mennyire igaz, hogy néhány hónapig fogamzásgátlót kell szedni, az beállítja a menstruációs ciklust, utána könnyebb teherbe esni. De ez nem biztos. Sok sikert kívánok!!!

Szia!! Persze, hogy lehet babád!! Ha az orvosod továbbra sem tud tanáccsal szolgálni, keress másikat. Szoktak vmi bogyókat felírni, hogy miket, sajna nem tudom, én szerencsés vagyok és nem volt ilyen problémám. De volt egy kolléganõm, õ is járt orvoshoz, szedett valami tablettát, és lám, 3 hónap múlva terhes lett:) Ne keseredj el, járj utána addig, amíg az orvos nem tud valami megnyugtató megoldást javasolni. Olyasmit is hallottam, de nem tudom, mennyire igaz, hogy néhány hónapig fogamzásgátlót kell szedni, az beállítja a menstruációs ciklust, utána könnyebb teherbe esni. De ez nem biztos. Sok sikert kívánok!!!
Azt én is hallottam, hogy a fogamzásgátló berendszeresíti. A barátnõmnél bevált, neki is ilyen-olyan volt. Most már két gyönyörû kislány anyukája. Szerintem is keress egy másik orvost, aki el tud látni hatékonyabb tanácsokkal. És ettõl függetlenül mindenképp lehet babád!
ha szurkálást éreztél (nekem a jobb oldalon szokott) akkor valószínû akkor volt a peteérésed.
Szerintem is lehetett. Az enyém egyébként még rendszertelenebb, 23-38 napos, és sehogy se akar beállni... Szeretnétek gyereket vagy nem?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igen, szeretnénk! Már használok ovu tesztet, miszerint az elkövetkezendõ 24-36 órán belül lesz peteérésem, lehetséges, hogy múlt héten is, meg most is? Mit gondoltok?
kedves kérdezõ, mintha magamról olvastam volna, annyi különbséggel, hogy nekem okt.12-18 között volt meg, szerintem ha babát sezretnétek akkor kicsit korán voltatok együtt én is használom ovutesztet, és nekem a 17.nap körül szokott ovum lenni. mi 22, 24, 26 voltunk együtt eddig sok sikert nektek
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Azóta is voltunk együtt, 25, 27 és tegnap(27-én) szurkálódást éreztem a bal petefészkemben. Ovu tesztet használok már minden nap és aszerint is, internetes ovu kalkulátor szerint is tegnap volt pém, reménykedünk! Nálad?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!