Találatok a következő kifejezésre: Rendszertelenül de jönnek (4 db)

Rendszertelenül de erősen jönnek a fájások. Elment ma a nyákdugó. Lehet, hogy ma szülök?

Legjobb válasz: Nekem ez ment 2 napig, szivárgott a magzatvíz is. Kitartás, a célegyenesben vagy, de a mai napra azért még nem kötnék fogadást! Szép szülést, jó egészséget kívánok!

Nekem ez ment 2 napig, szivárgott a magzatvíz is. Kitartás, a célegyenesben vagy, de a mai napra azért még nem kötnék fogadást! Szép szülést, jó egészséget kívánok!
Lehetséges!!!!Sok sikert, kitartást nektek!
De jó neked!! Sok sikert, nagyon szorítok!
én is ezt a pillanatot várom. de jo neked. megirnád hogy milett?
Nekem mikor elment a nyákdugó rá 8. napon szültem meg. Nem akartalak elkeseríteni de ez is elõfordulhat. Szorítok, szép szülést!!!
nekem a szülöágyon ment el a nyákdugo, elöször a fájások jöttek
Jegyezd a fájásokat, és ha tényleg nem múlnak akkor bizony irány a kórház! De ha nem, az sem baj, már tényleg nincs sok hátra! Gratula! 26 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: 39. hetes vagyok. Elöre is köszi a válaszokat . Üdv
A kérdező hozzászólása: Még semmi. Nem bánnám ha már ki akarna bujni. Nagyon várom már. Elsõ babás vagyok. Az elsõnél mennyivel elötte szokott elmenni a nyákdugó? Még mindig görcsöl.

Tisztelt Doktor Úr! 6 hónapja próbálkozunk babával, sajnos 5 hetesen volt már egy spontán vetélésem. A prolactin szintem 62, 1 ml, a menstruáciom elég rendszertelenül jön meg. Ezekre a problémákra bromocriptint kellene szednem, de nem merem a mellékhatások

Tisztelt Doktor Úr! 6 hónapja próbálkozunk babával, sajnos 5 hetesen volt már egy spontán vetélésem. A prolactin szintem 62,1 ml, a menstruáciom elég rendszertelenül jön meg. Ezekre a problémákra bromocriptint kellene szednem, de nem merem a mellékhatások miatt. A munkahelyem nagyon stresszes. Tudna valamit javasolni? Köszönöm

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben Ön már vizsgálatokon vett részt egy másik szakorvosnál, javaslom, hogy kövesse az ő utasításait, mert csakis az a kolléga van tisztában azzal (a leletek alapján), hogy Önnek milyen kezelésre van szüksége. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben Ön már vizsgálatokon vett részt egy másik szakorvosnál, javaslom, hogy kövesse az ő utasításait, mert csakis az a kolléga van tisztában azzal (a leletek alapján), hogy Önnek milyen kezelésre van szüksége. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Nagyon rendszertelenül jön meg a menszeszem. Még csak 13 vagyok, de azért aggódom. Bajom lehet?

Először 2011 szeptemberében jött meg, majd decemberben ezek után csak augusztusban aztán októberben és azóta nem jött meg. Ez nem baj, hogy ilyen nagy időközönként jön meg még ilyen idős korban?

Legjobb válasz: Az még semmi év, ilyenkor simán lehet rendszertelen. Nekem ilyenkor volt, hogy 3 hónap kimaradt.

Az még semmi év, ilyenkor simán lehet rendszertelen. Nekem ilyenkor volt, hogy 3 hónap kimaradt.
egyelõre nyugodj meg ilyenkor ez teljesen normális a szervezeted egy csomó dologgal el van foglalva, növekszel, stb - arra kell az energia bõven ráér még beállni a menstruációd
A rendszertelenség 13 éves korban teljesen normális, ne hagyd magad idegesíteni! 16-17 éves korodra majd rendszeressé válik és bizony addig hónapokra is kimaradhat, az is rendben van. Nekem pl. 8 hónapos kimaradás is volt 2x is annak idején.
Nem tudom, menj el gyereknõgyógyászhoz, az tapintatosabb, mint a felnõtt.
Ha októberben jött meg a legutóbbi menstruációd, az már 7 hónap. Serdülõkorban maximum fél évet lehet várni 2 menstruáció között. A saját nyugalmad érdekében szólj Anyukádnak és menjetek orvoshoz, mert biztosat csak õ tud mondani!!!
Nem vizsgálja meg netes orvos, de az õ szavának jobban lehet hinni!!!
Sokat ér vele :D:D:D
Kedves Kérdezõ! Ha jót akarsz magadnak, és meg akarsz nyugodni, hogy tényleg nincs semmi baj, akkor egy orvost kérdezel, és nem névtelen internetes fórumozókra hallgatsz, akik nem ismernek, nem vizsgáltak meg, így azt sem tudhatják, hogy tényleg nincs-e semmi bajod. Remélem, hogy nincs, de ezt csak orvos tudja biztosan megmondani!! http://www.orvostudakozo.hu/OrvosValaszol/DrHamvasFerenc Kérdezd õt, és tõle legalább megbízható választ kapsz!!!
Egy netes orvos majd megvizsgálja neten keresztül? :D:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a válaszokat, de én csak azért gondoltam csak, hogy rákérdezek erre, mert aggódtam, és néztem ezzel kapcsolatos kérdéseket, de azoknak nem volt ekkora kimaradásuk, ezért gondoltam hogy felteszem ezt a kérdést és esetleg ha sokan azt mondják, hogy ez már sok, szólok anyukámnak, hogy menjünk el dokihoz, de ha inkább azt mondják többen, hogy ez ilyenkor még az ilyen nagy kimaradás sem baj plusz még megnyugtatatnak azzal, hogy volt akinek már volt ekkora kimaradása (köszönöm ezeknek a kommentelõknek) akkor én már megnyugodok, és nem kell nekem netes orvos meg semmi. Természetesen anyukám is tud, arról hogy mikor jön meg nekem, csak persze anyukám azért még sem tud mindent orvoslás terén, ezért kérdeztem itt meg, de ha anyukám nem akar elvinni emiatt orvoshoz, akkor én megbízok benne, de ha itt a töbség mondta volna, hogy ez baj akkor inkább megkértem volna, hogy vigyen el. Szóval akik olyan válaszokat küldtek, hogy nekik is volt ilyen, ilyen korban azoknak köszönöm akik pedig pl. a netes orvost javasolták, hát köszönöm de nem fogom attól megkérdezni mi bajom.
Ne dõlj be a huhogóknak, nincs semmi probléma veled még a te korodban.
Legyen igazatok, de mi van ha mégsem csak a fiatalsága miatt nem menstruál 7 hónapja a Kérdezõ? Vállaljátok a felelõsséget, ha ne adj' isten tényleg gond van? Nekem mindegy, én jót akartam!
Elhiheted, hogy õ is tök ugyanezt fogja mondani, még csak pár éve megjövõ menstruációnál ez teljesen természetes.
Pont akkor tudna megnyugodni a Kérdezõ, ha szakember mondaná, hogy nincs baj! De nekem mindegy, ha önjelölt távgyógyítókra jobb hallgatni mint a szakemberre, akkor csak tessék! De szeretném ha tudnád Kedves Kérdezõ, hogy csak jót akarok Neked, hogy legalább biztos legyél abban, hogy nincs semmi baj!!!
Teljesen normális ez így még, ne idegeskedj. Majd késõbb ez be fog állni rendszeresre.
Vigyázz magadra és jó egészséget neked.
15 vagyok, 4 éve várok arra, hogy beálljon, szóval ne türelmetlenkedj...
Majd 18-19 éves korodra. Fõleg hogy késõn kezdted, nem tudom mit vársz...
A kérdező hozzászólása: Tudom nem sietek sehová csak gondoltam nekem is mint a volt osztálytársamnak fél év alatt beáll :/
Az osztálytársad isé s Te is különbözõ testalkattal, biológiailag más felépítéssel rendelkeztek. Valakinek már 12 évesen beáll, valakinek 19 éves körül lesz rendszeres. Én 18 vagyok és sosem volt rendszeres, csak amióta fogamzásgátlót szedek(az beállítja a ciklust)
17 éves vagyok nekem 12 éves koromban jött meg és még mindig rendszertelenül menstruálok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!